Foto Credit: Thegatewaypundit.com

In een brief van 8 april 2024 aan rechter-president Swain van New York bevestigt Ashley Biden, dochter van Joe Biden, de echtheid van haar eerder ‘gestolen’ dagboek.

Het dagboek, dat veel aandacht van het publiek en de media heeft gekregen vanwege de perverse handelingen van Joe Biden, werd een onderwerp van controverse toen uittreksels online uitlekten, bericht Jim Hᴏft.

De brief van Ashley Biden, verkregen door de New York Times, werd ingediend als onderdeel van een gerechtelijke procedure tegen Aimee Harris, één van de personen die veroordeeld is voor het ‘stelen’ en verkopen van haar persoonlijke dagboek.

In haar correspondentie gaf Ashely Biden aan diep bedroefd te zijn over de diefstal en de daaropvolgende publieke verspreiding van haar privégedachten, die ze beschreef als “stroom-van-bewustzijn”-mijmeringen bedoeld voor persoonlijke genezing.

Ze verdedigde de inhoud van haar dagboek door te zeggen dat het “op grove wijze verkeerd geïnterpreteerd” was en “valse beschuldigingen bevatte die mijn karakter en dat van de mensen waar ik van hou belasteren.”

Lees haar brief hieronder:

Ik ben diep bedroefd dat ik zelfs deze brief moet schrijven omdat mijn persoonlijke privédagboek is gestolen en met winstoogmerk is verkocht. Ik neem aan dat het doel van de diefstal was om groteske leugens te verspreiden door mijn gedachten te verdraaien. Ik heb besloten om morgen niet persoonlijk aanwezig te zijn bij de veroordeling, omdat dat mijn pijn alleen maar zou vergroten. Desalniettemin schrijf ik om Edelachtbare te vragen de beklaagde te veroordelen tot een gevangenisstraf.

De acties van de beklaagde vormen een van de meest gruwelijke vormen van pesten, om nog maar te zwijgen van een complete schending van mijn privacy en persoonlijke waardigheid. Nadat ik begin twintig slachtoffer was geworden van een misdrijf, ontwikkelde ik PTSS. Het dagboek dat werd gestolen was onderdeel van mijn pogingen om te genezen. Ik ben een privé-burger, alleen een doelwit omdat mijn vader zich toevallig kandidaat stelde voor het presidentschap. Met andere woorden, het vele werk dat ik gedaan heb om mijn trauma te verwerken werd tenietgedaan door de acties van mevrouw Harris. De acties van de beklaagde hebben een constante omgeving van angst en intimidatie gecreëerd, waarin mijn diepste gedachten constant vervormd en gemanipuleerd worden.

Hoewel deze criminele daad meer dan drie jaar geleden plaatsvond, word ik er door de publiciteit die het veroorzaakte – precies zoals mevrouw Harris bedoelde – voortdurend opnieuw door getraumatiseerd. Ik zal voor altijd moeten omgaan met het feit dat mijn persoonlijke dagboek online bekeken kan worden. Herhaaldelijk hoor ik anderen mijn ooit privé geschriften verkeerd interpreteren en valse beschuldigingen uiten die mijn karakter en dat van de mensen waar ik van hou belasteren. Haar daden waren niet alleen opnieuw traumatiserend voor mij, maar vormden een verschrikkelijk trauma op zich. Deze voortdurende schade is een direct gevolg van de opzettelijke acties van mevrouw Harris.

Ik vraag edelachtbare om Ms. Harris te veroordelen tot een gevangenisstraf gevolgd door een lange proeftijd. Ze moet verantwoordelijk gehouden worden voor wat ze gedaan heeft. Ze heeft niet alleen een compleet gebrek aan moraliteit laten zien, maar ze heeft ook geen respect voor de rechtsstaat. Ze is onder andere 12 keer niet voor de rechtbank verschenen.

Mijn doel om Edelachtbare te vragen om een gevangenisstraf op te leggen is om ervoor te zorgen dat een andere vrouw nooit meer zo gepest en beschaamd wordt. De wanhoop die ik vaak gevoeld heb zal nooit echt verdwijnen.

Maar ik vraag u Edelachtbare om Ms. Harris verantwoordelijk te houden zodat ze twee keer nadenkt voordat ze iemand anders dit aandoet. Ik heb een groot deel van mijn leven geprobeerd om op te komen voor diegenen die hun stem niet kunnen vinden. Ik heb gelukkig de mijne gevonden, en ik gebruik hem vandaag – en elke dag – om ervoor te zorgen dat pestkoppen ter verantwoording worden geroepen.

Tot slot maak ik me zorgen dat een veroordeling zonder strafoplegging een boodschap zal sturen naar haar en anderen zoals zij – dat het oké is om anderen te schenden en uit te buiten voor je eigen gewin, ongeacht de vernedering en pijn die dat veroorzaakt. Geef alstublieft de boodschap af dat dit soort schadelijke criminele acties niet getolereerd worden. Ik dank u Edelachtbare voor uw overweging.

