De VS en de NAVO voeren een proxy-oorlog tegen Rusland op het grondgebied van het voormalige Oekraïne, maar die zal onvermijdelijk uitmonden in een directe militaire confrontatie. De Russen moeten zich daarop voorbereiden, schrijft Pravda.

Sancties tegen de Russische Federatie kunnen geen deel uitmaken van het NAVO-plan. Met sancties alleen bereikt de westerse wereld niets. Zoals de Kroatische president Zoran Milanovic terecht zei, zijn sancties “dwaas, ze hebben (Slobodan) Milosevic ook niet gebroken, ze nemen hun vlucht ertoe van in de ene na de andere oorlog.”

De nederlaag van de Oekraïense strijdkrachten bij Soledar kwam als een nederlaag voor de NAVO. Het werd duidelijk dat zelfs in de tactiek van positionele oorlogsvoering de Russische strijdkrachten winnen, terwijl de strategie van Moskou om het regime in Kiev tot uitputting te brengen de economie van het Westen sterk onder druk zet. De inzet in de proxy-oorlog wordt steeds groter (zware tanks voor de Oekraïense strijdkrachten zijn onderweg).

Dit wordt in Rusland goed begrepen – dit verklaart de benoeming van chef van de generale staf Valery Gerasimov tot commandant van de speciale operatie in Oekraïne. Gerasimov is een man met veel meer invloed, doelen en middelen dan generaal Sergej Surovikin. Het doel van Gerasimov is ongetwijfeld om de macht van de Russische Federatie opnieuw op te bouwen, om haar even groot te maken als de USSR.

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg treedt op als woordvoerder van de strategie van het Westen aan de andere kant van de barricade. Hij zei op 15 januari dat de betrekkingen tussen de westerse landen en Rusland ook na het einde van het conflict in Oekraïne niet zullen normaliseren. Het blijft onbekend over welke uitkomst hij het had, maar één ding is duidelijk: niets zal meer zijn zoals vroeger. De Verenigde Staten en hun bondgenoten zitten ook niet te wachten op een lange oorlog in Oekraïne, omdat het conflict leidt tot uitputting van middelen, invloed en moreel en de protestgevoelens onder de bevolking doet toenemen.

  Prijsexplosie is een feit: Saoedi-Arabië en Koeweit sluiten verhoging olieproductie uit

Militaire aspecten van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO

Een directe militaire botsing tussen de strijdkrachten van de Russische Federatie en de NAVO is onvermijdelijk, en er zijn hier drie belangrijke aspecten.

De eerste. Het zou beter zijn als dit gebeurt op het grondgebied van het voormalige Oekraïne. Dat kan bijvoorbeeld een aanval zijn op de Polen die Volyn durven binnen te vallen, of op Amerikaanse en Duitse bemanningen die de aan de strijdkrachten van Oekraïne geleverde precisieraketwapens, tanks en vliegtuigen (die nog geleverd moeten worden) bedienen. Een verpletterende slag tegen het NAVO-leger is überhaupt wat Rusland hier nodig heeft, en Gerasimov is aangesteld om de missie te volbrengen. Hij heeft immers de sleutels in handen van zowel de Strategische Raketmacht als het nucleaire potentieel.

Ten tweede moet Rusland de Verenigde Staten afschrikken van een preventieve nucleaire aanval. Daartoe kondigde Rusland op 16 januari aan dat de nucleaire torpedo munitie van de Belgorod-onderzeeër klaar was.

Onder verwijzing naar een bron zei het persbureau TASS dat de tests van de belangrijkste onderdelen van het hypermoderne onderwatervoertuig, waaronder de nucleaire stuwkracht, met succes zijn afgerond.

De NAVO heeft begrepen dat er geen manier is om de onderwaterdrone te stoppen die met een snelheid van 200 km/u een doel op een diepte van een kilometer nadert en een kernkop met een capaciteit tot 100 megaton aan boord heeft.

