Licht! Actie! Reset! De freakshow van het World Economic Forum (WEF) in Davos is maandag weer van start gegaan. De mainstream media van het collectieve Westen zullen een week lang non-stop al het “nieuws” rondstrooien dat geschikt is om te publiceren om nieuwe declinaties van De Grote Reset aan te prijzen, herdoopt tot Het Grote Narratief, maar eigenlijk ingekaderd als een goedaardig aanbod van het “stakeholderkapitalisme“. Dit zijn de hoofdlijnen van het duistere platform van een duistere NGO die is gevestigd in Cologny, een voorstad van Genève, schrijft Pepe Escobar.

De lijst van deelnemers aan Davos is uitgelekt. Spreekwoordelijk is het een Anglo-Amerikaans uitzonderingsgezind pretfeest, compleet met intel toppers zoals de Amerikaanse directeur van National Intelligence, Avril “Madam Torture” Haines; het hoofd van MI6 Richard Moore; en FBI directeur Christopher Wray.

Er zouden encyclopedieën van Diderot en D’Alembert kunnen worden geschreven over de pathologie van Davos – waar een fikse lijst multimiljardairs, staatshoofden en bedrijfslievelingen (eigendom van BlackRock, Vanguard, State Street en co.) zich “bezighouden” met de verkoop van Demente Dystopia-pakketten aan de nietsvermoedende massa.

Maar laten we ter zake komen en ons concentreren op een paar panels van de komende week – die gemakkelijk kunnen worden verward met Straight to Hell-sessies.

De lijst van dinsdag 17 januari is bijzonder boeiend. Het bevat een panel “De-Globalisering of Re-Globalisering?” met als sprekers Ian Bremmer, Adam Tooze, Niall Ferguson, Péter Szijjártó en Ngaire Woods. Drie Atlanticisten/Exceptionalisten springen eruit, met name de ultra-toxische Ferguson.

Na “In Defense of Europe”, met een stel nietsnutten, waaronder de Pool Andrjez Duda, zullen de aanwezigen worden begroet met een Special Season in Hell (sorry, Rimbaud) met niemand minder dan EG-dominatrix Ursula von der Leyen, bij een grote meerderheid van de Duitsers bekend als Ursula von der Leichen (“Ursula van der lijken”) in een tag team met WEF-meesterbrein, Derde Rijk emulator Klaus “Nosferatu” Schwab.

Het gerucht gaat dat Lucifer in zijn bevoorrechte ondergrondse verblijf groen van jaloezie is.

Er is ook “Oekraïne: What Next?” met nog een stel nietsnutten, en “War in Europe: Year 2” met Moldavië woke chick Maia Sandu en Finse party girl Sanna Marin.

In de rubriek Oorlogsmisdadigers gaat de eerste plaats naar “A Conversation with Henry Kissinger: Historical Perspectives on War”, waarin Dr. K. überhaupt zijn handelsmerk Verdeel en heers permutaties zal verkopen. Voor extra zwavel wordt gezorgd door Thucydides-wurger Graham Allison.

  Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”

Kanselier Olaf Scholz zal in zijn speciale toespraak zij aan zij staan met Nosferatu en hopen dat hij niet – letterlijk – gegrild zal worden.

Dan komt op woensdag 18 januari de apotheose: “Herstel van veiligheid en vrede” met als sprekers Fareed Zakaria – de bruine man van het Amerikaanse establishment; NAVO’s Jens “Oorlog is vrede” Stoltenberg; Andrzej Duda – opnieuw; en de Canadese oorlogsverslaafde Chrystia Freeland – volgens de geruchten de volgende secretaris-generaal van de NAVO.

En het wordt nog sappiger: de cokecomediant die zich voordoet als krijgsheer kan via zoom vanuit Kiev meedoen.

Het idee dat dit panel het recht heeft om uitspraken te doen over “vrede” verdient niets minder dan zijn eigen Nobelprijs voor de Vrede.

Hoe de hele wereld te monitiseren

Cynici van alle gezindten zullen het betreuren dat de heer Zircon – die momenteel op oceanische patrouille is in de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en natuurlijk de Middellandse Zee “Mare Nostrum” – zijn visitekaartje niet zal afgeven in Davos.

Analist Peter Koenig heeft een overtuigende stelling ontwikkeld dat het WEF, de WHO en de NAVO een soort geraffineerde doodscultus leiden. De Grote Reset vermengt zich vrolijk met de agenda van de NAVO als agent-provocateur, financier en wapenmaker van de proxy-oorlog tussen het Imperium en Rusland in het zwarte gat Oekraïne. NAKO – een acroniem voor North Atlantic Killing Organization – zou in dit geval meer op zijn plaats zijn.

