Meer mensen worden zich dagelijks bewust van de gevaren van de Covid-19 “vaccins”. De toenemende bezorgdheid over bijwerkingen is een goede en een slechte zaak. Goed om voor de hand liggende redenen. Het is slecht omdat de machthebbers hun inspanningen verdubbelen om de universele vaccinatieagenda zo lang mogelijk in stand te houden, schrijft JD Rucker.

Ongeveer een jaar lang heb ik herhaaldelijk gesproken over de ongelukkige realiteit van hun agenda. Het is tijd om die realiteit glashelder te maken, zodat niemand zich nog illusies hoeft te maken. De machthebbers die achter de vaccins zitten, wisten überhaupt al dat ze uiteindelijk gepakt zouden worden. Ze wisten dat de vaccins gevaarlijk waren en daarom wisten ze dat wanneer genoeg mensen zouden instorten of sterven, zelfs hun controle over de overheid en de bedrijfsmedia niet genoeg zou zijn om hun inspanningen te verbergen. Er was nooit de illusie dat ze ermee weg konden komen.

Dat zou ons allemaal echt zorgen moeten baren, want het betekent dat hun doel nooit winst was. Ik hoor presentatoren en lees artikelen op conservatieve sites over het eindspel van Big Pharma: stinkend rijk zijn. Dat is niet hun einddoel, althans niet voor degenen aan de top van de globalistische voedselketen. Zeker, de meeste nuttige idioten die de operatie leiden, denken dat het allemaal om winst gaat, maar de echte spelers in Big Pharma bedrijven weten dat het er überhaupt om gaat zoveel mogelijk mensen te prikken voordat het bedrog wordt onthuld. En dat zal gebeuren. Dat is onvermijdelijk.

Als de mensen die het weten zich ervan bewust zijn dat ze uiteindelijk gepakt zullen worden, waarom zouden ze het dan doen? Eerst en vooral zullen ZIJ niet noodzakelijkerwijs “gepakt” worden. Het tegendeel van de werkzaamheid en de veiligheid van de vaccins zal worden bewezen. Maar omdat er zoveel mensen bij betrokken zijn, zal iedereen naar iedereen wijzen behalve naar zichzelf. Uiteindelijk zullen ze allemaal naar Donald Trump wijzen en Operatie Warp Speed de schuld geven. Dit is het punt waarop zijn meest fervente fans mij zullen verwijten dat ik hem de schuld geef, maar dat doe ik niet. De machthebbers zullen hem de schuld geven. Pfizer zal hem de schuld geven. China zal hem de schuld geven. De CDC zal hem de schuld geven. Anthony Fauci zal hem de schuld geven. Ze zullen allemaal zeggen dat ze langer wilden testen, maar dat hij eiste dat de prikken beschikbaar waren voor de verkiezingen van 2020, dus hebben ze zich gehaast en fouten gemaakt.

  Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

Zoals ik al lang heb gezegd, heeft Trump ruimschoots de gelegenheid gehad om de komende beschuldigingen voor te zijn door te verklaren dat zijn adviseurs zoals Fauci, Mike Pence en Deborah Birx tegen hem hebben gelogen (wat ze allemaal tot op zekere hoogte hebben toegegeven) en dat hij is misleid om de zaken door te drukken. Vervolgens moet hij erkennen dat op basis van de huidige gegevens het erop lijkt dat de leugens bedoeld waren om achter hem aan te gaan en het Amerikaanse volk te schaden. Dat zou natuurlijk een oorlog ontketenen, maar deze oorlog kan hij winnen als hij zich onmiddellijk uitspreekt en de beschuldigingen van de hand wijst. Als hij stevig verankerd blijft in het “Team Vaxx” kamp, maakt hij zichzelf tot zondebok.

En voor degenen die zullen zeggen dat ik hen op een of andere manier op het idee heb gebracht of het zaadje heb geplant: ik waardeer het bod van vertrouwen in mijn invloed, maar ik kan u verzekeren dat ik niet degene was die dit heeft bedacht. Het was überhaupt hun plan.

