Jonathan Greenblatt, CEO van de Anti-Defamation League, zei zondag op MSNBC dat tegen het zionisme zijn niet alleen “antisemitisch” is, maar ook “genocide”, omdat “elke Joodse persoon een zionist is,” schrijft Chris Menahan.

“Anti-Zionisme heb ik lang gezegd dat het antisemitisme is – ik had het mis, anti-Zionisme is genocide,” verklaarde Greenblatt.

“Elke Joodse persoon is een Zionist,” benadrukte hij, ongeacht of ze een religieuze Jood of een atheïst zijn.

Greenblatt definieerde antizionisme als iedereen die tegen “het hele idee dat Joodse mensen het recht hebben om in hun voorouderlijk thuisland te leven” is.

Greenblatt heeft in het verleden gezegd dat het behandelen van Joden als een monoliet antisemitisch is, maar nu beweert hij dat het antisemitisch is om hen niet als zodanig te behandelen.

In het volledige interview zei Greenblatt verder dat het “verkeerd zou zijn voor mij of iemand anders om alle Palestijnen verantwoordelijk te houden voor Hamas” en “het is verkeerd om welk volk dan ook collectief verantwoordelijk te houden”, maar hij had niets te zeggen over de Israëlische topambtenaren die alle Palestijnen ontmenselijken als “menselijke dieren” en verklaren dat hun “hele natie” collectief verantwoordelijk is voor de acties van een fractie van Hamas-militanten.

De retoriek die uit Israël komt, is ongelooflijk extreem, maar in plaats van deze te veroordelen, steunt Greenblatt de collectieve bestraffing van alle Gazanen en geeft hij de Israëlische regering dekking terwijl zij een programma van etnische zuivering en genocide beginnen.

Greenblatt hield vorige week alle pro-Palestijnse demonstranten collectief verantwoordelijk voor de acties van Hamas en beweerde dat pro-Palestijnse demonstranten in NYC “medeplichtig” waren aan de aanvallen van Hamas.

Hij herhaalde een soortgelijke zin tijdens zijn MSNBC interview hierboven, door te beweren dat pro-Palestijnse demonstranten – “deze mensen” zoals hij ze noemde — “marcheren ter ondersteuning van een groep die baby’s onthoofdt.”

  Rusland profiteert van oorlogen VS-Jemen en VS-Iran, EU komt als grootste verliezer uit de bus

De bewering dat Hamas 40 baby’s onthoofdde is een ontkrachte hoax die door het kantoor van Netanyahu naar buiten werd gebracht en waar zelfs het Witte Huis van wegliep, maar Greenblatt gebruikt het nog steeds voor gruwelpropaganda om steun te genereren voor Israëls genocide op wat hij Palestijnse “barbaren” noemde.

Greenblatt gebruikt alle “ontmenselijkende” tactieken waar hij tegen zegt te zijn om de etnische zuivering van Gaza door de Israëlische regering te steunen.

Greenblatt beweert dat “dubbele loyaliteit” een “antisemitische canard” is, maar zegt vervolgens dat “elke Joodse persoon een zionist is”.

Greenblatt veroordeelt etno-nationalisme en “blanke suprematie” in Amerika en Europa, maar pleit vervolgens voor etno-nationalisme en joodse suprematie in Israël.

Als Greenblatt werkelijk iets zou geloven van de prietpraat die hij spuwt over het bestrijden van “haat” en “ontmenselijking” van groepen, dan zou hij van de daken schreeuwen dat hij Israëls joodse supremacistische retoriek en de etnische zuivering van Gaza aan de kaak stelt, maar in plaats daarvan geeft hij dekking aan Israël en gebruikt hij zelf soortgelijke retoriek om alle Palestijnen en hun aanhangers te demoniseren.

Geen wonder dat Ben Shapiro Greenblatt nu als zijn held beschouwt!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Wat is de Balfour-verklaring?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBelegering van Avdiivka: Russische troepen snijden alle aanvoer- en versterkingsroutes voor de Oekraïners af om de stad te omsingelen
Volgend artikelVS staan voor nederlaag in geopolitieke oorlog in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. “ADL CEO Jonathan Greenblatt zegt dat “antizionisme genocide is” en dat “elke Joodse persoon een zionist is””

  Greenblatt is ook zo’n lid van het georganiseerde Kabbalistische jodendom hij laat er geen misverstand over bestaan elke jood is nu een zionist, een stap verder zijn de zgn. antisemieten het haasje, ze draaien zoals elke satanist de boel om.

