Globalistische miljardair Bill Gates heeft tientallen miljoenen dollars gepompt in de campagne om de leeftijd van instemming over de hele wereld af te schaffen, met het argument dat kinderen “seksuele wezens” zijn, en in wezen jonge kinderen vrij spel geven aan pedofielen, bericht Thepeoplesvoice.

Bill Gates komt uit een lange lijn van eugenetisten en zijn vader Bill Gates Sr. zat in het bestuur van Planned Parenthood. Nu is gebleken dat Bill Gates de International Planned Parenthood Federation (IPPF) financiert, een groep die ook campagne voert om kinderen van jongs af aan te seksualiseren.

De IPPF werd in de jaren 1950 opgericht door de oorspronkelijke oprichtster van Planned Parenthood, Margaret Sanger, een eugeniste en voorstander van ontvolking.

Deze groep opereert al jaren in de schaduw en beïnvloedt regeringen en onderwijsinstellingen, en het is tijd om hun activiteiten aan het licht te brengen.

Dus wat is het precies dat Bill Gates, de oude vriend van Jeffrey Epstein, zo aantrekkelijk vindt aan het afschaffen van de toestemmingsleeftijd over de hele wereld en het decriminaliseren van seks met kinderen?

Gates heeft de afgelopen jaren 80 miljoen dollar in de IPPF gepompt om de wereld ervan te overtuigen dat kinderen “seksuele wezens” zijn en dat het oneerlijk is hun het recht op seks te ontzeggen.

De enige les die Gates zei te kunnen trekken uit de ondergang van de beruchte pedofiel Jeffrey Epstein is dat “we voorzichtiger moeten zijn.”

Heeft Gates het beste voor met onze kinderen? Het is hoogst twijfelachtig, aangezien hij niet kan stoppen met grijnzen als hij het heeft over kinderen die sterven.

  Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: "Tien keer erger"

In 2017 bracht Gates’ IPPF een toolkit uit die een onthullend inzicht gaf in hun verdorven agenda en precies liet zien hoe zij proberen kinderen over de hele wereld seksuele voorlichting te geven.

De schokkende toolkit werd voor het eerst gesignaleerd door Nicole Solas van het Independent Women’s Forum.

Volgens de IPPF moet kinderen onder de 10 jaar worden geleerd dat ze “seksueel geboren zijn” en moeten ze weten dat seks in vele vormen voorkomt, waaronder prostitutie.

“Seksuele activiteit kan deel uitmaken van verschillende soorten relaties, waaronder afspraakjes, het huwelijk of commercieel sekswerk.”

Volgens de toolkit moet kinderen jonger dan 10 jaar ook worden verteld: “Als je opgroeit, kun je geïnteresseerd raken in mensen met verschillende genderidentiteiten.”

“Sex positiviteit erkent dat mensen, inclusief adolescenten en jongeren, autonome seksuele wezens zijn,” voegt de NGO eraan toe.

Maar het wordt nog erger. Volgens het IPPF van Bill Gates moeten opvoeders “jongeren begrijpen als seksuele wezens” omdat “alle mensen seksuele wezens zijn met seksuele rechten, ongeacht hun leeftijd.”

Als gevolg van deze verdraaide logica stelt het IPPF dat we dringend de toestemmingsleeftijd wereldwijd moeten afschaffen.

Jonge kinderen moeten “het recht hebben om ja of nee te zeggen tegen seks; het recht om seksualiteit te uiten, inclusief het recht om plezier te zoeken; het recht op lichamelijke autonomie…”

En Bill Gates kan niet stoppen met het stilletjes doneren van enorme bedragen aan deze organisatie die geobsedeerd is door de seksualiteit van kinderen.

  Bill Gates: "Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees"

Moeten we verbaasd zijn? Of verstopt Gates zich in het volle zicht? Dit is tenslotte de man wiens vrouw van hem is gescheiden omdat hij weigerde zijn vriendschap met de meest beruchte pedofiel van ons tijdperk te beëindigen.

De steun van Bill Gates aan de IPPF zou niet zo’n probleem zijn als de organisatie geen grote invloed had op de wereldwijde seksuele voorlichting, met 120 onafhankelijke organisaties in meer dan 146 landen.

