Ricky Schroeder

Silver Spoons kindacteur Ricky Schroeder sprak zich uit op social media, waarbij hij een gruwelijke Hollywood-herinnering deelde die verband houdt met zijn theorie over waarom Amerikanen geen verantwoording of gerechtigheid zien. Schroeder gelooft dat het Amerikaanse leiderschap in de regering, de industrie en Hollywood verbonden is met een wereldwijde Satanische sekte, schrijft Heather Allen.

Schroeder wijst op de ongekende corruptie, zichtbaar in alle sferen van leiderschap, van regering tot Hollywood en bedrijven.

“We zien veel onderzoeken naar corruptie, maar niemand wordt ter verantwoording geroepen.”

Hij zei verder dat hij een theorie heeft over waarom het kwaad kan doorgaan zonder gevolgen: “Ik geloof dat ze worden gechanteerd. De mensen die hen ter verantwoording zouden moeten roepen, worden zelf gechanteerd. Dus de onderzoekers die onderzoek doen, worden aan de top gechanteerd.”

Hij vervolgde met een verhaal uit zijn jeugd: “Laat me uitleggen dat toen ik jong was, ik nog niet kon autorijden. Ik ging om met de oudere jongens… Iemand stopte een videoband in een VHS-speler. En er was een kamer met een lichaam. Ik geloof dat het een man was die op een tafel lag.”

Schroeder beschreef verder wat lijkt op een satanisch doodsritueel.

“En mensen kwamen rond de kamer… het was zwak verlicht, maar ze hadden kappen en gewaden aan. Ze hadden een soort ritueel waarbij ze een mes pakten en [het lichaam] aan de zijkant opensneden. Het was zijn rechterzijde. Ze namen delen van hem weg, en het bloed begon te stromen, en ze waren aan het zingen.”

Schroeder zei dat het ritueel toen seksueel werd.

De wereld staat op de rand van een catastrofale bevolkingsafname

“Er waren vrouwen bij, en ze trokken hun kleren uit, en toen namen ze het bloed, en ze smeerden het op hun lichaam en begonnen seksueel met elkaar om te gaan. Het was heel verontrustend om te zien.”

De jonge acteur zei dat de oudere man hem de cassette gaf, en hij bracht die naar iemand die hij vertrouwde, en ze keken er samen naar. Hij zei dat de vertrouwde persoon hem vertelde de video nooit meer te bekijken en hem terug te geven aan de persoon die hem had overhandigd. Hij zei dat hij de instructies opvolgde, maar altijd verward was dat ze niet vroegen waar het vandaan kwam.

“Als we geen verantwoording of gerechtigheid hebben, kan dat komen doordat de mensen die geacht worden ons gerechtigheid te brengen en de grondwet te beschermen en te verdedigen, gecorrumpeerd zijn door deze cultus. Die volgens mij wereldwijd bestaat, maar vooral zijn wortels heeft in Hollywood en in de milieucultus en in de industrie en de politiek.”

Schroeder eindigde met te zeggen dat hij niet bang is voor de sektegroepen die volgens hem de illuminati kunnen zijn, waarbij hij opmerkte dat als je het woord “illuminati” achterstevoren intikt in een google-zoekopdracht, de website van de National Security Agency (NSA) verschijnt.

Voor Schroeder, die zei dat hij alleen God vreest, is er een oplossing. Hij riep op tot het middenniveau van de rechtshandhaving om een onderzoek in te stellen: “Ik deel dit met de hoop dat de mensen op middenniveau die onderzoek doen bij de FBI en de CIA zullen begrijpen dat hun superieuren … ons nooit gerechtigheid zullen geven vanwege de mate van chantage die ermee gemoeid is,” besloot hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Angelina Jolie: “Ik zat in de Illuminati, ik ga je alles vertellen” – Schokkende ontmaskeringVolg Frontnieuws op Telegram

Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Lees meer over:

Vorig artikelRusland: Bewijs verzameld van vogelgriepverwekkers met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen in VS-biolabs in Oekraïne
Volgend artikelDe USAF Chief zei dat F-16’s geen game-changer zullen zijn voor Kiev, dus waarom is het Kremlin zo ontdaan?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Had dat verhaal al eerder gelezen .
  Reactie haal mijn schouders op .
  Let wel er is idd een groot kwaad aanwezig .
  Buiten kijf .
  Het verhaal gehalte van die gast is imo totaal niet indrukwekkend noch daar ga ik van achterover gehalte.
  Rest my case .😐

