De Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan samenzweringstheorieën, door de opkomst van het samenzweringsdenken als “verontrustend en gevaarlijk” te bestempelen, en het publiek een gereedschapskist te geven om iedereen die durft te suggereren dat de wereldregeringen allesbehalve volkomen eerlijk, oprecht en transparant zijn, te “prebunken” en te “debunken,” schrijft Baxter Dmitry.

De VN waarschuwt ook dat George Soros, de Rothschilds en de Staat Israël niet in verband gebracht mogen worden met “vermeende samenzweringen.”

UNESCO heeft de handen ineengeslagen met Twitter, de Europese Commissie en het Joods Wereldcongres om de campagne met de naam #ThinkBeforeSharing te lanceren: Stop the spread of conspiracy theories.

De VN wil dat u weet dat gebeurtenissen NIET “in het geheim achter de schermen gemanipuleerd worden door machtige krachten met negatieve bedoelingen”, en als u iemand tegenkomt die denkt dat de wereldelite samenzweert om de macht te consolideren en de gebeurtenissen in de wereld te dicteren, moet u actie ondernemen.

Volgens UNESCO moet u, “als u zeker weet dat u een samenzweringstheorie bent tegengekomen” op het internet, “reageren” door onmiddellijk een relevante link naar een “factchecking website” in de commentaren te plaatsen.

(Laat staan het feit dat “factcheckers” meestal ongeschoolde en ongekwalificeerde sukkels zijn die “factchecks” uitvoeren vanuit hun luie slaapkamer tussen het posten van extreem-linkse politieke inhoud op persoonlijke blogs en het high worden).

UNESCO geeft ook advies aan iedereen die een echte samenzweringstheoreticus in levende lijve tegenkomt. Volgens het VN-agentschap mag u zich onder geen beding in een discussie met de samenzweringstheoreticus laten lokken. “Elk argument kan worden opgevat als bewijs dat u deel uitmaakt van de samenzwering en die overtuiging versterken” en de samenzweringstheoreticus zal waarschijnlijk “hard argumenteren om zijn overtuigingen te verdedigen.”

In plaats daarvan moet u “empathie tonen”, vermijden “hen belachelijk te maken”, en als u journalist bent, moet u hen “aangeven” bij de sociale media en “contact opnemen met uw plaatselijke/nationale persraad of persombudsman.”

Merkwaardig genoeg, verborgen in de kleine lettertjes, geeft UNESCO toe dat samenzweringstheorieën wel degelijk bestaan. Onder het kopje “Wat is een echte samenzwering?” leggen de bureaucraten van de Verenigde Naties uit dat “echte samenzweringen, groot en klein, WEL bestaan.”

Volgens de VN is het alleen een ECHTE samenzweringstheorie als zij “door de media wordt opgegraven”.

  Herinnering: Een "vreedzame ontvolking" is aan de gang

“Ze zijn vaker gecentreerd op afzonderlijke op zichzelf staande gebeurtenissen, of een individu, zoals een moord of een staatsgreep. Zij worden opgegraven door klokkenluiders en de media, aan de hand van controleerbare feiten en bewijzen.”

Er is slechts één probleem met de definitie van de VN van een “echte” samenzweringstheorie. De media zijn volledig gekocht en betaald door de elite. En het is de elite die samenzweert tegen de massa.

Vraag uzelf eens af, wanneer was de laatste keer dat de media een samenzwering aan het licht brachten?

Vraag uzelf ook af, wanneer was de laatste keer dat de media een samenzwering in de doofpot gestopt hebben?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VN-troepen om protesten in Canada te onderdrukken – samenzweringstheorie of werkelijkheid?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Kosovo als in Oekraïne wakkert dezelfde Westerse “onzichtbare hand” het conflict aan
Volgend artikelAlle regering en alle heerschappij zijn altijd en inherent immoreel en slecht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

82 REACTIES

 1. 🤣🤣🤣🤣 wat een drukte over die niet bestaande samenzwerings theorieen die niet bestaan en als ze niet bestaan zou er dan over gesproken worden nee he ??? Tuurlijk niet want we geloven toch ook niet in sprookjes en wat wel bestaat en bewezen is daar word wel over gesproken maar dat willen ze niet zo graag .net als bij harry potter hij die niet genoemt mag worden
  En die deugt ook niet wel ??

 2. Danzij de “factchecks” op de gewone media vond ik websites die me eerder onbekend waren, en ik herinner me de tijd dat sommige vandaag nog bestaande mainstreammedia de gekste complottheorieën verspreidden over sommige politici, de bende van Nijvel, de Roze Balletten en de zaak Dutroux. In de mainstreammedia ja. Toen die mainstreammedia van eerder linkse signatuur in 2004 ontmaskerd werden als de fantasten die ze waren werd het heel stil rond die vermeende complotten en er kwamen ook nooit verontschuldigingen of rechtzettingen van al die onzin waar zoveel papier aan verspild werd.