De globalistische elite werkt al tientallen jaren achter de schermen aan de realiteit waarin wij nu leven, en Bill Gates is niet het enige lid van de elite dat werkt aan de afschaffing van de toestemmingsleeftijd in de wereld en de decriminalisering van seks met kinderen.

Het World Economic Forum in Davos heeft dit tot een centraal principe van hun kwaadaardige agenda gemaakt en zij gebruiken hun invloed met corrupte en geïnfiltreerde regeringen om een wereld te creëren die niet veilig is voor onze kinderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwste hypersonische wapens op een schip uit de jaren 80: Waarom deze oude torpedojager Ruslands gevaarlijkste oppervlaktejager kan zijn
Volgend artikelAbsurd: Vaccinatiegraad te laag – WHO en EU sturen vaccinatiebussen naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

  • Goed om te onthouden.
   Wat is Macht, Wat is Politiek.
   Macht:
   1. Zoveel mogelijk GELD vergaren.
   2. Dan heb je Macht.
   3. Dan ga je spelletjes verzinnen, bijv. Sex met kinderen, bijv op het eiland van Epstein.
   Politiek:
   1. Nooit de waarheid spreken.
   2. Alles weggeven wat niet van jou is, bijv. jouw belastinggeld.
   3. Een gezamenlijke vijand maken, bijv. COVID of Rusland c.q. China.
   De Machthebbers en de Politiecies, hebben c.q. maken HUN agenda’s over de hoofden van het volk.

   • Subliem gesproken. Wat een viezerikken allemaal. Macht is alles voor deze psychopaten. Ik twijfel er geen seconde aan dat al deze stakkers vroeger gepest zijn op school. En daar horen ook zielige figuurtjes bij van onze eigen regering.

    • De (genetisch in elkaar geknutselde) nakomelingen van de parasitaire, satanische zelfbenoemde ‘elite’ zijn niet ‘zomaar’ gepest op school, zij zijn MK-ultra-getraind en getransgenderd. De meesten vanaf hun vroegste jeugd.

    • @oprecht : Inderdaad …

     uiteindelijk draait alles om MACHT, om AL-MACHT

     En die moet met alle middelen, betreden worden.
     Dat is een onvervreemdbaar recht.

   • Macht is de mogelijkheid hebben anderen toegang tot hun eigen geld te ontzeggen. Niet je eigen soeverreiniteit maar die van anderen overnemen. Mensen afhankelijk maken zodat ze jou gaan vereren.
    Dit is het doel.

    Politiek, politie, polis, policy: sturen. Dmv contract met plichten, straffen en voorwaarden vermomd als wet, of geweld of misleiding.
    De herdershond die kan bijten om de schapen de gewilde richting uit te laten gaan.
    Dit is het middel.

 1. Niet voor niets dat ie vriend aan huis was op Epstein eiland. Dit is Epstein Island in het groot. Kunnen we het ooit nog wel stoppen vraag ik me meer en meer af? Ik ben een patriot en ben bereid ver te gaan maar misschien komt er een moment om te vertrekken omdat dat het slimste is omdat het niet meer is te stoppen. Wij zijn een land zonder burgers met wapens. Als het zoals in Amerika was, Texas pakken ze bijvoorbeeld niet even in. 29 miljoen mensen waarvan een groot deel tot de tanden bewapend is. Mits ik niet meer wil leven, dan kan ik ervoor sterven in Nederland, ongewapend. Is t ook niet waard. Maar met wat komende is is niet in te leven. Een wereld met pedofielen en een digitale gevangenis is niks voor mij. We worden echt geregeerd door satanisten. Echt ziek en het wordt nog zieker de komende periode (niet eens meer jaren) Dit met kinderen is het laagste van het laagste 😡

  Vraag me echt met de dag af wat ik zou moeten doen, en vooral wanneer. De tijd van wanneer vertrekken is essentieel…op een gegeven moment kan je er niet meer aan ontsnappen. En ik vrees dat er in Nederland te weinig mensen zijn die echt doorhebben van wat komende is. Dan sta je machteloos

  Denken jullie hierover na?