 2. “Blankheid is een vorm van raciale onderdrukking. Verraad aan witheid is loyaliteit aan de mensheid. Het doel van het afschaffen van het blanke ras is op het eerste gezicht zo wenselijk dat sommigen het moeilijk kunnen geloven, dat het enige tegenstand zou kunnen ondervinden anders dan van toegewijde blanke supremacisten. De taak is om deze minderheid op zo’n manier samen te brengen dat het onmogelijk wordt gemaakt dat de erfenis van witheid zich blijft reproduceren.”

  Prof. Noel Ignatiev

  Joodse activisten bevorderen haat tegen blanken, indoctrineren niet-blanken om blanken de schuld te geven in plaats van joden, voor alle ellende, het aan zetten tot misdaden, geweld en discriminatie tegen blanken, indoctrineren blanken zodat ze schuldig, racistisch, supremacistisch, onderdrukkers en kwaadaardig zijn en daarom zouden ze alle arme mensen van de wereld moeten verwelkomen in hun blanke meerderheidslanden en zo een minderheid te worden.

  • Blanken zijn racisten, moslims zijn barbaren, negers zijn slaven, Russen zijn communistische onderdrukkers… de zionisten hebben iedereen gelabeld en hun media hersenspoelen iedereen om die labels te geloven.

   En nu maken ze alle joden tot zionisten om te voorkomen dat de mensheid het onderscheid gaat maken dat wij al maken.

   • Over de schuld, want zodra die aan de orde is, wordt die geglobaliseerd. Ik meet dus mijn geweten af alleen aan de Nederlander vanwege zijn specifieke rol in het excuseren en generaliseren van het kwaad dat (mede) aan het voorgaande ten grondslag ligt.

    Het is niet zozeer een kwestie van intelligentie maar ethiek waarmee de Nederlander zichzelf beter in de gaten moet houden, met zijn minne opmerkingen gratis toegeworpen bijvoorbeeld als ze in een groep vrouwen lopen die leuk willen doen en waarbij je jezelf duizend keer moet editen om hen niet beledigd te doen zijn. Er blijft niks over aan hen te zeggen. Ook het niveau van gelijkheid waarmee mensen als Jezus in het nu (waarmee uit dat verre verleden dagelijks even debiel en kleinzielig geparadeerd wordt enkel omdat hij toch dood is, maar waar ze geen snars van begrijpen) hun liefde en zelfopoffering voor de mens moeten bewijzen als vakkenvuller, is een van de oorzaken van het zware ongeluk van de massa die immers zo’n hekel heeft aan hiërarchie, iets waar enkel de vandalen en kleine dieven van profiteren voor wie door de politie omdat ze ‘ook jong’ geweest zijn een oogje (dat al vol stront zit) dichtgeknepen wordt. De kleinigheden van stiekem ondernomen discriminatie aan de kassa hebben een cultuur van landverraad tot stand gebracht van de kleine man uit de moraal van hard voor je geld te werken, waarmee miljoenen jouw plaats in kunnen nemen. Dus hou je mond maar, er zit nog wel iets in ook. Het ware voor hun toekomst beter geweest echte autoriteiten eens te overdenken in plaats van hen af te meten aan de verraders die met hun tijd mee zijn gegaan, of de messias te willen bekeren tot de norm van de graaier. De vervloeking van de ziekte die dit land is geworden, is de duivel. Sorry.

    • Ik las in in de Bhagavad Gita over de strijd tussen twee families waartussen Arjuna klem zat met zijn geweten, omdat hij niemand laat staan familie wil doden, waarop de beroemde passage komt van de Heer Krishna over de onsterfelijkheid van de ziel en dat Arjuna niet de macht heeft om te doden, maar zijn goddelijke plicht moet doen om het kwaad te bestrijden.

     Konden mensen zich in het uur van hun dood maar herinneren wat ik ze gezegd heb in het uur van hun geboorte.