 3. Als complottheorieën waarheid worden dan zijn de wappies helderzienden.😜😂😂😂😂

  Ik zou zeggen gaat twee jaar terug en vergelijk dit met het heden🧐

   • De grote reset, ik zal er een punt uit bespreken eigendom als het om uw huis gaat.
    1 . de bedoeling is dat in 2030 iedereen geen eigendom meer heeft het huis zal door de staat worden onteigend en van de staat zijn.
    2. De staat zal de openstaande hypotheek aflossen en vervolgens kan u het huis terug leasen .
    3. U mag er in blijven wonen zolang u zich niet schuldig maak aan crimineel gedrag of bij verzet zal al u eigen dommen van de staat zijn.
    4. kinderen hebben geen recht om in de woning als de ouders dood gaan er te blijven wonen en de kinderen vallen in zijn geheel onder de staat zij mogen ook geen goederen uit het huis meenemen dat mag alleen de staat en die kan ze weer aan de kinderen leasen tegen een bedrag dat de staat vraag.

    Let op u zult niets schuldig zijn bij u dood en wordt door de staat ergens begraven er is geen overleg waar u moet dat gewoon accepteren maar je zal gelukkig zijn.

  • Hoeveel zogenaamde complottheorieën zijn er inmiddels al uitgekomen.
   Wat de VN doet zijn angst stuiptrekkingen want er gaan veel leugens aan het licht komen als de wereldwijde covid genocide openbaar worden via het Neurenberg 2.0 proces.

   Dan vallen alle private organisaties als VN, WEF, WHO, IMF, WORLD BANK, NATO door de mand.

   • Kijk op
    STOPWORLDCONTROL.
    Het proces is al bezig, maar dat gaat traag, maar is volop aan de gang.
    The fall of the cabal.
    Er is hoop.

    • @Steven De Caluwe – mijn reactie op jouw opmerking kwam op een verkeerde plek op dit draadje terecht. Weergegeven ergens hieronder tijdstip 01:19

   • Nee die zullen NOOIT door de mand vallen, er zijn te veel schapen wereldwijd.

    Bedenk hoe dom de gemiddelde persoon is, en besef dat de helft van hen nog dommer is dan dat.
    – – – – – – – – – – — – – – – — – – – – – – – – — – – – – – – – — – – – – — – – – – – – – – — – – – – – – – – — – – – – –

    De massa’s hebben nooit gedorst naar de waarheid. Ze keren zich af van bewijs dat niet naar hun smaak is, verkiezen
    vergoddelijking van dwaling, als dwaling hen verleidt. Wie hen kan voorzien van illusies is gemakkelijk hun meester;
    wie probeert hun illusies te vernietigen is altijd hun slachtoffer. Een individu in een menigte is een zandkorrel te
    midden van andere zandkorrels, die door de wind naar believen wordt opgestuwd.” – Gustave Le Bon
    — – – – – – – — — – – – – – — – – – – – – — – – – – – – – – — – — – – – – – — – – – – – — – – – — – – – – — – – – –

    Het is geen maatstaf voor een goede geestelijke gezondheid om te worden beschouwd als “goed aangepast” aan een diep zieke samenleving”
    – – – – – — – – – – – — – — – – – – — – – – – – — – – – – – – – – — – – – – — – – – – — – – – – – — — – – – – – –

    De massa’s komen nooit uit zichzelf in opstand, en ze komen nooit alleen maar in opstand omdat ze onderdrukt worden.
    Zolang ze geen vergelijkingsmateriaal hebben, beseffen ze niet eens dat ze onderdrukt worden.

    “Het was een heldere koude dag in april, en de klokken sloegen dertien.”

    — George Orwell 1984

 4. Waarom druk maken over samenzweringstheorieën als er niets aan de hand is? Toch? Bang dat de schaapjes wakker worden of het plan van uitvoering te lang gaat duren? Stelletje psychopaten.

 5. De UN is juist opgericht met als doel de-populatie en het vormen van een nieuwe nazi-wereldorde! Net zoals alle door de UN opgerichte ‘zijtakken des doods’ zoals UNESCO, lees de eerste 20 pagina’s van het oprichtingsmanifest, geschreven door Julian Huxley (yep!) en je kent het doel.

 6. Inmiddels zijn vele wereldburgers op de hoogte van de depopulatie en overige vernietigingsplannen voor de mensheid vanuit de top van de pyramide.
  Dus de waarheid nu nog proberen te verdoezelen, is te laat dus mosterd na de maaltijd.

 7. Hahahaha! Dit is vast in voorbereiding op de komst van het Space Alien! Daar zitten we nog vol spanning op te wachten. Mogelijk brengt hij ook nieuwe ziektes met zich mee, voor vernieuwde gifspuiterij.

 8. Wanneer het door de sheeple omarmde social credit score system is geïnstalleerd in het Westen, dan verdwijnen de complottheorien als sneeuw voor de zon.

