Een van Davos’ favoriete stromannen, Yuval Noah Harari, nam eerder deze week deel aan de BIS Innovation Summit om wat lachwekkende anti-bitcoin propaganda te verspreiden, schrijft Tyler Durden.

Tijdens zijn chat zei Harari dat hij “als historicus” niet van bitcoin houdt omdat het een “valuta gebaseerd op wantrouwen” is. Dit is precies wat hij zei:

Als ik als historicus naar bitcoin kijk, hou ik er niet van omdat dit een geld is dat is gebouwd op wantrouwen. Het centrale idee van bitcoin is eigenlijk elektronisch goud, dat we de banken en regeringen niet vertrouwen dus we willen ze niet de mogelijkheid geven om zoveel geld te creëren als ze willen. Dus creëren we deze bitcoin. Het is een valuta van wantrouwen.

Ik denk wel dat elektronisch geld de toekomst heeft, maar wat we de afgelopen eeuwen hebben gezien, is dat het eigenlijk een goed idee is om banken en overheden de mogelijkheid te geven om steeds meer geld te creëren om meer vertrouwen in de samenleving op te bouwen. Dus ik weet niet zeker hoe geld er over 20 of 30 jaar uit zou zien, maar ik hoop dat het een valuta van meer vertrouwen zou zijn en geen valuta van wantrouwen. -Yuval Noah Harari, beroemd Malthusiaans Nihilist en middelmatig auteur

Wauw. Dit is wat we in de psy-op wereld graag “gaslighting” noemen. Het is een tactiek die gebruikt wordt om iemand te laten geloven dat iets dat helemaal niet waar is en waarschijnlijk nooit gebeurd is, wel waar is. Als het gaat om Harari’s specifieke opmerkingen over de geschiedenis van de mensheid, probeert hij mensen te laten geloven dat het geven van de mogelijkheid aan regeringen en centrale banken om “meer en meer geld te creëren om vertrouwen in de samenleving op te bouwen” daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Niets is minder waar en je hoeft alleen maar je hoofd van je mobieltje te halen, om je heen te kijken naar de staat van de wereld en vier jaar geschiedenis terug te halen om dit objectief gezien krankzinnige standpunt te weerleggen.

  Henry Kissinger, globalistenbeweging architect met het bloed van miljoenen aan zijn handen, op 100-jarige leeftijd overleden

Herinneren jullie je nog toen een meerderheid van de regeringen van de wereld de handen ineen sloeg om de wereldeconomie stil te leggen, terwijl ze de wereldeconomie overspoelden met BILJOENEN dollars aan liquiditeit? Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit waarschijnlijk het meest extreme voorbeeld was van centrale planning op politiek en monetair gebied dat de wereld ooit heeft gezien. Als we Harari’s logica volgen dat dit niveau van coördinatie en centrale controle over het monetaire systeem, zou men op dit moment naar de wereld moeten kunnen kijken en met vertrouwen kunnen zeggen dat het collectieve vertrouwen van de mensen in regeringen en bankinstellingen op een historisch hoogtepunt is.

Dit is duidelijk niet het geval. In feite is precies het tegenovergestelde waar. Het vertrouwen in politieke en financiële instellingen is nog nooit zo laag geweest. De gewone man lijdt onder het gewicht van de prijsinflatie en begint te twijfelen aan de geldigheid van de uitgavenprogramma’s van de overheid. Vooral hier in de VS. Het geopolitieke landschap verschuift naar een multipolaire wereld omdat grote regeringen elkaar onmogelijk kunnen vertrouwen. Dit toenemende wantrouwen wordt gevoed door het feit dat sommige regeringen hun “vertrouwde” controle over het internationale monetaire systeem hebben gebruikt om de tegoeden van een soevereine natie te bevriezen. En dan hebben we het nog niet eens over de redding van de banken tijdens de Grote Financiële Crisis, de oorlogen in het Midden-Oosten of het monddood maken van de klokkenluiders die mensen ervan bewust probeerden te maken dat hun regeringen niet te vertrouwen zijn. Harari is ofwel volledig losgekoppeld van de realiteit of hij is volledig onoprecht. Ik heb het gevoel dat het waarschijnlijk het laatste is.

  Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus

Deze manier van denken zou niet verrassend moeten zijn als het van Harari komt, en het feit dat hij dit zei op een digitale top georganiseerd door de Bank for International Settlements zou nog minder verrassend moeten zijn. De BIS is de hoogste borg bank die graag de wereld wil hoeden in een digitaal panopticum dat draait op een CBDC dat granulair gecontroleerd kan worden door “vertrouwde banken en overheden”. Bitcoin is, letterlijk, de grootste bedreiging voor hun bestaan omdat het individuen in staat stelt om uit een systeem te stappen dat afhankelijk is van het vertrouwen in centrale planners.

Proberen in te spelen op de emoties van mensen door de discussie over “elektronisch geld” myopisch te benaderen en proberen het besluitvormingsproces terug te brengen tot een reflexmatige reactie gebaseerd op de connotatie van de tegenstelling “wantrouwen versus vertrouwen” is echt een argumentatie van de laagste gemene deler. Je zou echt moeten geloven dat de meeste mensen niet alleen dom zijn, maar extreem dom.

“Wantrouwen in de overheid slecht. Vertrouwen in de overheid goed. Daarom is overheidscontrole van geld goed.” Caveman shit.

Gelukkig voor ons trapt niemand in de onzin van Harari en Satoshi Nakamoto ontwierp bitcoin op een manier die ons in staat stelt om los te komen van de waanzin van het vertrouwen op overheden en centrale banken. Zoals hij in februari 2009 aangaf, is de geschiedenis van valuta bezaaid met schendingen van vertrouwen door overheden en centrale banken. Deze entiteiten vertrouwen met de macht om valuta uit te geven is catastrofaal gebleken voor hele samenlevingen. Vertrouwen moet volledig uit het proces worden gehaald door gebruik te maken van een systeem dat niet kan worden gecontroleerd door een individu, groep, bedrijf of overheid en dat is wat bitcoin de wereld brengt. Individuen zouden niemand anders dan zichzelf moeten vertrouwen om te weten wat er met hun geld gebeurt. “Vertrouw niet, verifieer” is het ethos dat bitcoin belichaamt en waarmee het individuen in staat stelt om te handelen. Het is iets moois en het jaagt de Harari’s van deze wereld de stuipen op het lijf.

  Uw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken - Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat 

De klasse van Davos is wanhopig en bang, zoals blijkt uit de onzinnige bewering van Harari eerder deze week. Dit zou je moeten aanmoedigen. Doe mee. Ze weten dat ze de verhalende strijd aan het verliezen zijn.

Wij gaan winnen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wij worden allen geregeerd door psychopathische debielenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAshley Biden bevestigt officieel dat haar dagboek, waarin ze vertelt over “douchen met mijn vader” Joe Biden, echt is in emotionele brief aan rechter
Volgend artikelGroene Blob vertelt regering £30 miljard te spenderen aan machine om CO2 uit de lucht te halen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Die Harari ziet eruit alsof hij in een magnetron woont. En Klaus is gewoon Dr Evil uit Austin Powers. Stelletje clowns. Satanisten zijn sneue, laffe wezens, het is tijd om ze allemaal thuis op te halen!!! Het is de hoogste tijd dat deze laffe losers de ellende krijgen die ze anderen al duizenden jaren aandoen. Karma komt naar de satanisten toe deze zomer.

  Als er hier verlengstukken of satanisten meelezen… jullie gaan alles verliezen, dus ik zou maar snel overlopen en je mede satanist en verraden om jezelf te redden. Als de rollen omslaan wil je echt niet in team satan zitten, want dan krijg je een veelvoud van de ellende die je anderen aandeed.

  • 😆😆😆!!!
   We gaan een mooie toekomst tegemoet…Eckhart Tolle zei,..het oude maakt een beetje lawaai tijdens t sterven..indeed!

 2. Citaat Harari : “Als ik als historicus naar bitcoin kijk, hou ik er niet van omdat dit een geld is dat is gebouwd op wantrouwen. Het centrale idee van bitcoin is eigenlijk elektronisch goud, dat we de banken en regeringen niet vertrouwen dus we willen ze niet de mogelijkheid geven om zoveel geld te creëren als ze willen. Dus creëren we deze bitcoin. Het is een valuta van wantrouwen

  Precies Harari, kleine lul met oren.
  En wat voor regeringsfunctie heb jij ?
  Helemaal geen, nada, noppes.
  Jij bent gewoon een influencer “van het WEF die bang is via de bitcoin regeringsinvloed te verliezen.
  En daar is het fout gegaan.
  Daar waar de regeringen door invloeden van types zoals jij vergiftigd werden.