 2. @Tigron
  Dank voor de link .
  Ik had deze link al gezien .
  Idd er gebeurt al sinds heugenis dit en deze praktijken .
  En er is een koepel van organen die dit en deze walgelijke praktijken de hand boven het hoofd houdt.
  Neem griebus land nu UK , daar al decenia de verkrachting en misbruik van jonge meisjes vrouwen door pakistanen gemeengoed is . Enorme verkrachtings golven in zweden duitsland enz.
  Niks nieuws onder de zon . Het kwaad krijgt steeds meer gestalt .
  De gene die dit zien zijn uiteraard complotdenkers.
  Je moet bijna een plaat van gewapend beton voor je plaat hebben om dit alles niet te zien !
  Ben als jochie door een hogere macht uit de klauwen van een pedo gered .
  Heb als jochie ervaren werd meegenomen door een kerel en kwam ineen kamer terecht met turkse gastarbeiders . Ik herinner mij dat ze vreemd keken , kon al een ratje ontsnappen.
  Nooit over gesproken ook thuis niet . Het is al zoveel jaar bezig . De pedo’s stropen de kinder tehuisen af op zoek naar prooi . Anyway er over praten gelul ? Lucht op .. Schijnbaar ben ik een bewust kind geweest , zoveel gezien en zo bewust van wat gebeurd, ik ga de ene molen steen niet vernieuwen met de volgende. Het is idd best wel een normale gedachte dat je denkt ik heb er genoeg van .
  Maar daarna de zaak weer bij elkaar veegt en de draad weer oppakt en zie hoe belangrijk je bent voor je honden, je moppie. Motto registreren niet ageren . .
  Groeten Cor.

  • Beste Cor,
   Ik begrijp jouw instelling.
   Respect daarvoor.

   Vele slachtoffers stoppen hun ervaringen diep weg, vaak uit schaamte en/of dat het teveel pijn doet om het te verwerken.
   ieder mens heeft een ‘ rugzak’ te dragen, de ene een kleine, de ander een gigantische.
   Vele gaan gebukt onder het gewicht daarvan, zelfs zonder het zich bewust te zijn.
   Niet zelden komt op latere leeftijd ‘ de man met de hamer’, met alle pijn opnieuw voor de kiezen.
   Nogmaals door de hel van herinneringen.

   Stay strong my friend

   • Tigron, je comment is lief bedoeld maar Cor is niet de enige die gekke dingen met p e d o ’s heeft meegemaakt. Sterkers nog 6 op de 10 mensen om mij heen hebben allemaal een verhaal. Van baby boomers (vooral die!) tot aan mensen van 1983…. familie leden… werkgevers… coaches… allemaal mannen, predators maar ook vrouwen, die gebruik hebben gemaakt van kinderen.. of in ieder geval onschuldigen … van baby tot 20 jaar oud kun je het ook meemaken zo plotseling.

    Waar het op neer komt is dat mensen moeten helen, zodat we dit kunnen verminderen. De meeste van de mannen zijn namelijk, Cor zegt het ook al, STIL gebleven al die jaren waardoor die shit heeft door kunnen gaan met andere kinderen.

    NU is de tijd dat mensen zich gaan open moeten breken en hiermee kunnen bijdragen aan een betere wereld.

    Veel te veel mensen zijn veel te lang stil gebleven en bleven maar doorgaan met hun leven.. status… geld.. huis kopen.. een “moppie” willen hebben in het leven eerder dan onderzoek doen naar zelf reflectie en persoonlijke ontwikkeling.

    Nu zijn de meeste 55 jaar en ouder en komen ze eindelijk eens wat los…

    gelykkig.

    How ever….. er is nog een héle weg te gaan want uiteindelijk zijn het de VROUWEN.. de MOEDERS.. die kinderen kunnen baren…. en dat ras.. het vrouwen ras moet beginnen met mentaal goed in hun vel te zitten want duidelijk; ze beschermen hun eigen kinderen niet want; hebben geen zelfwaarde.

