Op de beelden is te zien hoe een politieagent zijn wapenstok niet gebruikt, maar een bokshouding aanneemt en harde klappen uitdeelt. In de sociale media praten mensen over “buitensporig geweld”.

Berichtgeving & video via Politikstube.

Jammer dat dit politie “enthousiasme” niet tegen criminele bontkraagjes gebruikt wordt. Hoe zou dat toch komen?

Boksers in uniform – hoe de Duitse politie vreedzame Corona-demonstranten betogers sloeg

11 REACTIES

 1. en nou maar hopen dat je niet zijn vrouw bent dan denk ik huiselijk geweld en hopen dat dat jou vader niet is anders denk ik huiselijk geweld nou maar te hopen dat het je zoon niet is je schaam je kapot nederland is af gezakt tot een arm tierig land een schande voor de mensheid en als dit de politie is nou er is geen vuilnisbak groot genoeg voor dit tuig

 2. Dit mannetje is geen bokser. Ik zie geen techniek, hoofd naar achteren, dus bang, linkerarm om afstand te creeren, alleen zn rechterhandje gebruikt ie. Dat is ook het handje waarmee ie rukt.
  Nee, deze pannekoek slaat nog geen deuk in een pakkie boter.

  Verder, beetje stoere pose aannemen, heeft ie geleerd voor de spiegel thuis. Had me 2 seconden gekost, dan had ie gelegen met zn neus tegen het asfalt.

 3. Dat zijn die zgn BOA’s die max een IQ van 83 mogen hebben = gelijk aan min US-army. Die leeghoofden kunnen ze loslaten op een braaf publiek. Als iedere betoging nu eens zou een 5-tal islamieten zou betalen ter bescherming durven die leeghoofden niks meer en bij het minste zou de Nederlandse staat en politie zich openbaar verontschuldigen omdat ze zich van doel hadden vergist, die lomperds moesten op de witten kloppen!. Allee vooruit geef zulke imbecielen maar een A-Z spuitje, zullen ze tevreden mee zijn lol

 4. Zijn die BOA’s niet langdurig werklozen die ze in een pakkie steken om voor een minimum salaris (immers macht is ook lekker) de straat opsturen om het mensen lastig te maken?

 5. Zeer professioneel hoor.
  Geeft aan wat het niveau is die op de politie academie wordt onderwezen en wat er allemaal wordt toegelaten.
  Vroeg of laat werkt dit natuurlijk tegen.
  Burgers gaan dan de staat niet zien als eigen maar als vijandig waar van weggebleven moet worden.
  Boa’s en politie worden steeds meer met NSBer vergeleken.
  Hoe zou dat nou komen?
  Die gast boven zou een goede totenkopf commando kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here