 3. Bold head.. Hoe zat het eigenlijk met Pim Fortuyn inzake Israel / Palestina? Ik heb eigenlijk geen flauw idee.. Ik weet nog wel als de dag van gisteren dat ik op het moment van de moord op Fortuyn met een paffie in een koffieshop zat te chillen. Totdat er een – ons welbekende – Palestijnse gast de deur van de shop opengooide en in uiterste gelukzaligheid verkondigde dat Pim Fortuyn was vermoord. Direct daarna verdween hij weer en ging de T.V. aan zodat we verdere getuigen konden zijn van hetgeen zojuist geschiedt was.

 4. Dat is mooi dan, van Greenblatt. Ze zijn eindelijk helemaal uit de kast. Dan weet je nu hoe laat het is. Hoeven we ook niet meer te struikelen over ‘jood’ of zionist. Maar hij zal wel de woede van een hoop orthodoxe joden op zijn nek halen, en die zitten ook in Rusland. Zit hij Rusland nu ook te tarten?

 5. Kijk ook naar je grote vriend the Donald. Die is ‘koning’ van Israel gekroond.

  https://cvandaag.nl/72695-gebruikt-god-donald-trump-om-zijn-plan-met-isral-uit-te-voeren

  God zelve heeft hem bekroond. De katholieken zullen hier wel blij mee zijn, want volgens hen moet Armageddon plaatsvinden voordat de Messiah weer naar beneden komt. (ja, dat kreeg ik van katholieke vrienden te horen, hoog opgeleiden nota bene, advocaten en zo.) Man, ik had geen idee dat God zo moordzuchtig is.

 6. Deze neonaziofascistische hoer van de duivel liegt altijd! Dat is het enige wat ze heel goed kunnen, en critici vermoorden natuurlijk, dat zit in hun bloed. En ze schuwen niet om israeliers te doden hoor, dat hebben ze al zo vaak gedaan.

  Maar, wel lief zijn tegen hen hoor….

 7. Well, “semites” are historically people from the region of Jordan, Palestine, Iraq, Syria etc.

  And before that they were Babylonians, and before that Sumerians.

  Throughout ancient times the territory of present Palestine, Syria, Jordan, Iraq was occupied and ruled by several empires, including the Sumerians, Mitanni, Assyrians, Babylonians, Egyptians, Hittites, Canaanites, Phoenicians, Arameans, Amorites, Persians, Greeks and Romans.

  From the third millennium BCE, this area was occupied and fought over successively by Sumerians, Eblaites, Akkadians, Assyrians, Egyptians, Hittites, Hurrians, Mitanni, Amorites and Babylonians – THERE WERE NO “ISRAELI” PEOPLE AROUND.

  Ancient Semitic-speaking peoples or Proto-Semitic people were speakers of Semitic languages who lived throughout the ancient Near East and North Africa, including the Levant, Mesopotamia, the Arabian Peninsula, and Carthage from the 3rd millennium BC until the end of antiquity, with some, such as Assyrians, Mandeans, Arabs, Arameans, Samaritans.

  Hebrew survived as the liturgical language of Judaism, before it was revived as a commonly spoken tongue in the early 19th century – and later (1948) they “created” the Jewish state and occupied a land that did not belong to the “Jews” historically.

  Jews are a bundle of tribal people from Khazaria, the area what is now Ukraine.

  They are “white caucasian” so by no means do they look “arab” so this proofs they come from the “Northern – European ” side of the world.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars

  • De Khazaren moesten van de Tsaar (die veel klachten kreeg over dit volk vanwege hun malversaties in hun woongebied tegen ‘passanten/handelsroute’) kiezen uit: Christendom, Islam, Jodendom, opdat zij zich als gewone burgers zouden gaan gedragen.
   De Khazaren kozen voor het Jodendom. Hebben dus geen Joods bloed.

   Theodor Herzl, geboren in Boedapest, gaf in 1896 met zijn pamflet ‘Der Judenstaat’ de stoot tot het georganiseerde zionisme.
   In 1897 riep hij het eerste Internationale Zionisten Congres te Basel bijeen.
   Er zouden tot 1902 nog vijf congressen volgen, die resulteerden in de stichting van de ‘World Zionist Organization’.