Zoals Koenig het samenvat: “De NAVO betreedt elk gebied waar de ‘conventionele’ leugenmachine van de media en de social engineering falen of hun volksdoelen niet snel genoeg bereiken.”

Tegelijkertijd weten maar heel weinig mensen dat er op 13 juni 2019 in New York een geheime deal is beklonken tussen de VN, het WEF, een reeks oligarch-wapende NGO’s – met de WHO in de frontlinie – en last but not least, ’s werelds topbedrijven, die überhaupt allemaal eigendom zijn van een onderling verbonden doolhof met Vanguard en BlackRock in het centrum.

Het praktische resultaat van de deal is de VN Agenda 2030.

Vrijwel elke regering in het NAVO-gebied en het “westelijk halfrond” (definitie van het Amerikaanse establishment) is gekaapt door Agenda 2030 – wat zich in wezen vertaalt in het oppotten, privatiseren en financialiseren van alle activa op aarde, onder het mom van “bescherming” ervan.

  Wereld Economisch Forum wil in Davos 2023 vaart zetten achter wereldwijde "Metaverse"-bewakingsnetwerk

Vertaling: de vermarkting en monetarisering van de hele natuurlijke wereld (zie bijvoorbeeld  hierhier and hier.)

Davos supersterren zoals de onuitstaanbare zeurpiet Niall Ferguson zijn gewoon goed beloonde vazallen: westerse intellectuelen van de Harvard-, Yale- en Princeton-vorm die nooit de hand zouden durven bijten die hen voedt.

Ferguson heeft net een column geschreven op Bloomberg met de titel “All is Not Quiet on the Eastern Front” – in feite om namens zijn meesters het risico van een WO III te verkondigen, waarbij hij natuurlijk “China als het arsenaal van de autocratie” de schuld geeft.

Van alle hoogdravende onbenulligheden springt deze eruit. Ferguson schrijft: “Er zijn twee duidelijke problemen met de Amerikaanse strategie (…) De eerste is dat als algoritmische wapensystemen het equivalent zijn van tactische kernwapens, Poetin uiteindelijk tot het gebruik van de laatste kan worden gedreven, aangezien hij duidelijk niet over de eerste beschikt.”

Onwetendheid is hier een eufemisme. Ferguson heeft duidelijk geen idee wat “algoritmische wapens” betekenen; als hij doelt op elektronische oorlogsvoering, hebben de VS misschien een tijdje hun superioriteit kunnen behouden in Oekraïne, maar dat is voorbij.

Nou, dat is typisch Ferguson – die net als zijn column een hele Rothschild-hagiografie heeft geschreven, drinkend uit de Rothschild-archieven die kennelijk zijn gezuiverd omdat hij vrijwel niets zinnigs weet over hun geschiedenis.

Ferguson heeft “afgeleid” dat Rusland zwak is en China sterk. Onzin. Beide zijn sterk – en Rusland is technologisch geavanceerder dan China in hun geavanceerde offensieve en defensieve raketontwikkeling, en kan de VS verslaan in een nucleaire oorlog omdat het Russische luchtruim wordt afgesloten door gelaagde verdediging zoals de S-400 tot en met de reeds geteste S-500 en ontworpen S-600.

Wat halfgeleiderchips betreft, heeft Taiwan het voordeel van massaproductie van de meest geavanceerde chips; maar China en Rusland kunnen de chips maken die nodig zijn voor militair gebruik, maar niet voor commerciële massaproductie. De VS hebben hier een belangrijk commercieel voordeel met Taiwan, maar dat is geen militair voordeel.

Ferguson geeft zijn spel weg wanneer hij klaagt over de noodzaak om “een opkomende As-achtige combinatie van Rusland, Iran en China ervan te weerhouden een gelijktijdig conflict te riskeren in drie gebieden: Oost-Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten”.

Hier hebben we de typische Atlantische demonisering van de drie belangrijkste vectoren van de Euraziatische integratie, vermengd met een giftige cocktail van onwetendheid en arrogantie: het is de NAVO die het “conflict” in Oost-Europa aanwakkert; en het is het Imperium dat wordt verdreven uit het “Verre Oosten” (oh, dat is zo koloniaal) en binnenkort uit het Midden-Oosten (eigenlijk West-Azië).

