“Antifa infiltreerde demonstranten die het Congres bestormden”

1
Screenshot YouTube

Een bedrijf dat werkt met gezichtsherkenning zegt dat de ultralinkse Antifa de demonstranten infiltreerde die woensdag het gebouw van het Amerikaanse congres bestormden, meldt The Washington Times.

De aanhangers van Donald Trump beweren nu dat de Antifa de demonstranten infiltreerde die het Capitool in Washington bestormden.

Volgens een gepensioneerde bron in het leger heeft het bedrijf XRVision, dat werkt met kunstmatige intelligentie, zijn software gebruikt om gezichtsherkenning van de demonstranten te maken.

Het bedrijf heeft twee Antifa-leden uit Philadelphia gematcht met twee van de mannen die in de Senaat waren.

Een van de mannen heeft een tatoeage die aangeeft dat hij een “stalinistische sympathisant” is, schrijft The Washington Times, die de foto heeft gezien.

Het bedrijf zou ook een man hebben geïdentificeerd die gewoonlijk deelneemt aan demonstraties voor het klimaat en de linkse racistische groepering Black Lives Matter.

Sommige foto’s van de demonstranten die op social media als Black Lives Matter-leden zijn geclaimd, blijken echter afkomstig te zijn van de bijeenkomsten van het netwerk QAnon. QAnon is een groep die Donald Trump steunt. Onder hen is een man met een Vikinghelm die volgens Reuters in het congres in de sprekersstoel leek te zitten.

Een burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS

  Menigte van Trump-aanhangers bestormen het Capitool gebouw
Vorig artikelElke tweede Republikein steunt de bestorming van het Capitool
Volgend artikelKritiek: de indringers in het Capitool werden “binnengelaten” door de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. SOROS en de Democraten vonden het weer noodzakelijk om Trump in kwaad daglicht te plaatsen na 4 jr dwars liggen en alle fraude stemmen te hebben geproduceerd! Het is triest zo aan de macht te komen om een demente, seniele oude man als fake-president te presenteren aan de wereld. De VS is echt afgegleden naar een dubieus derde wereld land! China zal zijn macht in de VS nu verder uitbreiden gezien de miljoenen investering in de Biden familie. Dit geldt ook voor de Russische en Oekraïense inmenging in de Biden familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in