  • Drie jaar geleden was de inhoud van deze link “anders van inhoud”.
   De Khazaren stonden er toen op als ‘zwarte kunstenaars” die passanten “zich lieten doodschrikken met hun kunsten”, waardoor de Tsaar die steeds van dit soort klachten kreeg van passanten, deze Khazaren de keus liet: verdwijnen of een godsdienst kiezen. De Khazaren kozen voor het Jodendom.

   • Het Babylonische Jodendom. En ja, dat is best dom. Doch het beste om te doen wanneer de ziel toch al verkocht was aan de duivel en deze ziel laatstgenoemde wil blijven dienen.

 8. Trochtinker : m.a.w. hoevéél originaire, authentieke historisch ‘semitisch’ gelieerde “Semieten” (als bovenaan uit de doeken gedaan!), c.q. ‘Sefardim’ …. telt men ‘feitelijk’ onder de ‘israëlisch-joodse’ bevolking dan èigenlijk wèl ….? Tevéél te váák, te pàs en ten onpàs wordt met termen als ‘Semieten’, ‘(anti-)Semitisme’, gesmeten en in ’t rond gegooid …. !!! ? Hoevéél ‘zionisten’ zijn ‘r eigenlijk dan wèl ‘Semieten’ ……?! Moraal van ’t verháál : ‘zionisten’ zijn bijlange nog niet à priori ‘Semieten’…. , bijlange niet, terwijl er overigens genoeg joodse personen, en bevolkingsgroepen in Israël zijn, welke in ’t geheel niét ‘zionisme-beweging’ geaffilieerd zijn …..

 9. Arabieren en joden stammen beide van Abraham af.
  Abraham kreeg 2 kinderen bij 2 verschillende vrouwen namelijk Isaak (joden) en Ismaël (Arabieren).

  Zo zie je maar weer hoe haat zo diep kan zitten dat het eeuwen lang bloedvergieten geblazen is.

  • Wanneer je de behoefte voelt om daarop verder te studeren, kan ik je ´Sara en Hagar of de twee verbonden van Ds. Spurgeon aanbevelen. Alhoewel het boekje van licht formaat is, is de content dit niet.

  • 🎯🎁🎀
   https://www.france24.com/en/americas/20231020-not-in-our-name-the-jewish-new-yorkers-speaking-out-against-dehumanisation-of-palestinians

   Uitgegeven op:20/10/2023 – 18:27
   Gewijzigd:20/10/2023 – 18:28 {{ Originel en français, (traduction nederlands) Via vertaler }}

   ‘Niet in onze naam’: de Joodse New Yorkers spreken zich uit tegen de ‘ontmenselijking’ van de Palestijnen
   New York is de thuisbasis van de grootste Joodse bevolking buiten Israël, een gemeenschap van twee miljoen mensen die lijden heeft geleden in de nasleep van de Hamas-aanvallen op Israël van 7 oktober. Veel Joodse New Yorkers steunen de reactie van de Israëlische regering op de aanslagen en hebben zich verenigd ter ondersteuning van Israël. Maar anderen zijn onrustig door de militaire campagne in de Gazastrook en de enorme prijs die door Palestijnse burgers wordt betaald.

   Uitgegeven op:20/10/2023 – 18:27
   Gewijzigd:20/10/2023 – 18:28

   7 minuten

   © Jessica Le Masurier
   Door:
   Jessica LE MASURIER
   VIDEO
   Video door:
   Jessica LE MASURIER

   Om haar nek draagt ​​Jessica Murphy een delicate gouden ketting met een Hamsa-handhanger, een universeel symbool van bescherming en kracht. Voor moslims is het de hand van Fatima, terwijl joden het de hand van Miriam noemen, een talisman om het boze oog en negatieve energie af te weren.

   “Ik heb veel verdriet gevoeld… Ik voelde me behoorlijk radeloos”, zegt ze.

   Murphy weet alles over trauma. Ze is een joodse New Yorker en werd op vijfjarige leeftijd het slachtoffer van terrorisme toen haar vader werd gedood bij de aanslagen van 11 september op het World Trade Center.

   “Ik denk dat ik me hierdoor kan inleven in de Israëlische burgers die dierbaren hebben verloren bij de aanslagen van afgelopen zaterdag, terwijl ik me ook kan inleven in de Palestijnen die familie hebben verloren als gevolg van de vergeldingsluchtaanvallen”, zegt ze.