  WEF-gelieerde wetenschappers kondigen creatie aan van in laboratorium gekweekte menselijke embryo's zonder eicellen of sperma

Een AMGOT-verhaal

Niemand met een IQ boven kamertemperatuur zal verwachten dat Davos volgende week enig aspect van de existentiële oorlog tussen de NAVO en Eurazië serieus zal bespreken – om nog maar te zwijgen van voorstellen voor diplomatie. Daarom laat ik u achter met weer een typisch smakeloos verhaal over hoe het Imperium – dat heerst over Davos – in de praktijk omgaat met zijn vazallen.

Toen ik eerder dit jaar op Sicilië was, vernam ik dat een uiterst waardevolle bron van het Pentagon in allerijl in Rome was geland voor een ongepland bezoek. Een paar dagen later werd de reden voor het bezoek afgedrukt in La Repubblica, een van de kranten van de giftige Agnelli-clan.

Dat was een maffiazwendel: een persoonlijke “suggestie” voor de regering-Meloni om Kiev zo snel mogelijk te voorzien van het dure anti-Samp-T raketsysteem, ontwikkeld door een Europees consortium, Eurosam, waarin MBDA Italië, MBDA Frankrijk en Thales verenigd zijn.

Italië bezit slechts 5 batterijen van dit systeem, niet bepaald briljant tegen ballistische raketten maar wel efficiënt tegen kruisraketten.

De nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan had het Palazzo Chigi al gebeld om het “offer you can’t refuse” aan te kondigen. Blijkbaar was dat niet genoeg, vandaar de overhaaste reis van de gezant. Rome zal de lijn moeten volgen. Of anders. Vergeet überhaupt nooit de terminologie waarmee Amerikaanse generaals Sicilië, en Italië als geheel, aanduiden: AMGOT.

American government occupied territory.

Veel plezier met de Davos freakshow.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat gebeurt er als de technocraten alle kaarten in handen hebben?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSteeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op
Volgend artikelIs voor Rusland de tijd gekomen om de oorlog naar de NAVO-landen te brengen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Dit artikel heeft de juiste humoristische en neerbuigende toon die we tegen deze demonen moeten aannemen om ze van hun arrogante tronen te duwen. We moeten geen angst hebben voor deze losers die zelf in angst leven anders zit je daar niet met je mede angsthazen te bedenken hoe je de mensheid moet onderwerpen. WIJ moeten deze losers en iedereen die met ze meewerkt ridiculiseren zodat niemand ze serieus neemt en iedereen ze uitlacht.

  • Naam:* januari 17, 2023 at 12:22
   Haha! Angsthazen zijn het, totaal neurotische, verkrampte zuurzakken die tics krijgen als ze zich niet meer in controle voelen of vrezen dat ze een centje kwijt raken aan de zakken vol geld in hun kelders en hun materiële bezit. Uitlachen is goed voor je eigen humeur, probleem is dat die verwrongen beesten geld hebben dat nog steeds alles ‘koopt.’ Dus ook nog meer WEFfertjes en ander soort keffertjes die voor iedereen het leven zuur maken.

   Bourla: in 2023 verwachten we dat de wereld bevolking met 50% verminderd is.
   https://www.tiktok.com/@mehdibelkadii/video/7148879858955717893

   Die 50% is niet gehaald, dus er wordt hard gekwaakd daar in Davos, tussen het schransen en hoerenlopen door.

   Hier nog een leuke Bourla tic:
   https://www.tiktok.com/@reptilianhunter_/video/7130273807654325509

   Verder zijn al die egoisten allemaal een beetje bezig op hun eigen eilandjes, met hun eigen programma’s, en ze zwammen elkaar ook maar leugens in dat ze samenwerken. Is er ooit ergens echte samenwerking geweest, behalve dan op de slachtvelden? Iedereen krijgt opdrachten van de globalisten om uit te voeren: bijv, De Jonge en Kuipers moeten mensen inspuiten, Greta moet bleren over de “Global Warming”, de EU blazoenen moeten blazen over de “oolog in Oekriestan door die rotte Russen,” de regeringen moeten “maatregelen” instellen, en ga zo maar door, en de media moeten constant trompettern over dit alles. Het WEF, de EU en de NAVO en die ouwe halfverteerde, geldgraaiende ratten zijn het kruiwagentje van de globale parasieten. Ursula van de Leyen serveert de lijken.

