In deze video leggen deskundigen uit hoe de mRNA “trans”injecties niet alleen fysieke schade veroorzaken aan sommige organen, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uiteindelijk leiden tot massale persoonlijkheidsveranderingen. Ze bespreken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommigen van degenen die ze hebben gekregen, schrijft Rhoda Wilson.

De discussie vond plaats tijdens een zitting van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) van vorige maand. Advocaat  Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr.  Sucharit BhakdiProfessor Dr. Karina ReissDr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Professor Bhakdi en zijn vrouw Professor Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA-“vaccin”-technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en de conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep enz. zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe het breken van de wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen van de mRNA effecten op de menselijke geest met de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie” campagne zonder enige twijfel een van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, hoewel de Covid-crisis heeft aangetoond dat niets te luguber of te eng is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en op te nemen die bedoeld zijn om massaal bij bevolkingsgroepen te worden ingespoten onder de noemer “vaccin”.

  Clown World verleidt sukkels om geprikt te worden

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is heel belangrijk dat we allemaal weten en begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties hebben gekregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – kunnen worden bereikt.

ICIC: Suddenly changed? Personality changes after mRNA-Injection, 14 november 2022

Bovenstaande video is embedded van Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kunt u de video HIER bekijken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense generaal Zaluzhnyi media blitz
Volgend artikel(Video’s) Russische stoomwals: Meedogenloos hameren op ingesloten 79e Oekraïense Brigade in Marinka; Vodiane is af; Avdeeka telt af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Net zoals velen zijn ze er jammer genoeg nog steeds niet achter wat de werkelijke bedoeling is van die smerige gifspuit. Maar een klein stapje is weliswaar gemaakt en bevestigd door de zelf-aangestelde experts: de GMO-gifspuit verandert de mens. Ja, natuurlijk, als je gaat knoeien met het centrale controle syseem in de hersenen dan verandert de mens. Ik heb het veel eerder al geschreven dat dit een soort van globale lobotomie is, waar Breggin nu pas mee komt. Het feit dat de mens gaat veranderen kun je duidelijk aflezen uit de ingredienten van de troep die ingespoten wordt, en dan heb ik het over de ‘actieve ingredienten’ en niet de lipides in het omhulsel etc. En zo dendert de Trein des Doods gewoon keihard door – omdat mensen blind zijn en blind blijven voor de waarheid. Het is te laat als de koe eindelijk bij de horens gegrepen wordt. Lees het hier nog maar eens: Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com – uitgelegd in ‘mensen taal’ dus voor iedereen te volgen, alle details en impact van de actieve ingredienten van die smerige troep. En ook nog eens waarom die spuit gebouwd is. Maar 20 jaar geleden was ik ook al een ‘complot denker’ hahahahah, dus ook nu zal niks veranderen. Alles wat mensen boven de pet gaat is complot. Zelfs diegenen die een wetenschappelijke pet dragen, die dragen ook nog oogkleppen.

  Een kleine groep gekken bepaalt het pad van de mensheid, en dat is door de natuur zelf ingebouwd om van het mensenpest af te komen. Dus mss is het wel beter als mensen niet ‘wakker’ worden voor de waarheid achter de GMO-gifspuit – het is gewoon de natuur die zijn werk uitvoert.

  • Het V-woord wordt nog niet genoemd. Maar het water begint wel al langzaam door de dam te sijpelen.

   Artikel is trouwens op dit moment het meest gelezen artikel in de Telegraaf (web). Ook al veelzeggend.

 2. Diegenen die de gifinjecties hebben genomen hebben allen in meer of mindere mate trombose in de kleine bloedvaten vd hersenen. Dit leid tot een vd meest voorkomende vormen van dementie, namelijk vasculaire dementie.

  • Ja, maar het was ook dé kans te laten zien dat je een ‘Gutmensch’ bent. Zo sociaal, ‘je doet het voor een ander’. En, je kan tenminste op vakantie en mag restaurants in. En nu komt de afrekening én de aap uit de mouw. Je hebt je doodvonnis getekend.

   • Alice….dat kon ik in de wandelgangen op mijn werk ook horen….”de niet gevaccineerden moeten hun verantwoordelijkheid nemen” ik zie ze nu (lachend) ziek worden. Ik kan niet vergeven. Ga maar verder naar de afgrond allemaal…..

 3. Hoe? al naargelang beïnvloeding door omstandigheden past uw persoonlijkheid zich aan.
  Maar karakter is biologisch aangeboren en blijft redelijk stabiel.

 4. De voorbereidende ingrediënten die (bijna) iedereen dagelijks gebruikt en die je lichamelijk verwoesten. Al je organen aantasten, je spier opbouw vernietigen tot nul. Je botten aantasten, vandaar dat vele boven de 50 al botbreuken en/of versleten knieënschijven en heupproblemen hebben. Maar het tast ook je hersenen aan. Je kunt dit vergif in iedere supermarkt kopen en in drogisterijen. Het is de tandpasta en mondverzorgingsvloeistoffen e.d. met fluoride erin. Dit fluoride is een afval product van kunstmestfabrieken, glas en aluminium smelterijen. In sommige delen van de wereld hebben ze het toegevoegd aan het drinkwater. Tandartsen zijn er ook dol op, maar dat vreet eigenlijk letterlijk je tanden weg. Je wordt er niet alleen dommer van, maar ook volgzamer van en gemakzuchtiger.