 3. Het enige wat we kunnen vertrouwen omdat het onpartijdig is, is de natuur. En aangezien de mensen de enige levensvormen zijn die behoefte hebben aan geld transacties moet het fundament bepaald worden door hun basisbehoeften. Hiermee kunnen we de mensenrechten claim hard maken door in eerste instantie alle mensen een basis inkomen te garanderen. De uitgave van deze middelen aan de beoogde, gepersonaliseerde behoefte moet op termijn de enige bron van reguliere geldmiddelen zijn. Aangezien het aantal mensen een demografische beperking kent wordt de geld hoeveelheid beperkt. Bedoeling is de macht en willekeur van private bank kartels te beperken tot beheer van secundaire en afgeleide producten en diensten.

 4. Dat de media wereldwijd in handen zijn van tuig met poen te veel, is mij al jaren glashelder. Tv-nieuws en koeranten-gezwam doen mij enkel nog maar walgen………maar als ik kijk naar het gemak waarmee mijn omgeving zich door die strontspuit van de media laat beïnvloeden, hou ik mijn hart vast.
  Toch zie ik ook wel een lichte kentering. Het begint langzaam door te dringen hoe de msm zichzelf onderuit haalt, door onderknuppeltjes stukken te laten schrijven van een dusdanige infantiele ongeloofwaardige onzin………dat zij zelf degenen zijn die maken dat ze onderuit gaan. Op het moment dat je gaat roepen dat de hartaandoeningen, turbokankers, rubberachtige strengen in het bloed van de gevaccineerden, en de rest van de geblakerde waanzin aan aandoeningen uit die gore vaccinaties, aan het klimaat liggen, gooi je de geloofwaardigheid van je koerantje toch maar lelijk te grabbel.

  Elke dictatuur bestaat bij gratie van uiterst middelmatige mensen, en uiterst middelmatige mensen hebben onderknuppels nodig. Daar gaat elke dictatuur ook uiteindelijk altijd op onderuit……..dus ook bij die msm.

  Er zijn minstens drie klonen/acteurs/gemaskerde versies van Donald Trump bezig met het verspreiden van van de meest waanzinnige, irrationele en zichzelf tegensprekende uitlatingen. Als je echter de foto’s van die mannen strak naast elkaar legt, zie je drie verschillende oren……..en oren liegen niet. Die zijn net zo verschillend en persoonlijk als vingerafdrukken………en veel duidelijker in het openbaar.

  Nu weet ik niet zoveel van die man

  maar wát mij zo duidelijk is in deze……..?…….. dat die gasten door diezelfde deep state zijn neergezet om Trump onderuit te halen……..op een dusdanig lullige manier dat ze elkaar kennelijk in de wielen aan het rijden zijn in hun volkomen onbenul.

  Wat ingewikkelder is, en een oplossing zo verdomd moeilijk maakt, dat ze hier al zo lang mee bezig zijn. Dat het WEF, de WHO, EU, en verder al die ongekozen instanties die zich via de coronawaanzin hebben weten te profileren, uit diezelfde koker komen………en dat die koker een stinkend riool is………..tsja……….niks nieuws………en dat hun op moordpartijen berustende macht niet van zijn plek af te bránden is, ook niet.

  Maar er verschijnen steeds meer berichten over de instorting van de dollar. Er wordt enorm geïnvesteerd in goud…….(dus dat zien ze zelf ook wel aan komen)……..maar ze zijn hun macht aan het verliezen, stomweg omdat een steeds groter deel van de wereld het gehufter van dat soort schijtzat is. Blinken is vorige week met lege handen uit China terug gekomen, en mocht blij zijn dat hij er niet in het openbaar is uitgeschopt.
  Ze krijgen geen leningen meer dus.
  De Federal Reserve Board, eigenaars van de US Corporation maakte net cijfers bekend die laten zien dat ze slechts $ 51 miljard aan kapitaal hebben tegenover $ 948 miljard aan schulden.

  Hun systeem gaat instorten dus. Als ze geen geld meer kunnen lenen/krijgen uit Azië, en hun macht verliezen over Japan en Saoedi-Arabië………..ze zijn te ver gegaan, gooien Israël onder de bus zoals ze met de Oekraine hebben gedaan……..pleuren nu de gevolgen van hun smerigheid over de schuttingen van Europa, in de hoop dat dit ze nog even vrijwaart van vervolging, maar instorten dóet het.
  Geld is macht……….en dáár gaan ze op onderuit……..dat weten ze, en ze roeren zich als de duivel in een wijwatervat om daar aan te ontkomen. Ze zijn tot alles, maar dan ook tot álles in staat om hun omgeving mee te nemen in hun ondergang.

