Foto ter illustratie Freepik @rawpixel.com

We hebben gekeken naar de huidige cijfers over oversterfte in Europa. De statistieken omvatten alle EU-landen en Zwitserland. In de Duitstalige landen staat Oostenrijk op de eerste plaats – met een aanhoudende oversterfte. In andere landen was deze tot maart 2021 hoog, maar is sindsdien gestagneerd. De Baltische staten, Kroatië en Bulgarije hebben een bijzonder hoog aantal sterfgevallen per hoofd van de bevolking. De geografische verspreiding wijst niet op een “klimaatverandering”, schrijft Report24.news.

Wanneer zullen Europese politici zich gaan interesseren voor overmatige oversterfte in Europa? In de laatste 12 maanden, lang na de “brandfase” van de vermeende pandemie – toen de therapeutische mRNA-injecties al ruim 10 maanden beschikbaar waren – is de oversterfte in veel landen vrijwel geëxplodeerd. De cijfers zijn afkomstig van “Our World in Data”, de gegevensbron die Google ook gebruikt – en ook hier is de gebruikte gegevensbasis eenvoudig te begrijpen. De exacte zoekopdracht die wij hebben gebruikt, vindt u aan het einde van dit artikel na de afzonderlijke visualisaties, zodat u uw eigen onderzoek kunt doen.

Oostenrijk is niet de koploper van de EU, maar er is geen reden tot juichen

De basis van ons onderzoek was een afbeelding die al een paar dagen op sociale media circuleert en waarop Oostenrijk op de eerste plaats staat voor oversterfte. De cijfers zijn waarschijnlijk correct, maar het beeld is selectief ingekort om het gewenste punt te maken. Het algemene beeld in Europa is echter niet veel beter, en het feit dat Bulgarije driemaal zoveel oversterftegevallen heeft als Oostenrijk betekent niet dat Oostenrijk iets heeft om trots op te zijn.

  Bent u het doelwit van genocide?
Post die circuleert op social media zoals Telegram.

Feit is dat de burgers van Europa moeten worden aangemoedigd om hun regeringen om uitleg te vragen over de overmatige oversterfte. Dit heeft geen zin in bijzonder corrupte landen als Oostenrijk, waar men de winstgevende handel in tests, maatregelen en mRNA-injecties zo lang mogelijk in stand wil houden. Maar met 27 EU-landen kan worden aangenomen dat ten minste één of twee landen onderzoeken waar de oorzaken van de oversterfte liggen.

In Bulgarije stagneert de oversterfte omdat niemand zich meer laat vaccineren

Alleen Luxemburg laat een daling van het sterftecijfer zien. Overal elders is de trend min of meer steil omhoog. Zweden, het land dat de minste zinloze covid-maatregelen heeft bevolen, is relatief “er goed van af “. Hier zullen we ook moeten nagaan of de extra oversterfte mogelijk te wijten is aan maatregelen zoals het dragen van maskers, eenzaamheid en angst om naar de dokter of het ziekenhuis te gaan. Wij willen niet beweren dat elk extra sterfgeval verband houdt met de vaccinatiecampagnes – dit kan ook niet duidelijk uit de grafieken worden afgeleid. Er is echter een duidelijk verband tussen de stijging van de oversterftecurves en de vaccinatiecampagnes, zoals bijzonder goed te zien is in het negatieve voorbeeld van Bulgarije. Daar is de oversterfte gestagneerd omdat niemand meer wordt ingeënt.

Het is duidelijk dat we ons niet langer kunnen laten afschepen met goedkope leugens dat de extra doden het gevolg zijn van de klimaatverandering. Het jaar 2022 was ook niet bijzonder warm en de warmere, meer zuidelijke landen zijn ook niet onevenredig zwaar getroffen. Integendeel, de Baltische staten en het centrum van Europa werden bijzonder hard getroffen. De klimaatverhalen kunnen worden gevoerd aan de klimaatfanaten die op straat vastgekleefd zitten – maar de waarheid zal waarschijnlijk anders zijn. In elk land in Europa worden verschrikkelijke hoge belastingen geheven – de staten zijn hun burgers dan ook bescherming en onderwijs verschuldigd.

  Klokkenluider Miles Guo detailleert hoe gevaarlijk de COVID-19 vaccins zijn - "Schadelijke bijwerkingen van covid-vaccins zullen mensen binnen twee of drie jaar de dood injagen"

Directe link naar de gebruikte zoektermen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOostenrijkse actrice eist dat “tegenstanders van vaccins in elkaar worden geslagen”, krijgt massaal applaus van publiek (Video)
Volgend artikelWeet u nog? Ik wel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ik geloof niet in cijferkes en statistieken.

  Toen de prikken moesten, was het oversterfte door corona.
  Na de 1ste rondeprik was het oversterfte door hittegolf en uitstel ouderdom.

  Na de 2de ronde was die oversterfte netjes weggecijferd in alledaagse kwaaltjes.