  • Als bijbelgetrouw christen, zie ik (en miljoenen met mij) de ene profetie na de andere, ofwel in vervulling gaan, ofwel in een ver voorbereidende fase.
   Als je je bedenkt, dat de Bijbel uit ca 30% uit profetieën bestaat, en op de echte komende uittijd na zijn ze allemaal 109% zowel letterlijk als figuurlijk uitgekomen (de klok staat inmiddels op 23:59 + seconden).

   Ja, er is een ‘escape route’, en die staat er uitvoerig in beschreven.

   En ja, zoals de Bijbel voorzegt, slaapt bijna 99% van de kerken, ze zijn gesapig, onzinnig en dwaas.

   Zoek naar Rennie Schoirstra, Kenneth Johannes, Zoeklicht, Jaap Dieleman. Zij zijn als een van de weinigen echt wakker.

   Die je voirdeel, ik gun het jou en iedereen die dit niet weet.

   De elite gaat door, geleid door satanische ideeën. Totdat….
   De echte gelovigen plotsklaps, in een oogwenk van de aarde verdwijnen, door Christus en voor altijd opgehaald en voor altijd bij Hem zijn. Daarna barst hier op aarde de bom: dit heet de ‘grote verdrukking’, waarna God in 7 jaren tijd de goddeloze wereld straft en uiteindelijk veroordeelt.
   Ja, er is nu nog tijd, tijd om nu bewuste keuzes te maken. Doe je huiswerk, je wilt echt niet achterblijven…..

   Ik denk, dat deze post wel weer verwijderd wordt, zoals zovaak eerder, maar ik hoop dat je het nog kunt lezen.

    • Vind ik ook. Bv. Kain werd niet bestraft. Wel had zijn moord gedaan op z’n broeder gevolgen mijn God is er 1 van eigen verantwoordelijkheid. Je mag kiezen voor het kwaad, maar de gevolgen krijg je erbij op de korte of langere termijn.

   • Amen….. houd er alleen rekening mee dat de opname na de verdrukking is, dus net voor de toorn.
    Dit is wat in Openbaring vaak verkeerd wordt uitegelegd door voorgangers. Kijk er nog maar eens goed naar.

   • Bij het afscheid van Xi Jinping met Poetin, zei Xi tegen de pers.
    Wat jullie nu gaan zien, hebben in nog geen 100 jaar meegemaakt.
    Ik ben geen Bijbel man, maar ik ben een Geopolitiek volger, en dat de wereld op het punt staat 180gr. te draaien, dat geloof ik wel.

    • De hufterige, smerige politiek van usa/nato en de verdere zgn democratische westerse landen is over. Compleet over. Alleen willen die hoge dames en heren dat nog niet zien. Daarom het spreekwoord:
     Een kat in het nauw enz.
     Daarom dat gedonder in Oekriland en (komend) Taiwan.
     Maar één ding weet ik zeker. Zeg maar daaag dollar, daaag usa en ook daaag pleuro en EU.

   • @Rapture ready

    Helaas, helaas zijn 99% van de kerkgangers gezapig slapende stoelwarmers.

    Mijn moeder probeerde de ouders van mijn vriendje de oude Zoeklicht en te slijten. Ze waren van de hervormde kerk. De andere oude buren, refos, mijn buurjongens, honderden gesprekken gehad. Pas nog. Hopeloos. Het verstand compleet dichtgemetseld en de geest dood. En zelfs degenen die dan wel een levende geest hebben zijn compleet gehersenspoeld. Want je moet respect hebben voor en gehoorzaam zijn aan de overheid! Na alle onechte duivelse manifestaties zoals de ‘Toronto blessings’ is zelfs de evangelische/pinkster/etc beweging geïnfiltreerd.

    Gelukkig zijn er ook een hoop uitzonderingen. De geesten worden gescheiden.

    Zoveel brave ‘christenen’ durven niet onder ogen te zien hoeveel walgelijke dingen er in de wereld gebeuren. Hoe satanisch ritueel misbruik echt is. Ze staan voor de abortuskliniek te bidden maar dan wel met een prik in de arm met genetisch materiaal gekweekt op geaborteerde babyfoetussen (lees de astra zenica bijsluiter!).

    En ze hebben geen idee waar die + op slaat in lgbtqi+. Dat de plus staat voor wat niet uitgesproken mag worden.