  De puinhoop zal enorm zijn………en zéker als aan het licht komt dat die hele adenochroom-handel…..verkregen uit het bloed van gemartelde kinderen……….in stand gehouden is door hetzelfde tuig wat zich op belangrijke posities heeft laten plaatsen, met het idee dat ze zó onaantastbaar zouden zijn. Het is in het stuk hierboven niet genoemd, maar dat die handel uit dezelfde koker van CIA/MOSSAD/FBI komt, is mij glashelder. Het is nl veel te goed opgezet.

  Schwab met zijn WEF schepte er in het openbaar over op, dat ze overal in de regeringen van Europa geïnfiltreerd waren…….dus daar hun mensen hadden zitten.

  Goddank is dat stuk stront uit dat WEF-riool dood. Ik veronderstel dat we de komende tijd alleen maar filmpjes van hem te zien krijgen. Daarbij komt, als je in staat bent om een film te maken als “In de ban van de Ring”……zal het niet zo moeilijk zijn om ons de meest onmogelijke nonsens voor te schotelen.

  Aan het positioneren van dat WEFtuig op top-posities is dus lang gewerkt in het grootste geheim, en dat iedereen zijn kop houdt daar over ligt vooral besloten in angst voor baanverlies. Mijn dochter op de middelbare school praat hier met de enkele leraar over die dat met haar durft te delen………ook daar zitten ze muurvast.

  De dictatuur is totaal dus………en dáár zit het kantelpunt. Hou het najaar in de gaten.

  Tot dan……riemen vast. Het wordt een onrustige overtocht. Er zal behoorlijk wat storm komen….maar overgaan doet het.

  Sterkte voor iedereen met het hart op de juiste plaats!

 5. “Dit is duidelijk niet het geval. In feite is precies het tegenovergestelde waar. Het vertrouwen in politieke en financiële instellingen is nog nooit zo laag geweest. De gewone man lijdt onder het gewicht van de prijsinflatie en begint te twijfelen aan de geldigheid van de uitgavenprogramma’s van de overheid.”

  Zelfs bij wijze van spreken kon Jules de Korte het aanzien komen, OMG de vrolijk door kabbelende rivier van idioten is zo ontzettend naïef, zelfs de dystopische onweerswolken worden vrolijk weggewuifd “we” hebben het nog steeds zó goed.

 6. Harari zegt dat de Bitcoin op wantrouwen is gebaseerd, dat klopt. Volgens hem zouden de regeringen onbeperkt de mogelijkheid moeten hebben om geld bij te drukken. Hyperinflatie dus. Dat moet je met zijn allen juist proberen te voorkomen. Die gast gaslight zichzelf de put in. Zelfs dan kom je er met de schuldenkuil, (schuldenberg vind ik eigenlijk een vreemd woord) die we hebben, nooit uit. Het systeem laat het ook niet toe om zelfs met een goed draaiende economie de schuld terug te brengen, want dan moet men ook leningen met rente aanvragen, met alle terugbetalingen met fictieve rente van dien. We zouden een geldsysteem moeten verzinnen dat niet op schuld en rente is gebaseerd. Als het dan toch moet terugbetaalbare rente en niet een telkens diepere afgrond van een schuldenkuil. Daar zit die Bitcoin m.i. toch wel het dichtst bij.

 7. De financiële varkens uit de ‘Animal Farm’ vinden Bitcoin natuurlijk verschrikkelijk. Er zijn er maar 21 miljoen van en ze kunnen niet eindeloos bijgemaakt worden zoals Centrale Banken altijd graag willen doen.

 8. Harari heeft volkomen gelijk. Die bitcoin deugt niet, het is niet geschikt als volwaardige functionele valuta.
  Echter, als hulpmiddel voor speculanten is het een leuk stukje speelgoed.
  Denk nou eens even na ! Iedereen wil uiteindelijk zijn bitcoins te gelde maken in … dollars of euros. Daar heb je wat aan, niet aan die bitcoins.
  Wie zijn die mannen die ‘garanderen’ dat één bitcoin 60 duizend dollar is ?
  Geloof je nou echt, dat diezelfde mannen dat blijven ‘garanderen’, als het huidige financiele systeem instort ?
  Trouwens, met een string getallen, opgeslagen op een computer, kun je echt geen brood kopen. Dus wat is de dekking van de bitcoin ? Wat is de onderliggende waarde ?
  Antwoord : wat de gek ervoor geeft.
  Hetzelfde fenomeen speelde zich in Nederland af in de zeventiende eeuw.
  Toen was het speeltje de bloembol.