  Als je de zogenaamde medische wetenschap bekijkt, dan kom je er achter dat ze al ruim 100 jaar met de mensheid aan het experimenteren zijn. Is het niet met zogenaamde injecties, is het wel met synthetische voedingsproducten, verdovende middelen. De supermarkten zijn alsware een verlengde arm van de farmaceuten geworden, om de mensheid te kunnen vergiftigen. Bouwmarkten staan ook stijf van chemische en synthetische vergif om de mensheid langzaam te vergiftigen. Daar werken alle overheden er actief aan mee, om daar wetgevingen er om heen te bouwen. Om de mensheid te degraderen tot willoze slaven en/of te reduceren in aantallen. Het mRNA injectie is gewoon een gevolg erop.

  Wat we nog veel te vaak aanzien als vooruitgang van de mensheid is het meer hoe de mens onderworpen kan worden door dwangarbeid en om steeds meer te produceren in minder tijd.
  De stoommachine, het kunstmatige licht, de tractoren om het land sneller te bewerken, de massa productie, de zogenaamde technologische vooruitgang zoals de smartmobiel en andere computer gestuurde apparatuur is voor om ons mensen c.q. slaven beter te kunnen controleren, te begluren, af te luisteren, te beheersen en te manipuleren door het heers en verdeelsysteem. Zodat zoveel mogelijk slaven afhankelijk van de staat gemaakt kan worden.
  Net als toen iedereen verplicht een bankrekening moest hebben en daarna om elektronisch te kunnen betalen met de pinpas, nu met de smartmobiel of smarthorloge. En eerdaags alleen nog digitaal geld, zodat ze iedereen kunnen begluren, lokaliseren en te manipuleren en jouw onder de totale onderwerping kunnen plaatsen. De mensheid gaat steeds sneller en gehoorzamer vrijwillig zijn eigen betaalde digitale gevangenis in en vinden het geweldig al die controlerende en opgelegde regeltjes. Als buitenstaander lijkt het net alsof je in een andere dimensie leeft en je afvraagt wat bezield die massa toch. Maar het schijnt juist dat zij hun ziel laten afpakken en zich als een willoze marionet laten bespelen door kwaad willige die alles willen toe eigenen op de wereld.

  • Vergeet hiernaast ook niet dat een klwin groepje altijd al de massa in bedwang hield.

   Los van of je gelooft, werd uit het dikke boek vroeger al teksten gekozen en “uitgelegd om het klootjesvolk op zondag te laten rusten om daarna weer alle tijd aan hun werk te kunnen besteden. Mak en bang gemaakt met hel en verdoemenisverhalen voor ern zinloos, produktief leven.

   Omdat het overgrote deel nu zoveel vrijheid heeft gepakt om hun vrije dag niet meer te verdoen aan hellepreken is de massa ook niet meer goed onder controle.

   Dus is een nieuwe ,”prikjes en deuglappen” sekte ontstaan…

   • Hetgeen nog in het vat zit en waar ook de paus grote voorstander van is, is om vanwege de klimaat hoax de zondagen opnieuw zodanig in te richten dat er weinig anders overblijft dan je te vermaken met jezelf of met je familie en/of vrienden en de aanbidding van de komende antichrist en waar de meeste winkels gesloten zullen zijn en het verbod op vervoer m.b.v. wielen aangedreven door e.o.a. chemische aandrijving. Dit alles wel of niet met zes meter afstand houden en een lap over het gezicht.

  • >>> Je wordt er niet alleen dommer van, maar ook volgzamer van en gemakzuchtiger. <<<

   Daarom zat het oa in drinkwatervoorzieningen (concentratie) kampen 🙁

   Zorgt voor soort van apathie

 5. We komen toch echt met zijn allen uit de natuur en reageren op deze verschijnselen =

  Sinds 1954 tonen diverse wetenschappelijke studies aan dat de Schumann frequentie een sterk positieve invloed heeft op de algemene gezondheid. Schumann ontdekte dat deze elektromagnetische frequentie van de aarde letterlijk van levensbelang is voor zowel het planten,- als dieren,- en mensenrijk. Tijdens zijn onderzoek kwam dr. Ludwig terecht bij de kennis van de oude Chinese leer, volgens welke de mens twee milieu-signalen heeft namelijk: YANG (mannelijke) het signaal van bovenaf en YIN (vrouwelijke) het signaal van onderaf. Deze omschrijving past bij het relatief sterk signaal van de Schumann golven rond onze planeet, daar zien we YANG, de zwakkere geomagnetische golven die van boven komen en vanuit de planeet komt het YIN signaal. De Chinese leringen stellen dat een perfecte gezondheid te bereiken is als beide signalen in evenwicht zijn. https://ophodenpijl.nl/evenement/schumann-selfcreation/

