Pixabay; Zelensky: Wikimedia: Mykola Lazarenko CC BY 4.0

China is een fervent voorstander van een diplomatieke oplossing van conflicten waar die ook maar gaande zijn. De Chinese leiders weten dat het conflict tussen Rusland en het door nazi’s geteisterde Oekraïne door de VS is gecreëerd, schrijft Stephen Lendman.

Het weet dat het imperium van leugens eeuwigdurende oorlog wil, oplossingen verafschuwt en er überhaupt alles aan doet om die te ondermijnen.

Het weet dat zijn inspanningen te goeder trouw tevergeefs zijn omdat hegemoon VS van plan is oorlog te voeren met militaire en andere middelen tot de laatste Oekraïner.

Het weet dat wat er gaande is, het beginstadium is van een wereldwijde oorlog – dat het risico van een nucleaire oorlog onheilspellend reëel is.

Beijing raakte betrokken bij Oekraïne om te proberen het conflict diplomatiek op te lossen – een vrijwel onmogelijke missie zolang hegemoon USA eeuwigdurende oorlog wil.

Volgens niet nader genoemde Chinese analisten zal Peking “waarschijnlijk meer betrokken raken op het diplomatieke front om bij te dragen aan een politieke oplossing van de Oekraïne-crisis…”

“De rol die China zou kunnen spelen is door zowel Kiev als Moskou oprecht verwelkomd, ondanks enkele stemmen uit het Westen, met name de VS, die hebben geprobeerd de bemiddelingspogingen van China te verstoren.”

Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken:

“President Xi wees erop dat de Oekraïne-crisis zich op complexe manieren ontwikkelt met grote gevolgen voor het internationale landschap.”

“In de Oekraïne-crisis staat China altijd aan de kant van de vrede. Zijn kernstandpunt is het faciliteren van gesprekken voor vrede.”

Het staat tegenover de realiteit van eeuwigdurende oorlog tegen Rusland door hegemoon VS.

  Tucker, Poetin en de nieuwe geopolitieke orde

China bracht eerder een 12-punten vredesplan uit – wat het door leugens en nazi’s geteisterde Oekraïne verwierp ten gunste van eeuwigdurende oorlogsvoering.

Xi vertelde marionet Zelensky dat China “gesprekken voor vrede zal blijven faciliteren en zich zal inspannen voor een spoedig staakt-het-vuren en herstel van de vrede.”

Beijing zal diplomaten naar Oekraïne en regionale landen sturen voor “diepgaande communicatie met alle partijen over de politieke regeling van de Oekraïne-crisis.”

Het Biden-regime verwerpt de betrokkenheid van China als bemiddelaar.

Het imperium van leugens beschouwt vrede, stabiliteit, samenwerkingsrelaties met andere naties wereldwijd en naleving van het internationaal recht als een bedreiging voor zijn zucht naar onbetwiste wereldheerschappij.

Een resolutie van het Huis “bevestigt dat het (het beleid van de hegemoon VS) is dat Oekraïne zegeviert over (Rusland) en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt (sic)”.

Als dit Amerikaanse wetgeving wordt en uitgevoerd, zal de dreiging van een mogelijke kernoorlog groter zijn dan nu.

Zolang het imperium van leugens conflictoplossing afwijst ten gunste van eeuwigdurende oorlogvoering, zijn de slechtste resultaten mogelijk.

In opdracht van zijn Amerikaanse meester verwerpt marionet Zelensky de vrede.

Zolang die van tafel is, zal de eeuwigdurende oorlog doorgaan.

Het wetsvoorstel van het Huis gaat door met “zolang het duurt” in een streven naar een onmogelijk te behalen “overwinning” van het regime.

Sinds de machtsovername door verkiezingsfraude voert het Biden-regime een proxy-oorlog tegen Rusland – wat het verliest van de militaire superioriteit van Moskou.

Volgens het hoofd van de afdeling wapenbeheersing van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Vladimir Jermakov:

  Tucker Carlson 'is gevaarlijk' - Poetin

“In de gegeven omstandigheden kunnen er geen belangrijke onderhandelingen worden gevoerd met de VS of het Westen in het algemeen.”

Wapenbeheersings- en andere overeenkomsten tussen beide landen dreigen te worden geschonden door het imperium van leugens bij het nastreven van zijn duivelse doelstellingen.

“De destabiliserende militaire programma’s van de VS en zijn bondgenoten hebben ons moratorium steeds kwetsbaarder gemaakt – zowel wat betreft de regio Azië-Stille Oceaan als Europa.”

De permanente oorlog gaat door zonder vooruitzicht op een oplossing, omdat hegemoon VS een oplossing afwijst.

En het door de VS geïnstalleerde Oekraïense regime “verwerpt alle redelijke initiatieven om een politieke en diplomatieke oplossing voor de crisis te vinden.”

Het risico van een directe confrontatie tussen het imperium van leugens en Rusland is onheilspellend reëel.

Als het gebeurt, zal het made-in-the-USA zijn.

En vergis u niet.

Er is helemaal niets defensiefs aan hoe het imperium van leugens het oorlogvoeren door Oekraïense nazi’s tegen Rusland helpt en stuurt – wat er sinds 2014 gebeurt.

Volgens het VN-Handvest en ander internationaal recht is zelfverdediging als reactie op agressie het recht van alle naties.

Rusland verdedigt zijn grondgebied en grenzen tegen door de VS georkestreerde en geleide agressie door Oekraïense nazi’s.

Er is helemaal niets defensiefs aan de werkwijze van de Oekraïense nazi’s.

Daarom is demilitarisering en denazificering van het grondgebied de enige haalbare optie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Derde Wereldoorlog om de “vaccindoden” onder het tapijt te vegen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Sabotage van Nord Stream blijft niet onbestraft

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse “Academici”, mijn hemel
Volgend artikelBloomberg: Europese sancties en een historisch record voor de export van olieproducten uit Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Gaat mi USA en EU om slacht-offers.
  Wellicht spelen ‘ heel veel ‘ landen hierin mee. -Zie lidstaten WHO,VN,WEF –
  Lijken na de 2e Wereldoorlog aangestuurd te worden.
  Wie niet voor is, is tegen; einde carrière als goedbetaalde ‘gouden slaaf’.

  • Wel een slaaf met geprogrammeerde Denk-, waanbeelden, waarbij spirituele groei ontbreekt, klaargestoomd voor de “hel”
   Je moet er wel wat voor over hebben.

 2. ” … De permanente oorlog gaat door zonder vooruitzicht op een oplossing, omdat hegemoon VS een oplossing afwijst.

  En het door de VS geïnstalleerde Oekraïense regime “verwerpt alle redelijke initiatieven om een politieke en diplomatieke oplossing voor de crisis te vinden.” … ”

  Ahum… Zonder twijfel brengt Frontnieuws goede artikelen, vanuit een kritischer perspectief dan mainstream media. Maar details van bovenstaande alinea, las ik al een aantal keer in de alinea’s daarboven met net even andere woorden…
  Naar m’n persoonlijke leeservaring, zijn veel FN artikelen onnodig lang. Longreads op een pc-scherm lezen, doet mij regelmatig besluiten: ‘Ik sla deze even over.’

  Desalniettemin; Top site! Ik blijf Frontnieuws volgen!

 3. De permanente oorlog gaat door zonder vooruitzicht op een oplossing, omdat hegemoon VS een oplossing afwijst.
  Vreemd.
  Dus Rusland heeft geen keus?

  Het gaat steeds meer op één groot complot lijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in