© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

Japan kondigt aan dat de publieke en private sector niet mogen discrimineren tegen diegenen die de experimentele mRNA gentherapie-injecties weigeren.

Japan etiketteert nu Covid “vaccins” om te waarschuwen voor gevaarlijke en potentieel dodelijke bijwerkingen zoals myocarditis. Bovendien herbevestigt het land zijn verplichting om bijwerkingen te rapporteren om ervoor te zorgen dat alle mogelijke bijwerkingen worden gedocumenteerd, bericht Rairfoundation.com.

Deze inspanningen van de Japanse gezondheidsautoriteit staan in schril contrast met de misleidende maatregelen van andere landen om burgers te dwingen de injectie te nemen, de bijwerkingen te bagatelliseren en het melden van bijwerkingen te ontmoedigen.

Bovendien legt Japan de nadruk op geïnformeerde toestemming en lichamelijke autonomie. Tot de coronavirus pandemie werd het begrip “geïnformeerde toestemming” in het Westen door gezondheidswerkers als heilig beschouwd.

Japan maakt zich vooral zorgen over de risico’s van myocarditis bij jonge mannen die geïnjecteerd zijn met Pfizer of Moderna’s gentherapiebehandeling. Het land handhaaft een strikte wettelijke meldingsplicht van bijwerkingen die binnen 28 dagen na de injecties plaatsvinden.

Nieuwe additieven: Beschrijvingen verduidelijken

In Japan worden momenteel drie Covid-19-gentherapiebehandelingen aangeboden. Ze omvatten de Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Takeda’s Moderna-formulering. In de productbeschrijvingen (hier en hier) staat dat “dit product een additief bevat dat nog nooit eerder in een vaccin is gebruikt.”

Daarnaast dringen de farmaceutische bedrijven er bij u op aan uw arts te raadplegen over het additief als u van plan bent ermee te worden geïnjecteerd. Naast de gentherapieën van Pfizer en Moderna wordt ook Vaxzevria (voorheen AstraZeneca) in Japan toegediend. In Japan wordt het echter alleen aanbevolen voor mensen van 40 jaar en ouder. Er wordt ook verwezen naar het nieuwe type additief in de Vaxzevria-injecties.

Geen verplichte vaccinatie of discriminatie

Op de website van het Japanse Ministerie van Volksgezondheid worden burgers aangemoedigd het “vaccin” te nemen; zij benadrukken echter dat het niet verplicht is,

Hoewel we alle burgers aanmoedigen om de COVID-19 vaccinatie te ontvangen, is het niet dwingend of verplicht. Vaccinatie zal alleen worden gegeven met toestemming van de te vaccineren persoon na de verstrekte informatie.

Bovendien beveelt de regering aan dat degenen die overwegen om de injectie te nemen, zowel de effectiviteit als de bijwerkingen zorgvuldig overwegen.

Laat u vaccineren op basis van uw eigen beslissing, met begrip voor zowel de effectiviteit bij het voorkomen van infectieziekten als het risico op bijwerkingen. Zonder toestemming wordt geen vaccinatie gegeven.

Verder benadrukken zij dat bedrijven werknemers niet mogen dwingen om de experimentele gentherapie te ondergaan. Ook mogen werknemers niet discrimineren tegen degenen die de injecties weigeren,

Dwingt u alstublieft niemand op uw werkplek of in uw omgeving om zich te laten vaccineren, en discrimineert u niet tegen degenen die zich niet hebben laten vaccineren.

De regering linkt zelfs naar een “Mensenrechtenadvies”, inclusief instructies voor het behandelen van eventuele klachten als individuen te maken krijgen met “vaccin”-discriminatie op het werk.

Japan breekt de gelederen

Artsen over de hele wereld hebben de waarschuwingen van de Japanse gezondheidsautoriteiten over de bijwerkingen van gentherapieën herhaald. Dit soort correcte geïnformeerde toestemming heeft echter veel artsen in westerse landen hun vergunning om geneeskunde uit te oefenen gekost. De regering heeft deze artsen beschuldigd van het verspreiden van “vaccin aarzeling”.

Terwijl Japan zijn burgers laat kiezen of zij zich al dan niet laten injecteren met de experimentele gentherapieën, dwingen andere landen hun burgers om de injectie te nemen. Zo zal Oostenrijk in februari 2022 de injecties verplicht stellen. Burgers die weigeren krijgen zware boetes en tot een jaar gevangenisstraf.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokters sturen kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden door vaccins naar EMA en alle leden van het Europees ParlementVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet tij keert: voormalige pro-vaccin wetenschappers weigeren nu de booster
Volgend artikelAls internationale processen beginnen tegen de globalisten, zal een terugkeer naar publieke executies dan nodig zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Japan is een lange tijd van haar geschiedenis een land van eer geweest, ook ga ik ervan uit dat Japan beseft hoe het zich gedragen heeft in een door Japan begonnne oorlog tegen China. Daar werden ook gruwelijke medische proeven op Chinezen gedaan. Het is wel héél positief dat Japan de code van neurenberg wil respecteren, dit land blijft dus een land van eer, in tenetstelling tot het Westen dat haar eer al tientallen jaren heeft verkocht voor waarde(n)loos monopoly geld! Dit Westen haat ik tot op het bot en ik hoop dat de wraak komt!

 2. Mooi dat Japan dit aangeeft, bijna onderaan de pagina weliswaar maar het staat er zeker wel goed vermeldt;

  “Consent to vaccination
  Although we encourage all citizens to receive the COVID-19 vaccination, it is not compulsory or mandatory. Vaccination will be given only with the consent of the person to be vaccinated after the information provided. Please get vaccinated of your own decision, understanding both the effectiveness in preventing infectious diseases and the risk of side effects. No vaccination will be given without consent. Please do not force anyone in your workplace or those who around you to be vaccinated, and do not discriminate against those who have not been vaccinated.
  https://www.mhlw.go.jp/stf/covid-19/vaccine.html

  Met een link / verwijzing van toelichting over mensenrechten;
  ・Human Rights Counseling in foreign languages
  https://www.moj.go.jp/JINKEN/index_soudan.html

   • Overigens wel echt heel leuk te zien dat er allemaal graphics gebruikt worden, zelfs kinder-animaties *(typisch Japan natuurlijk denk aan Manga enzo) maar ook voor dit soort officiële overheidsinstanties wordt dat gedaan, geeft me een bijzonder gevoel eigenlijk…zo ZIJN ze gewoon echt ..ook in de gehele stad zie je dat soort “tamagotchi” stijl overal terug. Lijkt wel een fantasiewereld denk ik dan… want waarom geen echte gezichten van echte mensen weergeven? Maar alleen tekenfilm graphics. Ok beledig hen cultuur niet hoor maar het is zooo’n ver van mijn bed show… enfin… ik wijk uit. Hoe dan ook; ze geven het absoluut netjes aan!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in