“Antifa infiltreerde demonstranten die het Congres bestormden”

1
901
Screenshot YouTube

Een bedrijf dat werkt met gezichtsherkenning zegt dat de ultralinkse Antifa de demonstranten infiltreerde die woensdag het gebouw van het Amerikaanse congres bestormden, meldt The Washington Times.

De aanhangers van Donald Trump beweren nu dat de Antifa de demonstranten infiltreerde die het Capitool in Washington bestormden.

Volgens een gepensioneerde bron in het leger heeft het bedrijf XRVision, dat werkt met kunstmatige intelligentie, zijn software gebruikt om gezichtsherkenning van de demonstranten te maken.

Het bedrijf heeft twee Antifa-leden uit Philadelphia gematcht met twee van de mannen die in de Senaat waren.

Een van de mannen heeft een tatoeage die aangeeft dat hij een “stalinistische sympathisant” is, schrijft The Washington Times, die de foto heeft gezien.

Het bedrijf zou ook een man hebben geïdentificeerd die gewoonlijk deelneemt aan demonstraties voor het klimaat en de linkse racistische groepering Black Lives Matter.

Sommige foto’s van de demonstranten die op social media als Black Lives Matter-leden zijn geclaimd, blijken echter afkomstig te zijn van de bijeenkomsten van het netwerk QAnon. QAnon is een groep die Donald Trump steunt. Onder hen is een man met een Vikinghelm die volgens Reuters in het congres in de sprekersstoel leek te zitten.

Een burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS

Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA verleent volledige goedkeuring voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin

1 REACTIE

  1. SOROS en de Democraten vonden het weer noodzakelijk om Trump in kwaad daglicht te plaatsen na 4 jr dwars liggen en alle fraude stemmen te hebben geproduceerd! Het is triest zo aan de macht te komen om een demente, seniele oude man als fake-president te presenteren aan de wereld. De VS is echt afgegleden naar een dubieus derde wereld land! China zal zijn macht in de VS nu verder uitbreiden gezien de miljoenen investering in de Biden familie. Dit geldt ook voor de Russische en Oekraïense inmenging in de Biden familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here