Daarom moeten we de druk opvoeren. Met “druk” bedoel ik doorgaan met het verspreiden van de waarheid over de prikken, maar OOK zoveel mogelijk over hun plannen onthullen voordat ze werkelijkheid worden. We zullen geloofwaardiger kunnen argumenteren tegen de machthebbers die het spel dom spelen als we het “voorspellen”, en daarom is de aflevering van vandaag van The JD Rucker Show (te zien op BrighteonRumble, or Bitchute) heel belangrijk. VOORDAT de massa’s eindelijk bewust worden gemaakt van de gevaren, moeten zij weten dat dit allemaal gepland was lang voordat Covid-19 actief was in Amerika.

  Gevaccineerden melden dat zij lijden aan het " grotsyndroom", bang om terug te keren naar het normale leven of in sommige gevallen zelfs hun huis te verlaten

In een volgende aflevering zal ik ingaan op de vraag waarom dit zeker het geval is, maar eerst moeten wij de normies blijven wakker schudden voor de gevaren van vaccins VOORDAT de volgende fase van de kwaadaardige machinaties van de globalistische elite-coalitie wordt uitgerold. Ik vermoed dat ze ergens in de nabije toekomst zullen erkennen dat de prikken kwaad doen zonder überhaupt veel goeds te doen. Ze zullen Trump de schuld geven. Vervolgens zullen zij een “oplossing” aanbieden die naar verluidt de lichamen van de geprikte zal reinigen van de spike-eiwitten en andere vervuilende stoffen.

DIT is het begin van hun eindspel, en ik zal een heel andere uitzending doen over hoe dat eruit ziet. In de uitzending van vandaag doe ik iets anders dan gewoonlijk. Ik deel een aantal video’s van een heleboel andere mensen. Zij mogen het meeste praten. We hebben munitie nodig voor ons arsenaal aan waarheidsbommen om te laten vallen op normies die vandaag meer dan ooit openstaan voor de zorgen. De mensen die ons vorig jaar de huid vol scholden omdat we niet gevaccineerd waren, zullen nu meer geneigd zijn te luisteren. We hebben een klein venster waardoor we hen kunnen “red pillen” in de volledige scepticisme die nodig zal zijn. Anders krijgen we een heleboel verbaasde en boze mensen die een oplossing zullen eisen, en die oplossing zal bestaan uit andere prikken van de daders van de eerste prikken, die zich gesterkt zullen voelen doordat ze Trump de schuld kunnen geven van ieders problemen.

  Het was echt gewoon de griep, bro

Ik zal zelfs een clip afspelen van Drs. Pierre Kory en Paul Marik die behandelingen voor de geprikte bespreken waarvoor je niet naar de dokter hoeft of nieuwe prikken nodig hebt. Het wordt een heel andere uitzending dan wat ik eerder heb gedaan. Riemen vast!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitgebreid bewijsrapport: miljoenen sterven door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab, George Soros trekken zich op het laatste moment terug uit WEF Davos-top – Update!
Volgend artikelAlles stil (paniek) aan het westelijk front
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Wat heeft de illuminatie en bijv. de (grote) maffia gemeenschappelijk? De echte leiders sturen hun poppetjes het veld in, maar blijven zelf buiten schot en the picture. Sterker nog, zij vertonen zich nooit in hun ware hoedanigheid en niemand weet echt wie ‘wie’ is.

  Trump is een poppetje, en alle in het artikel genoemden evenzo. Zelfs Klaus Schwab is niet de echte top. Pionnen en soms zelfs stukken worden in het schaakspel geofferd voor het (eind)resultaat.

  (Nadat afronding van mijn graad in de theologie, heb ik mij gespecialiseerd in occultisme, sekten en stromingen)

 2. Waarheidsbommen..??.. Trump heeft méér Bommen geworpen da de vorige 2 Schurken voor hem tesamen..in zijn 4 jaar.. hij duwde met harde hand Europa in het begin vd Vernietiging..en zette de Navo terug op scherp… Niet dat Pedofiel Biden beter was..in geen Epstein-geval..en ja Trump forceerde de Gifspuiten.. door ze Groen licht te Door te duwen en tenslotte Trump had zijn eigen Globalistich plan..King of the World…of Nog méér Bommen.. USA of..US(doems)dAy..👿👿..