    En àls er wat gezegd wordt, dan gaat het over pedofielen. Hallo mensen! Wakker worden! Wie houd er nou niet van kinderen? We hebben het hier over pedoSEXUELEN. Niet alleen een stiekem vingertje over de bol (of bil). Nee, penetratie (ik hou het netjes). Om maar niet te spreken over pedofagie. Hoe verser hoe beter. Zieke geesten.

    Waar denk je dat die sprookjes vandaan komen dat reuzen kinderen eten? Dat dat verzonnen is? Waarom zijn die verhalen dan wereldwijd?

    Nee, je moet je niet richten op het negatieve. Maar als je ertegen wilt opkomen moet je het wel erkennen en herkennen.

  • Jazeker, Dutch warrior 👋

   Voel aan wat jij bedoeld denk ik.
   Heb hoop op een goede afloop, na nog een desastreuze tijd te gaan.
   Erbij vermeld, dat mijn vertrouwen in de doorsnee Nederlander naar nulpunt gedaald is. blijven is de vraag voor ervoor/ erna.
   God, de schepper heeft het antwoord.
   Een rechte weg volgen, geeft voor nu houvast.

  • Je hebt gelijk, zo denk ik er ook over. Rutte zat vroeger bij JOVD hij was daar zelfs voorzitter. JOVD was voorstander van het legaliseren van pedofilie in de jaren ’70. Vervolgens weten we dat Rutte een groot aanhanger is van het “onschuldige” praatgroepje in Davos. Dus reken uit je winst.

   • het is zo klote dat nog steeds mensen het niet willen zien en alleen maar zeggen komt door puttin vind de mensen nog steeds dom

  • Als je de reacties op e vraag leest weet je dat het meer dan tijd is om nu te vertrekken (maar waarheen? wef zal bv Hongarije ook in z’n macht krijgen). Wat een onnizele lafbekken allemaal die in hun sekte (kinderlijk geloof) niet doorhebben dat er NIETS verandert als je zelf niets doet. Kots van sektes.. Georganiseerd geloof is bedacht om het proletariaat passief te houden.

   • Victor Orban van Hongarije is al lid van het WEF. Wat zijn rol precies is weet ik niet, maar ik denk dat het weinig zin heeft om naar Hongarije te emigreren.

  • Ik wel, al meerdere jaren, ben het volkomen met je eens, heb ook de zelfde visie, ofschoon mijn familiäre banden in Nederland sinds 1611. ( stamboom onderzoek)is het nu onplezierig geworden, en ik ga weg.
   Jammer genoeg, ik ben een trotse Hollender, maar niet trots op het beleid, dat is de laatste jaren héél hard onder de nul lijn geschoten.
   Heb mijn kinderen eerlijk verteld hoe ik er over denk, de hele situatie, ik heb ze gewaarschuwd wat gaat gebeuren, de een waardeert het, en een ander die wil het niet zien !!! En verwerpt mij van ( complotdenken ) ,
   Ze komen er zelf achter !!
   Maar wel positief blijven, want 1 dag niet gelachen = 1 dag niet geleefd.

  • Hoog tijd om te vertrekken, weg uit Europa of de USA. Helaas is het overal een puinhoop aan het worden, delen van zuid Amerika en Azië zijn nog redelijk vrij van de “New World Order”
   Zie ook het Deagel rapport van 22 april 2023 op deze site, dat in 2017 gepubliceerd werd met de prognoses voor elk land ter wereld; hoe die er voor zouden staan in 2025. Daarin werden bevolkingsreducties voorspeld van met name Europa en USA tot 70%. Dat gaat alleen lukken door genocide op grote schaal.
   Kortom, weg wezen hier zo!! En wel voor de invoering van de CBDC, daar zit ook je paspoort, rijbewijs, credit score, en internet toegang aan gekoppeld! En dat willen ze deze zomer gaan invoeren…
   Mijn vraag aan jou is; welke veilige plaats heb jij in gedachten?

 2. “Bill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: “Kinderen zijn seksuele wezens”.

  De Cabal, illuminatie ect sorteren voor op wat voor hun het opwindendste vermaak is wat ze kunnen bedenken, allemaal puissant rijk en aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op alles uitgekeken, hun satanisch gekartelde slachtoffertjes worden na het seksuele misbruikt en totaal angstig gemaakt zodat het bloed van hun uit de hals afgetapt wordt, zodat weer een nieuw voorraad van Adenochrome gemaakt kan worden.