   • Immortal januari 17, 2023 at 13:21
    Dus ook nog meer WEFfertjes en ander soort keffertjes die voor iedereen het leven zuur maken.
    Ja! De buigers em de jaknikkers.
    Het laagste soort volk,wat ik niet om me heen duldt.
    Vroeger (begin 80) was d’66 een jofele partij.
    Groen-links was nog niet,maar later een afsplintering van CPN.
    Communistische Partij Nederland!
    Met dat ze bang zijn,Immortal.is niet mooi.
    Maar ze beseffen wel,dat we bepaalde kracht hebben,
    Ik woon en werk tussen en met heel veel boeren.

    • Dutch Mountains juni 27, 2023 at 19:09
     Verdorie DM! Laten we die slappe sullen er snel bij zetten. Ik kon ze eerder nog redelijk luchten, maar na de laatste twee jaar niet meer. Ik zeg ook niks meer tegen ze, laat ze maar barsten, wat ze helaas niet doen. De boeren ken ik goed, absoluut geen domme mensen!!!!!! Zoals we weten heeft het eea geen duvel te maken met stikstof. Ik koop dus ook “bij de boer.” Hang in there DM!

  • K lach ze regelmatig uit hahaha wat een dom volk is het ook , ze denken dat met geld alles gedaan kan worden … missen een paar hersencellen de van de aarde losgeslagen wezens …. 🤪

  • Rob januari 17, 2023 at 13:04
   Huh? Enige details hierover…?
   Vermits die rat zijn afwezigheid dus ook weer door een geval van eiland-zitten komt, en WEFfer Piet niet weet wat WEFfer Kees uitvreet. Als Gates er niet bij is, hoe zit het dan met die prachtige zonsverduistering plannen van hem en van Schwab, en al dat voorbereidende werk met de vax om de mens tot GMO te maken? Daar moet toch lovend over gesproken worden? Of zijn de ratten er achter dat dit pure waanzin is en dat ze zelf ook allemaal naar de verdommenis gaan als je met het zonlicht gaat knoeien? Die vax was al erg genoeg, dat wisten ze van te voren, maar ze hebben kennelijk geen verstand van een blokkering van de zon. Dat gaat een cataclysme worden, dat geen mens of dier zal overleven. Ook zij niet.
   Of zou Gates ten onder zijn, of seniel geworden, of zoiets? Want die Global Warming en de aanpak ervan zijn super lucratief en een geweldige angstaanjager voor de schapen. Gates is toch een heel belangrijke pion in het Grote Geldgraaien…. Vreemd hoor. Ik wacht op meer detail hierover.

   • ZBanderas63 januari 17, 2023 at 15:08

    Mijn grootste wems voor 2023.
    De top van Davos gedecimeerd.
    Ik vraag niet veel.
    Van de zwaarste lonnen ze toch 3 per maand maken?
    Moet genoeg zijn.
    Победа принадлежит России!

 2. Gefrustreerde Samenzweerders…als het licht weer uitgaat en de deuren gesloten… met de kilometers huiswaarts vergaat hun euforie weer in de Werkelijkheid van alledag en worden ze wat moedeloos…in de Geschiedenis vd wereld zullen ze niet genoemd worden…en sterven ze alleen… Verdomme die Poetin en zijn RUSSEN…. Lucifer kan terug zijn gang terug gaan…😈😈😈

 3. Ik zag ooit zeer maffe filmpjes van ene Michael Salla, waarin geheimzinnig werd geïntoneerd dat de ratten over de ijsrand zullen vluchten, maar eerst nadat de zielige gevaxten, die zo geleden hebben, de digitale munt en het nieuwe financiële systeem krijgen waarmee ze heel gelukkig zullen zijn. Soms denk ik daar lachend aan, en ik probeer me voor te stellen hoe die ouwe ratten en hun uitgebroede WEFfers met bulten geld op hun rug over de ijsmuur rennen, de Grote Planeet op, weg uit Krater Aarde, en de vaxxies vieren een heerlijk, verdoofd bestaan met hun digi-ID onder kleurrijke satellieten die hun bestaan voor ze bepalen in wat er van Krater Aarde nog ligt te smeulen. Heerlijk zorgeloos en blij – het werkelijke Paradijs bereikt. Grijns.