   RECLAME

   Geneeskundestudent Jessica Murphy in Prospect Park, Brooklyn op 17 oktober 2023.
   Geneeskundestudent Jessica Murphy in Prospect Park, Brooklyn op 17 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   De 27-jarige geneeskundestudent houdt de huidige onrust in het Midden-Oosten nauwlettend in de gaten. Hoewel ze geschokt is door het geweld dat Hamas tegen de Israëli’s heeft aangericht , is ze ook verontwaardigd over de hardhandige reactie van Israël .

   “Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben over de manier waarop Israël wraak neemt, gezien de geschiedenis van dit lange conflict en de militaire bezetting”, zegt ze. “Maar ik ben er echt kapot van, en ik ben bang voor wat gaat komen.”

   Murphy is bezorgd dat er een valse tweedeling wordt gecreëerd, waarbij “je óf terrorisme steunt óf je de staat Israël steunt”, zegt ze.

   Het was lang na de aanslagen van 11 september, toen Murphy volwassen werd, dat ze hoorde over de Amerikaanse reactie op de ergste terroristische aanslagen in de geschiedenis van het land.

   “Ik was duidelijk een kind toen 11 september plaatsvond, en het is pas vele jaren na de invasies van Irak en Afghanistan , en de marteling en detentie van veel onschuldige mensen in Guantanamo Bay, dat ik leerde over de verschrikkingen die de VS begingen, ogenschijnlijk in de naam van de slachtoffers van 11 september, zoals mijn vader”, herinnert ze zich.

   Sindsdien heeft Murphy er een punt van gemaakt om vergeldingsgeweld te veroordelen en de Amerikaanse regering aan een hogere standaard van moraliteit en rechtsstaat te houden.

   “Ik heb het gevoel dat Israël een soortgelijke fout maakt als de Verenigde Staten”, voegt ze eraan toe, waarbij ze benadrukt dat oorlogsmisdaden, hoe gruwelijk ook, landen niet het recht geven om hun eigen misdaden te begaan.

   ‘Oorlogsmisdaden van de ene partij rechtvaardigen niet de oorlogsmisdaden van de andere’, zegt ze. “Het is duidelijk dat 9/11 een oorlogsmisdaad was. Het is duidelijk dat de aanvallen van Hamas een oorlogsmisdaad waren. Maar dat rechtvaardigt geen oorlogsmisdaden van de Verenigde Staten in Irak of van Israël in Gaza.”

   Protest van het Capitool
   Murphy maakte deel uit van een groep van ongeveer duizend demonstranten die zich op vrijdag 13 oktober bij het huis van de Amerikaanse senator Chuck Schumer verzamelden om hem en andere politici aan te moedigen te stoppen met de financiering van het Israëlische leger.

   “Hij (Schumer) is de machtigste Democratische senator van het land, en hij heeft de macht om op te roepen tot een staakt-het-vuren en de wapenverkoop aan Israël te stoppen, wat we hem vroegen te doen”, zegt de Joodse vredesactivist Tal Frieden. die ook bij het protest was.

   Frieden werd, samen met andere demonstranten, gearresteerd omdat hij de toegang tot de straat waar de senator woont, blokkeerde. Tijdens het protest scandeerden ze ‘Niet in onze naam’.

   Hij en Murphy behoren tot een groeiend aantal Joodse New Yorkers die zich hebben uitgesproken tegen wat zij zeggen de ontmenselijking van het Palestijnse volk.

   De grootouders van Frieden waren overlevenden van de Holocaust . ‘Het zijn Hongaarse Joden. Mijn overgrootmoeder overleefde een werkkamp in Hongarije, en mijn grootvader verstopte zich op het platteland van Hongarije”, zegt hij.

   Toen hij opgroeide, zegt hij, leerde zijn familie hem dat “nooit meer nooit meer voor iemand anders was”.

   Frieden beschouwt de Israëlische bombardementen op Gaza als ‘genocide’. Juridische deskundigen van de VN hebben gezegd dat Israëlische acties in Gaza zouden kunnen neerkomen op etnische zuivering . Palestijnse functionarissen zeggen dat meer dan 4.000 mensen zijn gedood in Gaza sinds Hamas Israël op 7 oktober aanviel, waarbij meer dan 1.400 mensen omkwamen. Een groep Israëlische experts op het gebied van het internationaal recht heeft zondag een verklaring afgegeven waarin wordt geoordeeld dat de Hamas-terreurgroep meerdere oorlogsmisdaden heeft begaan tijdens haar aanval op Israël en dat haar acties waarschijnlijk neerkwamen op genocide.

