Een geval uit Italië toont aan dat de problemen op het gebied van integratie niet altijd bij de te integreren personen liggen. Daar voerde een zwarte man, gehurkt op het toilet, zijn persoonlijke hygiëne uit in de overtuiging dat hij onder de douche stond. En dat was voor iedereen zichtbaar, want de betreffende toiletdeur stond in een station in Rome wagenwijd open. Positief is dat de migrant zich oprecht heeft ingespannen om schoon en reukloos te blijven, iets wat vaak vooral bij onverzorgde linkse of groene alternatieven niet te merken is.

Backup:

 

Het is ongepast om de goed verzorgde asielzoeker in dit opzicht belachelijk te maken, want niemand heeft hem uitgelegd waar je in onze beschaving een douche neemt en waar en hoe je jezelf ontlast. Velen weten zoiets niet, vooral niet als ze uit de bush komen, uit woestijnen of uit modderhutten. Niet voor niets werd in 2001 de Wereld Toilet Organisatie opgericht met als doel de hygiënische omstandigheden in of rond toiletten wereldwijd te verbeteren. De Wereld Toilet Dag komt ook voort uit deze organisatie. In 2019 hadden ongeveer 6 op de 10 mensen wereldwijd geen toegang tot veilige sanitaire voorzieningen. In één zin: er is behoefte aan een inhaalslag en verbetering. Een toilet-NGO zou veel te doen hebben. Hoe zoiets zou kunnen werken, blijkt uit een voorstudie van de Weense universiteiten, aldus Unser Mitteleuropa.

Werkvergunningen voor honderdduizenden illegale immigranten in Italië

Universiteit van Wenen: “Studenten” leren hoe ze hun billen moeten schoonmaken

De Kronen Zeitung meldt dat ongeveer 900 ‘studenten’ uit de hele wereld in de voorstudie van de Weense universiteiten (VWU) worden voorbereid op de universitaire uitdagingen in de Alpenrepubliek. Het is ongetwijfeld geen gemakkelijke taak voor de ‘leraren’ daar om in de politiek correcte taalmodus te blijven, maar het schoonmaakpersoneel voor de toiletten wordt ook bijzonder uitgedaagd.

Getraumatiseerd schoonmaakpersoneel
De beklagenswaardige schoonmakers moeten het werk twee of drie keer doen, omdat de verwijdering van het eindproduct van de menselijke spijsverteringsketen vaak niet goed werkt. Maar ook het urineren moet volgens Europese normen worden geleerd – en zo kan men lezen uit het interne e-mailverkeer tussen ‘leraren’ en het management van de VWU:

Beste collega’s, (…) bij deze gelegenheid wil ik u vragen om het onderwerp “Hygiëne in damestoiletten” in uw groepen te behandelen. (…) Er is een studente die dagelijks op de tegels naast het toilet plast, (…) de stankoverlast is enorm (…), de situatie is niet redelijk voor ons schoonmaakpersoneel (sic!).

Het onderwijzend personeel reageerde snel. Als “onmiddellijke maatregel” werd naast de hierboven getoonde sticker nog een andere sticker op het toilet geplakt:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here