  Nogmaals Pedofilie betekent liefde voor het kind, Pedoseksuelen dat zijn de beesten, wel eens opgemerkt dat pedoseksuelen na jaren lang misbruik een naar verhouding een lage straf krijgen opgelegd door de rechtelijke macht die vaak in opspraak raakte wegens hetzelfde vergrijp.

  • Ik wil het wel doen als ik daarna gewoon een frietje kan gaan eten en niet in de gevangenis moet. Ik weet ook zeker dat ik geen wroeging of nachtmerries krijg als ik zijn handen en voeten afhak en dichtschroei met pek. Daarna een leuk filmpje maken en viraal uitzenden…. hilarisch. Zulke figuren verdienen een marteling waar ze nog jaren de pijn en ellende van voelen. Hoe haal je het in je hoofd om kindertjes te misbruiken. Maar als ik hierover mijn mening geef lult men over mij als een gewelddadige gek en zinloos geweld of recht in eigen hand nemen. Nou 1 ding is zeker….Met de mantel der liefde stop je dit geteisem niet, NOOIT. Ik begrijp dat veel mensen het niet kunnen en daarom zal ik me vrijwillig melden als beul.

   • #durachuk
    Ik meld me ook vrijwillig als beul voor deze psychopaten. Maar ik wil er wel bij vermelden dat ik geen kap over mijn hoofd wil. Ik kijk deze viezerikken recht in de ogen aan als ik het krukje weg trap.

  • Volpompen met lood. Wie gaat zich daarvoor opofferen? Het is de hoogste tijd. Maak eerst een lijst van doelen want ze zijn met velen.

 3. Lijkt in tijdlijn met diditaal geld, all in one; medisch dossier, ID, CO2, belasting, boetes; en WAT komt er bij aan ‘acceptatie’
  Mogelijk, als we niet oppassen, terug in de tijd van de Egyptische slavernij ipv enige stap vooruit.

  • Hola april 24, 2023 at 18:18

   Lijkt mij ook beste Hola, dan kan de elite hun verschrikkelijke satanische gang gaan, zonder dat er vervelende consequenties voor hen eraan vast zitten.

  • Het is in lijn met het watermantijdperk die staat voor o.a. innovatie en technologie. Het vissentijdperk is op zijn einde en die stond voor religie, huwelijk en het gezinsleven. De heersers der aarde regeren namelijk via de tijdperken. Het goede nieuws is dat anarchisme ook bij waterman hoort, dus we kunnen nog een hoop tegenwerking gaan verwachten vanuit de volken tegen overheden.

   • Inge april 27, 2023 at 17:35
    Goh,mijn sterrenbeeld is vissen/vissen.
    Het chinese sterrenbeeld is rat/rat van mij.
    Nogal eenduidig,is het niet?
    De kraakbeweging leerde mij wel,hoe je ze het beste dwars kunt zitten.
    Is niet zo ingewikkeld.
    Computers werken op electriciteit.
    Als het grid van stroom en back-up is lamgelegd,kunnen alarmsystemen communicatie en computers niet werken.
    So the age of Aquarius is coming.

 4. Ze Haten alles wat puur is.
  Kinderen zijn puur onschuld.
  Onaangetast.

  Billy Boy Gates heeft poorten geopend met psygadelica en LSD die je beter gesloten kunt laten!!

  The Holy grale van monty python zit een stukje waarin een magiër met een geitenkop en hoorns de ridders van de ronde tafel opweg helpt en Hulp vraagt om een Wit konijntje te verslaan.

  Het konijntje word als het pure kwaad gezien dat enorm gevaarlijk is.
  In de scène,s is het konijntje ook zeer gevaarlijk en moet met de katholieke handgranaat worden uitgeschakeld.