Aimee Harris, 41 jaar, werd vorige maand door Biden’s Department of Justice (DOJ) veroordeeld tot een gevangenisstraf, gevolgd door een periode van huisarrest voor haar rol in de vermeende diefstal en distributie van een dagboek van Ashley Biden.

  Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga ...

Aimee Harris, 39 jaar, vond het dagboek van Ashley Biden in een opvanghuis in Palm Beach in 2020 en verkocht het aan Project Veritas voor $40.000,-. Volgens de Daily Mail liet Ashely Biden, de jongste dochter van Joe Biden, haar dagboek achter onder een matras in het afkickcentrum in Palm Beach.

Zoals eerder gemeld door The Gateway Pundit, liet Ashley Biden, de jongste dochter van Joe Biden, haar dagboek achter onder een matras in het afkickcentrum in Palm Beach na een verblijf in een behandelingscentrum. Twee personen die Ashley Biden’s dagboek vonden in een opvanghuis verkochten het dagboek later aan James O’Keefe en Project Veritas.

In een artikel uit januari 2019 herinnert Ashley Biden zich hoe ze vroeger douchte met haar vader, Joe Biden, en suggereert dat dit kan hebben bijgedragen aan een seksverslaving.

Het dagboek beschrijft Ashley en haar vader, Joe Biden, die samen douchten op een ongepaste leeftijd.

“Ik ben altijd jongensgek geweest,” schreef Ashley. ‘Hypergeseksualiseerd @ op jonge leeftijd … Ik herinner me dat ik enigszins geseksualiseerd werd met [een familielid]; Ik herinner me dat ik seks had met vrienden @ op jonge leeftijd; douchen met mijn vader (waarschijnlijk niet gepast),’ schreef ze in een bijdrage van januari 2019, volgens de Daily Mail.

James O’Keefe werd later het slachtoffer van een late FBI-inval en werd gearresteerd door het Biden-regime.

US District Judge Analisa Torres, een door Obama benoemde rechter, zei dat de First Amendment claims van Project Veritas “niet in overeenstemming waren met precedenten van het Hooggerechtshof.”

De rechter zei ook over Project Veritas 1A claim: “O’Keefe, Veritas kon niet beweren dat het de identiteit van vertrouwelijke bron beschermde tegen openbaarmaking nadat twee individuen publiekelijk schuldig pleitten.

  "Antifa voor Biden" vrachtwagens rijden rond de Democraten-conventie waar Biden zijn aanvaardingsspeech geeft

In 2022 pleitten Aimee Harris en medegedaagde Robert Kurlander, die het dagboek van Ashley Biden vond in een opvanghuis, schuldig aan samenzwering om binnen de staat gestolen goederen te transporteren.

Ondanks het persoonlijke pleidooi van Harris en de oproep van haar advocaat voor clementie op basis van haar traumatische verleden en verantwoordelijkheden als moeder, benadrukte de aanklager Harris’ patroon van gebrek aan respect voor de wet.

Assistant U.S. Attorney Robert Sobelman beweerde dat Harris’ acties niet alleen onwettig waren, maar ook bedoeld om de familie Biden te schaden en het politieke landschap te beïnvloeden.

Rechter Laura Taylor Swain beschreef de verkoop van het dagboek als “verachtelijk” en benadrukte de inbreuk op de privacy en de mogelijke politieke motieven achter de verkoop.

Harris werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van een maand, een boete van $20.000 en drie jaar voorwaardelijk.

Harris zal in juli beginnen met het uitzitten van haar gevangenisstraf, terwijl Kurlander’s veroordeling nog in behandeling is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland stelt een door de NAVO afgedwongen ‘no-fly zone’ boven West-Oekraïne voor
Volgend artikelDe Davos-klasse is wanhopig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De echte Joe Biden is allang overleden, je kunt zelfs zijn graf bezoeken. Het is vreemd dat de Amerikanen niet zien dat het de echte Biden niet is.
  Kijk naar foto’s van Biden toen Obama president was en de Biden van nu… totaal andere vorm gezicht, oren, ogen.

 2. Ja en? Dus nu weten we dat de biden familie een zieke oversekste zooi is. Dan is de dochter al net zo ziek als haar pedo broer hunter. Één grote zieke pedo familie dus. Dat word dan via de rechtbank naar buiten gebracht. En onschuldige mensen moeten daar voor gestraft worden. Ik hoop dat trump als hij president word die voorwaardelijk opheft en alles terug draait met gratie te verlenen aan twee helden.

  • Wrong…the courts and media are complicit in covering and overlooking the crimes of this sick bastard. Destroying the US is not enough for this clown…now he destroys Europe as well.