 4. Een mens is het product van de aaneenschakeling van keuzes die het gemaakt heeft, maatstaf is het bedenken, uitvoeren van praktische en theoretische modellen.
  Een weg terug, lijkt mij uitermate onwaarschijnlijk bij dezen.
  Ook daar zij schapen lijken te zijn in een roedel. die eeuwenoude routes bewandeld, en hier niet vanaf wijkt. Keuze die
  men heeft gemaakt door bij deze kolonie te horen is de grootste misser die je maakt als vrijdenkend
  (‘gebrainwashed’) mens.
  een (vrijwillige) goedbetaalde sociopathische slaaf te worden/zijn voor hun opdrachtgever.
  Geldt idem voor de 🌈 nsb volgelingen in 🇳🇱
  “ je doet het voor de ander” een NSB die het woord sociaal altijd misbruikt om zaken voor elkaar te krijgen. ‘eigen zakken te vullen over de rug van anderen’ die zg niet sociaal zijn is een vorm van satanisme. ( omkering)

 5. 1 Thessalonicenzen 5:3 Als ze zeggen: ‘Vrede en veiligheid!’, dan worden ze plotseling getroffen door een onverwachte vernietiging, zoals een zwangere vrouw door weeën, en ze zullen er beslist niet aan ontkomen…

  • Deze profetie staat op uitkomen.
   De koning van het noorden (Rusland en zijn bondgenoten)ruimt de globalistische euro regeringen hier op. Alle wapens hebben ze aan Zelensky geschonken en Amerika gaat Europa niet helpen Het gaat om de timming… de koning van het zuiden zal een gedaante wisseling ondergaan naar rechts en zal onder Trump de deep state (extreem links)daar opruimen.
   Xi in China doet ook zijn best om daar de extreem communisten op te ruimen.
   Als de globalistische elite( de zeer rijke families en het vaticaan )degenen die nu het geld beheren zijn verslagen zullen de wereldleiders van dan de profetie van 1 Thessalonicenzen 5:3 uitspreken.
   Het begin van de grote verdrukking is begonnen.

 6. What’s BlackRock doing at the WEF summit? We tried to find out
  The hedge fund’s CEO Larry Fink sits on the World Economic Forum’s board of trustees, so we thought we could get some answers on what BlackRock is doing at this year’s summit in Davos.
  https://www.rebelnews.com/whats_blackrock_doing_at_the_wef_summit_we_tried_to_find_out?utm_campaign=el_blackrock_1_17_23&utm_medium=email&utm_source=therebel

  BUT THEY HIDING EVERYTHING AND SAY NOTHING

  ”We Have a Crisis of the Soul and of Identity’—Esther Krakue: How Postmodernist Ideology Has Blinded the West
  Today, I sit down with Esther Krakue, a Ghanaian-born writer and broadcaster based in the UK, to discuss cultural ills she sees gripping the developed Western world, from postmodernist ideology to COVID dogma to the breakdown of the family.

  “We have a crisis of the soul and of identity…Many Western countries don’t know what they are, what they stand for. They can’t even answer basic questions about what it means to be a man or woman or an upstanding citizen anymore. And so we’re just teetering along and just kind of rolling down the hill of ultimate destruction,” Krakue says.

  https://www.theepochtimes.com/we-have-a-crisis-of-the-soul-and-of-identity-esther-krakue-how-postmodernist-ideology-has-blinded-the-west_4987394.html?utm_medium=email&utm_source=NS_ATLNewsletter&utm_campaign=2023-01-17

 7. Die Avril Haines is een buitengewoon eng wijf. Ziet er satanisch uit. Zelfde enge uitstraling als die nieuw-zeelandse gollum Ardern. En Samantha Power, een kutkaag in het kwadraat die ook rondloopt in Davos.

 8. Trouwens, ik hoorde op de Radio dat Krutte en die Hoef kerel bij Poppa Joe zijn om zich te laten instructeren dat ASL geen chips meer mag leveren aan China. Wie zuigt wie om dit gedaan te krijgen, denkt gij? Dus die twee zijn niet bij Poppa Klaus en de rest van de hoerenlopers.