De explosie ervan zal een reusachtige golf tot 500 meter hoog veroorzaken voor de kust van bijvoorbeeld de Britse eilanden. Naast de fysieke vernietiging zal de golf sterke straling met zich meebrengen en elk levend wezen op zijn weg vernietigen. De Britse eilanden zullen veranderen in verlaten radioactieve Britse eilanden.

  Wat niemand u vertelde over Oekraïne - Mindblowing!

Ook het fregat Admiral Gorshkov, bewapend met hypersonische Zirkon-raketten, is op een gevechtsmissie.

“Laat haar zo’n 150 kilometer uit de kust, dichter bij de Potomac River, voor anker gaan,” schreef Dmitry Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, op zijn Telegram-kanaal.

Er is ook nog het derde deel van de nucleaire triade – Tu-160, Tu-95MC en Tu-22M3 rakettendragers. Ook tegen hen heeft de NAVO geen wapens.

Ten derde moeten de Russen voorbereid zijn op een hete oorlog met de NAVO. President Poetin heeft alles berekend, hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof hij vreemde “één stap vooruit, twee stappen terug”-beslissingen neemt.

Rusland zal uiteindelijk worden bevrijd van het lot om door het globalisme in de achtertuin van de westerse wereld te worden begraven. Het Westen ziet Rusland slechts als een tankstation, maar het lijkt erop dat het de ” uitzonderlijke” staat is die de nieuwe voorwaarden van de nieuwe opkomende wereld zal aanvaarden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs voor Rusland de tijd gekomen om de oorlog naar de NAVO-landen te brengen?
Volgend artikelOekraïense strijdkrachten hebben het kinderrevalidatiecentrum, een supermarkt en een apotheek in Donetsk beschoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Het Westen verslikt zich lelijk in Rusland.
  Nu wordt Orwel vaak gezien als een orakel, maar de Bijbel bestaat 30% uit profetieën, waarbij steeds vermeld wordt, dat zodra je deze toekomstige gebeurtenisden ziet gebeuren, je kunt weten de Ik de Here ben.

  Rusland wordt in de eindtijd profetieën genoemd als macht (evenals Turkije, Iran etc.). Ook China, India e.a. worden genoemd. De USA daarentegen niet. Wel het herstelde Romeinse Rijk met 2 poten: Europa en Arabië….

  Is het niet hoogst opvalkend, dat tot nu toe alle (!) profetieën zowel letterlijk als figuurlijk zijn uitgekomen, terwijl ze zeer gedetailleerd waren opgetekend?!

  Het kleine overige deel van wat nog gaat gebeuren maakt daarmee en statistisch gezien een dikke 80% kans om uit te komen , waarbij de reeds vervulde profetieën, zonder uitzondering, allen hebven plaatsgevonden.

  Amerika zal zich dusdanig verslikken, dat ze (wereldwijd) geen enkele invloed meer zal hebben. Europa daarentegen wel weer, en alle andere genoemde landen. Israel zal daarbij het centrum zijn van aandacht.

  Waarom denk je dat de elite juist de afgelopen 60 jaar tot op de dag van vandaag alles op alkes heeft gezet, om de Bijbel/geloof mbv. leugens en propaganda in discrediet te brengen? De Bijbel is namelijk de grootste vijand van de elite.

  Tijd voor echt huiswerk en even deze tip: vraag niet aan een Ajax-fan wat ie van Feyenoord vindt 😉😁

  • Mwoa… de bijbel is geschreven door mensen. Wie zegt niet dat dezelfde mensen die al deze ellende maken, ooit ook de bijbel hebben geschreven om mensen mee te besturen. God werkt niet met tussenpersonen. God is in alles.

   De echte bijbel zit in jezelf. Leef de eerste 2 geboden en de bijbel openbaart zich in jou zelf.
   1. Houd van God
   2. Houd van alles en iedereen zoals U van God houdt.