  Deze serie films
  is niet van gisteren maar decennia oud.

  dankzij De matrix
  is bekend dat
  Follow the white rabbit..
  (((auto correct wil steeds in rabbi corrigeren….))) ?
  En Alice in wonderland ,
  Walt Disney en het adrenochrome molecul dat op een konijntje lijkt bedoelt word.
  Ook in tekenfilms vaak 103 op nummerborden of huisnummers word geprojecteerd wat het mocecucaire nr van adrenocrome 103 is…

  Dit is zo oud als de weg naar Rome en ervoor.
  Ba-aal balphometh enz.
  En of deze wezens zijn overtuigt van hun komende kinderoffer nw0 en denken dat ze aan de winnende hand zijn,
  of ze willen ondergaan in a
  “Blaze of unholly glory”
  Mark Rutte met geitenkop boven deur in torentje stelde .: als jullie willen dat het stopt moet je ons tegenhouden ,

  gerelateerd of niet
  “ik denk van wel”
  2018 typte je op g00gle n
  Mark.rufte / Pedofilie kreeg je bijna 200.000 hits.
  Doch er is meer aan de hand.
  Gister zag ik een post/vid met een jonge vrouw die zei 10 duizende snuffilm kinder moorden had gezien en zelf dit had overleeft en nu op colledge zat maar het zo zwaar had.

  Reaguurders stellen b.s.!!
  En gaven aan die meid heet
  “Grove” en woont zelfs in de buurt van the bohemian grove!
  Het is Alsof ze volkswoede Willen uitlokken!!
  Je bent geen getuige van dit soort gruwel en zit gewoon op collage en bent nog normaal aanspreekbaar en heet Grove van achternaam..

  Maar de kindertjes uit Engeland die rustig uit de doeken doen wat hun vader deed (walgelijke zaken) en dat kinderbescherming en scholen hierin een grote rol speelden kwam wel integer over.
  Net als oude krantenberichten
  uit Ierland/Schotland met archeologisch onderzoek in een waterput waar 900 kinder-skeletten met hak en steek bewijs worden gevonden , ook dit waren katholieke wees tehuizen.

  Ze bespelen beide kanten dat is duidelijk maar ze lijken vooral opzoek naar een gewelddadige reactie of vragen zelfs vermoord te worden.

  Filmpje op
  British nursingchannel telegram
  zie je een pedo rennen voor een moeder in een auto en rent over de stoep naast de auto terwijl moeder schreeuwt “Pedo!!” De man ziet een busje aankomen , zeg 60km.pu en hij duikt er gewoon onder BAM!! Zonder twijfel duikt ie onder de bus.

  Dali lama en zn zuig Mn tong doet er ook nog een schepje bovenop. Ook die ontving lady gaga en abramovic net als Beatrix deed.

  Is dit nog Hollywood en een soort psy-op of expiriment?

  Bijbel stelt dat de j00den/synagoge of satan
  in de eindtijd richting Israël
  (Of nieuw Israël/Ukraine)
  vluchten om daar met zn allen aan hun eind te komen.

  En duidelijker word dat “J00ds” geen ras geen land geen religie geen bloedlijn of lineage is,
  Maar een keuze voor macht en geld via bloeddrinken en kinder-offeren via een entiteit genaamd balphometh
  Ba-aal enz enz enz en dat velen dit weten EN er aan meedoen. Jood is een oud scheldwoord voor judah of Judean van jawel , judas.

  Want dit gaat uiteraard
  niet om de sexualiteit van een kind maar om de perversie van sodomieten en gestoorde transgenders en flikkers moordenaars en vercorupterrders die duidelijk een soort rare moed blijken te hebben gevonden die ze niet zullen kunnen waarmaken.

  Misschien houd moeder aarde een grote schoonmaak.
  En is het wachten op de purge.

  Zeker is dat dit niet ophoud tot de mens zegt dat het ophoud.

  • @J.R.

   Nou, nou, nou. Ik begrijp dat je boos bent. Ik ook. Maar sla niet door. Dat helpt totaal niet.

   Ook het projecteren op ‘joden’ als boosdoeners is volstrekt ongepast.

   Als je de bijbel aanhaalt moet je wel het hele verhaal lezen en niet zomaar wat dingen roepen. En dan graag met boek, hoofdstuk en vers citeren. En niet gelijk daarna over ‘moeder aarde’ beginnen.

   Wat is puur? Wie zegt dat? En waarom moet alles geperverteerd worden? Is het niet opvallend dat alle religies zich tegen de joden keren? Omdat God zelf gezegd heeft dat de verlosser uit het volk Israël zou komen. Uit de stam Jehuda om precies te zijn. Yeshua haMashiach is de koning van de joden. In zijn eigen worden: ik ben gekomen om verdeeldheid te zaaien. En om uiteindelijk recht te spreken. Vandaar de haat en angst.

