In schril contrast met misleidende, bedrieglijke VS / Westerse functionarissen, zegt de Russische president Vladimir Poetin wat hij meent en meent hij wat hij zegt. Vrijdag zei hij het volgende over de bevrijdende SMO van Rusland: “De dynamiek is positief. Alles ontwikkelt zich binnen het plan van het ministerie van Defensie en de generale staf. En ik hoop dat onze strijders ons meer dan eens zullen verblijden met resultaten van hun gevechtswerk,” schrijft Stephan Lendman.

Los daarvan beweerde de NYT in zijn vrijdagse nepnieuwseditie ten onrechte het volgende:

“Nadat het Russische ministerie van Defensie had gezegd dat zijn troepen Soledar hadden ingenomen, beschuldigde een leider van de Wagner Group (particuliere militaire onderneming) de militairen van het stelen van de eer.”

In weerwil van de realiteit ter plaatse, “zeiden de Oekraïense (nazi’s) ten onrechte dat hun troepen daar nog steeds vochten.”

Op vrijdag stelde het Russische Ministerie van Defensie het volgende vast:

“Wat betreft de… aanval op… Soledar, bezet door Oekraïense troepen (totdat het vorige week volledig werd bevrijd), deze gevechtsmissie werd vervuld door de moedige en onbaatzuchtige acties van de vrijwilligers van de Wagner Group aanvalsteams.”

Rusland prees de strijders van de Wagner Group voor het bevrijden van de stad van de nazi’s bezetting.

Opnieuw werd nepnieuws van de Times en gelijkgestemde mainstream media ontmaskerd en ontkracht door onbetwistbare feiten.

En het nepnieuws op zaterdag door de Times en andere mainstream media waarin ten onrechte wordt beweerd dat een Russische luchtaanval op een flatgebouw in Dnipr ten minste 21 mensen heeft gedood en vele anderen heeft verwond.

Volgens de Oekraïense functionaris Aleksej Arestovitsj heeft een luchtverdedigingsraket van het regime ervoor gezorgd dat het gebouw in Dnipr werd getroffen.

Keer op keer doden en verwonden de raketten van het regime de eigen bevolking.

Toch krijgt Rusland ten onrechte de schuld van dingen waar het niets mee te maken heeft.

  De "vleesmolen" van Peski: Hoe de Oekraïense leiding haar soldaten opoffert

Vorige week zei de voormalige gezant van Lugansk bij Moskou, Rodion Miroshnik, het volgende:

“Door onvoldoende uitgeruste en getrainde eenheden in actie te gooien in een vergeefse poging om de controle over het strategisch belangrijke Soledar te behouden, heeft het regime het leven van ongeveer 25.000 strijders opgeofferd.”

Toch doen de mainstream media alsof de bevrijding van de stad van de nazi-bezetting strategisch onbelangrijk is, terwijl de werkelijkheid anders is.

Los daarvan zei het Britse Sunak-regime zaterdag dat het 14 Challenger-tanks zal sturen om de Oekraïense agressie tegen Rusland te ondersteunen.

Groot-Brittannië zal het eerste NAVO-lid zijn dat westerse tanks naar Kiev stuurt.

Volgens de bekende militaire analist Andrei Martyanov zullen ze waarschijnlijk “geen invloed hebben op het verloop van de strijd”, en hij voegde eraan toe:

“Gezien de militaire incompetentie van de westerse politieke en militaire top komt het allemaal neer op PR en de wens om te laten zien dat er iets wordt gedaan” – hoe weinig en ineffectief ook tegen de militaire superioriteit van Rusland.

Het prijzen van een zet van geen betekenis, wat de Oekraïense nederlaag niet in een triomf zal veranderen.

Maar volgens het nepnieuws van de NYT:

“Oekraïners hebben goed gepresteerd op het slagveld en andere geavanceerde westerse wapens capabel en binnen door hun bondgenoten gestelde grenzen gebruikt.”

De overgrote meerderheid van de Oekraïense strijders zijn onvrijwillige jongeren, tieners en rekruten van middelbare leeftijd.

Ze worden met weinig of geen training en verouderde handvuurwapens uit het Sovjettijdperk in allerijl naar frontlinieposities gestuurd.

