De natuurkundige Dr. Ute Bergner heeft op 17 november voor het parlement van de deelstaat Thüringen een toespraak gehouden waarin zij een alarmerende studie presenteerde waartoe zij opdracht had gegeven, schrijft Freewestmedia.com.

Bergner, die vroeger deel uitmaakte van de FDP-fractie in het Thüringse deelstaatparlement, is inmiddels overgestapt naar de partij Burgers voor Thüringen. Zij had twee statistici opdracht gegeven te onderzoeken of er een verband bestaat tussen de vaccinatiegraad en het sterfteoverschot in de 16 Duitse deelstaten.

Prof. Dr. Rolf Steyer en Dr. Gregor Kappler analyseerden de periode van week 36 tot week 40 en de resultaten zijn werkelijk onthutsend. In de samenvatting van de analyse staat dat in alle 16 deelstaten een te hoog sterftecijfer wordt aangetroffen.

Het aantal Covid-doden dat het RKI in de onderzochte periode heeft gemeld, vertegenwoordigt consequent slechts een betrekkelijk klein deel van de oversterfte en kan bovenal geen verklaring bieden voor het kritieke punt – hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte.

De meest voor de hand liggende verklaring is echter dat volledig gevaccineerd zijn de kans op overlijden vergroot.

Andere verklaringen zijn natuurlijk mogelijk, maar niet erg waarschijnlijk:

  • Hoe hoger het percentage ouderen, hoe hoger de vaccinatiegraad en de oversterfte. Daarom correleren de vaccinatiegraad en de oversterfte ook. (Deze verklaring is echter niet erg plausibel, aangezien het aandeel ouderen tussen 2016-2020 enerzijds en 2021 anderzijds aanzienlijk zou moeten zijn veranderd).
  • Hogere vaccinatiecijfers worden bereikt door meer stress en angst in het betreffende land, en die laatste leiden tot hogere aantallen sterfgevallen.

Thüringen (4 procent) en Saksen (2 procent), de twee deelstaten met de laagste vaccinatiegraad, hebben ook de laagste oversterfte. Koploper is Mecklenburg-Vorpommern met een vaccinatiegraad van 66 procent en een sterfteoverschot van 16 procent. Alle gevaccineerde deelstaten vertoonden een stijging met dubbele cijfers.

Resultaten behoeven “dringende opheldering”

De correlatiecoëfficiënt is +0,31. In de ogen van de twee datawetenschappers is dit “verbazingwekkend hoog”. Vooral omdat de aanhangers van het vaccin het tegendeel beweren, maar geen bewijs leveren voor hun idee van “bescherming”. Men zou op zijn minst een ander verband mogen verwachten: hoe meer vaccinaties, hoe lager de mortaliteit. De bedoeling was immers om mensen te beschermen.

“De oversterfte neemt toe met de toename van de vaccinatiegraad. Dit vraagt dringend om opheldering”, eisten de twee statistici. Bovendien is dit cijfer, gezien “de hangende politieke maatregelen om het virus in te dammen […] verontrustend en vraagt het om opheldering als verdere politieke maatregelen moeten worden genomen om de vaccinatiegraad te verhogen”.

De studie is ter beoordeling overhandigd aan het parlement van de deelstaat Thüringen.

Aan het eind van haar toespraak benadrukte Ute Bergner: “De waarde van een persoon hangt niet af van zijn vaccinatiestatus.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vader in ziekenhuis verlamd door eerste Covid-vaccin blijft sms'jes ontvangen over tweede prik
Vorig artikelDodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektes
Volgend artikelDe geschiedenis herhaalt zich: Ongeteste vaccins, ongewenste bijwerkingen en opschorting van de vaccinuitrol
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in