Er is een nieuwe wetenschappelijke studie gepubliceerd op basis van wetenschappelijk onderzoek dat in Canada is uitgevoerd en waarin wordt geconcludeerd dat de Covid-19 vaccins in feite bij 1 op de 1000 mensen myocarditis veroorzaken, in plaats van de 4,3 gevallen per miljoen toegediende doses die worden beweerd door de Britse toezichthouder op geneesmiddelen en de Chief Medical Officer, professor Chris Whitty, schrijft Theexpose.uk.

Dit betekent dat als elk kind ouder dan 12 jaar, naar schatting 3 miljoen Britse kinderen, ingaat op het aanbod van het Pfizer mRNA Covid-19 vaccin, ten minste 3.000 van hen myocarditis kunnen oplopen, wat ontsteking van het hart veroorzaakt en kan leiden tot hartstilstand, en jaren van de levensverwachting af kan doen nemen.

De bevindingen werden ontdekt in een studie uitgevoerd door het University of Ottawa Heart Institute in Canada, die op 16 september 2021 werd gepubliceerd in het vaktijdschrift medRxiv.

De studie werd uitgevoerd na verschillende rapporten over een mogelijk verband tussen mRNA Covid-19 vaccins, geproduceerd door zowel Pfizer als Moderna, en de daaropvolgende ontwikkeling van myocarditis en pericarditis.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, terwijl pericarditis een ontsteking is van het beschermende zakje rond het hart. Beide aandoeningen zijn ernstig, omdat de hartspier niet kan regenereren. Myocarditis kan de hartspier blijvend beschadigen, en als dit niet behandeld wordt, kan dit ertoe leiden dat de hartspier niet meer in staat is het bloed effectief rond te pompen. Helaas kan de aandoening ook leiden tot hartfalen.

Myocarditis en pericarditis komen zeer zelden voor bij de algemene (ongevaccineerde) bevolking, en naar schatting zijn er in het VK ongeveer 6 nieuwe gevallen van myocarditis per 100.000 patiënten per jaar en ongeveer 10 nieuwe gevallen van pericarditis per 100.000 patiënten per jaar.

  Bill Gates, "Aerogel" en het volgende stadium van mRNA-"vaccins"

De wetenschappers die de studie uitvoerden, keken naar propesctive gevallen van muocarditis en pericarditis die zich voordeden tussen 1 juni en 31 juli 2021. Zij identificeerden patiënten aan de hand van de opname- en ontslagdiagnose, waaronder myocarditis en/of pericarditis, die binnen een maand voor het begin van de symptomen hetzij de Pfizer hetzij de Moderna mRNA injectie hadden gekregen.

Tweeëndertig patiënten werden geïdentificeerd tussen 1 juni en 31 juli, waarvan negenentwintig mannen. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 33 jaar, maar de leeftijd van de patiënten varieerde van 18 – 65 jaar. Bij 18 patiënten werd myocarditis vastgesteld, bij 2 patiënten pericarditis, en bij 12 patiënten tegelijkertijd myocarditis en pericarditis.

Vijf van de tweeëndertig patiënten ontwikkelden symptomen van de hartbeschadigende ziekte na hun eerste dosis van het mRNA-vaccin van Pfizer of Moderna, terwijl zevenentwintig van de patiënten symptomen ontwikkelden na een tweede dosis van een mRNA-vaccin.

Het begin van de symptomen varieerde van 1 tot 26 dagen na de vaccinatie, waarbij de gemiddelde duur van het begin van de symptomen 1,5 dag na de vaccinatie bedroeg. Pijn op de borst was het meest voorkomende symptoom, maar volgens de studie werden ook veel andere symptomen gemeld.

De studie meldt dat er gedurende de studieperiode 32.379 doses van een mRNA-vaccin zijn toegediend, zodat de conclusie luidt dat als zij alle gevallen van myocarditis in de omgeving van Ottawa hebben geregistreerd, de incidentie van myocarditis in feite 10 keer voor elke 10.000 (1 op elke 1.000) toegediende doses voorkomt.

Dit is een enorm verschil tussen 4,3 gevallen van myocarditis per miljoen toegediende doses zoals beweerd door de Britse regelgevende instantie voor geneesmiddelen en de Chief Medical Officer voor Engeland, Professor Chris Whitty – die onlangs de regering adviseerde om het Pfizer Covid-19 vaccin toe te dienen aan alle kinderen boven de 12 jaar, tegen het advies in van het JCVI die eerder had besloten dat de baten-risicoverhouding veel te klein was om het geven van een experimentele injectie aan kinderen te rechtvaardigen.

  Bewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt

Volgens de schatting van Chris Whitty zouden zich, indien alle kinderen Britse kinderen ouder dan 12 jaar het Covid-19-vaccin zouden krijgen, slechts 13 gevallen van myocarditis voordoen. Uit de bevindingen van de nieuwe studie, gepubliceerd door wetenschappers van het Heart Institute van de Universiteit van Ottawa in Canada, blijkt echter dat in werkelijkheid meer dan 3.000 kinderen aan de levensverkortende aandoening zullen lijden als de 3 miljoen kinderen ouder dan 12 jaar het Covid-19-vaccin krijgen.

Voor de context tonen officiële NHS-gegevens die hier kunnen worden bekeken (zie tabel 3 – COVID-19 sterfgevallen per leeftijdsgroep en reeds bestaande aandoening van het downloadbare excel-document) aan dat sinds maart 2020 tot 26 augustus 2021 slechts 9 mensen onder de 19 jaar zijn in de ziekenhuizen van Engeland overleden met Covid-19 die geen bekende reeds bestaande aandoeningen hadden. Uit de gegevens blijkt ook dat in hetzelfde tijdsbestek net 39 mensen onder de 19 jaar met Covid-19 zijn overleden die wel andere ernstige onderliggende aandoeningen hadden.

Er zijn ongeveer 15,6 miljoen mensen van 19 jaar en jonger in het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat slechts 1 op elke 410.526 kinderen en tieners in 18 maanden met Covid-19 zou zijn gestorven die andere ernstige reeds bestaande aandoeningen hadden. Terwijl slechts 1 op de 1,7 miljoen kinderen in 18 maanden met Covid-19 zou zijn gestorven, terwijl zij geen bekende reeds bestaande aandoeningen hadden.

De wetenschappers die de studie over myocarditis uitvoerden, concludeerden:

“Myocarditis lijkt een onvoorspelbare en relatief weinig voorkomende bijwerking te zijn na vaccinatie met COVID-19 mRNA-vaccins, komt het meest voor bij jongere mannen en lijkt zelfbeperkend te zijn met ondersteunende therapie.

  Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

Dit is relevant voor het lopende publieke debat over voorstellen voor vaccinatie van kinderen onder de 16 jaar, bij wie de balans van baten en risico’s mogelijk scherper in evenwicht is.

Onze bevindingen kunnen ook bijdragen aan het debat over boostervaccin-doses bij mensen met eerder gedocumenteerde myocarditis-episoden. Voortdurende monitoring met behulp van grootschalige nationale rapportagesystemen is essentieel voor zowel de prevalentie als de relevantie van post-vaccin myocarditis om echt te begrijpen.”

Er bestaat niet zoiets als een milde vorm van myocarditis, de hartspier kan zich niet regenereren en het is daarom een uiterst ernstige aandoening. Deze studie alleen al zou voldoende moeten zijn om de uitrol van de Covid-19-vaccinatie bij kinderen boven de 12 jaar met onmiddellijke ingang te onderbreken.

Er was al een dunne lijn tussen de risico’s en de voordelen toen professor Chris Whitty besloot de regering te adviseren om alle gezonde kinderen te vaccineren, en deze studie bewijst dat het werkelijke risico voor kinderen op myocarditis als gevolg van de Covid-19 vaccinatie 7.592,3% hoger is dan oorspronkelijk gedacht, en het is slechts een van de vele redenen waarom ouders hun kinderen het Covid-19 vaccin niet zouden moeten laten krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Over de psychologie van de samenzweringsontkennerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAnalyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwitten
Volgend artikelBespotters van Anti-Vaxxers blijven sterven na het nemen van een COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Bijdragen bij een debat?
  Wat een veronderstelling.
  Als een debat ooit open was, was er enorm veel leed bespaart geweest. Maar dat was ook nooit de bedoeling.

 2. Een dode als gevolg van de vaccinatie is al teveel. Dat onderzoek wilt alleen bewijzen dat de vaccine niet de oorzaak is van myocarditis en pericarditis. Er worden weer onderliggende ziekten aangevoerd zoals in het begin die werden genoteerd als covid oorzaken bij overlijden. Alleen nu in omgekeerde richting. Dus “nieuw wetenschappelijk” onderzoek lijkt me niet van toepassing. Gelukkig zijn er nog wetenschappers die het tegenovergestelde visie aanhangen en het vaccineren van kinderen afwijzen.

 3. En hartontsteking is slechts 1 van de vele, vele ernstige bijwerkingen op korte termijn. Daarnaast zijn er alle “onverklaarbare” kankers, hersenbeschadigingen, verlammingen en directe DOOD door die “vaccins”. En dat is allemaal korte termijn, wacht maar af wat er op de langere termijn staat te gebeuren… Dit is wereldwijde ontvolking, genocide.

  • Dit komt door de ‘spikes’ > deze veroorzaken ontstekingen / opstoppingen.

   Vaccins werken net als het virus met spikes > de virus zelf vermenigvuldigd iets wat het vaccin niet doet >>>> echter van het vaccins krijg je veeeeeeeel meer binnen dan aan virus deeltjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in