Amerikaanse en Britse troepen gebruiken geavanceerdere wapens, waaronder HIMARS.

En zij bepalen met name de doelwitten om aan te vallen.

Oekraïense troepen zijn vervangbaar kanonnenvoer. Sinds eind februari zijn er een half miljoen of meer slachtoffers gevallen.

  Biden's strijd om de Zuid-Chinese Zee in dit tijdperk van precisiegeleide raketten

En als er tanks, Bradley’s en andere gepantserde voertuigen aankomen, zijn ze voor de Russische troepen gemakkelijke doelwitten om te zien, aan te vallen en te vernietigen.

Eerder zei de militaire bevelhebber van Oekraïne, generaal Valery Zaluzhny, dat hij ongeveer 300 tanks en 600 gepantserde infanterievoertuigen nodig heeft – meer dan de meeste westerse regimes in hun hele arsenaal hebben.

De aantallen zijn duidelijk veel groter dan hij weet dat ze geleverd zullen worden.

In reactie op het aangekondigde voornemen van het Sunak-regime om Challenger-tanks naar Oekraïne te sturen, heeft de leider van de Britse Heritage Party, David Kurten, hem in een tweet veroordeeld:

Hij zei “het is verkeerd om Britse tanks naar Oekraïne te sturen.”

“Het VK zou moeten proberen het conflict in Oekraïne te de-escaleren,” niet te verlengen door het corrupte, door Nazi’s geteisterde Zelensky-regime te steunen.”

Ook de Russische ambassade in het VK hekelde het Zelensky-regime met de woorden:

Het verschepen van “zware pantserwapens aan het (door Nazi’s geïnfecteerde) leger van Oekraïne is bedoeld als precedent en om andere, minder oorlogszuchtige Westerse landen over te halen dit voorbeeld te volgen en hun eigen tanks te leveren” aan het door Nazi’s geteisterde regime.

En het is “nog meer bewijs van de minachting van de Britse autoriteiten voor het leven van gewone Oekraïners.”

“Het brengen van tanks naar het conflictgebied, in plaats van de vijandelijkheden te beëindigen, zal de gevechtshandelingen alleen maar intensiveren en meer Oekraïense slachtoffers maken.”

Hun levering “zal het Oekraïense leger nauwelijks helpen het tij in het veld te keren.”

En ze zullen “legitieme grootschalige doelen worden voor Russische troepen.”

Eerder in januari zei de Franse Emmanuel Macron dat zijn regime AMX-10 RC-tanks op wielen naar Oekraïne zal sturen ter ondersteuning van de door de VS gedomineerde NAVO-oorlog tegen Rusland.

  Meer dan 35.000 dode Oekraïense militairen worden als vermist beschouwd

Afgelopen september verklaarde de Duitse Olaf Scholz tegen het sturen van tanks naar Oekraïne te zijn.

Volgens Bloomberg News op vrijdag:

“Duitsland zal in de komende week een beslissing nemen over het sturen van Leopard gevechtstanks naar Oekraïne.”

“Duitsland zal waarschijnlijk besluiten de Leopards te leveren, volgens twee ambtenaren die bekend zijn met de gedachten van de regering.”

“Scholz kan bereid zijn om terug te komen op zijn aanvankelijke verzet tegen het sturen van Leopard tanks of hij kan landen als Polen en Finland toestaan om hun eigen Leopards opnieuw te exporteren naar Oekraïne, een stap waarvoor de toestemming van Berlijn nodig is.”

Afgelopen donderdag spraken de Duitse vice-kanselier Robert Habeck en minister van Justitie Marco Buschmann hun steun uit voor het sturen van Leopard 1 of 2 tanks naar Oekraïne.

Hoogstwaarschijnlijk zullen zij de eeuwigdurende oorlog van hegemoon USA tegen Rusland steunen.

Een laatste opmerking.

Perversie van de werkelijkheid zoals de pro-nazi propaganda van The Atlantic doet alsof “de tijd aan de kant van Oekraïne staat.”