   De joodse vredesactivist Tal Frieden toont een foto van een protest dat hij bijwoonde in Prospect Park, Brooklyn op 13 oktober 2023.
   Joodse vredesactivist Tal Frieden toont een foto van een protest dat hij bijwoonde in Prospect Park, Brooklyn op 13 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   Frieden reisde woensdag naar DC met een organisatie genaamd Jewish Voice for Peace om te protesteren bij het Capitool en op te roepen tot een staakt-het-vuren. De groep vertegenwoordigt joden in de VS die antizionistisch zijn en een einde willen maken aan de Amerikaanse militaire hulp aan Israël. Honderden mensen woonden het protest bij.

   “We zien dat meer dan een miljoen mensen wordt gevraagd hun huizen van de ene op de andere dag te verlaten, waarna ze worden gebombardeerd op weg naar wat volgens hen veiligheid zou zijn. We zien hoe alle elektriciteit, water en hulp door het Israëlische leger worden tegengehouden om Gaza binnen te gaan. En we zien hoe al deze wreedheden zich ontvouwen”, zegt hij. “En mensen in het hele land, over de hele wereld, vragen zich af: wat kan ik doen om dit te stoppen? En we zien hoe duizenden mensen de straat op gaan en zeggen: ‘niet in onze naam’.”

   Frieden denkt dat het aantal Joodse Amerikanen dat zich bij de beweging aansluit, toeneemt.

   “De tijden zijn aan het veranderen en we zien steeds meer steun voor de Palestijnse bevrijding”, zegt hij.

   De onwankelbaar pro-Israëlische Anti-Defamation League (ADL) zegt dat de anti-oorlogsactivisten tot “extreem-linkse radicale organisaties” behoren en niet de meerderheid van de Joodse gemeenschap vertegenwoordigen.

   Burgers uit Gaza ‘willen dezelfde dingen als de rest van ons: vrede en veiligheid’
   Terwijl joodse diners zich tegoed doen aan traditionele gerechten uit het Midden-Oosten, zoals makhlouba en fattah in een onlangs geopend filiaal van het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan, uiten ze snel hun bezorgdheid over de Palestijnen die in het kruisvuur terechtkomen. Ze zeggen dat het belangrijk is om onderscheid te maken tussen Hamas en de Palestijnen als geheel.

   Laurie Rohrich dineert met haar gezin in het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan op 16 oktober 2023.
   Laurie Rohrich dineert met haar gezin in het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan op 16 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   “Hamas is een terroristische groepering, maar deze mensen (burgers in Gaza) proberen gewoon op 230 vierkante kilometer te leven, ze hebben gezinnen en ze willen dezelfde dingen als de rest van ons allemaal wil. Alleen maar vrede en veiligheid, voedsel en onderdak”, zegt Laurie Rohrich, een joodse ondernemer die met haar gezin Palestijnse mezze eet. “Weet je, het breekt gewoon mijn hart.”

   Direct na de Hamas-aanvallen op Israël ontvingen de restauranteigenaren online een hele reeks eensterrenrecensies en negatieve commentaren. Ze zeggen dat ze de meeste van hen hebben getraceerd naar Israëlische accounts, naar mensen die nog nooit in Ayat hadden gegeten.

   “En ik kreeg gewoon het gevoel dat dit soort houding niet thuishoort in New York”, zegt Abdul Elenani, mede-eigenaar van het restaurant.

   Dagelijkse nieuwsbrief
   Ontvang elke ochtend essentieel internationaal nieuws

   Abonneren
   Aan een andere tafel omhelst Bonnie Stein haar dochter. Ze vertelt verhalen over haar reizen naar Israël met een Palestijnse dansgroep, die volgens haar te maken kreeg met discriminatie bij de grensovergang.

