Sarah Jessica Blattner, een 14-jarig Israëlisch Amerikaans meisje met een onderliggende gezondheidstoestand, stierf in haar slaap op 12 oktober naar verluidt aan een hartaanval nadat ze vijf maanden eerder één dosis van het Pfizer-vaccin had gekregen, schrijft Jim Hoft.

Haar ouders besloten zich drie maanden na haar dood eindelijk uit te spreken en dringen er bij het publiek op aan hun kinderen niet te vaccineren. In hun geval was het een grote “vergissing”.

Jessica werd gediagnosticeerd met kanker toen ze negen maanden oud was. Ze overleefde en leefde al 11 jaar kankervrij, volgens haar Twitterbericht uit het jaar 2020.

Hoi @ColleenB123 mijn naam is Sarah Jessica en ik werd gediagnosticeerd met kanker toen ik negen maanden oud was en ik heb het overleefd nu ben ik 11 jaar kankervrij (ik ben nu 13 jaar oud) Ik heb $10.09 gedoneerd en zou graag een van de zoom gesprekken of de merch of de iPad willen hebben #cancerbackoff pic.twitter.com/MxoB1zpvie

— Sara Jessica Blattner (@ThisisSJB) November 29, 2020

Volgens een Facebookbericht vertelde de moeder van Blattner, Ilana, dat ze haar het COVID-vaccin moesten geven omdat ze een risico loopt door haar onderliggende gezondheidstoestand. “Het was belangrijk voor ons om haar het vaccin te geven vanwege een lage longcapaciteit als gevolg van scoliose (verkromming van de ruggengraat) die zich vanaf jonge leeftijd ontwikkelde (als gevolg van een oncologische ziekte waaraan ze tot twee jaar oud leed).”

Voordat Blattner het vaccin kreeg, onderging zij een operatie die haar beensteun en haar lichaamshouding moest verbeteren. Een dag na de operatie was ze in staat om te lopen.

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

Een week na ontvangst van het vaccin kon ze plotseling niet meer staan of lopen. Haar arts gaf toe dat het een neurologisch verschijnsel was dat verband hield met het vaccin en dat het wel over zou gaan. Ook klaagde ze een paar dagen voor haar dood over haar sterke hartslagen. Haar artsen veronderstelden dat ze waarschijnlijk een hartaanval had gehad.

Lees het volledige fragment uit de Facebookpost:

Sarah Jessica Baltner 14,5-jarig Israëlisch Amerikaans meisje, ging op 12 oktober slapen en werd niet meer wakker. Dit gebeurde 5 maanden na het ontvangen van één dosis van het Pfizer-vaccin. Alex broer woont in Israël en hij nam contact met ons op. Ilana, de moeder van Alex en Sarah Jessica RIP, is een voormalige Israëlische en woont in Miami. Oshri Shamir van het documentaire team sprak met de moeder en brengt haar getuigenis. Onze harten zijn bij de familie en onze oprechte deelneming.

Ilana, moeder van Sarah-Jessica, 14 jaar oud, vertelt:

“Op 14,5-jarige leeftijd kreeg mijn dochter het Pfizer-vaccin voor Corona.
Het was belangrijk voor ons om haar het vaccin te geven vanwege een lage longcapaciteit als gevolg van scoliose (verkromming van de ruggengraat) die zich al op jonge leeftijd ontwikkelde (als gevolg van een oncologische ziekte waaraan ze tot twee jaar oud leed).
Tien dagen voor de vaccinatie onderging zij een operatie die haar beensteun en haar houding moest verbeteren. Het is belangrijk te begrijpen dat zij onmiddellijk na die operatie in staat was om te lopen en dat alles in orde was. Een week na het vaccin kon zij plotseling niet meer staan of lopen en de artsen die haar testten zeiden dat het een neurologisch verschijnsel was dat verband hield met het vaccin en dat het wel over zou gaan. En toch, ze functioneerde en herstelde geweldig binnen twee maanden.

Op 12 oktober kwam ze terug van school, ik was met haar boodschappen doen en ze ging slapen. Om 4 uur ’s morgens liep ik haar kamer binnen, ze kon niet in slaap vallen dus ik dekte haar toe met een deken en bleef bij haar tot ze in slaap viel. Om 8:30 uur liep ik haar kamer binnen en ze was niet meer in leven.

Pas toen herinnerde ik me dat ze een paar dagen geleden had geklaagd over sterke hartslagen en dat ik dacht dat ze waarschijnlijk gestrest was vanwege school. Ik heb er geen moment aan gedacht dat er een probleem met haar hart was. Dat was er ook nooit.
De dokters zeiden dat ze waarschijnlijk een hartaanval had gehad of iets elektrisch in haar hart.

14 jaar en 9 maanden oud in haar dood. Een mooi en getalenteerd meisje, ze had een YouTube kanaal, Tik Tok en Instagram.

