Pixabay

Wetenschappers die mRNA in koemelk hebben gepompt, hebben aangekondigd dat zij muizen die zich met de melk voedden “met succes” hebben gevaccineerd. Dit doet vrezen dat commerciële melk stilletjes zal worden geladen met mRNA om de ongevaccineerde bevolking te vaccineren, schrijft Newspunch.

De onderzoekers ontdekten dat zij een klein stukje mRNA in kleine pakketjes konden stoppen, exosomen genaamd, die in melk voorkomen. Vervolgens voerden zij deze melk aan muizen, en de muizen absorbeerden de exosomen in hun spijsverteringsstelsel.

Het mRNA moet in de bloedbaan en het lymfeweefsel van de muizen zijn terechtgekomen omdat hun lichamen antilichamen maakten tegen het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus.

Dr. Peter McCollough doet verslag: Vanuit wetenschappelijk oogpunt waren deze experimentele stappen van de Chinezen een verbluffend succes. Maar gezien de schade die mRNA-vaccins hebben veroorzaakt in termen van verwondingen, handicaps en sterfgevallen, roepen deze gegevens aanzienlijke ethische vragen op.

Het COVID States project heeft aangetoond dat 25% van de Amerikanen erin slaagde om ongevaccineerd te blijven. Deze groep zou grote bezwaren hebben tegen mRNA in de voedselvoorziening, vooral als dat stiekem of met minimale etikettering/waarschuwingen gebeurt.

Kinderen zouden kunnen worden getroffen met gemakkelijk toe te dienen orale vaccindoses of zouden mRNA kunnen krijgen via melk tijdens schoollunches en andere maaltijden zonder toezicht.

Voor degenen die een van de COVID-19-vaccins hebben genomen, zouden melkvaccins als EUA-aanbod een nog grotere belasting van het lichaam met synthetisch mRNA mogelijk maken.

  Israël: Openbaar strand GESLOTEN voor ongevaccineerden

Deze observaties doen mij concluderen dat de mRNA-technologie zojuist een geheel nieuwe, veel duistere ontwikkelingsfase is ingegaan.

Verwacht meer onderzoek naar en weerstand tegen mRNA in onze voedselvoorziening. De Chinezen hebben zojuist de eerste van waarschijnlijk nog vele gevaarlijke stappen voor de wereld gezet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mondkapjes zullen de mens in stilte nog jaren van gezondheid beroven door microplastic vergiftigingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s – Russische artillerie vernietigt wanordelijke Oekraïense terugtrekking uit Bakhmut – “845 dode Oekraïners”
Volgend artikelAmerikaanse officier: Bakhmut is gevallen – Oekraïne heeft de oorlog verloren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Dit is een typisch voorbeeld van “wetenschap” zonder moreel en moraal of een geweten.
  De hele PHARMA en de medische wereld met de wetenschap is niet meer te vertrouwen net zoals de politiek. Hetzijn allemaal zieke geesten die alleen voor het grote geld werken.

  • Helemaal correct werk zelf in de zorg en zie dit alles
   De politiek helemaal.
   Ik vraag mij steeds af wie dan de echte complottheorieën bedenken en criminelen zijn🤔
   Als ik de rest van de artikelen lees dan is het idem. Een product voldoet zogenaamd aan de eisen, en toch als je dus kijkt water allemaal in zit toegevoegd dan zit er toch een stof die schadelijk is voor de gezondheid.
   Het wetenschappelijke zelfs dat is duidelijk geworden dat ook daar de complottheorieën bedacht en gestimuleerd worden.
   Treurig 😔

   • Beste Mensen

    De dieren genaamd mensen die zijn de enigsten zonder echte Hersenen
    Ze neuken blindelings erop los
    Misschien hebben die wel hersenen
    Maar weten niet hoe die te gebruiken
    Uitleg geven hoe die te gebruiken is al uit den boze
    Aangezien dat al verwijst richting dwingen
    En dwingen is verboden
    Dus beste mensen
    Doe maar wat U allen het beste lijkt