    Dus ik ben er klaar voor… die mooie nieuwe tijd die komen gaat met allemaal inzichten en openbaringen en exposen van predators… mooi.. we zijn eindelijk is die ERA aangekomen met zijn allen …

    DIT is waarom we hier op aarde zijn; make it a better place.. for you and for me and the entire nation….

    Let’s go!

    • Beste Lee1990,
     Je schrijft: “je comment is lief bedoeld maar Cor is niet de enige die gekke dingen met p e d o ’s heeft meegemaakt.”

     Ik schreef dan ook over ‘ Vele slachtoffers ‘ .
     Ik heb vele jaren als hulpverlener gewerkt en heb ervaring met mensen die misbruikt waren, zowel in hun jeugd als ook op latere leeftijd.

     Dat mensen moeten helen ben ik met je eens.
     Het is echter aan ieder individu wanneer en hoever zij dat kunnen/willen omdat het een zeer pijnlijk proces kan zijn voor hen.
     Ieder mens bepaald daarin zijn/haar eigen tempo.
     Een buitenstaander kan niet voelen wat een slachtoffer voelt bij de verwerking van hetgeen ze is overkomen.
     Van belang is in ieder geval een luisterend oor te hebben en geen oordelen te hebben t.a.v. hun verhalen.

  • Beste Cor.
   Mijn Sympathie heb je. En mijn medeleven. Ik snap ook je houding.

   Ik vermoed dat er meer gebeurd is dan dit. Ik zal er niet naar vragen.

   Maar als ik het goed begrijp ben je dus ontkomen voordat er echt iets gebeurde. Dan snap ik je slachtoffer houding niet. Wegstoppen is geen oplossing.

   Ik heb zelf ook een aantal keren wat meegemaakt. Ik zag er als jongetje blijkbaar ‘lekker’ uit. Ik was gelukkig veilig in God’s hand. Maar ik ben geen slachtoffer. Ik heb genoeg vechtlust voor zaken die de moeite waard zijn.

   Dit soort zaken moet je ook niet alleen dragen. Ik moet hierbij denken aan al die katholieke excorcisme films. Er is een kind bezeten… (Bijna) nooit wordt gerept over de reden of oorzaak maar de ouders zijn ‘religieus’. En dan moet er een ‘priester’ bijkomen, altijd 1 met een wit boordje. En die wordt dan links en rechts om de oren geslagen omdat hij niks kan en alleen is. Maar uiteindelijk overwint hij toch (waarom dan? Hoe dan?).

   Daar zit ‘m nou precies het probleem. De rooms ‘katholieke’ kerk. Dat religieuze bolwerk is de wortel van het probleem. Die priesters zijn vaker wel dan niet zelf Satanisten. Ingewijden. Vandaar ook het vele kindermisbruik. Maar dat was mijn punt niet. Zo’n katholiek priester is zelden of nooit een wedergeboren christen. Hij staat dus alleen. Heeft geen autoriteit. Het enige wat hij doet zijn toverspreuken en rituen herhalen. Succes daarmee.

   Ik zie nooit in zo’n film dat elke christen die werkelijk Gods Heilige Geest ontvangen heeft hier kan optreden omdat hij niet alleen is. Hij heeft autoriteit. En geloof me, ik maak het regelmatig mee dat ongure types met zwarte kleren, hangertjes en tattoos niet bij me in de buurt willen zijn. Alsof ik een een doodsgeur bij me draag die alleen zij ruiken. Ze rennen bijna letterlijk weg. Bizar. FYI, gewone mensen zijn juist heel vriendelijk, net als ik.

   Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel met ‘niet alleen’. Geen ‘professionele’ hulpverlening dus. Want die zijn alleen geïnteresseerd in slachtoffers. Dat is hun verdienmodel. Ga maar eens open in gesprek met je Schepper. Hij geeft echt antwoord als je echt geïnteresseerd bent.

