Eén van de Afrikaanse asielzoekers uit Eritrea die aanwezig was toen een vrouw in Ludvika beestachtig werd groepsverkracht is nu 15.000 euro schadevergoeding toegekend van de Zweedse belastingbetaler. Dit ondanks het feit dat hij heeft deelgenomen aan de verkrachting en zelfs als eerste de vrouw seksueel aanviel, meldt het dagblad Dala-Demokraten.

De groepsverkrachting vond plaats in het centrum van Ludvika om 00.30 uur in de nacht van zaterdag 17 oktober vorig jaar, schrijft Fria Tider.

De vrouw was op de Vredestraat op weg naar huis toen ze bij een bankautomaat door drie Afrikaanse mannen werd gestopt die haar om sigaretten vroegen. Eén van de Afrikanen achtervolgde haar en vroeg haar om hem een kus te geven.

“Nee, ik heb een vriend, verklaarde de vrouw tevergeefs”, waarop de Afrikaan zijn tong in haar mond duwde.

Toen doken plotseling de andere twee Afrikanen op en de vrouw dacht even dat ze tot haar redding zouden komen. In plaats daarvan vormde ze een kring om haar heen, trokken haar panty en slipje naar beneden, en werd ze onderworpen aan een anale en vaginale groepsverkrachting terwijl ze haar vasthielden.

De vrouw was in paniek en schreeuwde tijdens de groepsverkrachting voor hulp, die vijftien tot twintig minuten duurde. Uiteindelijk kwam er een Zweedse man die de Afrikanen vroeg wat ze aan het doen waren, waarop de Afrikanen in verschillende richtingen wegrenden.

Wanneer de vrouw gevonden wordt ligt ze huilend op de grond met afgescheurde panty en slipje.

De drie Afrikanen, 33, 29 en 25 jaar oud, konden aan de misdaad gekoppeld worden nadat de politie DNA-tests had genomen van groepen Afrikanen die ’s avonds in het centrum rondtrekken en bij kroegen wachten om vrouwen systematisch seksueel lastig te vallen.

De districtsrechtbank veroordeelde de drie Eritreeërs ieder tot vier jaar gevangenisstraf. Maar het Zweedse Hooggerechtshof heeft ervoor gekozen om de Afrikanen van rechtsvervolging te ontslaan en onmiddellijk in vrijheid te stellen, omdat het slachtoffer had verklaard dat “een van de mannen zich passiever had opgesteld tijdens de verkrachting”, en besloot daarom alle drie de mannen vrij te spreken, rapporteert de lokale krant Dala-Demokraten.

Eén van de Afrikanen is door het Hooggerechtshof een schadevergoeding toegekend. Hij krijgt 15.000 euro voor de tijd dat hij in arrest was, aldus het vonnis, meldt Dala-Demokraten. Volgens de lokale krant kunnen ook de andere veroordeelde Afrikaanse verkrachters, gelet op de beslissing van het Hooggerechtshof, een riante schadevergoeding tegemoet zien op kosten van de Zweedse belastingbetaler.

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

Vorig artikelDuitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven
Volgend artikel19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik heb begrepen dat het slachtoffer is veroordeeld tot een boete van plm. € 4000 omdat zij in de pielemuis van de Afrikaanse verkrachter heeft geknepen ! En dát mag natuurlijk helemáál niet !

  2. Wordt tijd voor SS365 voor iedere vrouw in West Europa, ss staat voor Sig Sauer 365 voor het model. Wanneer hebben jullie er genoeg van of moet het nog erger worden? Jullie worden geregeerd door Linkse Fascisten zoals Adolfa Kaag en concorten die jullie ” the basket of deplorables ” vinden die moeten geregeerd worden door de Elite. Groeten uit Midden Europa, geen moslims , geen vluchtelingen.

    • Slappe rot zweedse mannen. In een normale locale samenleving zou het zooitje geteisem op zijn minst een flink pak slaag gekregen hebben maar waarschijnijker een begravenis nodig gehad hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in