  • Maar ze mogen best denken dat ze ons kunnen smoren hoor. Het zal hen niet lukken.
   Gek he, je wordt er alleen maar strijdbaarder van.

 9. Kennen ze bij de VN wel de communicatiewijsheid, dat je nooit moet zeggen: “Denk niet aan een roze olifant.”

  “De VN waarschuwt ook dat George Soros, de Rothschilds en de Staat Israël niet in verband gebracht mogen worden met ‘vermeende samenzweringen’.”

  Ze maken zo een prachtig overzicht, waar je juist wel moet zoeken om de samenzweringen op het spoor te komen.

 10. “Volgens UNESCO moet u, “als u zeker weet dat u een samenzweringstheorie bent tegengekomen” op het internet, “reageren” door onmiddellijk een relevante link naar een “factchecking website” in de commentaren te plaatsen.”

  De schapen steken er nooit de tijd, die wij erin steken. Je moet ze dan wel opslaan, de bronnen en artikelen goed bestuderen en een bestand opstellen, zodat je nog terugvindt, wat je in oktober 2020 gelezen hebt. Een tip voor de schapen: stop met passief TV en kranten te consumeren en ga aandachtig lezen.

  • Dat vertel ik regelmatig aan de slapers en dan wordt mijn advies beantwoordt met een schaapachtige lach. Gelukkigerwijze kom ik ook mensen tegen die mijn advies ter harte nemen. Heb tegenwoordig een blocnote bij me om e.e.a. voor ze op te schrijven. Stickertjes plakken her en der werkt soms ook positief al heb je er altijd bij die ze er weer afpulken, maar tijdens mijn rondes mag ik me amuseren bij het constateren dat op sommige plekken de stickertjes nog altijd functioneren.

 11. “In plaats daarvan moet u “empathie tonen”, vermijden “hen belachelijk te maken”, en als u journalist bent, moet u hen “aangeven” bij de sociale media en “contact opnemen met uw plaatselijke/nationale persraad of persombudsman.”

  Zonder het te beseffen gaan ze de vier stadia van Ghandi in, die je kunt onderscheiden bij een conflict op dit niveau:

  1. First they ignore you (dat lukt niet meer, want dan verspreiden de ‘complottheorieën’ (wat ze als synoniem voor ‘verzinsels’ gebruiken) niet)
  2. Then they laugh at you
  3. Then they fight you
  4. Then they join you (al verwacht ik dat ze hard wakker worden, als ze fase 3 bereikt hebben en zo lang mogelijk blijven vechten; op ‘naoorlogs verzet’ zit ik niet te wachten; we zorgen, dat ze niet kunnen ‘joinen’)

 12. Ik heb al lang de oorlog verklaard aan diegenen ‘die je nooit tegenkomt’.
  Ooit ik zal totaal iemand mat/pat stellen, en dan gehoord worden.
  Torens (beveiliging), paarden, lopers (meelopers), pionnen (schaapvolk), koning of koningin pakken.
  Naar gradatie…..zoals dat nog steeds heerst anno 2022.

  Het leven is geen spelletje…..dus vandaar.

 13. De Rotteschilden hebben zich plat geinvesteerd in Ukraine, labs, kinder boerderijen, verdoken onderzoeken op DNA, cloning, etc…
  OEPS… Putin heeft dit nu vernietigd … I wonder why ???

  Europa is de meest corrupte organisatie ter wereld, Amerika is de slaven drijver…

  Rutte is de beste leerling. pas maar op, regering LIJDERS, jullie worden gelyncheerd, wat denk je, dat het WEF met jullie inzit? hahaha… jullie zijn enkel de hoeren die ze binnenkort weg gooien…

  • Inderdaad, Rutte laat zich in zijn kont neuken door klaus swab en de rest van Europa hetzelfde. Wij slaven???? Nee,nee wij mensen wij zullen NOOIT slaven zijn van deze Elite. Al de virologen en iedereen die mee heeft geholpen aan dit moeten allemaal tegen een muur vast gezet worden. Iedereen die iemand heeft verloren door COVID of iedereen die ziek is geworden door COVID mag bepalen wat er met deze individuen gebeurd

   • Of je hebt nog veel te leren of je hebt hier niets te zoeken
    – elite met hoofdletter?
    – Denken dat iemand een griep met naam die niet gediagnotiseerd jan worden.

 14. Het complete westen zweert wel samen tegen Rusland. Maar misschien is die theorie niet gevaarlijk genoeg. We worden niet heimelijk maar openlijk gemanipuleerd door een verbod op nieuws uit Russische bronnen. Echt heel vrij allemaal hier, ik erger mij geel en blauw.

 15. Ik ben sinds langere tijd geabonneerd op diens nieuwsbrieven. Op een bepaald moment bleven deze nieuwsbrieven uit. Geen goed teken. Na verloop van tijd ontving ik weer een nieuwsbrief. De server was gekraakt want ongewenste content. Nadien bleven tot de dag van vandaag opnieuw de nieuwsbrieven uit. Geen goed teken. Ik neem David Sorensen, zijn familie en zijn team mee in mijn gebeden.

