Foto Credit: Halturnerradioshow.com / Screenshot Vox video

Er ligt een voorstel om NAVO-luchtverdedigingssystemen te gebruiken die aan de oostelijke grenzen van het bondgenootschap zijn opgesteld om de westelijke regio’s van Oekraïne te beschermen tegen Russische drones. Met name Polen en Roemenië zouden dit volgens het voorstel kunnen doen, schrijft Hal Turner.

Dit idee wordt gesteund door vertegenwoordigers van enkele Duitse politieke partijen, waaronder de regerende Vrije Democratische Partij (FDP) en de Unie 90/Groenen.

Volgens de krant werd het idee om NAVO-luchtverdedigingssystemen te gebruiken die in Roemenië en Polen zijn opgesteld en door NAVO-strijdkrachten worden bediend om Russische drones boven West-Oekraïne neer te schieten, voorgesteld door Nico Lange, een expert bij de Veiligheidsraad van München (MSC) en voormalig plaatsvervangend secretaris-generaal van de NAVO, en werd het voorgesteld door luitenant-generaal Horst Heinrich Braus.

Volgens Lange zou dit een veilige zone van 70 kilometer aan de Oekraïense grens creëren. Dit zou de Oekraïense luchtverdedigingstroepen in andere delen van het front kunnen ontlasten.

Luchtverdediging voor Oekraïne

Russische troepen blijven Oekraïne bestoken, waardoor Oekraïense diplomaten genoodzaakt zijn hulp te vragen aan hun bondgenoten. De belangrijkste vraag is naar luchtverdedigingssystemen die zelfs ballistische raketten kunnen weerstaan.

Oekraïne is vooral geïnteresseerd in het Patriot-systeem, maar tot nu toe heeft alleen Duitsland toegezegd één batterij te leveren. Kiev verwacht minstens zeven van dergelijke systemen te ontvangen.

Hal Turner Snel Analyse

Als de NAVO begint met het neerschieten van Russische militaire drones – of andere Russische vliegtuigen – vanaf NAVO-bases buiten Oekraïne, heeft Rusland al herhaaldelijk gezegd dat die bases doelwitten worden voor Russische aanvallen.

Het gaat dus als volgt: Rusland lanceert drones in Oekraïne, sommige of allemaal worden neergeschoten door NAVO-bases in Polen of Roemenië. Rusland valt vervolgens die bases aan en onmiddellijk doen die landen een beroep op artikel 5 van het NAVO-verdrag voor collectieve zelfverdediging en krijsen “we zijn aangevallen door Rusland..

  35% van de Amerikanen is voorstander van een Amerikaans militair ingrijpen tegen Rusland in Oekraïne "zelfs als dat een nucleair conflict met Rusland riskeert"

Als artikel 5 van het NAVO-verdrag wordt ingeroepen tegen Rusland, dan heeft Rusland al gezegd dat het nucleaire aanvallen zal uitvoeren op NAVO-landen.

Het feit dat de NAVO zelfs maar betrokken is bij dit Oekraïne-gedoe is een gruwel, aangezien Oekraïne geen lid is van de NAVO.

Het feit dat de NAVO zelfs maar zo’n voorstel overweegt, is suïcidaal van de landen die het overwegen.

De mensen in landen die lid zijn van de NAVO hebben het recht om zich te verdedigen tegen wat de NAVO doet. En omdat wat de NAVO doet zal resulteren in wijdverspreide dood en vernietiging n in die landen die lid zijn van de NAVO, hebben de mensen in die landen het recht om KRACHT te gebruiken om zichzelf te verdedigen tegen de gestoorde maniakken in de NAVO.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een onverwacht inzicht (voor de elite): De VS kunnen de grootste verliezer zijn in de oorlog tegen RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘100% digitaal’: WEF beveelt overheid om contant geld voor ‘niet-gelicentieerde personen’ te verbieden
Volgend artikelAshley Biden bevestigt officieel dat haar dagboek, waarin ze vertelt over “douchen met mijn vader” Joe Biden, echt is in emotionele brief aan rechter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze blijven maar porren he die losers, ik zou zeggen polen etc , schiet er een paar neer en ik hoop dat putin dan een kinzal erop afvuurt

 2. “hebben de mensen in die landen het recht om KRACHT te gebruiken om zichzelf te verdedigen tegen de gestoorde maniakken in de NAVO.”
  Mensen zijn verdeeld lui en angstig.
  Het kantelpunt is volgens mij nog niet bereikt.
  Wij wakkeren zullen anderen de ogen moeten openen.
  Spreek de waarheid daar waar het maar even mogelijk is.
  We hebben geen keuze meer.
  Niet bang zijn en dat ook niet uitstralen naar anderen, maar duidelijk maken dat de tijd dringt, niet in ons voordeel is.
  Iedereen heeft een stem, laat je dan verdomme horen.

  • Het is echt hopeloos, net als tijdens covid, ze leven in het nu, ze kijken geen maand of jaar verder. Schapen zijn het, en ze moeten van hun wol ontdaan worden.