5 dagen voor ze stierf nam ze een video op waarin ze haar “immuun verhaal” vertelde. Ik weet zeker dat dit niet het geval is en daarom is het ook belangrijk voor mij om haar verhaal te horen. Ik wil niet dat het voor niets is, ik wil niet dat het andere kinderen overkomt. Dit materiaal zou op geen enkele manier aan kinderen gegeven mogen worden. Dit is gewoon een vergissing. Luister alstublieft naar mij en het verhaal van mijn dochter. Alstublieft.”

De vader van Blattner gaf commentaar op de video die ze vijf dagen voor haar dood maakte en zei dat niemand onder de 24 jaar moet worden ingeënt,

  Beroemde muzikant Coolio (59) stort plotseling en onverwacht in en overlijdt

“Ze was onze mooie engel. Vol ambitie, gedrevenheid, passie en liefde. Haar leven lag voor… de pijn is ondraaglijk. Zorg ervoor dat niemand onder de 24 wordt ingeënt. Er is geen medisch voordeel en, in ons geval, totaal verlies……”

Het overlijden van Jessica Blattner werd publiekelijk aangekondigd door Riverside Gordon Memorial Chapels in Miami, FL.

Hier is een 3 minuten durende korte clip van haar 14 minuten durende getuigenis geplaatst op haar YouTube account in december:

14-Year-Old Israeli American Girl Suffers and Dies from COVID Vaccine

Bekijk de volledige video:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinatiecoma 30 minuten na de injectie – verpleegster Megi (28) stierf in doodsstrijdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAllemaal onzin, complotten. Niks aan de hand, gewoon toeval…
Volgend artikelMondkapjesdragers zijn gemener, egoïstischer, minder moreel, en gewelddadiger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik ben voorstander van nieuwe medicatie en vaccins.. maar niet voor vaccins die niet veilig zijn;

  Michael Yeadon – Voormalig vice-president en Chief Science Officer van Pfizer, waar hij 16 jaar heeft gewerkt.
  In dit volledige interview schetst hij zijn standpunt over de Covid-19-pandemie, de vaccins, de kwestie van varianten, boosters en het verlies van onze burgerlijke vrijheden. Dit interview vond plaats in april 2021, maar zijn voorspellingen zijn nu nog steeds erg relevant en spreken de wereld echt aan;

  Bron: https://nomoresilence.world/miscellaneous/michael-yeadon-his-covid-pandemic-overview/

 2. Ik spreek regelmatig mensen die Corona hebben gehad, en zich toch maar niet laten vaccineren> dit soort berichten zie je nooit> en dan vraag ik hoelang duurde het en of het op een zware griep leek…dit soort onderzoeken naar recent besmette en weer genezen personen hoor je werkelijk niks van

 3. Zelf heb ik twee jaar geleden een tetanusinjectie gekregen nadat ik door een rat gebeten was. Veertien dagen later kreeg ik een Tia en stortte tot tweemaal toe op straat in elkaar. Ik zou graag met mensen in contact willen komen die ook een dergelijke ervaring hebben gehad met het tetanus ‘vaccin’. Dit omdat dergelijke symptomen hetzelfde zijn als die van het het zogenaamde coronavaccin. Het geheugen geeft mij nog steeds problemen en mijn zelfvertrouwen heeft een fikse deuk opgelopen hetgeen mij in het sociale leven problemen oplevert. Naar de huisarts ga ik na dit voorval niet meer. Het leven is al moeilijk genoeg dank zij de bancaire coronazwendel.

  • Ik heb de tetanusinjectie gehad, tijdens mijn verplichte legerdienst in België.
   Resultaat, al 38 jaar hardnekkige Psoriasis, over heel mijn lichaam.
   Ik ben een zware antivaxer, dat kan je wel begrijpen.

 4. Ja de vraag moet eindelijk zijn wie zijn werkelijk de moordenaars van de vele kinderen die wereld wijd sterven de ouders zijn volledig in verwarring gebracht geen goede geen juiste informatie van de overheid geen grondig onderzoek naar het middel waar zowel het kabinet Rutte want daar mag ik wel een mening over hebben als het RIVM met vele andere partijen waaronder allen staats recht valt zij lopen allemaal aan het handje van Rutte , waarom geeft hij geen antwoordt op de vragen die hem vanuit de kamer gesteld worden als die van het volk geen antwoordt krijgen en verder voortdurend op leugens betrapt worden, zo ga je toch niet om met mensen. Maar ook het volk moet zich aan van de
  huidige situatie schuldig voelen want zij hebben Rutte die mag gewoon gegeven en wetende dat die om mensen nog om kinderen iets geeft je geeft als het ware een pistool aan de moordenaar en je zeg schiet het volk en de kinderen over hoop onze goedkeuring hebben jullie van het volk.

 5. Wij moeten als mens evalueren, wijzer worden en groeien, maar zeker en niet dommer worden. Toch lijkt het veel op het laatste.

  De mens moet wakker worden uit de illusie waarin ze leeft anders zijn we gedoemd tot uitsterven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in