   • Beste Disciplus Simplex,
    Je schrijft: “Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel met ‘niet alleen’. Geen ‘professionele’ hulpverlening dus. Want die zijn alleen geïnteresseerd in slachtoffers. Dat is hun verdienmodel.”
    Niet iedereen in de professionele hulpverlening hebben een verdienmodel.
    Ik heb er nooit een salaris voor gekregen.
    De basis was betrokkenheid met mensen die een luisterend oor wilde hebben en ondersteuning bij het verwerken hetgeen hun was overkomen, zowel in psychologische zin alsook op praktisch vlak.

 3. Moet dit iets bewijzen? Slap verhaal. Alsof je word aangevallen door een natte tissue. Limited hangout.

  Het enige waar dit toe leidt is nog meer: ‘oh, daar heb je weer zo’n complotgekkie’. En verwatering van de werkelijkheid. Geruchten en sterke verhalen hebben we niks aan.

  Als je zoiets roept moet je met bewijzen komen. Namen, plaatsen, data. En liefst geen slachtoffer verhalen. We hebben dat bij Amber Heard gezien dat die een zaak uit elkaar kunnen doen knallen.

  We hebben op dit moment een zaak lopen in Nederland die veel dringender is. De zaak Coldenhove.

  Wat ook niet klopt is de kern van dit verhaal. Een compleet omgekeerde voorstelling.
  “Schroeder gelooft dat het Amerikaanse leiderschap in de regering, de industrie en Hollywood verbonden is met een wereldwijde Satanische sekte,”
  Hollywood is niet ‘de wortel’ maar een boom. Het is niet geïnfiltreerd maar bewust zo opgezet. Waarom denk je dat het ‘hulstboom’ heet? Omdat druïden het hout gebruiken voor hun toverstaf. Om de menigte te betoveren. Het is een oud heidendom dat 5500 jaar terug gaat. Het is zelfs van vóór de zondvloed.

  Alle overheden en instanties zijn er niet mee ‘verbonden’ of gecorrumpeerd. Nee! Democratie is een marionetten theater. De marionetten zijn gemaakt en voorbereid om ‘gekozen’ te worden. Als jij er niet al in de studentenvereniging uitgeplukt bent, ontgroend en ingewijd (dat ritueel is ook al evenveel duizenden jaren oud) dan kom je niet verder.

  En als jij je aan je eed onttrekt of tegenwerkt dan is het zelfs gevaarlijk. Kennedy, Fortuyn, Wilders, Baudet. Of de stapel ‘gezelfmoorde’ lijken rondom de Clinton clique. Twee kogels achter in het hoofd of opgehangen met een shotgun wond in je buik met het geweer dat 15m verderop ligt. Dat noemen, ze dan ‘suicide’.

  Ook de klokkenluider wetgeving is een farce; ‘kom maar, het is veilig, vertel je verhaal’ en vervolgens wordt hun leven en dat van hun familie compleet verwoest. Kat, Engel, Plug, Assange, Manning, Snowdon. Je houd je rustig “of anders!!!” En zoek ook nog eens de moord op Bill Cooper op (William Cooper, The Hour of the Time). Doodgeschoten door de sherrifs vlak na 9-11 onder verdachte omstandigheden.

  Uit de tijd van voor het internet: https://dickinson58601.com/2020/10/10/you-can-listen-to-all-of-william-coopers-hour-of-the-time-radio-broadcasts-from-1993-2001/

  De hele wereld wordt bestuurd door dit netwerk van ingewijden. Hun religie is luciferianisme, waar ze voor voor werken is een 1-wereld regering en 1-wereld religie geleid door hun god Lucifer. En alles wat de Schepper gemaakt heeft moet kapot of omgekeerd worden. Het gaat niet om bloed, drugs en sex. Bij deze Satanisten gaat het om strijd, verdeeldheid, overheersing en dood.

  Als je wat daartegen wilt doen, begin dan eens met je bij de goede partij aan te sluiten en ga vragen om marsorders bij de Heer van de Hemelse legers. Maar vooral, ga Hem eens leren kennen. Het zal je goed doen. Hij kan je namelijk genezen en herstellen. Hij is de Bron van alle leven.

  Het gaat uiteindelijk niet om de strijd maar om verzoening. In leven, liefde en eenheid.