  Het zal niet makkelijk zijn om de bijwerkingen rechtstreeks aan covid te relateren. Daarvoor zijn eerlijke mensen, dokters, laboranten, verpleger nodig.

 2. Geen avondklokken, lockdowns en verplichte smoeldoeken hier in Zweden.
  Deze zeer ongezonde ademverziekers zijn op het hoogtepunt van de plandemie trouwens nooit verplicht geweest, maar werden aanbevolen in het openbaar vervoer, echter alleen tijdens de spitsuren. Dat is voor zover ik weet van korte duur geweest.
  In ziekenhuizen zag en zie je artsen en verpleegsters helaas wel met ademafsluiters rondlopen, in tegenstelling tot de meeste patiënten. Het gebruik van smoeldoeken binnen de ziekenhuis muren schommelt nog steeds en het verschilt per ziekenhuis.
  In overdekte winkelcentra zag je afgelopen winter vrijwel geen smoeldoeken en als je ze wèl zag kon je er vrijwel zeker van zijn dat het om Nederlanders of Duitsers ging. Wij kennen zelfs Nederlanders die zelfs in hun eigen auto een muilkorf droegen, zij hebben van ons de passende bijnaam ‘smoeldoeknederlanders’ gekregen.
  Twee jaar geleden werden wij in Zweden voor asociaal aangezien door veel Nederlanders vanwege géén lockdowns etcetera.
  Vreemd is het dus dat niet alle Nederlandse Parlementariërs, journalisten enzovoorts het Zweedse voorbeeld gebruiken om vernietigend uit te halen naar het stompzinnige, achterlijke, nergens van geleerd hebbende “verlangen” bijna, naar wat men noemt “maatregelen”.
  Angst is een slechte raadgever, het vernietigt ons immuunsysteem. Hoe meer “maatregelen, hoe meer angst. Hoe meer angst, en des te meer mensen laten zich verleiden tot een levensverkortende gifprik.
  De aan de macht zijnde Satanische elite weet dit dondersgoed.

 3. Uitzondering Luxemburg: een landje met veel immigratie van jonge, beroepsactieve mensen en emigratie van gepensioneerden. Zelfs als de medische sector bereid was om mee te werken aan correcte statistieken, zou Luxemburg een vertekend beeld geven.

 4. Ik wil even melden dat moord met voorbedachte rade voor mij vast staat in deze zaak welke men in de MSM nog steeds gewoon “corona” durft te noemen.

  Ik wil ter verduidelijking een link bijvoegen welke ikzelf vanmorgen gezien heb en waar meerdere specialisten aan het woord zijn gekomen echter met name deze waarvan ik de link bijvoegen zal is van Prof. Dr. Werner Bergholz (helaas alleen in de Duitse taal) welke zonder meer UITSPREEKT dat dit gebeuren welk men “oversterfte” noemt voor de volle 100% aantoonbaar het gevolg is van de pretspuitjes van Hugo & Ernst welke dan ook als eerste naar voren mogen komen tot aan de hekjes om het vonnis te mogen aanhoren……dit vuile vieze smerige moorddadige addergebroed!!!!!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=vZBZL5CXQJ4

  Deze bijeenkomst was het 2de Ärtzte Symposium welk gehouden is op 18 september l.l. en nu reeds 6 dagen online staat!!!!!!

  Kijk en huiven en laat het bezinken……….echter……er moet wat gedaan worden en ook snel….want uit dezelfde presentatie kom ook naar voren dat de geboorte van onze kinderen hun kinderen in een angstaanjagende spiraal naar beneden loopt…..dus er mogen ook geen blanke kinderen meer worden geboren….het moet een mix zijn van blank en bruin……om zodoende het IQ met nog maar eens een procent of 20 tor 30 omlaag te krijgen!!

  Dit is een misdrijf van ongekende hoogte en dit laat ik met zekerheid niet op deze manier doorgaan…….

  DIT MOET EN ZAL STOPPEN……!!!

  Gladiator
  p.s. Prof. Dr. Bergholz is denk ik nogal duidelijk inzake zijn onderzoek!
  Zodoende kan ik duidelijk zijn in mijn uitspraken hier……MOORD MET VOORBEDACHTE RADE staat vast en wel feitelijk!!

 5. ong.een half jaar na de vaccins viel het mij op dat er zoveel mensen plotseling kanker kregen.velen zijn al overleden.en nu gaat het nog steeds door.en dat zijn niet alleen hele oude mensen.dan nog die mensen die allerlei kwalen hebben zodat ze niet meer kunnen werken.

  • vorig jaar in Augustus was hier in klein stadje in de US een golf van doden. Het werd op de nieuwe variant gestoken, maar ik vraag me af of het de eerste golf van jabbers was die stierven. Gelukkig heb ik een vriendin die me afraadde om alsnog te gaan, ze zei die prikken zijn nooit veilig geweest en nu nutteloos, omdat ze voor een andere variant bedoeld waren. Gelukkig geluisterd naar haar goeie raad !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in