 16. Kijk op
  STOPWORLDCONTROL.
  Het proces is al bezig, maar dat gaat traag, maar is volop aan de gang.
  The fall of the cabal.
  Er is hoop.

 17. En als klapper op de vuurpijl de telegraaf

  Leider Al-Qaeda gedood bij aanval VS in Afghanistan
  Updated 2 uur geleden
  Gisteren, 23:50
  in BUITENLAND

  De Verenigde Staten hebben op zondagmorgen de leider van Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri (71), gedood bij een „contraterrorisme-operatie” in de Afghaanse hoofdstad Kaboel. Dit heeft president Joe Biden bevestigd tijdens een persconferentie in het Witte Huis.

  Hij was medeverantwoordelijk voor 9/11, de dodelijkste terreuraanslag op Amerikaanse bodem, toen kapers Amerikaanse vliegtuigen in raketten veranderden. Op 11 september 2001 kwamen 2977 mensen om het leven. „Die 19 broeders die naar buiten gingen en hun zielen gaven aan de almachtige Allah

  Iedereen weet toch dat Israël het gedaan heeft ,een enorm satanische ritueel ,waarbij de torens stonden voor het menselijk dna

  tmbfiles.com
  9-11 was a huge ritual. In the occult, numbers have very important …

  • Fantastisch wat een sukses. Nu zijn natuurlijk alle problemen uit de wereld en is Afghanistan een weelderig en luxueus land om in te wonen. Goed gedaan Biden de wereld is weer een beetje beter!!🤮🤮🤮

  • Het aantal slachtoffers van de ‘aanslagen’ op 11.09.2001 bedraagt 2977 en het meestergetal 77 van de vrijmetselaars is zeer duidelijk te herkennen.
   In het woord illuminati (opgericht op 01.05.1776 door o.a. Adam Weishaupt) kunnen je de dubbele l vervangen door het getal 11; het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.

 18. Factcheckers zijn inderdaad maffe sukkels en hebben maar een opdracht. Jou te overtuigen dat alleen zij het juiste verhaal hebben en daarmee proberen jou weer in hun kamp te krijgen. Zij worden daar vorstelijk voor betaald door de parasieten= elite
  Trap er niet in!!!

 19. Bij Thehighwire.com zei Del Bigtree : alles wat de CDC en de FDA adviseren: do the opposite
  Het zelfde geldt voor die Think beforesharing website. do the opposite
  simpeler kan het niet zijn

 20. De VN: zij kunnen de wereld verbeteren, door zichzelf op te heffen…
  Om onze wereld–de westerse dus, weer leefbaar te maken en terug winnen is er weinig nodig:
  beginnend met NL:

  –de rechtse partijen moeten in de regering met meer dan 50%
  –net zoveel moskeetjes toe staan als dat er kerken worden toegestaan in Mekka of Medina;
  –rest opslag of productie.
  –moslims die na 2000 zijn binnengekeomen; en in wiens thuisland geen oorlog meer is, en die geen werk hebben: visa intrekken en retour Heimat.
  –meer dan een echtgenoot: uitzetten; bigamie is verboden in NL.
  –nl bevolking stemde tegen euro; euro eruit en gulden terug;
  –Zwitserland dwingen NL goud terug te geven; met samensgestelde rente uiteraard.
  –gouddekking voor de gulden.
  –aantal bejaardentehuizen/verzorgingstehuizen/ziekenhuizen opvoeren; bevolking wordt ouder dus is er meer nodig. Aanbod moet zijn conform de vraag
  –ziekenhuizen nationaliseren. Apotheken eigendom staat. Doktoren en medisch personeel: in staatsdienst.
  –zorg verzekering voor lagere tot middenklasse inkomens opheffen; alle medische handelingen gratis.
  –premie voor middenklasse en hoger gerelateerd aan inkomen.
  –(sociale) dienstplicht invoeren; ook voor meiden; zakgeld; geen loon.
  –grenzen dicht en bewaakt; leven de electronica!
  –geen nieuwe vluchtelingen toelaten.Zo hulp nodig is: inthuisland.
  –geen NL militairen over de grens;