    Dank U

 2. Maar hoe moet ik dat dan zien?
  Ons doodshoofd die stiekem boven een melktank wat rotzooi er bijdoet?
  Of komt dit vanuit het injecteren van het vee?
  Dat kan ook geen lang leven hebben want bij een test in Australië waren alle koeien binnen no time overleden.
  Ja maakt mij niet wijs dat een melkfabrikant, of alle, nu nog toestaan dat die zooi er bij gedaan wordt door de overheid.
  Of zou daar een nieuwe pandemie voor nodig zijn en zij daar ivm de urgentie toe gedwongen gaan worden?
  In de voedselketen zitten echt nog wel betrouwbare mensen en bedrijven hoor.

  • Ons voedsel wordt al jaren lang vergiftigd door de EU regelgeving met z.g. veilige hulp/kleur en conserveringsmiddelen.
   Vandaar dat er steeds meer mensen aan allerlei allergieën en vreemde neurologische kwalen lijden.
   De grote voedsel giganten zijn allang overgenomen door de satanische sekte. De voedselindustrie maakt ons uiteindelijk ziek zodat we daarna afgemaakt kunnen worden door Big Pharma.
   Een langzaam proces die de kwaliteit van ons leven verpest en ons heel veel geld kost want medicatie is kostbaar.
   Dit proces is echter in de ogen van die ‘gezellige club’ philantropen te langzaam vandaar dat ze overgestapt zijn op de covid-19 hoax.
   Dus alles wordt ingezet om ons op te ruimen. Chemtrails in de lucht die het oppervlaktewater vergiftigen, ons voedsel, smerige chemische medicijnen met lekker veel bijwerkingen ect.
   En als je na al die ellende nog twee stappen zonder te struikelen kunt zetten dan verzinnen ze wel weer een fake oorlog om je alsnog af te maken.

   • By the way;
    Niet alle maar helaas heel veel wetenschappers zijn zielige egotrippers die onethisch bezig zijn. Ze vinden dingen uit waar de mensheid NIET op zit te wachten maar die wel een afschuwelijke agenda dienen.
    Of ze liegen er oplos zoals die z.g. klimaatwetenschappers.

   • Als het onder de noemer vaccin valt kun je een tijdelijke noodvergunning verkrijgen op een middel die nog in een klinische fase zit. Deze tijdelijke noodvergunning loopt eind december 2023 af voor de meeste fabrikanten.

    Alleen zo kunnen de fabrikanten hun aansprakelijkheid voor dat klinische product ermee ontlopen en staat de desbetreffende Staat voor deze aansprakelijkheid in. De Staat kan dan wel aanbevelen of indirect verplichten, door er voorwaarden aan te stellen als jij de injecties niet neemt. Maar omdat alle deelnemers uiteindelijk vrijwillig deze klinische injecties in zich laat injecteren, valt alle aansprakelijkheid op de persoon zelf en niet meer op de desbetreffende Staat. Dit is de duistere truc om zo de code van Neurenberg te omzeilen.

    De media heeft de taak om het verhaal op te blazen dat het zogenaamd extreem gevaarlijk en besmettelijk is, zodat de mensen angstig worden. Dit verhaal wordt constant verkondigd door de media en er erg veel fictieve sterfgevallen en/of besmettingen erbij verzonnen om het verhaal kracht bij te zetten. Zodat de mensen langzamerhand het gaan aannemen als de enige waarheid. Om de mensen richting de injecties te krijgen.

    Zodra erop jouw emotie gespeeld wordt door de politiek en media, wat we propaganda noemen is altijd ten nadele van de doelgroep. Maar velen zijn dan al zo ver gehypnotiseerd door de propaganda technieken, dat zij niet alleen vrijwillig uit eigen beweging de injecties halen, maar er zelfs trots en dankbaar voor zijn dat de overheid hen beschermd tegen het (fictieve) gevaar.