 4. Hier wat voorbeelden van probleem: https://rollcall.com/2017/06/14/a-long-history-of-attacks-on-members-of-congress/

  Dus waarom zijn ze allemaal lid van aipac en dergelijke organisaties? Omdat ze behoefte hebben aan extra bescherming.

  In ww2 werd de invasie italie enorm geholpen door samenwerking neyork-italiaanse maffia met oss. Later by ontstaan cia veel geleerd van maffia methodes – protection racket.

  Wellicht zijn er nu diensten (niet perse de cia) of groepen, afdelingen etc. die dit soort methoden loslaten op politiek om toch hun zin te krijgen, deep state first zal ik maar zeggen.

 5. Ik ben altijd voorzichtig met dit soort verhalen meteen voor waarheid aan te nemen.
  Dit is wel de tweede keer in een korte tijd dat ik een voormalig kind-acteur met beschuldigingen over satanisme hoor komen (de andere was, ik vergeet zijn echte naam steeds, maar de gast die Kevin speelde in de eerste twee Home Alone films).

  Het geeft dus wel te denken, maar het is voor mij nog te vroeg om conclusies te trekken. Gaan er nog meer voormalige kind-acteurs volgen? If so, dan kunnen we de verhalen eens naast elkaar leggen.

  De twee beschuldigingen zijn namelijk wel heel erg vergaand en eigenlijk zelfs absurd. Maar dat bewijst niet dat ze onwaar zijn. En dat er smerige dingen in Hollywood gebeuren, klinkt ook zeker aannemelijk.

 6. Waar ik 30 jaar geleden nog gezegd zou hebben: heb je teveel horrorfilms gezien?..zou ik dit soort verhalen nú direct voor waar aannemen.
  Gezien de toestand in de wereld, kijk ik echt nérgens meer van op.
  Denk idd dat ook de meest vooraanstaande mensen hier iets mee te maken hebben. Denk ook dat ” de meest integere mensen” zgn dood verklaard en begraven zijn , na een ” ongeluk” om maar niet aan het licht te laten komen hoe gestoord ze zijn. Ik weet zeker van 1 persoon die sinds een jaar of 10 in Londen en vervolgens weer in nl woont met een gezichtsverandering.
  Ik bén een beetje helderziend..sóms!

  • Pepper mei 30, 2023 at 10:40
   Niet alleen de vooraanstaande mensen,ook briljante uitvinders dissidenten en mensen die uit de school willen klappen.Of ver’zelf’moord.
   Johan Friso?
   Er zijn meer klokkenluiders geweest,die het niet gered hebben.
   Let op deze text volgen die rakkers nu ook.

 7. @Disciplus Simplex @ Tigron
  Dan snap ik je slachtoffer houding niet.
  Geachte .
  Dat zie je in de verkeerde context.
  Ik ben geen slachtoffer en voel mij ook niet dusdanig .
  Goedkope insteek .
  Je hebt 2 soorten mensen de dromers en de sluipers.
  Ik ben afwisselend .
  De mentaliteit in mijn opgroei plek lag anders dan duidelijk deze jaren .
  Ouders moesten voor hun bestaan vechten de sporen van W2 waren nog duidelijk aanwezig.
  De katholieke staats godsdienst was allom aanwezig .
  Ik was een onhandelbaar jochie .\
  Ik las vroeger alles wat ik binnen bereik had .
  Van boeken als terrorisme and despotisme aan toe .
  Mijn ouwe had veel verschillende werkjes .
  Zodoende had ik een andere kijk op het gebeuren .
  Ik ging ook veel met de autoped op onderzoek uit de spaarndammerbuurt was een wereld reis toendertijd . Je moet niet alles op een hoop gooien van uit jouw perspectie Disciplus Simplex .
  De tijden zijn veranderd naar voorgekauwde meuk en Interpretatie “interpretatie Etym: Lat. inter-pretari = tussen twee partijen onderhandelen, uitleggen, vertalen. – In het algemeen betekent interpretatie de dieper doordringende, verklarende lectuur en analyse van een tekst, waarbij de aandacht kan gaan naar ideeën, onderliggende ideologie, taalkundige vormgeving, historische waarheid, enz.,” Dat moet ik ook als ik jouw stukjes lees over je Godsdienstigheid. 😐
  Svp betrek mij nu niet in de stelling name van slachtoffer . Heb jij dingen meegemaakt?
  Je kunt er alleen over mee praten als je er bent geweest.
  @Tigron .
  Bedankt voor je aandacht .
  Ik herken mij totaal niet in je bewoording .
  IK heb zeker geen rugzak betrefende de ervaring enof>.
  Ben steeds gered en en heb totaal geen enige vorm van schade opgelopen .
  Heb leren kijken en heeft mijn pad verduidelijkt betrefende mijn opstelling in het verdere leven .
  Meer een vrijbuiter zijn en leen met anderen om te gaan .
  Niet te zeggen maar ook te doen of toch te laten .
  ER is mij niets overkomen.
  Ik ben veel onderweg geweest en heb veel meegemaakt en van een afstand bekeken .
  Lang pad geweest ben nu wat ik ben een zorgzame vriend voor mijn meisje en een goede vriend van mijn honden . Zal mij het verleden aan mijn togus roesten.
  Bespaar mij jullie alg. aandacht en veronderstellingen beide!
  Heel fijne dag met waardering en respekt voor jullie beide.

