Een Canadese arts zegt dat hij bloedstolsels heeft gezien bij de meerderheid van zijn patiënten die COVID-19 injecties hebben gehad en geeft een “grimmige” vooruitblik dat het “ergste nog moet komen” vanwege de potentiële “permanente” schade veroorzaakt door de injecties, bericht lifesitenews.com.

“Ik probeer nog steeds meer informatie te verzamelen. Maar van degenen die ik tot nu toe heb, heeft 62 procent bewijs van stolling, wat betekent dat deze bloedstolsels niet zeldzaam zijn. Het betekent dat de meerderheid van de mensen bloedstolsels krijgt waarvan ze niet eens weten dat ze ze hebben,” zei Dr. Charles Hoffe van Lytton, Brits Columbia, vorige week in een interview met de christelijke omroep Laura-Lynn Tyler Thompson uit Vancouver.

“Dus, Laura-Lynn, het meest verontrustende hieraan is dat er sommige delen van je lichaam zijn, zoals je hart en je hersenen en je ruggenmerg en longen, die niet kunnen regenereren. Als die weefsels beschadigd worden door bloedvaten, zijn ze blijvend beschadigd.”

Hoffe’s opmerkingen zijn niet zijn eerste betreffende COVID-19 injecties.

In april werd hij gestraft door zijn lokale gezondheidsautoriteit omdat hij zijn bezorgdheid uitte over de bijwerkingen die hij waarnam bij sommigen van degenen die binnen zijn gemeenschap de Moderna COVID-19 prik hadden gekregen.

Hoffe zegt dat hij werd uitgesloten van het werken in de lokale spoedeisende hulp nadat zijn lokale gezondheidsautoriteit zijn klinische privileges had “opgeschort” “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling,’ voor het uitspreken over mijn vaccin gewonde patiënten.”

Hoffe vertelt Tyler Thompson dat in een enkele dosis van een COVID-19 prik (Moderna) er “40 triljoen boodschapper RNA moleculen” zitten en dat slechts 25 procent van de prik op de injectieplaats blijft.

De rest van de COVID-19 injectie, zegt Hoffe, gaat verder “circuleren door de bloedbaan, en komt in de kleine capillaire vaten terecht,” waarbij iemands lichaam “dan aan het werk gaat met het lezen van deze genen en triljoenen en triljoenen COVID spike-eiwitten produceert.”

Hoffe zegt dat de spike-eiwitten die het lichaam begint te produceren in de “triljoenen” zijn, en deel gaan uitmaken van iemands “vasculair endotheel.”

Dit is waar de problemen komen, volgens Hoffe. Hij zei dat de cellen langs de bloedvaten “glad horen te zijn, zodat je bloed soepel stroomt.”

“Nu hebben we deze kleine stekelige stukjes die uitsteken. Het is dus absoluut onvermijdelijk dat zich bloedstolsels vormen omdat je bloedplaatjes in je bloedvaten circuleren,” zegt Hoffe.

  Nachtmerries, hallucinaties, demonische ervaringen gerapporteerd bij meldingssysteem voor ongewenste bijwerkingen van vaccins (VAERS)

Hoffe legt uit dat de stolsels “microscopisch klein” zijn.

“Ze zijn piepklein, letterlijk op capillair niveau, en ze zitten verspreid over je hele capillaire netwerk. Dus ze zullen op geen enkele scan te zien zijn, ze zijn gewoon te klein en te verspreid,” zegt Hoffe.

Het ‘ergste moet nog komen’, waarschuwt de dokter

Hoffe geeft een ernstige waarschuwing en zegt dat het “mechanisme van de schade” van de COVID-19 shots “permanente schade veroorzaakt” aan organen die niet kunnen regenereren en dat “het ergste nog moet komen.”

“Want, weet je, er zijn weefsels in je lichaam zoals darmen, lever en nieren die zich vrij goed kunnen regenereren. Maar hersenen en ruggenmerg en hart, spieren en longen niet. Als die beschadigd zijn, is dat blijvend,” zegt Hoffe.

“Zoals al deze jonge mensen die nu myocarditis krijgen van deze injecties, zij hebben permanent beschadigde harten. Het maakt niet uit hoe mild het is, ze zullen niet meer kunnen doen wat ze vroeger konden doen, omdat hartspieren niet regenereren. Dus dit is de grootste zorg.”

Hij zegt dat de vooruitzichten op lange termijn “zeer grimmig” zijn.

“Met elke opeenvolgende injectie, zal de schade toenemen en toenemen. En het zal cumulatief zijn omdat je geleidelijk meer en meer beschadigde haarvaten krijgt,” aldus Hoffe.