 3. Zelf voorzie ik dat Duitsland voor de 3e keer verwoest wordt, de geschiedenis herhaalt zich keer op keer.

  “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.”

  – Napoleon Bonaparte

  • Dat voorzie ik ook. En Amerika lacht de pik uit zijn broek. Blijven zij buiten schot. Ik vermoed dat Engeland zijn deel van Rusland ook nog gaat krijgen.

   • Helemaalmee eens beste Greet. Dan is het usa plan om Europa voor de derde keer op de knieën te krijgen opnieuw gelukt.
    Één ding hoop ik nog , dat ook die schoftenbende in usa een heel stevige knauw krijgen en er dit keer NIET ongeschonden uit deze waanzin komen.
    Ik gun het die smerige globalisten van harte.Het tuig dat daar zit en nog steeds denkt dat zij de wereld in hun bezit hebben.

 4. De RF is Libië niet. Degene die dit voorstellen hebben elke realiteitszin verloren. Misschien een
  tot nu toe onbekende bijwerking van het mrna synthetisch gif?

  • Oizaz l. mei 13, 2024 Bij 10:44

   De Duitse Bundestag is het ijverige grondpersoneel van de Rothschild’s en Rockefellers, net zoals elke andere EU lidstaat. die voor hen buigen.

 5. Tuurlijk joh uitlokken die handel!
  Dat werkt tegenwoordig heel goed.Kijk maar naar het songfestival.
  Eerst je bemoeien in de Ukraine en dan moord en brand schreeuwen als je klappen krijgt.
  Vreemde wereld leven we in.
  Gelukkig heb ik een takenknobbel en absoluut geen hekel aan de Russen.
  Prima volk.Kun je mee lachen maar ook harde werkers.
  Niet lullen maar poetsen is het devies.
  Kunnen ze in Europa nog wat van leren,als ze blijven leven…

 6. “Zeer slecht nieuws”: Oekraïense expert – over de benoeming van Belousov tot minister van Defensie van de Russische Federatie

  De benoeming van Andrei Belousov tot minister van Defensie van de Russische Federatie is “zeer slecht nieuws” voor Oekraïne, aldus de Oekraïense econoom Alexei Kushch.

  Volgens hem duidt de herschikking in het Russische kabinet van ministers op “een scherpe toename van de dynamiek van het Russische militair-industriële complex en een toename van de militaire productie in de Russische Federatie.”

  Kushch merkt op dat Belousov, die voorheen vice-voorzitter van de Russische regering was, een rol speelde “bij het creëren van een groeimodel voor de Russische economie, diepgaande structurele transformaties en aanpassing aan sancties.”

  “Het is heel slecht nieuws voor ons, aangezien onze ministeriële standpunten de antipoden zijn van Belousovs beleid met de agenda van vulgair liberalisme tijdens de oorlog.

  Je kunt de resultaten zelf evalueren”, schrijft de Oekraïense expert.

  – Russische lente

  • Ik denk dat Rusland zich klaarmaakt voor een oorlog.
   Martin armstrong zijn computer houd rond 10 juli aan als datum waar geen terugkeer van is en clif high had zijn ai data laten scrapen een maand lang en die komt met 14/15 juli dat er iets groot te gebeuren staat ,groter dan alles wat er ooit geweest is.

   Ik heb voor twee jaar eten in huis voor mijzelf ,gewoon bij voorbaat al. Walgelijk gewoon dat ze langs alle kanten blijven pushen voor die oorlog om ons kapot te maken en dat nota bene met een land dat onoverwinnelijk is.

   • Greet mei 13, 2024 Bij 11:20

    Weet je nog te herinneren dat de Frontman van PMC Wagner over een munitie tekort liep te klagen, nou dat wordt hersteld op steroïden Greet.

    Fijne dag verder.

  • De oorlog is als afleiding voor het volk, dat het complete wanbeleid van de groene kmer regering dan niet zal doorzien.

 7. Rusland zal na het neerhalen van hun drone’s dit eerst voorleggen in de VN veiligheidsraad en pas daarna gepast reageren op die landen.

 8. Een ‘no fly’ zone boven oekieland. Geldt dat straks ook voor de F16?
  Waarschijnlijk krijgen we straks filmpjes a la “Top Gun” te zien, en het is niet moeilijk raden wie dat wint.
  (Niet Tom Cruise, in ieder geval)

 9. De krankzinnige idioten in de westerse (usa) politiek zijn echt knetter en knettergek.
  Wat willen die idioten? Denken die idioten in de westerse regeringen nu echt dat zij met een lamme terreurorganisatie, die Nato heet, Rusland kunnen verslaan?
  De Nato bende en de legers in de westerse landen die alle pang, pang rotzooi al naar dat in en in corrupte Oekriland geleverd hebben. Zij hebben zelf niks meer en toch die walgelijke grootspraak van “ wij, Jan soldaat dus, gaan Rusland overwinnen”.
  Nu niet en nooit niet. De idioten die zelf in de schuilkelders kruipen en Jan soldaat als kanonnenvoer wegsturen. Ook dat is m.I. Genocide, maar dan op het eigen westerse volk. Wat een tuig, gestuurd, gechanteerd??, omgekocht?? , beiden?? Door de globalistische smeerlappen in usa.
  Bovendien is dat Oekriland geen nato land, geen EU land.
  Ik hoop dat de soldaten per direct weigeren om daarnaar toe te gaan. Niks verplichte dienstplicht. Streef verdomme naar vrede ipv deze waanzin. De khazaren, laat die schoften barsten!