  • Beste Cor,
   Dank voor je reactie.
   Gelukkig ben jij een persoon die al vroeg in de gaten kreeg hoe de hazen lopen.
   Bedenk echter ook dat er honderdduizenden mensen zijn die niet de persoonlijkheid, vroegtijdige inzichten en omstandigheden hadden.
   Eveneens respect voor jou en ook een fijne dag.

 8. George Patton in het filmpje is inderdaad een legende, die bovendien in reïncarnatie geloofde en zich zijn vorige levens kon herinneren, zo zei hij. Dat hij door wilde stoten om Oost-Europa uit handen van de Russen te krijgen was misschien een stap te ver, vooral in de context van de huidige ontwikkeling. Maar dan, de VS is het ethisch nauwelijks nog waard om voor te strijden. Jammer voor de zielen die ons gered hebben. Dit is moeilijk te verteren met hen in gedachten. Dat zal wellicht nog een rol spelen in de actualiteit. Maar, helden zijn mensen die helder zijn.

 9. Hij spreekt de waarheid,,
  Dat is… Zowiezo script.
  Tel de heh… 🤔
  Outlook voor Android downloaden en installeren van de week van de week van de ondernemer en de rest van de cryptovaluta-reis van het jaar dat ik een beetje op de hoogte blijven van het jaar dat ik een beetje te veel tijd.

 10. Ik huur van stadgenoot een Maçonnieke woningcorporatie die allereerst een veel te hoge huur vraagt en ten tweede mij dakloos gemaakt heeft omdat ik uitgerekend heb hoeveel winst gemaakt werd met een budgetneutraal huurcontract. Ik heb wel een advocaat maar die heeft niet kunnen voorkomen dat ik werd ontruimd en ook niet na een vonnis van de rechtbank dat de ontruiming onrechtmatig was en nu een vonnis dat moet komen binnenkort dat het bestuur van de huurdersvereniging onbevoegd en onbenoemd is in een bodemprocedure . Ik ben sinds 1 september 2020 dakloos en ik moet volgens de rechtbank mijn woning terug op basis van het burgerlijk wetboek. Als ik deze zaak niet win en ik mijn woning terugkrijg met een schadevergoeding van 1 miljoen euro is mijn zaak een precedent voor de vrijmetselarij om iedere huurder zonder pardon uit z’n huis te zetten. Vrijwel alle woningcorporaties zijn in handen gekomen van de vrijmetselarij onder Lubbers en staatssecretaris Heerma. Daar ben ik achter gekomen door persoonlijk contact met de hoge ambtenaar van het ministerie van volkshuisvesting Harry Junggeburt een vrijmetselaar die werkte als adviseur voor staatssecretaris Heerma.

  Zowat alle gesubsidieerde organisaties wereldwijd zijn van de vrijmetselarij.

  Door de door injecties en fluoridering van het drinkwater verzwakte bevolking en de door kindermishandeling geteisterde vrijmetselaars van het “bestuur” is het “westen“ gedoemd de proxy oorlog met Rusland in de Oekraïne en evt met de NATO erbij te verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in