    Dan kun je als nuchtere die zijn emoties onder controle heeft en zo de waarheid achter de injecties ontdekken, maar je kunt de gehypnotiseerde mensen dat niet duidelijk maken. Wat je ook probeert als nuchtere, uiteindelijk wordt jij als nuchtere uitgesloten door de gehypnotiseerde, omdat jij hun verhaallijn niet volgt en daarmee niet met hun groepsdenken meegaat wordt je uit de groep gegooid zonder pardon.

 3. Raar verhaal. RNA is zeer vergankelijk. Het zou zeker in de maag vol HCl meteen vergaan. Ook in “bolletjes”. Mensen worden bolletjes slikkers hihihi. En muizen drinken koeiemelk? En het vee moest toch dood? Apart hoor.

 4. What doesn’t kill you makes you stronger denk ik dan maar bij het gebrek aan bronnen en een teveel aan angstporno. Nog ff en je word ziek van naast een pak volle melk staan.

  • Mensen worden niet meer bang van Corona en het klimaat dus nu moeten ze andere dingen verzinnen. Mensen worden bang gemaakt voor de dood en daar spelen ze dan lekker op in met 1000 en 1 enge dingen. Accepteer dat je dood gaat, heb er geen angst voor en ze kunnen je nergens meer bang voor maken! Maar pas wel op voor shedding van een pak melk idd!! 😀

   • Ja ze maken je bang voor iets dat gewoon onvermijdelijk is. T trieste is, waarom zijn zovelen bang voor het onvermijdelijke?

 5. Hoe zit het als je melk (eerst) kookt? Dan kan ik de melk in elk geval nog in Bechamel saus en in pap en puree verwerken, etc…

 6. Overigens voor de mensen die enthousiast koemelk drinken. Koemelk is moedermelk voor het kalfje! Als wij al niet op zoek gaan naar zwangere vrouwen om mensenmelk te mogen ontvangen (dat eigenlijk logischer zou zijn) waarom doen we dat dan wel bij koeien? Veel mensen kunnen koemelk niet eens goed verteren omdat ze lactose intolerant zijn. Bovendien is koemelk hartstikke dood door de pasteurisatie, verhitting e.d. voordat het in de winkel komt. Ook is het zuurvormend in het lichaam waardoor je juist méér calcium kwijtraakt dan dat je door de melk binnenkrijgt en dus meer kans maakt om osteoporose op te lopen. gr, marco
  https://www.youtube.com/watch?v=L44_4lVfQqI

 7. moeten we het zootje in denhaag oppakken en volpompen met mRNA?
  ja natuurlijk zo moet het , trechter in in mond en volgieten die handel.

  ben wel tegen geweld maar het kan ook zachtjes toch?

 8. Satanisten, In Nederland ca 35%
  Volgers in netwerken.
  Deel van het resterende, leeft naar satanistische gebruiken, dmv verleiding en bedrog.
  Vb : vreemdgaan, geld-, hebzucht, status. ‘ goed voor elkaar als je ‘arts’ bent, inkomen/sociaal etiket’ en zie de inhoud.

  Men wil 90% dumpen, in 2020 is het van start gegaan.
  Één ding, dood ga je, de vraag is hoe je verder wilt na dit relatief kortstondige bestaan.

  Tip, ❤️ bid tot de almachtige scheppende God, – niet tot sprookjes figuren-

  Mi : God gaat de wereld/ mens niet veranderen, wel heeft het scheppend vermogen om de gevolgen gunstiger uit te laten pakken. (mogelijk geeft ‘hij’ je ook inzichten waar nodig)
  hoe meer input, hoe meer output.
  …. ❤️ ….

  • 35% satanisten van de 18 miljoen. 35% van 10 miljoen is al 3,5 miljoen dus minimaal 6 miljoen satanisten van de 18 miljoen mensen, pffff je ziet het idd al aan vele hun kop in dat land dat je al bijna begint te kotsen, buiten dat je mss zelfs depressief en agressief wordt als je bv de kop van grapperhaus e.d ziet.

  • Pleur op met je god. Zoek fijn een passend forum. 35% satanisten, je bent niet goed. Rutte is gek, maar jij doet een goede poging deze idioot te overtreffen.