  Ons onderwijssysteem is afgezakt tot zo goed als waardeloos.
  –bijzonder onderwijs: opheffen. Als ouders koters willen verpesten, dan in eigen tijd en middelen.
  –islamitsich onderwijs volledig verbieden.
  –in lager onderwijs: aantal vrouwen niet meer dan 50%. Aantal betaalde ziektedagen voor vrouwen: niet meer dan het gemiddelde voor mannen.
  -middelbaar onderwijs: maximaal 6 weken vrij per jaar.
  –HBO en WO onderwijs: dat moet anders. Er komt minder dan 6% uit de arbeiders klasse. Geef de instituten opdracht dat cijfer jaarlijks tenminste met 10% te verhogen:niet, dat kortingen op lonen van dat instituut.
  –docenten en hoogleraren: verbieden boekjes te schrijven en verplicht op lijst te zetten; is beunhazerij.
  Minimaal 20 klokuren per week college geven. Stempelklok voor aanwezigheid.
  –collegezalen kunnen ook ’s avonds en in het weekend gebruikt worden;
  Hoogleraren “zonder leerstoel”ontslaan zonder ww. Idiote leerstoelen opheffen; vrouwen zaken en ander kut richtingen. Waardeloze instituties zoals ‘sociale academies”want niet meer zijn dat kleuterscholen voor adolecenten–sluiten.
  –de 4 jaar terug brengen naar 3 jaar; max 4 week per jaar gesloten.
  –beroeps eisen stellen aan overheids personeel. Een chauffeur moet chauffeurs diploma hebben en groot rijbewijs; een MP : of minister: niets. Dat moet anders.
  dat moet een opleiding politicologie als minimum, of gespecialiseerde opleiding worden.

  –Uit Eu; “das Vierte Reich”hebben we niet nodig; we moeten gewoon weer een autonoom land worden.
  –uit VN; is een nazi organisatie
  –uit Nato; is een oorlogzoekend instituut, dat alleen schade brengt.
  –uit WHO; is een criminele organisatie.

  Als dat nou gebeurd is, komen we ergens. Dat is mijn “Great Reset”.

  Maar NL speelt ook internationaal een rol.

   • Was niet klaar. Ons politieke systeem is dat van een paar eeuwen geleden, en heeft met democratie niets te maken.
    In de tijd van Platao, als er 6000 stemmen tegen een politicus waren, werd die voor 10 jaar uit Athene verbannen.

    Onze tweede kamer is volledig buiten spel gezet door regeer akkoorden; de tweede kamer mag alleen nog tekenen bij het kruisje.
    Als kabinet doet wat ze wil, tegen de wil van de tweede kamer, blijven ze gewoon zitten; geen concequenties.
    —————–
    tweede kamer: max 100 personen; is genoeg.
    Taak: voorlichting publiek via massa media, vastgestelde tijden.
    beslissingen: door publiek, via maandelijkse electronische referenda.
    uitvoering: zaken kabinet.

    Via referenda: ook kabinet’s ontslag/benoeming.

    Dan komen we ergens.

   • Lagere school. Werden groepen ingevoerd. Duurder, en slechter resultaat, kost meer personeel.
    Klassikaal systeem is beter goedkoper en efficienter.

    Middelbare scholen.
    Sinds 1964 Mamoet wet, daar begon de afbraak.
    Ik zalt op een mulo, die een 4 jarige in 3 jaar deed.
    makkelijk te doen, als je IQ iets hoger is als dat van Ab. Dus boven de 50.
    Leraren maken veel te weinig; moeten tenminste 30 lesuren gaan maken. het smoesje van üren voor voorbereiding”geloven ze zelf niet eens.
    4 week betaalde vrije tijd als maximum.

    In de jaren 80 deed een ongeschoolde van 32 jaar twee universitaire opleidingen in 3 jaar.
    Vlugger mocht niet.
    Zijn vooropleiding: 4 jaar lagere school…

    Studeren is vakantie bedoeld voor middenklas en hogere inkomens.
    6% komt uit arbeidersklasse
    Lagere inkomens mogen er aan betalen, niet aan deelnemen.

    Op WO studies worden sloten met geld weggegooid door corruptie, idiote aanstellingen (RUG 19 vrouwelijke hoogleraren zonder leerstoel; kennelijk vroeger wel met een bed) “studies”als vrouwenzaken, slavenij, emancipatie: zwaar kut en volkomen waardeloos.

    Als een monteur onder werktijd wat voor iemand anders doet, wordt ie ontslagen; een docent die een boekje schrijft en auteursrechten krijgt, wordt rijker.

    Er is zat te verbeteren/te normaliseren.
    Maar degenen met beslissingsbevoegdheid hebben er alle belang bij dat NIET te doen

   • Ambtenaren die nu een constante overbetaalde vakantie hebben zouden moeten gaan functioneren; werken heet dat.

   • Frontnieuws heeft een script gekregen over Utopia en vrije energie , Utopia is duizenden keren beter wat de aarde nu heeft . Sommige noemen het maatschappij van God . Vraag of ze het willen publiceren

 21. Tja wat had je anders verwacht van de volksoplichters> Ze verzetten zich tuurlijk met hand en tand en bedienen zich het liefst van schapen en NSB’ers want zonder knechten en verraders zijn ze niks!

 22. Elite die de wereld bepaald is het uitgangspunt van de Bilderberg groep. Elite die het plebs beteugeld. en dan beweerd dat complottheorieën fantasie is, Bilderberg is et schoolvoorbeeld. Het WEF is een soort offspring daarvan, maar ook complot….

  ( Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep. Hierbij kan worden gedacht aan het plegen van een staatsgreep, het ontketenen van een oorlog, het plegen van een aanslag op een persoon of het politiek ten val brengen van iemand.)

