Deze twee jongens zouden hun doctoraten in regering en geschiedenis echt door het toilet moeten spoelen, want hun academische achtergrond is even waardeloos als het doctoraat in loodgieterij, met dat verschil dat loodgieterij een nuttige, zelfs cruciale vaardigheid is, terwijl wat deze twee geletterde clowns prediken een veroordeling is van het hele Amerikaanse “geesteswetenschappelijke” onderwijs. Ik stel voor dat ze naar de dichtstbijzijnde community college gaan en precalc-lessen nemen en misschien wat basisfeiten leren over oorlogsvoering – geen operationele theorie, wapenontwerp of oorlogseconomie, nee, niets ingewikkelds als dat – gewoon gewone feiten en ondertussen kunnen ze beter het Kubler-Ross model opnieuw bekijken en hun emoties leren beheersen, schrijft Andrei.

De hele zaak is een pseudo-academisch delirium, maar kijk eens wat deze twee “deskundigen” als gegevens gebruiken, LOL).

Dat geldt ongeacht welke metriek men gebruikt. Polariteit wordt vaak nog gemeten aan de hand van de indicatoren die in het midden van de twintigste eeuw in zwang waren, vooral militaire uitgaven en economische output. Maar zelfs volgens deze ruwe maatstaven is het systeem niet multipolair, en het is zeker dat dit nog vele decennia zo zal blijven. Een eenvoudige tabel maakt dit duidelijk: tenzij de Verenigde Staten of China volledig instorten, zal de kloof tussen die landen en de andere landen niet snel kleiner worden. Op India na zijn ze allemaal te klein in bevolking om ooit in dezelfde rangorde te komen, en India is te arm; het kan die status pas veel later in deze eeuw bereiken.

LOL)) Deze jongens zijn zeker vernieuwers op het gebied van kookboeken. Ik heb nieuws voor deze twee slechte verliezers – het maakt veel uit welke maatstaven men gebruikt, maar voor deze academische sinecure-misbruikers is het een onbekende kwantiteit omdat zij nooit enige vaardigheden hebben opgedaan in het omgaan met tastbare zaken zoals productieve economie, echte oorlogvoering en het verdienen van een eerlijke dollar door iets nuttigs te doen in plaats van ongeletterde onzin te verpakken in glanzende grote woorden. Maar deze twee stoppen hier niet, ze gaan het veld in waarin ze niet alleen nul, maar zelfs negatief begrip hebben.

  150 meter "paddenstoel" in Avdiivka: Massale luchtaanvallen met bommen van 1,5 ton - De Russen braken door de vestingwerken en trokken de stad binnen

Maar zij bevestigen wel mijn steeds stelliger stelling dat de meeste afgestudeerden van westerse “elite”, of US Ivy League, graadfabrieken met NON-STEM (niet-technische) achtergronden (en zelfs daar moet men zeer voorzichtig zijn) in de eerste plaats academische fraudeurs zijn die ongeschikt zijn voor een serieus professioneel of onderzoeksberoep. Maar zij, en die idioten die deze onzin publiceerden in CFR’s blad Foreign Affairs, hebben al de pretentie verloren om niet alleen academisch te zijn – dat zijn ze nooit geweest – maar op zijn minst een elementair menselijk fatsoen te hebben dat de ware aard van de man voor een tijdje verbergt. Maar ze blijven “militair” doen.

Militair gezien is China volgens de meeste analisten nog lang geen wereldwijde evenknie van de Verenigde Staten, ondanks de snelle modernisering van de Chinese strijdkrachten. Hoe belangrijk en blijvend is het voordeel van de VS? Denk aan de capaciteiten die de Verenigde Staten geven wat de politicoloog Barry Posen “command of the commons” heeft genoemd – dat wil zeggen controle over de lucht, de open zee en de ruimte. Beheersing van het gemeenschappelijke is wat de Verenigde Staten tot een echte mondiale militaire macht maakt. Zolang China de dominantie van de Verenigde Staten op dit gebied niet kan betwisten, zal het slechts een regionale militaire macht blijven. Wij hebben 13 categorieën van systemen geteld die aan dit vermogen ten grondslag liggen – alles van kernonderzeeërs tot satellieten tot vliegdekschepen en zware transportvliegtuigen – en China heeft op vijf na allemaal minder dan 20 procent van het niveau van de VS, en op slechts twee gebieden (kruisers en torpedojagers; militaire satellieten) heeft China meer dan een derde van het vermogen van de VS. De Verenigde Staten blijven zo ver voor omdat zij gedurende vele decennia enorme middelen hebben besteed aan de ontwikkeling van deze systemen; het dichten van deze kloof zou ook tientallen jaren inspanningen vergen. Het verschil wordt nog groter wanneer men verder kijkt dan het aantal en rekening houdt met de kwaliteit. De 68 kernonderzeeërs van de Verenigde Staten zijn bijvoorbeeld te stil om door China te worden gevolgd, terwijl de 12 kernonderzeeërs van China luidruchtig genoeg blijven voor de geavanceerde onderzeebootbestrijdingssensoren van de Amerikaanse marine om ze in diep water te kunnen volgen.

