Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie

3
Het Ankerzentrum in de Funkkaserne wordt momenteel gerenoveerd.

Duitsland – Omdat de zogenaamde “vluchtelingen” binnen enkele maanden een onderkomen in München volledig hebben geruïneerd, moet de voormalige kazerne nu compleet worden gerenoveerd. In een recordtijd slaagden de ‘vakarbeiders” erin om naast een grote hoeveelheid drek en afval ook een grootschalige schimmelvorming te produceren. De kosten voor de dure renovatie rust vanzelfsprekend op de schouders van de belastingbetaler.

De Funk-kazerne op de Frankfurter Ring in de wijk Freimann in München is weer een voorbeeld van wat er gebeurt als immigranten hier ook bij ons in Duitsland hun culturele eigenaardigheden uitleven. In het beste geval kennen deze mensen vuilnisbakken of afvalscheiding van horen zeggen. We kennen allemaal de illustrerende foto’s van volledig vervuilde flats die de belastingbetaler onvrijwillig financiert voor binnengedrongen asielzoekers, schrijft Anonymousnews.

De omschakeling van het gebruikelijke gat in de grond naar Europese sanitaire normen lijkt voor veel nieuwkomers een ware uitdaging. Als gevolg zien de toiletten in de asielcentra er hetzelfde uit. Alleen al de aanblik van dergelijke vuile en met ontlasting besmeerde sanitaire ruimtes zorgt voor onbegrip en zelfs walging onder de gemiddelde geciviliseerde Duitser.

Omdat Merkel’s “vakarbeiders” het ook niet nodig achten om na een warme douche op kosten van “degenen die hier al langer wonen” het raam in de badkamer tenminste even te openen, kwam het in de Funk-kazerne zoals het moest komen. Na een paar maanden asielzoekers-gebruik is bijna de gehele structuur bedekt door een dikke laag schimmel. De Süddeutsche Zeitung heeft over dergelijke ondraaglijke toestanden gemeld.

Toegewijde omvolkers zoals de Groenen of de Vluchtelingenraad van Beieren klaagden over de “onmenselijke omstandigheden” en eisten maatregelen. Maar het ging er natuurlijk niet om de daders van deze toestanden – namelijk de illegale immigranten – voor de rechter te brengen. Nee, de buitenlanders moeten na de zin van de links-groene volksverraders volledig naar nieuwe en schone accommodaties worden verhuisd. Met een dergelijke omvang van de schade kan iedereen zich voorstellen in welke dimensies de kosten ervan zich zullen bewegen. Uiteraard moet de belastingbetaler de renovatie financieren. Als het gaat om het welzijn van illegale migranten, lijkt geen enkele uitgave te hoog, geen enkel bedrag te ruimhartig. Overigens heeft München eind vorig jaar rigoureus actie ondernomen tegen daklozen en eenvoudigweg de noodonderkomens afgebroken die mensen hadden gebouwd om zich tegen de kou te beschermen. De Duitsers kregen geen appartementen ter beschikking, ze werden gewoonweg verdreven uit hun vertrouwde buitenplaatsen.

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

  België: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen
Vorig artikelZweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg
Volgend artikel“Vluchtelingenkind” met gloednieuwe Samsung Note 9 en gouden polshorloge klaagt over de sociale dienst van Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat zou er beuren als het Duitsers waren? Simpel, die zouden moeten betalen.

    het is bekend wie er woonden; de totale kosten verdelen over bewoners, en beslag laten leggen op uitkeringen.
    Dat kan.

  2. Het zou het meest doeltreffende zijn, als alle politieke partijen die voor immigratie zijn en hun aanhang persoonlijk aansprakelijk er voor zouden zijn. Alleen dan zul je in eens een omslag zien in de immigratie beleid en niet zo als nu van de algemene belastingen.

  3. Wat denken jullie dat er in NL gebeurd? Alle asiel centra’s hebben commercial schoonmaak bedrijven in dienst om de zaak schoon te houden. Geen vrouwen , dat is te gevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in