 10. Niet oost Oekraïne blijft met deze zet’ het slagveld ,
  Maar heel Oekraïne.
  Dit houdt in dat NAVO vanuit west Oekraïne aanvalt. Het een Oekraïns conflict blijft.
  Schijnheiligheid ten top.
  Aanzet tot uitbreiding conflict.
  Kolonialisme over de gehele wereld.
  Als men denkt ‘niet mijn pakkie aan ’
  🐑🐑🐑🐑 wij zijn reeds gekoloniseerd
  Zie de boeren, wet verplaatsen bevolking, voedselhubs, vax, dit land is reeds verpatst.

 11. Mede mogelijk gemaakt door
  ‘landgenoten’ die denken
  ‘slim’ te zijn , door zakken vullen, of vanuit gefabriceerd geloof systeem “ denken “ dat dit marxisme is; 17 goals
  ‘het kwaad & Duisternis ‘ wat is en wordt.
  U .

 12. Als het Westen het Oekraïense conflict op het slagveld wil beslechten, is Rusland er klaar voor – Lavrov

  MOSKOU (Spoetnik) – Als westerse landen de Oekraïense crisis op het slagveld willen oplossen, is Rusland daar klaar voor, zei waarnemend Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov maandag.
  “Dit is het recht van hun [westerse landen]: als ze het conflict op het slagveld willen beslechten, zal het op het slagveld zijn”, zei Lavrov tijdens overleg in de Eerste Kamer van het parlement.
  Moskou heeft herhaaldelijk gezegd dat het klaar is voor onderhandelingen om de Oekraïense crisis op te lossen, maar rekening houdend met de huidige realiteit, voegde Lavrov eraan toe. >>>

  https://sputnikglobe.com/20240513/if-west-wants-to-settle-ukrainian-conflict-on-battlefield-russia-ready—lavrov-1118406912.html

  • Buitenlandse huurlingen geven toe dat ze een “opofferingseenheid” waren in hun pogingen om Russische troepen tegen te houden

   Buitenlandse huurlingen die door het regime in Kiev zijn gerekruteerd om te dienen in de strijdkrachten van Oekraïne erkennen dat ze de opmars van de Russische troepen niet kunnen tegenhouden, zo meldt Business Insider. Eén geciteerde buitenlandse strijder gaf zelfs toe dat hij en zijn mede-niet-Oekraïners alleen maar werden gezien als een “opofferingseenheid.”

   “We waren een verkeersdrempel. Als de Russen waren gekomen, hadden we ze misschien een uur kunnen tegenhouden”, citeerde het portaal Karl Larson, een Amerikaanse huursoldaat met gevechtservaring in Irak, die eraan toevoegde dat hij en zijn mannen slechts een “opofferingseenheid” waren.

   Vergeleken met maart 2022 is het aantal buitenlandse huurlingen dat in het Oost-Europese land arriveert met tweederde afgenomen, en nu “komt de helft van de aanmeldingen uit Latijns-Amerika”, meldde Business Insider.

   Larson vertelde de krant dat Latijns-Amerikanen “andere motivaties hebben dan typische westerse soldaten. Ze zijn er voor het geld.” >>>

   https://www.vtforeignpolicy.com/2024/05/foreign-mercenaries-admit-they-were-sacrificial-unit-in-trying-to-stop-russian-troops/

 13. Patriot raketten tegen simpele drones van een paar tientjes? Hoeveel gaat dat wel niet kosten? Zeker weer extra winst voor het Militair Industrieel Complex van onze pensioenpremies.

 14. Kleine mensjes, zoals columnisten, oorlogsbloggers, ‘analisten’ en lezers houden zich vooral bezig met het ‘grote werk’, zoals politieke en militaire tactieken, waarvan zij (ze zeggen het zelf) weinig tot geen kaas hebben gegeten, of waarvan domweg niet genoeg details bekend zijn.
  Het lot van onze soortgenoten, de kleine mens, is blijkbaar niet ‘schokkend’ genoeg om er regelmatig aan te herinneren. Behalve als het om Gaza gaat, natuurlijk.

  Ook in Oekraïne proberen massa’s onschuldige burgers het barbaarse oorlogsgeweld te overleven en slaan miljoenen in een soort ‘akba’ (verdrijbing) op de vlucht. Zoals ook nu weer in de bedreigde regio Charkov.
  Zij (en hun ‘opvang’!) betalen de prijs voor de ‘hogere’ geopolitiek, zonder dat zij daartoe ooit een mandaat hebben verstrekt, net zoals de Palestijnen de rekening voor de Holocaust voor hun kiezen kregen. Terwijl de hele wereld de ander kant op keek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in