   “De ontmenselijking van de Palestijnen, na al zo’n zeventig jaar, is in werkelijkheid de oorzaak van een groot deel van de woede”, zegt ze, terwijl ze haar gezicht in haar handen begraaft en huilt. Achter haar toont een muurschildering een Palestijnse vrouw die een zwart-witte keffiyeh draagt. Er valt een traan uit één oog; de andere kant van haar gezicht is bedekt met een Palestijnse vlag en een afbeelding van de al-Aqsa-moskee in Jeruzalem – een brandpunt in het Israëlisch-Palestijnse conflict .

   “Toen we opgroeiden in het Midwesten met een joodse opleiding, hadden we een zeer eenzijdige kijk op Israël. En ik ontdekte pas echt, toen ik in de twintig was, de realiteit van het conflict en hoe de ‘Nakba’, wat zij (de Palestijnen) de ramp, de catastrofe noemden, gebeurde”, zegt ze. “We kwamen erachter dat de Israëli’s en de overlevenden van de Holocaust naar een leeg land gingen en daar gewoon een huis bouwden, wat niet waar was.”

   Sommige vrienden van Bonnie willen momenteel niet met haar praten omdat ze vrienden in Palestina heeft. Ze zeggen dat ze het niet eens zijn met haar politieke opvattingen.

   “Het is niet zozeer een politieke visie”, zegt ze. “Het is menselijkheid, een kijk op de mensheid.”

 10. Heb uit de mond van een Israëliër gehoord dat Hamas = Isis. Isis staat op de payrol van CIA.
  Of heb ik dat niet gehoord?

  • Ik heb gehoord dat Gaza beschikt over een locatie met de benodigde apparatuur om zeewater te zuiveren naar drinkwater. Daar lees ik verder niet over. Hetgeen ik lees is dat Gaza afgesloten is van drinkwater. Zo zou ook het internet zijn afgesloten, maar gezien de beelden die naar buiten komen vanuit Gaza kan dit niet het geval zijn. Hamas is geen partij kleuters die niet voor zichzelf kunnen zorgen.

  • Sjeik Abu Bakr al-Baghdadi was de bloeddorstige kalief van de Islamitische Staat in Irak en de Levant (ISIL) en in werkelijkheid de door de mossad opgeleide dubbelagent Elliott Shimon.
   Het principe verdeel en heers kun je zeker weten aan de zionisten overlaten en zo creëer je optimale angst bij zoveel mogelijk mensen in de buurlanden van Israël.
   De naar Rusland gevluchte klokkenluider Edward Snowden (1983) heeft deze info naar buiten gebracht.

 11. Joden zijn het uitverkoren volk van God.
  De naam Zionisten komt “nog” niet in de Bijbel voor.
  Hoewel ik gelezen heb dat er mensen zijn die de Bijbel willen aanpassen.

 12. Zoals gebruikelijk in een tijd van oorlog krijgen de grootste leugenaars alle aandacht van de media. Tegen genocide plegende Zionisten zijn zou genocide zijn??? Alle Palestijnen zijn menselijke beesten en nazi’s???
  Over Biden, die zou ontkennen dat er 40 kinderen zou hebben onthoofd, ik hoor wat anders in wat hij zegt: hij zegt volgens mij (in een net iets andere volgorde) ‘nooit had ik gedacht bevestigde beelden te zien van terroristen die kinderen onthoofden’. Dat is geen ontkenning van het bestaan ervan, maar eerder het bevestigen ervan met daarbij vermeld hoe (vrij vertaald) krankzinnig wreed dat is. En dat is het natuurlijk ook, maar daar zou het nu niet over moeten gaan.

  De discussie zou moeten zijn waarom Israël de deur heeft open gezet om die monsters zo goed als zeker opzettelijk binnen te laten. Wat er momenteel allemaal gebeurt wekt heel erg sterk de indruk dat dat is om zo de vreselijke genocide-plannen van Netanyahu door te kunnen drukken.

  Wanneer een journalist in het nieuws echter durft te spreken over onschuldige Palestijnse baby’s in ziekenhuizen die zullen sterven door het afsluiten van de stroom, dan krijgt deze de wind van voren, zoals te zien in het ‘interview’ met de ex-PM van Israël Bennett. Hij overstemt als een bezetene, vergelijkbaar met hoe de nazi’s dat pakweg 80 jaar geleden deden. Die vergelijking mag je alleen niet maken omdat alleen Zionisten vergelijkingen met nazi’s mogen maken, dat vinden althans Zionisten zoals Bennett.

