19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

1
Foto privé / Facebook

Sophie, 19, weigerde een vreemdeling in een kroeg in Malmö haar te betasten. Toen kreeg ze een vuistslag en een fles verpletterd in haar gezicht. Afbeeldingen die op Facebook worden verspreid, laten zien hoe ze is bedekt met bloed. Maar omdat de dader “onbekend” is, heeft de politie het vooronderzoek al beëindigd.

Het was in de nachtclub Babel in Malmö op zaterdagavond, toen de 19-jarige Sophie ernstig werd mishandeld door een vreemdeling die haar eerst had betast.

Foto’s privé / Facebook

Hij legde zijn hand op haar billen en vervolgens tussen haar benen.

Het jonge meisje sloeg toen de man om hem weg te krijgen. Maar hij reageerde met een vuistslag recht in het gezicht van de jonge vrouw.

Toen Sophie en haar vriendin vervolgens de kroeg verlieten, ging de man hen achterna en sloeg een glazen fles recht in het gezicht van de 19-jarige Zweedse.

“Ik dacht eerst dat het vloeistof uit de fles was, maar toen zei mijn vriendin dat er bloed vloeide”, vertelt ze tegen de krant Aftonbladet.

Het duurde 40 minuten voordat de ambulance Sophie had opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht, waar ze werd geröntgend en verschillende wonden in haar gezicht werden gehecht.

“Een vrouw kreeg een vuistslag en een fles in haar gezicht door een onbekende aanvaller in een uitgaansplaats op de Spånstraat. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van de gebeurtenis heeft de vrouw, geboren 1997, glassplinters in haar handen en is door een patrouille naar de acuut gebracht voor controle. De dader werd niet op de plaats de aangetroffen”, schrijft  de politie in zijn incidentverslag.

De foto’s van de mishandelde Sophie zijn op Facebook verspreid. Ze laten zien hoe het bloed over haar gezicht en bovenlichaam naar beneden stroomt.

“Afgelopen zaterdagavond is één van onze gasten door een onbekende man mishandeld. We zoeken nu naar getuigen om het onderzoek doorgang te laten vinden. Wij hebben een nultolerantie ten aanzien van geweld, bedreigingen en alle vormen van misdaad. Wij en onze medewerkers werken nauw samen met de politie om alle misdaden te voorkomen en te vervolgen”, schrijft de nachtclub op haar Facebookpagina.

De dader wordt beschreven als een 25-jarige, 1.75 meter lang, iets steviger gebouwd met donker haar en een donker shirt met lange mouwen. Maar volgens Aftonbladet heeft de politie het vooronderzoek al gesloten. Dit omdat de dader “onbekend” is.

“Als er een een aantal goede tips binnenkomen, is het mogelijk dat we het onderzoek weer openen”, zegt politiewoordvoerder Nils Norling tegen de krant.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

Vorig artikelAsielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting krijgt € 15.000 schadevergoeding
Volgend artikelMoslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – “wij zijn met meer”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Zweden en Finland hebben toch bomen genoeg om dat zooitje onbestemde op te hangen. Door de macht van de NWO is de politie in Europa gezakt tot en peil waar zij voor hun verrotting niet schamen en dit is nog maar het begin van de genocide,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in