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Samenzwering

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

  • … het principe “achterkamertjes politiek” is een vorm van samenzwering, waarbij open overleg en discussie het slachtoffer zijn. Ondemocratisch is nog de lichtste beschuldiging…

 23. Bovengenoemde instanties, in het artikel willen dus iedereen “monddood” maken.

  Dat zegt nogal wat over hen.
  Dat is reden om juist het tegendeel van wat ze etaleren, te denken.

  Al deze instanties willen ons zo graag laten geloven dat ze hun richtlijnen ,vanaf oprichting, volgen.
  M.i. is het erg als ze zo hun best moeten doen om dat geloof zo te pushen.
  Dat riekt naar bedrog.

  Als ze het zo goed met ons voorhebben, zou dat duidelijk zijn voor iedereen.

  Er is geen rook als er geen vuur is.

  Wat de media betreft, over belangrijke feiten zwijgen ze in alle talen.
  Bovendien framen ze er op los.

  DAT valt op, met name de laatste 2 jaar en 9 maanden.

  Unesco roept hiermee juist op, tot dat wat ze niet willen.

  Waarom deze uitlatingen?
  Om de verdenkingen te voeden.

  Als men het goed voor heeft, is men transparant.

  Dat is men niet.

  Ze spelen de betweters, maar moeten moeite doen om te overtuigen.

  Men voelt aan z’n water dat het niet te vertrouwen is.

  Wat een dombo’s.

 24. Kijk, nou wil ik niet lullig doen, maar dat die Verenigde Nazi’s al sinds jaar en dag uit zijn op een planeet zonder grenzen en landen, waarin zij de wereld-regering en de baas zijn, moge voor iedere dombo duidelijk zijn. Héél Afrika hebben ze al hulpverslaafd gemaakt ( zodat de Banken, Chinezen en andere multi-nationals het kunnen leegroven.) En om Nederland afhankelijk te maken hebben ze hun loopjongens -en meisjes- in Brussel. Die andere dievenclub, de Beuropese Unie, plakt er dan een democratie-stickertje op, en klaar. Kennedy heeft ons hier nog wel voor gewaarschuwd, voordat hij vermoord werd; en dat was in 1963! Jaren geleden werd mij in de YouTube documentaire “JFK to 911; Everything Is A Rich Man’s Trick al veel duidelijk. Als ik het al niet wist uit een strip, die begin 70’er jaren in de Sjors of Pep stond. Daarin werd onze Vaderlandse Geschiedenis beschreven door de Unesco. En het eindigde een soortement van;” En omstreeks het jaar 2100 wordt hij/zij dan geboren, de universele mens. Een chocoladekleurig kind, met grote amandelvormige ogen. En er is dan geen armoede en ongelijkheid meer. En als iedereen stinkt, dan ruikt niemand dat meer! Of wat dacht u van de ( eveneens door Unesco gekaapte) Fabeltjeskrant? Aanvankelijk alleen met meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, de gebroeders Bever, enz. Nadat de dieren uit het Buitenste Buitenbos waren gearriveerd, en Chico Lama de baas was geworden, was het dan ook gauw afgelopen met het Grote Dierenbos. Chico Lama heb ik trouwens nog nooit op enige arbeid kunnen betrappen, en collega-klaplopers, Oleta Vulpecula, Isadora Paradijsvogel, Rokus de Vrije Vogel, en de vrije jongens Piet de Pad en Harrie Lepelaar ( een soort Jacobse en van Es) ook niet. Die zaten hun uitkering in “het Praathuis” te verbrassen. Daar konden de gebroeders Bever, Meinderd het Paard, Gerrit Postduif en Truus de Mier niet meer tegenop werken; de uitkeringen werden onbetaalbaar. Hoezo geen complot? Alles om de “fatcat’s”nog vetter te maken. Big Pharma verdiend leuk aan de corona ( of andere ziektes die ze uitvinden, en waar ze de mensen bang mee maken. De banken aan de handel in wapens en dope. En de Taliban heeft weer nieuwe spullen. En wij leveren géén wapens aan de Oekraïne; nee, wij geven ze weg aan Zelenski c.s. Maar wij betalen ze wel! Kappen met EU/UN, NU !!. Geen cent meer voor deze proleten. En Kennedy is z.g.n. vermoord door uitsluitend Lee Harvey Oswald ( zie voorgenoemde documentaire) Hoezo, samenzwering?

 25. Dit wordt wel degelijk in het geheim besproken en beslist. Voor de burgers worden steeds meer vrijheden afgepakt en ook financieel gaat het steeds slechter met de burger. Dit is nu al meer dan twintig jaar aan de gang.