  Bitcoin = Ponzisysteem + massahypnose.

  • Die Harari is wat mij betreft bitcoin aan het promoten door het anti centrale bank geld te noemen, echter ben ik het eens met Johan eens.
   Bitcoin is niet anoniem de hele ledger geschiedenis zit in iedere transactie dus openbaar en controlerbaar.

 9. Ongetwijfeld heeft het World Economic Forum nu zijn levenslange leider Klaus Schwab verloren in een verwijtbaar stilzwijgen

  ter wille van de macht door misleiding van een cynische, leugenachtige en vergeetachtige goddeloosheid

  “Hij die integer en met moreel karakter wandelt, loopt veilig, maar hij die een kromme weg inslaat, zal ontdekt en gestraft worden.”
  (Spreuken 10:9)
  Er was een belangrijke afwezige op de speciale bijeenkomst over mondiale samenwerking, groei en energie voor ontwikkeling die op 28 en 29 april 2024 in Riyadh, Saoedi-Arabië werd gehouden.

  Hij was de oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, die voorheen altijd aanwezig was geweest bij alle WEF-evenementen.

  Maar deze keer was niet alleen de oprichter en uitvoerend voorzitter van WEF niet aanwezig op de laatste bijeenkomst zonder zelfs maar een bericht naar het Forum te sturen, maar was zijn naam op onverklaarbare wijze geschrapt en verwijderd uit de raad van bestuur!
  Het meest ernstige (en verwijtbare!) ding is dan ook dat, toen rond 19 april 2024 op sociale media geruchten de ronde deden dat de uitvoerend voorzitter en oprichter van het WEF, Klaus Schwab, in het ziekenhuis was opgenomen, gearresteerd en mogelijk zelfs dood was ( !), had het WEF via zijn agentschappen deze geruchten ontkend door te stellen dat: “Nee, het hoofd van het World Economic Forum is niet dood, hij is inderdaad gezond en wel”!
  Wat tot op de dag van vandaag, gezien de hierboven genoemde omstandigheden, alleen maar als een leugen kan worden beschouwd.
  Als we nu het feit in ogenschouw nemen dat elk instituut dat tegenwoordig dit soort uitspraken over zijn leider doet, zo snel mogelijk in geloofwaardige feiten moet verschijnen, zien we niet in waarom Klaus Schwab zich niet haastte om een ​​video te laten zien waarin hijzelf de geruchten volgde, zodat hij deze zogenaamde ‘lasterlijke’ en valse verklaringen kon ontkennen door in goede gezondheid te verschijnen ?
  Deze omissie zou een zeer onhandige PR-actie zijn voor het WEF!
  Zelfs koning Karel III, toen onlangs geruchten de ronde deden over zijn vermeende precaire gezondheidstoestand, haastte de koning zich zodra dergelijk nepnieuws zich op sociale media verspreidde om in het openbaar te verschijnen om de lasterlijke uitspraken over zijn gezondheid te ontkennen.

  https://youtu.be/EODnQWw83lw

  Maar dan is er nog het mysterie van het feit dat er op de speciale bijeenkomst over mondiale samenwerking, groei en energie voor ontwikkeling, die op 28 en 29 april 2024 in Riyadh, Saoedi-Arabië werd gehouden, geen enkele boodschap was van wie tot die tijd werd geloofd in de oprichter. en uitvoerend voorzitter (en in ieder geval zijn afwezigheid bij een evenement van dit belang, ik moet opmerken dat zijn afwezigheid heel vreemd en verdacht zou zijn geweest!), noch werd er nieuws over zijn uiteindelijke ontslag of mogelijke uitzetting gecommuniceerd dat zijn afwezigheid zelfs maar kon verklaren. uit het WEF-organigram!

  In deze context van het verbergen van de waarheid krijgt het een bijzonder bedrieglijke betekenis, het feit dat deze bijeenkomst op geen enkele manier werd gerapporteerd door de reguliere media in zijn plaats, met een andere titel President in plaats van ‘Voorzitter, er verschijnt een nieuw personage, Børge Brende, die plotseling de leiding van het WEF op zich neemt.