 9. The Great Awakening Map with 5D Awakening Consciousness Creator

  2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

  World Dimensions: 3D – 4D – 5D
  The world as we know it has ended, we are not going back to “normal” as in pre-virus status. Which could be a good thing, we are evolving to the new earth.
  Right now our world is divided into different dimensions wherein you can choose and decide which way you want to go. In this article, let me explain the importance of choosing the right dimension in order to live a less stress and healthier life. 
  3D World

  Most people live with a 3D consciousness: our actions are mostly driven by fear, lack, survival, sexuality, personality, competition and jealousy. We’re often in a state of worry or concern for what we do or do not have. To move beyond 3D, we need to raise our consciousness and invoke the spiritual dimension.
  When we’re operating purely from a physical (3D) awareness, we usually ignore our spirituality. We may not have any spiritual beliefs, or we could be stuck in religious dogma.
  We tend to think of everything as being black and white, right and wrong, good and bad.
  We show little knowledge of a universal power working through our lives. We get caught up in daily drama, gossip, abusive relationships, conflict and we can create painful situations very easily.
  We can often blame everyone else for what is ours to own. Also, personal responsibility for the bigger picture tends to be lacking when we’re operating under a 3D reality only.
  4D World

  When we have a life challenge or crisis and receive our ‘wake-up call’ to start aware our 3D mentality and move into the 4D way of living.
  We started to understand we are a conscious being having a human body experience.
  Living from a 4D perspective means that you still physically live in 3D and are aware of and working with all that it entails, but you are also focused on love, sharing, service, compassion, the power of the soul and mind and the ability to attract and create what it is you desire.
  Living in a 3D world, with 4D consciousness is the norm for most people who are now on a conscious spiritual – holistic path.
  5D World

  Then we come to the 5D world: we truly have deep compassion for all living beings. At this level most people are vegetarian, if not vegan.
  When your awareness is operating in 5D, a lot of the 3D world becomes almost ‘invisible’ to you. You may literally not see other people, who are operating on a purely 3D level. Likewise, these people might not see you either. It’s why so many relationships shift and change once our awareness levels rise.
  You’ll also find that what used to bother you about the 3D world becomes less of your focus, as instead, you are firmly focused on leading your best life so that you can uplift the planet and all those you come into contact with.
  It’s like you’re on a ‘mission’ when you operate from 5D.
  You’re dedicated, self-responsible, and ready to serve the whole.
  WHAT IS IT LIKE TO LIVE IN THE 3D WORLD WITH 5D FOCUSED?

  Your everyday world will appear often the same to you, yet you’ll be more considered in everything that you choose to undertake. Some people do notice that their environment takes on a softer feel (less harsh) when they’re focused on 5D and coming from spiritual awareness. Most likely you’ll still be out in the world working, living, relating, giving, and receiving every day – just like you’ve always done.
  I can’t prove this is real or not, but I believe that it can’t be wrong if we keep needing helping each other, stay positive, and be kind.
  To shift towards the new earth, I decided to choose happiness, focus on my own feelings, be aware of my emotions, and observe the beauty of this transitioning period.

  The world renowned docuseries THE FALL OF THE CABAL. like the mafia, only much worse… https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

 10. LIFE ON EARTH IS ASCENDING

  The increased gamma rays from the sun, along with new frequencies from the earth are effecting all life on the planet. HUMANS ARE ASCENDING

  Humanity is awakening to who we really are. The change in vibrational frequency and light is slowly transforming our physical structures from Carbon to Crystalline as we activate what has been described as ‘junk DNA’ by science. Our original blueprint had 12 strands of DNA not 2. When these new strands activate, they bring with them our greatest human potential. As we come into full alignment in our physical, mental, emotional and etheric bodies, our right brains become active and we can easily connect with all life on both a physical and non-physical level. https://www.belief-works.com/starseeds-acension

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

  • @ Andreas: haal je de info in Engels elders vandaan of vertel je dat bewust in het Engels. Nederlands lezen gaat me namelijk een stuk beter af en ook sneller. Dus als je het vertaalt naar het Engels, dan doe je mij daar geen plezier mee. Zeker niet als het veel tekst is.
   Ben benieuwd en groet.

 11. Denk vooral niet dat je als wappie alleen staat..
  Ik heb onlangs bij ons supermarktje gevraagd hoe ze er over denken als klanten weer cash gaan betalen.
  De reactie was: wij vinden het lastiger maar er zijn veel meer klanten die er zo over denken…
  En op mijn opmerking: ik wil wel bij elke transactie een euro meer betalen, werd gereageerd met: nee hoor. Contant geld is nog altijd een wettig betaalmiddel.
  Netjes dus.

  • Pepper januari 18, 2023 at 11:11
   Mooi om te horen. Ik ga zelf niet zo ver om aan te bieden meer te betalen. hahah! Dan zet je weer een deur open voor misbruik. Let wel op het woord “wettig”. Dat kan ook in een hapsnap veranderd worden door je lieve medemens. En dan doen de lieve winkels gewoon mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in