   • “bid tot de almachtige scheppende God” Wat klinkt het weer heerlijk zweverig …..misschien een beetje aangewakkerd omdat het pasen is?
    Aan de andere kant is het best handig om gelovig te zijn. Ik had een familielid waarvan haar dochter overleed ten gevolge van een ongeluk. De gelovige moeder in kwestie zei toen: wie weet waar mijn dochter voor bespaard gebleven is!
    Ja, zo lust ik er nog wel 1 en misschien wel 10 ook. Kortom ik vind het allemaal prima of je gelooft en waarin dat moet je allemaal zelf weten, maar probeer wel je hoofd er een beetje bij te houden. Ik mag het misschien niet zeggen, maar in feite is het wel zo dat alle kerkgangers ook schapen zijn die achter iemand aanhobbelen met zijn of haar mooie verhalen. En of het allemaal waar is wat die persoon staat te verkondigen? Dat zal niemand ooit weten want naar mijn weten is er nog nooit iemand teruggekomen uit de dood. Gebruik gewoon je hersens of althans wat er nog van over is!

 9. Ik drink gelukkig geen melk, behalve een beetje in de koffie. Ook eet ik nauwelijks zuivel producten want zuivel blijkt mogelijk kankerverwekkend (alhoewel dat vooral wordt beweerd door veganisten, dus zit er wel ’n bias in), maar ik vind zuivel i.h.a. gewoon ook niet lekker.

 10. Hahaha NAVO en de US hebben verloren ondanks al die wapens opleiding eigen soldaten. Tijd voor de Russen om door te stoten? Zou eigen schuld Europa zijn. Maar Russen hebben die ambitie nooit gehad zij wilden juist bij het westen horen maar Europa heeft niets te willen dat bepaald de US. En nu is het voor deze tirannen end game.

 11. HOAX. Pas op mensen, laat je niet gek maken. Ook dit is weer gebaseerd op het idee dat er een “virus” zou bestaan. Totaal fake deze bangmakerij.

 12. Hier ben ik niet bang voor. In de maag is niet hetzelfde als in de bloedbaan. Het maagzuur maakt korte metten hiermee. Mij maak je niet bang.

 13. Beste Mensen

  Hierbij
  De wetenschap speelt voor de onschuldige
  Laat de staat dwingen de Boeren om DAT Vergift welk al is vermengt samen met de Anti Klonter Middel in de Koel opslag Melk Tank gooien
  Zo kan er worden gezegd
  Jah …. Jullie doen het toch Zelf …..
  Als de Boer het niet had gedaan
  Dan leefde je misschien nog
  Immers niemand weet wanneer de Dood staat geschreven in het logboek vam Jama Raaj de scheider van Lichaam en Geest
  Kortom het is maar een spelletje
  Speel gewoon mee

  Dank U

 14. Een beetje typisch verhaal dit.. volgens een aantal redelijk betrouwbare onderzoekers zijn exosomen lichaam gebonden.. het is het eigen opruim systeem van het lichaam, dus hoe kunnen ze exosomen van koeien ! bij muizen inbrengen ?
  Enfin hoe het ook zij, tis wel weer een leuke actie om de mensen van melk etc. af te houden en alsnog ook via deze vindingrijke lijn veel boeren de nek om te draaien..

 15. Nou vraag ik me toch echt af waar mijn reactie gebleven is?
  Mag je hier ook al niet meer zeggen wat je op je hart hebt?
  En ik heb het nog netjes gehouden ook ……

 16. Toch weer een stel Semmelweis reflexen van verschillende “reguurders” met hun uit de lucht gegrepen one liners, hoor en werderhoor en bronnen worden niet door deze idioten vermeldt, alleen het goede gevoel verdwijnt in het hoofd bij het lezen van dit artikel, zelfs de meest idiote mens weet dat de elite wie het ook moge zijn een depopulatie agenda op touw hebben gezet.

  Hier heb je de real deal

  https://twitter.com/springfield1952/status/1665795096816627714?s=20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in