Kan iemand hun uitleggen dat de Amerikaanse grondtroepen niet kunnen tippen aan China, laat staan aan Rusland, en dat zij een verbluffend palmares hebben van verliezen op de technologisch meest ondermaatse, maar strategisch veel slimmere en wilskrachtigere vijand. Plus, hoe kun je deze mensen uitleggen dat ze weg moeten blijven van militaire zaken waarin ze nul achtergrond hebben, vooral in gecombineerde wapens, en vooral met het leger dat er sinds 1950 niet meer mee te maken heeft gehad. Ik begrijp hun wanhoop, maar zelfs de correct genoemde voordelen van de Amerikaanse marine ten opzichte van de PLAN zullen worden gecompenseerd door de overdracht door Rusland van enkele van de meest geavanceerde militaire technologieën waarvan de VS alleen maar kunnen dromen. Maar uiteindelijk onthult deze pseudo-academische BS van deze twee iets heel eigenaardigs voor al hun doctoraten (nutteloos als ze zijn) geloofsbrieven – het is het gebrek aan klasse en echte cultuur. Men kan een patriot zijn, maar een lachwekkende, zo niet volstrekt beschamende, verwarring en mythevorming vermijden, en kan, in feite is het verplicht voor echte patriotten, problemen en uitdagingen waarmee hun natie wordt geconfronteerd in al hun ernst onder ogen zien. Maar omdat deze twee een gebrekkig product van het Amerikaanse onderwijssysteem zijn, is het enige wat zij hebben, blind chauvinisme en een Karen-achtig gevoel van aanspraak en exceptionalisme, zonder te begrijpen dat zij zichzelf als een freakshow van het Barnum Circus presenteren. Zij hebben zeker de mythe van de intellectuele “elite” van de VS ontkracht.

  Nederlandse journaliste: "Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Scott Ritter: We staan op een moment waarop één fout een kernoorlog kan ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNul efficiëntie: Prigozhin uit harde kritiek op door Russiche olichargen opgezette PMC’s
Volgend artikelGesprekken Xi Jinping / marionet Zelensky
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ook al zou dit kloppen, dat VS meer van alles en beter materiaal heeft.

  Dan nog ,… dan heb je het niet begrepen waar het leven over gaat.
  Althans niet inzichtelijk voor mij.

  Samenwerken met respect voor elkaar en -, kwaliteiten.
  Dit oogt op,
  overheersen-, onderdrukking.

  Zoals VS/EU gewoon is.
  Gebakken lucht : sociaal, democratie;

  Imponeren met wat,
  men heeft nu een tafel model koelkast met Electra rekening ipv een koele kelder.
  Mentaal achtergebleven, mi .

 2. voor echte Patriotten moet je een echt en hechtig land hebben en dat zijn de Verenigde Staten nog steeds Niet..net zomin krijg je patriotten bijeen voor de Navo..een bureaucraat en een garagist en of een loodgieter zijn ook niet te vereenzelvigen om te vechten voor hun vrouw en kind.. samenkomen is 1 ding, maar samen vechten en opofferingen moet maken is iets helemaal anders… communicatie in een veldslag is nog zoiets..ze hebben allemaal vrouwen en kinderen van een ander land..ik zie het voor me..een Finse soldaat, een Fransman en een Griek met een Engelse vrouw en familie…een Gordiaanse knoop ja een toren van Babel..kortom een rommelmarkt…pfff

 3. Als we ons klaarmaken om de Verenigde Staten in te nemen, zullen we het niet onder de noemer van communisme brengen; we zullen het niet onder de noemer van socialisme brengen. Deze labels zijn onaangenaam voor het Amerikaanse volk, en zijn te veel gespietst. Wij nemen de Verenigde Staten onder labels die we erg beminnelijk hebben gemaakt; we zullen het nemen onder het liberalisme, onder het progressivisme, onder democratie. Maar neem aan, we zullen het doen.

  – Alexander Trachtenberg (1885-1966) op de Nationale Conventie van Communistische Partijen, Madison Square Garden 1944

  Bron Bella Dodd (1904-1966)

 4. Winst parades afkondigen
  waar keihard verloren is.

  Subversie inversie.
  Trade mark .: rothschilds
  Centrale monopoly bankiers.

  Ollongrens twitter post.
  We sturen pfanzerfaust roest
  Naar slavia Ukraine.
  De Oud ijzer prijs
  staat hoog dit jaar.

  De Kroon/the Crown/usa.C0rp
  = spartelt en sputtert
  richting creative zelfdestructie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in