 26. Het is allemaal History Repeat als je weet dat na de 2 wereld oorlog at the end toen de Russen de overhand kregen de Duitsers de bui al zagen hangen en de belangrijke lieden zich snel ontdeden van hun kleding en deden alsof ze niets gedaan hadden. Door hun bevrijders gevraagd werden naar hun opleidingen vroegen toen ze in gevangenschap waren genomen en de Amerikanen hebben besloten he, dit zijn wel handige lui en zijn de meeste Duitsers onberecht naar Amerika kunnen afreizen en gingen daar weer door met hun wapen industrie en verklaart waarom deze nog steeds zo is na 80 jaar. Zijn de oude Duitsers uit de oorlog industrie en nu in een ander land. En een interessante discussie hierover vindt je hier: Gezond verstand. “Reset”  This is what you call; the bigger picture! Thanks a lot !! Het is een genot naar jullie te luisteren en wat gezond verstand om wat van jullie mee te krijgen. Dank daarvoor. Thank you all for this intresting interview. https://lnkd.in/eXjwW2Wg It all happens before in een andere tijdlijn met andere karakters of de familie van in dezelfde hoedanigheid met dezelfde achtergrond. Is dit dus een History Repeat van oude karakters in het nu en herhalen wat reeds eerder gebeurde is de onsterfelijke geest in ieder mens in het onderbewustzijn en lees je hier hoe dat werkt: Voorbij tijd en ruimte. In dit tijdperk zouden we het dominante gedachtengoed van de reguliere moderne wetenschap overstijgen en beseffen dat het bewustzijn een fundamenteel en duurzaam element is in de kosmos, en dat ons eigen bewustzijn een intrinsiek onderdeel hiervan is. Het tijdperk van bewuste onsterfelijkheid zou onze relatie met elkaar en met de natuur volkomen veranderen. We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten. Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen. https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

  Kom je hier tot de eindconclusie als de geschiedenis zich weer herhaalt in een andere tijdlijn met andere karakters die wederom hetzelfde doen en gedrag uit ouderlijke lijnen herhalen als je energetisch niet loskoppelt en is je eigen leven leiden ipv lijden overbrengen van overgeheveld gedrag is dieper in jezelf afdalen waar jouw gedrag vandaan komt om een mooier mens te worden. Je bent je vader niet, je bent je moeder niet, je bent de opgelegde regels van de maatschappij niet en/of school.

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

 27. Draait alles wereldwijd nog op deze: Terra Nullius. Romeinse Rechtssysteem (049 BC)
  De term Terra Nullius stamt uit het Romeinse Rechtssysteem (049 BC) en is tot op heden een rechtsgeldig onderdeel van de Grondwet. Terra Nullius betekent Niemandsland. Het is een stuk grond, gebied of terrein dat tot geen enkele Staat behoort. Hoewel het weldegelijk iemands eigendom of erfgrond kan zijn, vatte het Romeinse Rechtssysteem het op als land dat aan niemand toebehoort en derhalve geen recht had op bescherming door het Romeinse militaire apparaat. Wie geen staatsbescherming geniet betaalt ook geen belasting, immers belasting is van oorsprong bedoeld om het staatsleger te kunnen bekostigen.

  Terra Nulliusus werden meestal onmiddellijk ingelijfd door een Militaire Staat, die daarbij geen enkel verzet ondervond. De Europese VOC beschouwde alle grondgebieden buiten de VOC-lidstaten als Terra Nullius. Zo werd het mogelijk een compleet land met inwoners en al te kolonialiseren. Kolonialiseren is een chique woord voor veroveren, bezetten of botweg roven. De inwoners werden tot slaven gemaakt, waarmee zij al hun rechten op bescherming verloren. SLAVEN ZIJN DUS MOBIELE TERRA NULLICI.

  Echter dient deze aan en ligt de bal bij het volk En nu dus, Geliefde Meesters, zijn ook jullie bijna halverwege de Brug van de Equinoxen, en kijken jullie uit op het nieuwe Watermantijdperk Een van de namen voor de Goddelijke Vrouwelijke Avatar is “Stella Maris” of “Ster van de Zee”. De Stella Maris is de Heldere Ster die jullie begeleidt op jullie reis door de Kosmische Oceaan. Volg het Innerlijke Kosmische Licht, het Innerlijke Goddelijke Vrouwelijke, en vind jullie weg door de Tijd en Ruimte. “Zij”, de Stella Maris, het Gidsende Licht, leeft in ieder van jullie en wil ontwaakt worden, NU! is wakker worden dat het volk nu aan de beurt is na 2 eeuwen van = Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) waar de meeste last van hebben heden ten dage = volwassen worden = Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap.
  Jouw meesterschap!

  When Your Third Eye Is Opening https://youtu.be/H8YJKuhGXCM

  https://dewijsheidvanhethart.nl/innerlijke-autoriteit/

 28. Mensen zijn in volstrekte vrijheid geboren en beschikken over een EIGEN wil. Zoals het in de Voortijd was. Dat is ons wederrechtelijk afgepakt, waarbij ons geheugen is gemanipuleerd door dezelfde dieven. We zijn op het verkeerde been gezet en onze theorie dat wij continu in onbalans moeten worden gehouden wordt de harde werkelijkheid. De echte bevrijding is de bewustwording van dat feit. Vervolgens brengen we onszelf weer in balans en kunnen we ons als mensheid aansluiten bij een enorm veel grotere werkelijkheid. Wij zijn niet alleen.