   Leef die twee geboden als heilige waarheden sn God en alle lessen uit de bijbel komen tot je. God is in ons allemaal, want WIJ zijn God. De bijbel is gebruikt om onze connectie met God te verbreken en een tussenpersoon (de kerk) te installeren. Jij, ik WIJ zijn God, tenzij we de eerste 2 geboden negeren, dan worden we egoïstische duivels. Alle profetieën zijn predictive programming. Net zoals we de laatste 80jr zijn geprogrammeerd dmv films en boeken. De kennis in de bijbel is correct, maar het is kennis die je rechtstreeks van God kan krijgen als je bid en mediteert en connectie maakt met God. Ze hebben ons van God weg gehaald en de bijbel was één van de eerste grote stappen om ons van God te verwijderen. De connectie is in ons, niet buiten ons via de kerk of zogenaamde zelfaanverklaarde heiligen. Kijk naar de paus en het Vaticaan, die zitten in de top van al het kwaad op aarde. De bijbel is alleen een naslagwerk dat je kan bestuderen als je snapt dat die kennis eigenlijk al in je zit. De bijbel beschrijft iets, dat je hoort te geloven door ermee te verbinden in jezelf. De bijbel is als een weer app… door die apps vergeten mensen dat ze zelf kunnen zien en inschatten of het gaat regenen. We zijn van onze eigen kennis en onze connectie met God verwijderd en slaven gemaakt van de kerk die ons met de bijbel als poppen bestuurd. Het enige dat gaat eindigen zijn onze ego’s. De programmering gaat helemaal vastlopen en dan komen we terug bij onze eigen connectie met God.

   Ik val je niet aan met dit stukje tekst, dit is mijn zienswijze. Ik geloof in God, maar niet zoals de kerk God als een soort kerstman heeft neergezet. De kerk en de bijbel zijn maximaal misbruikt om kwaad te brengen. In onze rechtstreekse connectie met God zou iedereen de liefde van God willen verspreiden, niks meer niks minder. Maar door de tussenpersonen en de bijbel heeft iedereen een eigen opvatting en uitleg. Terwijl God maar 1 ding wil!!!

   Houd van God en houd van iedereen zoals je van God houdt. LIEFDE… punt.

   Je hebt geen bijbel nodig, je moet in jezelf de connectie met God maken door stil te worden en te zijn wat God wil dat je bent… LIEFDE. Meer hoef je niet te doen of te weten.

  • George Orwell (pseudoniem van Eric Blair, 1903 – 1950) en auteur van Animal farm (1945) + 1948 (1949) was een ingewijde, want hij was lid van Ur-Loge THOMAS PAINE, een boven de vrijmetselaars gesitueerd geheim genootschap.

 2. De zon zet uit, alleen wanneer wij als heliocentrische organismen samenwerken kunnen wij evolueren, echter het egocentrische denken van de US wolfowitz doctrine zal ons verzwakken en uiteindelijk vernietigen. Daarom ben ik niet voor iemand, maar tegen iemand, en dat is de NATO en al haar aanhang. Russen hebben het natuurlijk recht zich te verdedigen. Helaas behoor ik tot de EU, SO BE IT. Heil Rusland, Fuck NATO.

 3. De bijbel wordt als script gebruikt.

  De benadrukking ‘ zielig’ is ook een onderdeel wat het MSM script telkens weer even onder de aandacht brengt.
  het benoemen van iemands geloofsovertuiging is daar een voorbeeld van. Als mij iets overkomt staat er ook wel/geen geloofsovertuiging bij.
  De wereld wordt geregeerd door joden

  500 meter hoge golven, dat wordt zwemmen. Wanneer gaan BN ers ‘suddenly dead’ 💭 filmpjes kunnen vooruit opgenomen worden 😊. 🏝
  Die c. hoax vrouw vandaag UK ‘suddenly dead’ daar moeten we zeker 🌊 niet zijn. ….