   Alles wat die Satanisten uitvreten is gericht tegen God en zijn gezalfde. En de oorsprong van anti-semitische waar jij je ook schuldig aan maakt.

   Jood is geen scheldwoord. Jehuda is de stamvader van de jehudim. Jehuda is een heel gewone naam. Judas is de Griekse versie ervan. Jude is de Duitse versie van Jehuda en je spreekt het exact gelijk uit. Jiddisch is ook hebreeuws vermengd met Duits. Het bijbelboek Judas is geschreven door de (half)broer van Jezus.

   De verzamelnaam joden voor het volk Israël is ontstaan vlak voor de Babylonische ballingschap. Toen splitste het rijk van David en later Salomo zich in een noordelijk 10 stammen rijk en zuidelijk rondom Jeruzalem. Alle Israëlieten die volgens de wet in de tempel bleven offeren werden genoemd bij de stam Jehuda waar Jeruzalem onder viel. Degenen die afgoden van de volken (goyim) wilden vereren zijn verstrooid geraakt. Goyim betekend nu dan ook heidenen. Jehudim; volk van God.

   Wat betreft de joodse religie: omdat ze hun rechtmatige koning Yeshua ben Josef haNazarai verwierpen, oftewel de langverwachte Messias, en er geen andere troonopvolger was, was volgens hen de Torah verbroken. God had namelijk beloofd dat de troon van David altijd bezet zou zijn. Ook het dagelijkse offer kon niet meer plaatsvinden omdat de tempel verwoest was. Dat Yeshua het uiteindelijk lastste offer was en de prijs voor altijd voldaan, en dat Yeshua koning is voor altijd was voor hen niet te verteren.

   Daardoor kwamen ze met het talmoedisme als uitweg. Vermengd met kaballah; Babylonische mystiek met de herinnering dat zij als beloofd volk, een uitgekozen elite de wereld zouden regeren heeft geleid tot veel kwaad bloed. Ja, een deel van hen behoren tot de elite. Ze zijn goed in handel en geld omdat hen verboden werd om land te bezitten of een ambacht uit te oefenen. En ja ze hebben zich vermengd met andere volken. Maar ze zijn nog steeds 1 volk met 1 godsdienst. En op een vergadering van 2 joden zijn er 3 meningen.

   Maar dat is dus geen reden om alle mensen onder één noemer te scharen als verpersoonlijking van het kwaad. Dat de joden weer zullen terugkeren naar hun eigen land Israël is de vervulling van een profetie. Totaal uniek in de wereldgeschiedenis na 2000 jaar. Ze zullen daar hun ‘last stand’ uitvechten, aangevallen door de hele wereld maar ze zullen NIET uitgeroeid worden. Yeshua komt terug. Ze zullen hun koning zien en erkennen. En Hij zal ze redden.

   Dit zal gebeuren en het stopt pas als God zegt dat het ophoud. En dan komt het oordeel.

  • De joden horen inderdaad bij de synagoge van satan, want de joden dienen de sabbat ofwel de zaterdag en deze is gekoppeld aan de planeet saturnus ofwel satan, want saturnus hoort tevens bij het sterrenbeeld steenbok ofwel de bok, de duivel.

 5. Ja kinderen zijn nog makkelijk te conditioneren. Je kunt kind-soldaten creëeren die zonder geweten en emotieloos iemand de strot doorsnijden. Je kunt ook een hele generatie seksistisch maken met als doel de voortplanting te ondermijnen en te mis-bruiken voor egoïstisch ziekelijke zelfzucht. Billy Gates heeft het beste voor met de wereld. De populatie homo sapiens moet immers worden teruggebracht.

 6. in ons eigen polderlandje zijn er rituele mishandelingen al jaren bezig, bij de VPRO bij Argos is daar een radiodocu over geweest, de getoonde foto hierop de site zou gewoon om 2 homovaders kunnen gaan waarvan een zoon 1 van de vaders zoent, ik zelf zoen mijn zoons ook, niet op de mond maar wel op de wang, mijn gestorven vader nam dit over want hij vond dat mooi, in Spanje is dit ook gewoon normaal net als bij andere volkeren.