   • Joe ‘Pedo Peter’ Biden is just a puppet, just like Zelensky. They’re all puppets… being worked by the invisible enemy above them. Nothing is real, it’s all one big scam. The best is yet to come once the hidden hands lose their stranglehold on the planet. We are going to win BIG.

  • Typisch produkt van de jaren 70
   Toen was bloot douchen met je ouders heel normaal Volgens de toenmalige media – maar niet iedereen deed dat. Als je jonge “moderne” (beinvloedbare) ouders had dan konden zulke dingen bebeuren, op tv had je al jaren de opvoedkundige praatjes van dokter
   Spock met zn boeken, de MCKinsey reporten – (ook een smeerlap met kinderen). Het werd allemaal stevig gepropageerd.
   Neemt niet weg, zij liet het zelf slingeren in een afkick kliniek notabene onder een matras?,
   Dus het was afval en daarmee publiek domein?
   Wilde zij stiekum haar eigen pappie schaden ? Daar kan ook iedereen over psycholyseren.

   Onschuldig,
   Spin er maar een ander narratiefje overheen niemand wil dat allemaal weten,
   Meid je moet echt beter opletten als dochter van de president.
   En wrijven in zo’n smerige vlek helpt ook niet _ boekje komt nu in juridisch dossier terecht.word het boekje ook nog opgenomen in de J.Biden Library ?.

 3. Off topic: satanist, kinderverkrachter & necrofiel Jimmy Savile (1926) overleed op 29.10.2011 en de uitvaart vond plaats op 09.11.2011. Twee journalisten die in de jaren 0 van deze eeuw onafhankelijk van elkaar onderzoek verrichtten naar zijn perverse activiteiten met medeweten van de BBC, waaronder Jill Dando zijn vermoord. De twee maal koninklijk onderscheiden Savile was nauw bevriend met de ‘nepkoninklijke’ familie van het VK en t.g.v. van diens 80ste verjaardag kreeg hij van prins Philip (1921 – 2021) een paar gouden manchetknopen. Ook hebben paus Johannes Paulus II (1920 – 2005) en Margaret Thatcher (1925 – 2013) de hand van Savile geschud.

  Op 07.07.2005 (7*7*7) werd Londen opgeschrikt door een aantal bomaanslagen en die in een metro van de Piccadilly Line kreeg de meeste aandacht, maar ook voor de deur van het Tavistock Institute aan de Tavistock Square in Londen is een bom ontploft. Het in 1947 met geld van de Rockefellers opgerichte Tavistock Institute of Human Relations (jaja) heeft o.a. Angela Merkel, Theresa May maar ook The Beatles & The Rolling Stones onder hun hoede genomen. Verder gaan verhalen dat een voorloper ooit Adolf Hitler (1889 – 1965?) heeft gekneed van mislukt kunstenaar tot dictator van het derde rijk.

  Ik heb al eerder de nodige aandacht geschonken aan de data 9/11 (11.09) en 09.11: 09.11.1918 trad keizer Wilhelm II van Duitsland af, in de nacht van 9 op 10.11.1938 was de Kristallnacht in Duitsland, op 09.11.1961 ontdekte (hun latere manager) Brian Epstein The Beatles in the Cavern Club in Liverpool, op 09.11.1965 viel de stroom uit in New York & omgeving door storing in een elektriciteitscentrale bij de Niagara Falls, op 09.11.1989 ‘viel’ de Berlijnse muur & volgens hardnekkige geruchten is Paul McCartney op 09.11.1966 bij een verkeersongeluk overleden. Mede-Beatle George Harrison sprak sindsdien over Faul McCartney.

  In december 1964 verscheen de Beatles-lp ’65 (6 + 5 = 11) voor de Amerikaanse en Canadese markt. Tenslotte: in juni 1966 (666) verscheen van the fab four de lp ‘The Beatles: Yesterday and Today’.

 4. “ Ze heeft toen ze jong was gedoucht met pappie “
  en daaruit lijkt haar redenering
  Een seksverslaving opgelopen. 🤡
  Ze lijkt geen sex ( handeling ) met pappie te hebben gehad,
  ‘ mis geïnterpreteerd ‘ volgens Ashley ;dan is dit ws geen origineel van haar ‘zogenaamde’ dagboek;
  Hoofdprijs voor ‘ zielig slachtoffer’ 🏆

  • En wat heeft die “lange proeftijd” precies voor nut? Er is een risico dat die Harris nog een keer een dagboek vindt en het verkoopt?

  • De broer van Joe Biden bezit het eiland naar Little st James, Epstein eiland. En dat is nog maar één zin uit een heel boek dat ik zou kunnen schrijven over Joe ‘Pedo Peter’ Biden!

 5. Achterliggende global gedachten , men wil lichamelijk contact vermijden, gezinnen splitsen.
  Dit kan een gecreëerde ‘barrière ‘ zijn voor hun doel.

  Wel natuurlijk ‘ lentekriebels ‘ op school ,
  Transgender influenz.
  Zo gek als een deur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in