  • “de wereld wordt geregeerd doir joden”. Als je wilt meedingen voor antisemitisme voor ongestudeerden, ga je hoge ogen scoren.

   Biden is Amerikaan, Schwab een Zwitserse Duitser. Kaag, Rutre en consorten Nederlanders. Zo kan uk nog wel even doorgaan. Iemands herkomst zegt NIETS over het volk. De manier waarop jij genersliseert is stuitend.
   Wat wel waar is, dat het joodse volk wel het volk is met de meest hoge intelligentie (ter wereld). Maar dat een aantal van deze idiots zich tegen hun eigen volk en de rest van de wereld keert, zegt alkes over hun verrotte persoonlijkheid, maar niets over het volk.
   Dus kap met die stompzinnige uitlatingen.
   En nee, ik ben zelf geen jood.

   • @Rapture… wat reageer je agressief. Jammer, daar was ik al bang voor.

    Verdiep je eens in de Khazaren. Die zitten overal achter en in. Aflomst doet er idd niet toe, kedereen in deze club is een jezuïet. De Khazaren verbergen zich al duizenden jaren achter de joden. De Khazaren zijn de demonen die dit allemaal in de oudheid al hebben bedacht. Ze hebben alles geïnfiltreerd en iedereen omgekocht en het zou me niks verbazen als zij de bijbel hebben geschreven om ons van God te verwijderen en ons hun te laten volgen. God werkt niet met tussenpersonen of boekjes die zijn geschreven door tussenpersonen. God is rechtstreeks in verbinding in iedereen, tenzij je God via een boek of via iemand anders aanbidt.

    • Naam , ik ga mij niet verdiepen in demonen. ( hoewel denk ik, zij zeker aanwezig kunnen zijn)
     ‘T Zijn de mensen die deze toelaten bewust, als dit zo zou zijn
     Mensen ook die bewust beslissingen nemen die slecht zijn voor anderen.

     • @Hopsakee… als je je niet wil verdiepen wat doe je hier dan? Je wil begrijpen wat er aan het gebeuren is. Deze Khazaren zijn een cruciaal puzzel stukje om te begrijpen hoe geslepen en hoe inmens veel macht de vijand heeft en waardoor ze controle en macht hebben. Muziek, films, voedsel, drinken, taal, arbeid… alles hebben ze in wapens verandert. Je hebt ws niet eens door dat WIJ allemaal corrupt zijn en verslaafd aan spullen die de vijand ons verkoopt.

   • Creepy Joseph – Joe – Biden (1942) is van huis uit rk en tevens zionist. In december 1972, een aantal weken voordat hij werd ingezworen als senator van de witwasstaat Delaware heeft hij in opdracht van de cabal/ illuminati/ khazaarse maffia zijn vrouw + dochter vermoord. Zijn beide zoons raakten gewond bij het geënsceneerde auto-ongeluk. We hebben hier te maken met een volstrekt karakterloze schurk.

  • Nehemia januari 17, 2023 at 15:43

   Een golf van 500 meter. Daar valt geen dijk tegenop te bouwen.

   Mocht Putin er een gooien in de buurt van Engeland.
   Tussen Nederland en Engeland is de Noordzee niet zo diep: zo’n dertig meter.
   Dat wil niet zeggen dat 3 kwart ven Nederland onder water staat. En waar ik woon staat 30 meter water, einde oefening….

 4. Beste mensen

  Zo is Vrede ver te zoeken
  Als de Dwazen door blijven neuken en er geen Ruimte Space meer is voor voeten op Mama Aarde de Grond te zetten
  Niet neuken en probleem is snel opgelost
  Geeft Universele Liefde
  Liefde tot Alles
  Dan ook echt Alles
  Dus niet alleen maar denken het Ego ik Mens is Alles ikke ikke ikke en de rest kan stikke maar …Alles …is echt Alles
  Samen zullen we alles delen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in