Eerder deze week zei Trump dat hij het Witte Huis zal verlaten als het het Kiescollege de Democraat Joe Biden als winnaar van de presidentsverkiezingen van 2020 certificeert.

Niet veel later stapte de Amerikaanse president Donald Trump op zijn Twitterzeepkist om te verkondigen dat er maar één mogelijke manier is voor Joe Biden om president te worden.

“Biden kan alleen als president het Witte Huis binnenkomen als hij kan bewijzen dat zijn belachelijke “80.000.000 stemmen” niet op frauduleuze wijze of illegaal zijn verkregen. Als je ziet wat er in Detroit, Atlanta, Philadelphia & Milwaukee is gebeurd, massale verkiezingsfraude, dan heeft hij een groot onoplosbaar probleem!”

“Een heel moeilijk iets om toe te geven”

Dit komt vrijwel direct nadat Trump de mainstream eerder deze week vertelde dat hij het Witte Huis “zeker zal verlaten” als het Kiescollege Biden als winnaar van de presidentsverkiezingen van 2020 certificeert. “Het wordt een heel moeilijk iets om toe te geven”, voegde Trump eraan toe. Hij zei ook dat als het Kiescollege voor Biden stemt, het een “fout” zal zijn.

Na de verkiezing van 3 november haastten de systeemmedia van de V.S. zich om de Democraat Joe Biden als winnaar uit te roepen, hoewel Trump beweert dat de overwinning van hem zou zijn geweest als er geen ernstige schendingen tijdens de post-in stemmentelling en bedrog door Biden’s mede-Democraten was geweest. De Trump-campagne heeft verscheidene rechtsprocessen in zeer belangrijke kantelstaten ingediend waar zij massaverkiezingsfraude vermoeden.

Afro-Amerikaan verkrachtte zijn 10 maanden oude dochter tot de dood

  Twee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie
Vorig artikelBill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606
Volgend artikelAsielzoekers in opvangcentrum op Sardinië: “Italianen, we gaan jullie keel doorsnijden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dat filmpje lieten ze vanavond bij beau wel zien, met allerlei flauwe meme’s van het kleine tafeltje er achter aan. Deze tweet van Trump lieten ze dan weer niet zien…
    Weer een duidelijk voorbeeld van hoe de MSM het verhaal van 1 kant belicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in