Hoffe zegt dat de enige voorspelbare manier om “zeker te weten” of de stolsels er zijn, is het doen van een zogenaamde bloed D-Dimeer test, die hij zegt te doen bij zijn patiënten.

“De D-Dimer is een bloedtest die een recente bloedstolsel aantoont. Het laat niets anders zien dan een recente bloedstolsel. En het laat geen oude bloedstolsel zien, het laat alleen nieuwe bloedstolsels zien. En dus doe ik dat bij mijn patiënten, door mensen op te sporen die onlangs hun COVID-prik hebben gehad binnen de zeven dagen daarvoor, dat moet tussen de vier en zeven dagen zijn, en bij hen een bloedtest te doen die een D-dimer wordt genoemd,” zegt Hoffe.

  Vergeet de Joden, geef de schuld aan de Ongevaccineerden!

Hoffe zegt dat hij in zijn praktijk zes mensen heeft gezien die een verminderde longcapaciteit vertoonden, wat betekent “dat ze gewoon veel eerder buiten adem raken dan vroeger”.

“Ik heb een patiënt die elke week naar mijn kantoor liep voor een artritisinjectie en die me vertelde dat hij zonder problemen twee mijl kon lopen. En nu na een kwart mijl, is hij absoluut buiten adem. En dat is al vijf maanden zo.” 

Hoffe merkte op dat wat er met zijn zes patiënten is gebeurd, is dat de stolsels “duizenden kleine haarvaten in hun longen hebben verstopt”.

“En het beangstigende hiervan is niet alleen dat deze mensen niet kortademig zijn en niet kunnen doen wat ze vroeger wel konden. Maar als er eenmaal een aanzienlijk aantal bloedvaten door je longen zijn afgesloten, pompt je hart nu met een veel grotere weerstand om te proberen het bloed door je longen te krijgen. En het probleem is dat dit een aandoening veroorzaakt die pulmonale arteriële hypertensie wordt genoemd, zoals hoge bloeddruk in je longen,” zegt Hoffe.

“En het beangstigende hiervan is dat mensen met pulmonale arteriële hypertensie meestal binnen drie jaar overlijden aan rechtszijdig hartfalen.”

Onlangs nog was Hoffe een van de 10 artsen die het woord namen in een video waarin werd opgeroepen om een einde te maken aan de “ethisch niet te rechtvaardigen” COVID-19 lockdowns. De video werd gepubliceerd door Professionals Against Lockdowns, een initiatief van Liberty Coalition Canada.

Health Canada heeft toestemming gegeven voor vier COVID-19 injecties voor volwassenen, die allemaal verband houden met abortus. Ze zijn ook allemaal in verband gebracht met ernstige bijwerkingen zoals bloedstolsels, huiduitslag, miskramen en zelfs hartaanvallen bij jonge gezonde mannen.

  De vijf gebeurtenissen die de aarde en de mensheid zullen vernietigen

Nadat de Canadese federale regering vorig jaar had aangekondigd dat de vaccinproducenten zouden worden gevrijwaard van aansprakelijkheid in geval van verwondingen ten gevolge van de COVID-19 injectie, heeft zij het allereerste programma in Canada gelanceerd dat bedoeld is om mensen die nadelige bijwerkingen hebben ondervonden van welk type vaccin dan ook, financieel te compenseren: het Vaccine Injury Support Program (VISP).

Volgens de officiële statistieken van de Canadese regering waren er op 16 juli in totaal 9.615 “vaccingerelateerde” bijwerkingen van COVID-19 sinds eind 2020 de eerste injecties werden gegeven, waarvan er 2.222 als ernstig werden beschouwd. In Canada zijn 41.526.682 COVID-19 vaccinaties toegediend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is UW dokter een COVID-kwakzalver?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt”
Volgend artikelEr is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Kwaliteit van regeren is schijnbaar een niet bestaand begrip.
  Indien wel heeft het voor hen geen inhoud.
  Menselijke waardigheid wordt in ieder geval niet erkend.

 2. Het uitsluiten van gevaccineerden, door verzekeringsmaatschappijen, huisartsen, media, vliegmaatschappijen en het verplichten van tests, quarantaine enz moet toch voor onvrede zorgen onder de gevaccineerden?
  Heb je die prikken gehaald, krijg je nog niet je ‘vrijheid’ terug.
  Wanneer gaan ze zien en boos worden?

 3. Ik vind dit een treurige zaak, eerst word je aan alle kanten gepust om het liefst 2 prikken te laten zetten en dan word je na een veranderd inzicht een paria. Schandalig beleid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in