Schokkende audio van Joe Biden’s dochter Ashley Biden is vrijgegeven, waarin de eerste dochter wanhopig probeert haar verloren dagboek terug te krijgen en uiteindelijk toegeeft dat de mainstream media en de inlichtingendiensten al die tijd hebben gelogen… en dat het dagboek van haar is, schrijft Thepeoplesvoice.

De dagboekaantekeningen in kwestie, waarvan Ashley Biden nu heeft bevestigd dat ze echt zijn, onthullen dat ze als kind seksueel misbruikt is en dat ze een diepe wrok koestert tegen haar vader – Joe Biden – voor haar “hyperseksuele” jeugd.

De bevestiging van het dagboek betekent dat de mainstream media, factcheckers en inlichtingendiensten voor de tweede keer volledig ontmaskerd zijn in hun poging om de corrupte en verdorven familie Biden te beschermen en het Amerikaanse volk te misleiden.

Herinnert u zich nog hoe ze zeiden dat Hunter Biden’s laptop from hell nepnieuws was en hoe ze probeerden het verhaal te laten verdwijnen in de weken voor de verkiezingen van 2020? Ashley Biden’s dagboek from hell is mogelijk nog erger voor hen.

Onze vrienden van Project Veritas hebben goed werk verricht door de misdaden van de familie Biden bloot te leggen, en ze hebben zojuist informatie en audio vrijgegeven over hoe ze aan het dagboek van Ashley Biden zijn gekomen.

Maar het meest schokkende in de video is een gesprek met Ashley Biden, die bevestigt dat de spullen van haar zijn en probeert met Project Veritas te regelen dat ze het belastende dagboek en de verontrustende aantekeningen over haar vader terugkrijgt.

In welke wereld wordt de vermeende diefstal van een dagboek onderzocht door de FBI? Waarom deden ze dit?

  Het volgende Grote Ding

Het antwoord ligt in wat er in het dagboek staat. Beschuldigingen van ziek en gruwelijk seksueel gedrag van een vader met zijn eigen jonge dochter – en nu heeft Ashley Biden officieel bevestigd dat zij die jonge dochter was, en Joe Biden de vader in kwestie.

Het bewapenen van de DOJ is een essentieel instrument in Biden’s despotische heerschappij.

Hoewel Biden’s verdedigers in de media beweren dat hij soms gewoon een beetje te “handtastelijk” is, onthult een diepere duik in zijn gedragspatroon ernstige vraagtekens over de aard van de man.

Dit is de man die zijn kleindochter op de lippen kuste terwijl hij haar hand vasthield terwijl een menigte Democraten toekeek tijdens een campagne-evenement in Iowa in 2020.

De voormalige vicepresident werd gespot terwijl hij de toen 19-jarige Finnegan Biden’s hand vasthield toen ze aankwamen op een campagne-evenement op Clarke University in Dubuque, Iowa op zondag.

De 77-jarige plantte vervolgens een volle kus op haar lippen terwijl een menigte Democraten toekeek.

Een toenemend aantal mensen dicht bij hem, waaronder familieleden, geven nu toe dat Biden weer zo’n machtige man is met bepaalde voorkeuren die zich “in het volle zicht verbergt.”

Serie-predators hebben de gewoonte om met hun gestoorde succes te pronken en het in het gezicht van hun slachtoffers te wrijven. Het is een vorm van psychopathie die veel voorkomt bij de globalisen-elite.

Biden is in het verleden ontelbare keren door conservatieven bekritiseerd voor “griezelige” opmerkingen aan het adres van jongere personen, waaronder een interactie in 2022 toen de president een “vriendschap” beschreef die hij had met een 12-jarig meisje… toen hij 30 was.

  Biden's grafrede wordt 'Journalistiek RIP'. Hoe hij de vierde macht vernietigde

“We gaan ver terug,” zei Biden nadat hij naar een vrouw in de menigte had gewezen tijdens een evenement waar hij sprak. “Zij was 12 en ik was 30, maar hoe dan ook. Deze vrouw heeft me geholpen om ontzettend veel gedaan te krijgen. Hoe dan ook.”

Weken later was Biden weer bezig, hij besloop een jong meisje van achteren, besnuffelde haar en herhaalde zijn favoriete chat up line.

“Nu iets heel belangrijks dat ik tegen mijn dochters en kleindochters heb gezegd – geen serieuze jongens totdat je 30 bent!” zei Biden tegen een onbekend jong meisje op het evenement in Irvine, Californië.