 7. De wereld is al jaren een grote teringzooi!
  Wat buiten je voordeur gebeurt, heb je geen controle over. Het enige wat een mens kan doen is zijn/haar micro-wereldje zo goed mogelijk te houden.
  Dit filmpje van jaren geleden bijv. bevat in de kern eveneens de waarheid omtrent bepaalde gezinnen en kringen.

  Incest in Zeulde – Van Kooten en De Bie https://www.youtube.com/watch?v=rzJLWGD-W40

 8. Mijn vrouw zei, vroeger, altijd als ze aan de kinderen komen dan stopt het circus van zelf.
  Helaas heeft ze ongelijk gekregen.
  Kijk maar naar de prikken.
  Zoveel beschadigde kinderen, en bijna niemand die iets zegt.

 9. Die Gates is echt een engerd hoor. Niet alleen wb het pedoïsme.
  Waar het feitelijk op neer komt nu, is dat de ouders in het verzet gedwongen worden. De meesten waarvan al hebben aangetoond dat ze pro gifspuit waren, dus wat denk je dat er gebeurt? Wie gaat hier nu een stokje voor steken? Jij?

  (En wb die foto hierboven waar Flardinga het over heeft, ik vind het een onplezierig ogend tafereel, zoals die man zich duidelijk erotisch laat zoenen door een kind dat ook nog eens Aziatisch is. Moeders laten zich ook niet op die manier zoenen door hun kids. Op de wang zoenen is heel wat anders.)

 10. Te vies om aan te pakken zo eentje . Ophangen aan de hoogste boom deze gestoorde imbeciel! En ook degenen die er aan meedoen. Vieze gestoorde wereld is het, vol met machtswellustige viezeriken. Om van te kotsen 🤮

 11. ´Het doel van SchoolsOUT
  In het covenant hebben ze ook “concrete afspraken” gemaakt met alle betrokken partijen. Zo willen ze dat in 2025 elke basisschool (!) “actief meedoet aan de vier pijlers van SchoolsOUT” en dat ook bij kinderopvanglocaties en scholen “jaarlijks actief aandacht besteden aan Coming Out Dag onder meer door het hijsen van de regenboogvlag.” ´
  https://geziningevaar.nl/artikelen/coc-wil-lhbt-propaganda-opdringen-aan-babys-en-peuters
  https://geziningevaar.nl/artikelen/minister-weerwind-wil-wetboek-genderideologisch-zuiveren

 12. Er is maar één adequate oplossing voor dat stuk duivelse gezwel en zijn medetrawanten dat is ze levend aan de hyena’s voeren.

 13. Wat ik zo leuk vindt is dat er in Nederland een stichting bestaat die “Lucifer” heet en die zich sinds 1980 geheel gesubsidieerd met belastinggeld bezig houdt met de opvang van jongeren waarvan nooit iets vernomen wordt en dat iedereen dat doodnormaal vindt
  Ook leuk is dat de Nederlandse krantendatabank delpher.nl alle artikelen van het begin van de Dutroux affaire tot en met nu waarin de naam Dutroux voorkomt achter slot en grendel bewaard zodat mensen ze niet kunnen zien zonder daar een enorme partij moeite voor te moeten doen. Het zijn allemaal zaken die er op wijzen dt de satanskerk in Nederland meer macht heeft dan we denken maar wat niet weet wat niet deert nietwaar.

  • Gates is één van de dodelijkste psychopaten ooit.
   Psychopaten als Rutte, Kuipers en De Jonge zijn bij hem vergeleken koorknaapjes. Gates is zo satanisch dat zijn naam “Gates” vermoedelijk wijst op de poorten van de hel. Het is onbegrijpelijk dat naar schatting 75% van de mensen van de westerse “ontwikkelde” beschavingen nog schijnt te denken dat gruwelijke monsters zoals Gates en Soros … filantropen zijn.

 14. Billyke was verscheidene malen gast op het sexeiland van Weinstein. Niet moeilijk dat zijn wijf er van door is. Dat die moordenaar nog vrij rondloopt, nadat India en de Filipijnen hem in den bak willen steken, is een raadsel. Hij geeft nu toe dat zijn polio-vaccins het polio-2 virus hebben aangewakkerd! Grr…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in