Het propagandastuk negeert de virtuele nederlaag van het regime, zijn gehavende en gedegradeerde leger dat bijna op instorten staat, en draait de realiteit om door te zeggen:

“De Oekraïners zullen winnen als ze steeds betere wapens krijgen.”

Geen enkele verantwoordelijke redactie zou de publicatie van deze onzin toestaan.

Verdere uitwerking is niet nodig.

Bonus:

Russia began to use its Secret Weapon in Ukraine┃US satellites and AWACS aircraft were Disabled


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

(Video’s) VS Kolonel Black: De strijd is verloren voor de Oekraïners – Hun verliezen in Bakhmut zijn overweldigend en ze hebben nog niets gezienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe tests zijn afgerond: Massaproductie van de Russische nucleaire Poseidon torpedo’s
Volgend artikelDe WEF-bijeenkomst in Davos toont de frontlinie in de Oorlog van de Systemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dit is toch gewoon water naar de zee dragen.
  Bovendien zit het Navo-pack straks helemaal zonder eigen wapens omdat ze allemaal hun meuk naar het slagveld hebben gestuurd.
  En dan zal er iemand in zijn vuistje lachen.
  Komt dat even goed uit voor de VS: een volkomen weerloos Europa dat zonder al teveel problemen ‘ingenomen’ kan worden.

  • @Source , voor de Europeaan maakt het geen drol uit of ze wel of niet met genoeg wapens zitten de VS hebben sedert de zogenaamde bevrijding van nazi Duitsland alle bevrijde gebieden bezet , dus ingenomen zijn we reeds al, wat belangrijker is dat we van dat oorlogszuchtige juk VS afkomen want nu zie je de ware aard van de VS dat ze feitelijk Europa inzetten en plunderen ten voordele van zichzelf maar desondanks dat voordeel is van korte duur de boemerang komt terug vanwaar hij gegooid is.

   • @Atoom, laten we hopen dat je gelijk krijgt: de boemerang komt terug vanwaar hij gegooid is.
    Normaal gesproken is dat ook zo, maar laten we wel wezen; we leven nu eenmaal in een dystopische wereld.
    En die oorlogszuchtige VS mag voor mij zwaar in de stront zakken.
    Dat het eindelijk eens een keer is gedaan met hun godvergeten hegemonie.

  • That is the whole idea behind the Yanks pushing Europe to support this war. Deplete their industrial capacity and their means to defend themselves from the Yank zionazis!

 2. Wat geloofwaardigheid betreft, scoort Putin ettelijke keren hoger dan snuivende flikker in oekieland, en ook vele malen hoger dan NOS en BBC idioten.

  Putin liegt niet; hooguit zou hij iets verzwijgen.
  Maar het is simpel; als de Russen straks in Kiev centrum staan….

  Op Youtube: turks konvooi op weg in Oekieland, en nog steeds verzwegen dat die RU raket op een woonblok daar neergeschoten was door Oekies.

  Hoe Putin belerende idioten afhandelt: zie de publieke discussie Putin en Rutte.

 3. Deze oorlog wordt gebruikt om mensen te vermoorden en deze oorlog gaat zich uitbreiden er zullen veel nuttelozen van de planeet verdwijnen dit behoord allemaal bij de grote reset, deze oorlog gaat nergens over maar he dom volk zal de kogels tegenmoet lopen zonder zicht vragen te stellen wat is de nut van deze oorlog.
  Kort gezegd helemaal geen wij konden gas en olie van de russen krijgen zoveel als ze wilde ook het voedsel uit de Oekraïne was er voldoende het gaat gewoon om de bevolking meer dan de helft uit te moorden over de gehele wereld alleen de WEF en de rijken blijven leven en zullen zeker nooit aan de frontlinies te vinden zijn, wat een dom volkeren .

 4. https://denysmonastyrsky.com/
  “Volodymyr Zelenskyy, Ukrainian Jewish President is one of the most popular political figures among all Jews in the world. He has Jewish blood and can turn Ukraine into a killing field for Russian troops.

  As far as I am concerned, Mossad has a good cooperation with Zelensky for Ukraine’s victory in the war, but this is not enough. The IDF, without fear of Moscow, should stand by Zelensky and other Ukrainian Jews and must not hesitate to send advanced weapons and equipment to Ukraine.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in