“Oké, dat zal ik onthouden,” zei het zichtbaar ongemakkelijke meisje terwijl de president dicht tegen haar aanleunde en van de gelegenheid gebruik maakte om haar geur in zich op te nemen.

Videobeelden van de uitwisseling werden op Twitter geplaatst door verslaggever Kalen D’Almeida, wiens video onthulde dat leden van de Geheime Dienst hem probeerden te verhinderen om te filmen.

En het is verontrustend dat Biden maar niet kan stoppen met het besnuffelen van kinderen.

In 2015 riep de aartsliberale Jon Stewart Biden uit voor zijn gedrag.

Kudos aan Jon Stewart voor het gaan waar de meeste liberalen bang zijn om te gaan, maar hij ging lang niet ver genoeg.

Volgens professor Anthony Zenkus vertoont Biden alle gedragskenmerken van een serie-predator.

Sinds 2015 is Joe elk minderjarig meisje blijven betasten dat de fout maakte om bij hem in de buurt te komen staan. Hij kan het gewoon niet helpen.

  Nieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden

En het zijn niet alleen kinderen. Biden is een wandelend geval van seksuele intimidatie. Maar zoals Glenn Greenwald zegt, is het schokkend dat geen enkele presentator van het kabelnieuws die Biden heeft geïnterviewd, hem naar deze beschuldigingen van seksueel misbruik heeft durven vragen.

Hier is Tara Reade, een voormalige medewerkster van Joe Biden’s Senaatskantoor, die zegt dat hij haar in 1993 seksueel heeft misbruikt.

Hoe komt hij er nog steeds mee weg? Het trieste feit is dat Biden slechts een van de velen is.

Op de hoogste niveaus van de politiek, de financiële wereld en de amusementsindustrie gebruikt een schimmige kliek pedofielen hun macht om de misselijkmakende misdaden tegen kinderen te verbergen.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het entertainment worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda ontmaskert, te verpletteren.

De mainstream media is een enorme controlematrix die nauw samenwerkt met de globalisten-elite om de mensheid in een bankschroefachtige greep te houden en onze gedachten, emoties en bewegingen te controleren.

Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren uw geboorterecht over te dragen aan de globalisten-elite.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanhoop sluipt binnen
Volgend artikelNa wekenlang mislukt tegenoffensief slaan Oekraïense strijdkrachten NAVO-aanvalsstrategieën in de wind – stap komt nu VS zich steeds meer ergert aan Kievs tactiek en voortdurende eisen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Waarom weet ik het al decennia?
   Als je man in de 70- er jaren een ‘rechts’ beroep had leerde je slinks kennen.
   Een levenslange haat aan (fanatiek) links aan overgehouden.
   Links maakte vanaf de 70-er heel slinks een mars door de instituties. Zelfs een politieapparaat dat voorheen nog autonoom was werd ingepalmd. Zie heden het resultaat.
   Het artikel gisteren…Waarom is Rusland sterk enz…geeft precies aan wat in de 70-er jaren begon. Het wegzetten van karakter en intelligentie.
   Naast m’n man met dat rechts hebbend beroep heb ik het hele proces mogen volgen.

 1. Amerika en zijn horror films zijn degoutante waarheid geworden..te vrezen valt, dat deze verrotte natie daar nog een vervolg aan kan nemen in de trant van,.. als onze president dat kan het toch geen misdaad zijn !!! tenslotte zijn er niet veeleer normen te vinden in de US…

  • Het erge ervan is dat ze het in Amerika niet goed weten te verbergen. Daar zijn ze totaal niet subtiel genoeg voor. Maar het gebeurt hier ook.

   Linkse kerk, katholieke kerk of Jehova’s getuigen of mormonen. Maakt allemaal niet uit. Een pot nat.

 2. Amerika kan trots zijn op zijn president, één positieve noot Biden is zo verziekt dat hij het zelfs in het openbaar niet meer kan verbergen zodat iedereen kan zien waar het linkse gedachtengoed toe leid !

 3. Een bericht dat alleen wakkeren bezig houd, en dus af leid. Een van de zovelen.

  Ben tegenwoordig zowat al het “nieuws”, of beter gezegd PULP zwaar moe. Elke dag het zelfde liedje.

 4. Het blijft in de familie. Wat uit Joe kwam, bleef in Asley…..
  Maar in een “staat”wat een gedegenereerde perversie is, is dat normaal en acceptabel.

  Maar USA is het land van ongekende mogelijkheden, waar een seniele pedofiele sexuele delinquent met dito zoon president kan worden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in