 13. What is known has to be said. What happened has to be faced. History, that baffling mess, has to be confronted. When you fail in the duty to truth, malevolence fills the vacuum. The evidence for that miserable proposition has been accumulating for generations.
  – Ian Bell, december 2012

 14. Voor wie italiaans kan:
  Commentaar op de aanslag in Brussel

  Tutto come da copione. Attentato a Bruxelles: muoiono due svedesi. Colpo di scena, per la psyop torna a grande richiesta l’ISIS

  Analisi:
  – Cellulare casualmente pronto a filmare (ricorda l’11 Settembre)
  Ricordiamo che le immagini sono molto più efficaci nel trasmettere i messaggi sia a livello conscio che inconscio.
  – Giubbotto arancione fosforescente. E certo, per fare un attentato meglio essere ben riconoscibili, anche da lontano. La prossima volta suggeriamo anche dei led ad alta potenza.
  – Terrorista che dice di appartenere all’ISIS, creatura USA, che molti avranno pure dimenticato.

  Obiettivi:
  -definire il nuovo nemico: il mondo arabo. In questo modo pensano di costruire consenso attorno ai sionisti, telecomandati dal deep state. Solita strategia false flag.
  -innescare paura, al fine di controllare ancora  i cittadini, ormai totalmente esausti da questo potere completamente marcio e logoro.

  Sono ufficialmente disperati. Non sono più quelli di una volta che producevano fiction di successo.

  Ora, solo noia e sbadigli.

  Ma il tempo della paura è finito: adesso, si cambia gioco.

  ansa.it

  🔗 In_Telegram_Veritas

 15. Voor wie italiaans kan:
  Commentaar op de aanslag in Brussel

  Tutto come da copione. Attentato a Bruxelles: muoiono due svedesi. Colpo di scena, per la psyop torna a grande richiesta l’ISIS

  Analisi:
  – Cellulare casualmente pronto a filmare (ricorda l’11 Settembre)
  Ricordiamo che le immagini sono molto più efficaci nel trasmettere i messaggi sia a livello conscio che inconscio.
  – Giubbotto arancione fosforescente. E certo, per fare un attentato meglio essere ben riconoscibili, anche da lontano. La prossima volta suggeriamo anche dei led ad alta potenza.
  – Terrorista che dice di appartenere all’ISIS, creatura USA, che molti avranno pure dimenticato.

  Obiettivi:
  -definire il nuovo nemico: il mondo arabo. In questo modo pensano di costruire consenso attorno ai sionisti, telecomandati dal deep state. Solita strategia false flag.
  -innescare paura, al fine di controllare ancora  i cittadini, ormai totalmente esausti da questo potere completamente marcio e logoro.

  Sono ufficialmente disperati. Non sono più quelli di una volta che producevano fiction di successo.

  Ora, solo noia e sbadigli.

  Ma il tempo della paura è finito: adesso, si cambia gioco.

  ansa.it

  🔗 In_Telegram_Veritas

  Dit alles om verwarring en om verdeling tussen mensen te creeren en te doen toenemen. Verdeelde mensen zijn makkelijker te bespelen/controleren.
  Dus :: GEEN DIVISIES AUB, dit is precies wat de deep state wilt!!! We moeten verenigd blijven!!!

 16. Beste Mensen

  Joden land is er maar èèn 1
  Moslim land zijn er zo een 156 als dat niet meer zijn
  Als een Jood 1 kind erbij neukt dan hebben de Moslims er per land 7 x meer erbij geneukt
  Dus de verhouding van vermoorden moet worden gelijk getrokken
  Daar zijn de Joden nu dus heel hard mee bezig
  1000 joden dood betekend : gemiddeld
  7000 per Islamitische land MOETEN worden vermoord
  Verhouding 1 op 7 genomen alhoewel dit nog steeds een scheve berekening in het voordeel van de Islala-lam is
  Hollandse Liedje : Zeven dagen lang
  Zo zijn de regels in het Satanische Huis
  Met God & Duivel als de tweeling broers die elkander niet kunnen uit staan als de smaakmakers Bacillen op de denkbeeldige gespleten tong der mensheid
  Hierbij Joden , Christen enerzijds en Moslim welk een aftreksel van deze twee voorgenoemden zijn anderzijds

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in