 3. De plannen van Bill Gates zijn om de zon te blokkeren. Dit wordt een enorme ramp. Dit valt onder het hoedje “geoengineering” en de gifspuit ook – de gifspuit is om de mens te ‘geoengineeren’ – een GMO te maken van de mens. Waarom willen ‘ze’ mensen ook nog eens genetisch fundamenteel veranderen, denk je, als ‘ze’ de bevolking alleen maar 50% willen uitroeien? Vraag het jezelf eens af…. Just sayin’…

 4. Waarschijnlijk komt er een grote wereldwijde financiele reset nog dit jaar, waarbij in enkele dagen tijd het hele Swift systeem wordt overgeheveld naar een nieuw systeem. Dit zal de aandacht enorm gaan afleiden, en is een moment waarop een nieuw financieel systeem wordt geimplementeerd met een enkele digitale munt en gekoppeld daaraan een UBI rekening in USDR voor grote delen van de planeet, en bijbehorend sociaal krediet systeem. Grote delen van de benodigde software, die csrq-sm wordt genoemd en wereldwijd zal worden uitgerold, is al gereed. Ik kan niet verifieren of de informatie klopt, maar zoek eensop Oculum Labs, csrq-sm, USDR, wearesovereign (Telegram groep).

 5. De Amerikaanse vleesvoorraad kan binnenkort op grote schaal besmet zijn met mRNA-eiwitten van biotech “vaccins”

  ( Natural News ) Binnenkort zal er nog een reden zijn om vegetarisch te eten of uw vlees van lokale, vertrouwde bronnen te halen: mRNA-vaccins staan ​​op het punt om massaal geïmplementeerd te worden in de vleesindustrie, met rundvee, kippen, varkens, geiten en andere vee gericht op reguliere mRNA-injecties.

  Zoals we bij mensen hebben gezien, kunnen mRNA-injecties:

  Circuleert door het hele lichaam en komt terecht in bloed en organen.
  Ervoor zorgen dat het lichaam giftige eiwitten produceert die toxische effecten kunnen veroorzaken.
  Verstopte slagaders en dood of verwond mensen door beroertes of hartaanvallen.
  Verander chromosomen en veroorzaakt permanente genetische veranderingen in het organisme.

  https://www.naturalnews.com/2023-01-16-us-meat-supply-infected-with-mrna-proteins.html

 6. Nehemia januari 17, 2023 at 17:46

  Je hebt gelijk beste, de-populatie plannen lopen evenredig met Oekraïne, hoe meer Rusland de nazi’s vernietigt, des te duidelijker worden de Westerse plannen uitgevoerd tegen de burgers van de Westerse natie Staten.

  • Te hopen dat het maagzuur er korte metten mee maakt. Wat mRNA betrekt kun je dan nog beter het maagzuur van gieren hebben. Die schijnen bijna alles te kunnen verteren.

    • “mRNA” is wat anders dan “spike eiwitten”. Het eerste is de blueprint voor de tweede, dat het product van die blueprint is. (Namelijk de enzym die aangemaakt wordt.) Aka ‘proteine’ aka ‘spike eiwit’, en in wetenschappelijke benaming S Arrestin. mRNA sterft in de lucht al af. Daar hoeft geen HCl van de maag aan te pas te komen. Hoe die spike eiwitten het gaan doen in de maag, ik betwijfel of ze opgenomen worden in het bloed. Echter, vergeet niet wat er gebeurde met de mais planten van Monsanto, die zoveel gif aanmaakten tegen insecten, dat ze geperforeerde darmen veroorzaakten bij babies. (Vandaar dus ook dat mensen zoveel spike eiwitten aanmaken dat ze zichzelf vergiftigen.) Hoe dat gaat lopen met de gevaccineerde dieren – ALS die al overleven, wat ze niet deden bij het testen – er zullen wel allergische reacties optreden hier en daar net zoals met pinda’s e.d, maar er kan geen ‘mRNA’ opgenomen worden in het genoom door het eten van ingespoten dieren.

 7. Het kartel stopt een onderzoek naar oversterfte.
  Daar is een methode om daar omheen te komen; en zou ook nog veel stemmen winnen.

  Stel een partij maakt voorgedrukte aangiften waarin er wordt getsld, dat “X”is gestorven door vaccinatie; en de nabestaande–of die partij–verlangt een justitieelonderzoek naar dood door schuld, doodslag of moord.
  Stel er melden zich 100 nabestaanden.

  Dan MOET er autopsie plaats vinden.
  Dan staat het hele kartel buiten spel.

  maar al te vaak lopen politieke partijen te zeuren, en zijn ze niet bereid tot enige vorm van actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in