BLM-Antifa terroristen sloten snelweg 99 af tijdens hun “Seattle Morning March” en dachten dat ze naar andere delen van Washington konden oprukken om hetzelfde te doen.

De BLM anarchisten blokkeerde het verkeer en protesteerde op de North Bound Interstate snelweg en dachten dat ze er mee weg zouden komen. Ze hadden het mis.

Een Washington staatspatrouille accepteerde het niet en arresteerde elke BLM-bestuurder die de snelweg illegaal blokkeerde. Op een gegeven moment had de wetshandhaving er genoeg van en sleurde de Black Lives Matter militant uit de bestuurderszetel en verdreef de anderen in de auto die beweerden dat ze de snelweg ‘mogen’ blokkeren.

“This isn’t Seattle!”, schreeuwde een politieagent.

Een zwarte vrouw brulde racistische beledigingen naar een zwarte politieagent: “You’re a house nigger!”

Dit ging vooraf:

En dit was het gevolg:

Zwarte man schiet zichzelf in het hoofd – politie krijgt de schuld… en uiteraard weer rellen

  Zwangere arts liet zich inenten: een paar dagen later was haar baby dood
Vorig artikelZweedse premier geeft de schuld van het geweld aan de autochtone Zweden: ze grijpen niet in
Volgend artikelBill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in