  YIN en YANG 
  Tijdens zijn onderzoek kwam dr. Ludwig terecht bij de kennis van de oude Chinese leer, volgens welke de mens twee milieu-signalen heeft namelijk: YANG (mannelijke) het signaal van bovenaf en YIN (vrouwelijke) het signaal van onderaf. Deze omschrijving past bij het relatief sterk signaal van de Schumann golven rond onze planeet, daar zien we YANG, de zwakkere geomagnetische golven die van boven komen en vanuit de planeet komt het YIN signaal. De Chinese leringen stellen dat een perfecte gezondheid te bereiken is als beide signalen in evenwicht zijn.

  Is linker hersenhelft Ego mannelijk = yang = Rechterhelft vrouwelijk = yin
  Inademen door rechterneusgat en uitademen door linker neusgat en dienen evenredig open te zijn voor balans in innerlijke besluitvorming voor de 5 zintuigelijke waarneming = Je bent in balans.

 6. Dan krijg je 12 leerlessen is de 12 planeten = Kosmos = zo boven, zo beneden.
  Zijn de 12 dierenriem tekens uit de natuur met hun karakter vanuit de natuur die deze beesten beschrijft.
  Zijn de 12 apostelen aan het laatste avondmaal die deze karakters omschrijven die je op je pad tegenkomt.
  Is Jezus die deze 12 karakters op zijn pad tegenkomt waar hij weerstand aan dient te geven of laat je jezelf aan het kruis spijkeren? Is opkomen voor jezelf…..
  Zijn de 12 huizen in de Astrologie die deze beschrijft met hun kenmerken en cyclies die over de aarde neerdalen.
  Is astrologie een hulpmiddel die hierin richting geeft ter vervolmaking van de mens.
  Astrologie is af wanneer de mens alle 12 tekens heeft doorwandeld en deze lessen ter harte heeft genomen en innerlijk rust heeft gevonden in zichzelf door deze stadia heen te gaan en zichzelf te vervolmaken.

  Is ego die het buiten zichzelf zoekt, de meest fragmentarische onzin verzint is Pluto die je ego doet kraken, gaat Saturnus over eerlijkheid en rechtvaardigheid in dit leven is je eigen balans zien te vinden, je ego leren te beteugelen en niet je eigen onvolkomenheid op anderen projecteren voor eigen gewin.

  Je bent een held en hebt jezelf niet aan het kruis laten nagelen, anderen laten leven, jouw licht op anderen laten schijnen om ditzelfde te doen, jouw meesterschap overgedragen en vertrouwen aan anderen geschonken. Een ware meester zoekt geen volgers, is een met zichzelf en leeft in rust.

 7. Ontstond na de laatste recessie in 2009 waarin werd geadviseerd door te studeren omdat er toch geen werk was en kans op een betere baan. Dan krijg je 10.000 mensen die hetzelfde gaan studeren wat tot wedijveren in de maatschappij heeft geleid. Krijg je haantjes gedrag van diegene die allemaal hetzelfde hebben gestudeerd en een gigantische strijd in dualiteit van wie de beste is. MAW we hebben het dus zelf gecreëerd, 10.000 die hetzelfde verhaal gaan bekokstoven met een gigantische strijd in wie hierin de beste is en krijg je een groot welles nietes spelletje met eindeloze discussie, vele ja, maars die weinig tot geen resultaat bereiken, tot moedeloos gedebatteer leidt, tot sint juttemus gaan zitten discussieren en hopen ergens een keer resultaat te boeken.

  • Andreas, juist jouw soort denken en geloof heeft ertoe geleid dat we nu worden uitgeroeid op een willekeurige manier met een dodelijke injectie door maçonnieke misdadigers zoals ridder Bill Gates en de vrijmetselaar Antonio Fauci met een maçonniek “virus” verzonnen door de vrijmetselaar Louis Pasteur. Andreas, met jouw uitleg worden de leugenaars en bedriegers in de “geneeskunde” niet veroordeeld tot de strop, wat de natuurlijke gang van het recht is.

  • @Julia, herriner je de mexicaanse griep prik nog? Toen vielen mensen gewoon instant in slaap op de trap of aan keukentafel op vreemde tijden. Zal mij dus niks verbazen zit zoveel bagger in de spuiten…Waar blijven al die 50 % wakkere nog levende schapen die zich verenigen om rechtzaken te starten voor eis inzage ingrediënten???? Dan kunnen we beginnen met tribunalen…Ze lopen allemaal bij rechter nanelijk tegen “militair classified” en dat moet 24/7 in de MSM…

 8. De-populatie en modificatie meer niet…niks te zien…alle klappers zijn slechts bijwerkingen die ze niet eens hadden ingecalculeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in