In een poging om ouders te waarschuwen voor de risico’s van het nemen van de gentherapie-prik, deelde de internationaal erkende wetenschapper/arts Dr. Robert Malone, de oorspronkelijke uitvinder van mRNA-vaccinatie als technologie, een videoboodschap die ertoe leidde dat hij op alle sociale media werd verbannen. Hoewel het moeilijk te begrijpen is waarom ouders er nog steeds voorstander van zouden zijn dat hun kind de prik krijgt, gezien de bekende gezondheidsrisico’s, is het toch belangrijk om de deskundige waarschuwing van Dr. Malone voor de zekerheid te delen, schrijft Dailyexpose.uk.

Wie is Robert Malone?

Het is belangrijk om precies te weten “wie” deze “deskundige” is als u dat nog niet wist, omdat Malone, net als veel andere gewaardeerde wetenschappers, ervan is beschuldigd een “samenzweringstheoreticus” en “pro-anti-vaxxer” te zijn, terwijl hij zelf heeft toegegeven het COVID-vaccin te hebben gehad.

Niet alleen dat, maar hij heeft zijn carrière besteed aan de ontwikkeling van vaccinaties, waaronder het mRNA, DNA-vaccinatie, en meerdere niet-virale DNA en RNA/mRNA-platform toedieningstechnologieën. Hij bezit ook talrijke fundamentele binnenlandse en buitenlandse octrooien op het gebied van gentoediening, toedieningsformuleringen en vaccins.

Dr. Robert Malone behaalde zijn medische graad aan de Northwestern Feinberg School of Medicine, voltooide het Harvard Medical School fellowship als een wereldwijde klinische onderzoeksgeleerde werd wetenschappelijk opgeleid aan de Universiteit van Californië in Davis, de Universiteit van Californië in San Diego, en in de laboratoria voor Moleculaire Biologie en Virologie van het Salk Institute.

Hij was ook assistent en universitair hoofddocent pathologie en chirurgie aan de Universiteit van Californië in Davis, de Universiteit van Maryland, en de Armed Forces University of the Health Sciences.

  Australisch parlementslid roept vrije burgers op om in opstand te komen tegen de Covid tirannie

Hij heeft ongeveer 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en zijn werk heeft meer dan 12.000 citaties, wat hem een “outstanding” impact factor rating geeft op Google Scholar.

Hij is lid of voorzitter geweest van comités van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Diensten en het Amerikaanse Ministerie van Defensie en is uitgenodigd om op meer dan 50 conferenties te spreken. Momenteel is hij niet-stemgerechtigd lid van het ACTIV-comité van het NIH, dat belast is met het beheer van het klinisch onderzoek naar een aantal behandelingen met geneesmiddelen en antilichamen voor COVID-19.

Hier volgt de woordelijk uitgeschreven boodschap van Robert Malone uit zijn video.

Dr. Malone’s waarschuwing

Lezend uit een voorbereid script waarvan hij zegt dat het is om er zeker van te zijn dat “elk woord en wetenschappelijk feit correct is” begint Malone:

Ik sta achter deze verklaring omdat ik beroepsmatig betrokken ben geweest bij onderzoek naar en ontwikkeling van vaccins. Ik ben ingeënt tegen COVID en ben in het algemeen voorstander van inenting. Ik heb mijn hele professionele loopbaan gewijd aan de ontwikkeling van veilige en doeltreffende methoden voor de preventie en behandeling van infectieziekten.

Voordat u uw kind laat vaccineren – een beslissing die niet meer teruggedraaid kan worden – wil ik u graag deelgenoot maken van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de door mij ontwikkelde mRNA-vaccintechnologie:

Er zijn drie punten die ouders moeten begrijpen:

De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van uw kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te produceren. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen, waaronder

  Waarom ik de tweede dosis niet neem

• Hun hersenen en zenuwstelsel

• Hun hart en bloedvaten, inclusief bloedstolsels

• Hun voortplantingssysteem

• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen teweegbrengen in hun immuunsysteem

• Het zorgwekkende is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is

• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren

• Je kunt het littekenweefsel van het hart niet herstellen

• Men kan een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en

• Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

Het tweede punt waarvan u op de hoogte moet zijn, is het feit dat deze nieuwe technologie niet afdoende is getest.

• We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voor we de risico’s echt kunnen begrijpen

• Schade en risico’s van nieuwe geneesmiddelen worden vaak pas vele jaren later bekend

• Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind meedoet aan het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mens

Een laatste punt: de reden die u wordt gegeven om uw kind te vaccineren is een leugen.

• Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders

• Het tegendeel is waar. Hun immuniteit na het krijgen van COVID is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de hele wereld, van deze ziekte te redden.

Samenvattend is er geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen in te enten tegen de geringe risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waarmee u als ouders en uw kinderen wellicht de rest van hun leven zullen moeten leven.

  Dr. Erich Freisleben - Patiënt zei nog op zijn sterfbed: "Zeg tegen iedereen dat ze zich niet moeten laten vaccineren"

De risico-batenanalyse is niet eens in de buurt van een vergelijking.

Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.

Het zou iedereen moeten verontrusten dat van een expert op dit gebied zoals Robert Malone zijn belangrijke boodschap wordt gecensureerd, vooral wanneer het een waarschuwing is om de kinderen te beschermen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. ROBERT MALONE DOSSIER

Dr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVirus of geen virus – Het vaccin is dodelijk
Volgend artikelAaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. In het dystopische Big Brother boek genaamd 1984 van schrijver George Orwell had je het ministerie van Waarheid. De ongelooflijke censuur die we nu beleven komt daar aardig dicht bij in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in