  Onze “reset” wordt het gelijkzetten van de klokken met die van de echte wereld op Aarde.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/04/de-gestolen-geschiedenis-van-tartarie/

 29. Zo doen ze dat = De zelfverklaarde elite resoneert onderling uitstekend en versterkt elkaar ook nog eens. Die resonantie is voor de overgrote meerderheid een gruwelijke stoorzender, welke ons totaal in onbalans houdt. De massa om ons heen probeert krampachtig mee te resoneren, maar steeds wordt de intonatie veranderd. “If you cannot convince them, confuse them.” (Harry Truman). Het ultieme voorbeeld: de maatregelen tegen iets wat er niet is. ALLES wordt in het werk gesteld om “het virus eronder te krijgen”. Dat gebeurt door de natuurlijke menselijke weerstand te verzwakken en te repareren met een DNA modificatie. Er wordt iets bestreden wat er niet is en er wordt schade gerepareerd door het nog meer te beschadigen. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/07/de-nieuwe-wereldorde-is-een-parasitair-verschijnsel-en-kan-gemakkelijk-onschadelijk-worden-gemaakt/

 30. De oplossing ligt hem in deze “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

  Europarlementariër Christine Anderson over Covid campagne https://hetanderenieuws.nl/europarlementarier-christine-anderson-coivd-campagne-grootste-misdaad-tegen-de-mensheid-ooit-nederlands-ondertiteld/#comment-11353 het wetenschappelijke bewijs https://stopworldcontrol.com/nl/

  De hele wereld verloopt in cycli van wrong doing in good doing. Doe je dat niet dan krijg je een History Repeat van meer dan 100 jaar geleden met dezelfde doelstelling en hebben we dus al een keer gehad in de geschiedenis.

  Andere karakter, andere tijdlijn en doen nog steeds hetzelfde is ascension in evolutie. kalendar die ze gemakshalve in 1970 uit de woordenboeken hebben geschrapt is nog steeds een schuldregister, boetedoening en/of schuldbekentenis.

  WHAT IS A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk

  Hij komt dus iedere keer weer terug als wij nu niet wereldwijd een vuist maken en met zijn allen “NEE” zeggen voor onze eigen bescherming.

 31. Beste mensen,
  “Ze” liegen er niet om, het antwoord staat toch duidelijk in de titel: “De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door de wereldwijde elite”.
  Inderdaad, niet in het geheim, maar gewoon voor onze neuzen!!!

 32. Sorry, maar ik heb het artikel niet gelezen.
  Ik ben helemaal klaar met de VN; de Verenigde Nazi’s.
  De Verenigde Nazi’s Verene Shepherd, een “professor uit Jamaica” die het Nederlandse kinderfeest misbruikt voor haar racisme!
  Zonder een rietje kan ik niet drinken.
  De Verenigde Nazi’s de rietjes gebanned, vanwege milieuvervuiling.
  Alsof mensen die niet zonder een rietje kan drinken de grootste vervuiler is!
  De rietjes zijn verboden, zonder dat er voor een goed alternatief is gezorgd
  Onder andere heb ik de Verenigde Naties daar over aangeschreven.
  Maar als nazi’s nemen ze niet de moeite om te reageren.

  Dat ze de oorlog hebben verklaard het ik ondervonden.
  Als tijdens de tweede wereldoorlog zijn ze weer begonnen.

  Op mijn mails reageren de afdelingen het Vierde Reigh, de nieuwe nazi’s niet!
  Misschien dat een trol, een Nazi Lover, zo’n schizofreen figuur.
  Zo’n idioot die frontnieuws.com wegzet als extreem fascistisch dit leest.
  Zo’n extreme fascist van GewoonLink (Groen Links) die meldt dat gehandicapten geen recht hebben op het leven!
  Idioten die zich moeten realiseren dat ze mij nooit van mijn handicap af kunnen helpen.
  Daarin tegen kunnen zij wel aan een aantal beperkingen geholpen worden, zodat ze niet meer zonder rietje kunnen drinken.

  frontnieuws.com wegzet als extreem fascistisch!
  De Verenigde Nazi’s en Frans Timmermans (Mr. GreenDeal) nemen geen moeite om op mails te reageren!
  Het is duidelijk waar het nieuwe nazisme vandaan komt!

 33. Het feit dat ze mis-informatie als gevaar zien zegt al genoeg. Hun “waarheid” moet worden geloofd, desnoods met dwang en andere middelen. Ze waarschuwen voor AI en cyberaanvallen, maar de CBDC en digitale ID moeten er wel komen. Is dat dan niet gevaarlijk, als dat in handen valt van criminelen? Of worden de cyberaanvalle uitgevoerd door henzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in