  Zonder zelfs de tijdelijke continuïteitssteun van de oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum Klaus Schwab om hem te begeleiden in de transitie!

  https://www.politico.eu/article/succession-has-nothing-on-davos-elite-conclave-mulls-next-leader/
  En in het officiële persbericht van het WEF staat nu: “De Raad van Bestuur, voorgezeten door de voorzitter van het Forum, Børge Brende, fungeert als het uitvoerend orgaan van het World Economic Forum.

  Zij zorgt ervoor dat de activiteiten de missie van het Forum vervullen en treedt op als vertegenwoordiger daarvan naar partijen daarbuiten.”

  Tot een maand geleden werd er geen melding gemaakt van de man die het WEF oprichtte en leidde!
  Sic transit Gloria Mundi is een Latijnse uitdrukking die betekent: ‘Zo gaat de wereldse glorie voorbij.’

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/04/dead-if-not-why-dont-appear-in-public-to-unequivocally-deny-this-news/

  • Wat betreft het wel of niet hemelen van Rothschild-telg en nazizoon Klaus Schwab (1938 – 2024?) weten gangsterliefje Mabel van Oranje & golddigger Máxima ongetwijfeld het naatje van de kous.

 10. Parlementslid: we zijn al in oorlog met Rusland en dit is wanneer de mensen dat te horen krijgen

  We zijn op dit moment in oorlog met Rusland, ze hebben het ons alleen nog niet verteld. Dat zei het Britse parlementslid Andrew Bridgen in gesprek met chirurg Ahmad Malik. Wanneer krijgt de bevolking te horen dat we in oorlog zijn? Waarschijnlijk in juli of augustus, aldus Bridgen. “Misschien iets later.”

  Hij had enkele maanden geleden een ontmoeting met Andrey Kelin, de Russische ambassadeur in Londen. Die zei tegen hem: we weten dat jullie mensen die Storm Shadow-raketten op ons afvuren, want je kunt de Oekraïners dat niet leren.

  https://x.com/SaiKate108/status/1789578658128310330

  Hij wil eruit
  Iedereen weet dat de Amerikanen, Britten en Fransen daar zitten, voegde Bridgen toe.

  “Ze zijn vastbesloten om ons mee te sleuren in een oorlog met Rusland,” zei het parlementslid. “Godzijdank heeft Poetin een goed stel hersenen.”

  Rishi Sunak heeft tegen de generaals gezegd dat hij geen premier in oorlogstijd wil zijn, weet Bridgen. “Hij wil eruit.”

  Niets te zeggen
  Op de vraag wie dan de lakens uitdeelt, antwoordde hij: “Iemand boven Rishi.” De premier heeft volgens hem niets te zeggen. De globalisten runnen de show.

  “Dit mondt mogelijk uit in een kernoorlog,” merkte Malik op. Bridgen: “Dat weet ik. Ik heb een rapport gelezen waarin staat dat Groot-Brittannië zich niet kan verdedigen tegen het Russische arsenaal.”

  Bron: https://www.ninefornews.nl/parlementslid-we-zijn-al-in-oorlog-met-rusland-en-dit-is-wanneer-de-mensen-dat-te-horen-krijgen/

 11. Er gaan verhalen dat Satoshi Nakamoto een niet bestaande figuur is en dat Bitcoin een CIA projekt is. Ik vertrouw het sowieso niet want: Computer uit, geld weg… Ik heb liever iets in handen in plaats van een code ergens in een database.

 12. Jammer dat soms comments niet ingeladen worden. (zoals nu met de mijne) En vaak met ik de pagina tot wel drie maal vernieuwen en dan bewijzen dat ik een mens ben en de talenbalk is vaak helemaal als shit.

 13. Deze is ook wel grappig

  https://www.youtube.com/watch?v=J3VMbr3ZcPo
  Kingdom of the Cults (Jehovah’s Witnesses, Mormons, 7th Day Adventism & Christian Science)
  Pastor Michael Grant

  Usa is toch het land van de snake oil dokters, en de narratieven
  Niets is heilig zelfs de bijbel moet eraan geloven, europe presteerd het om het boekje 1700 jaar min of meer stabiel te houden, en zij maken er een hollywood productie van.
  Moslims mogen blij zijn dat hun koran alleen nog maar verscheurd word en niet ook verbastaard tot een sprookjes chaos waar elk thema per decennium wat anders betekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in