Israël was het eerste land dat begin 2022 begon met het toedienen van de vierde booster-injecties. Turkije is in diezelfde periode begonnen met het toedienen van de vijfde boosterprikken. Maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat de bevolking van die landen minder gevoelig of zelfs immuun is voor de nadelige effecten van de injecties, bericht Thecovidblog.com.

Wie zijn de Israëli’s?

De westerse wereld verwijst naar het volk Israël als “Joods”. Bijbelse Joden stammen af van de stam van Juda, wat de mensen van het huidige Israël niet zijn. Israëliërs zijn Asjkenaziërs en politieke zionisten. We zullen ze in dit artikel afwisselend met een van deze twee namen of de nationaliteit aanduiden. Je hoeft niet verder te kijken dan de Torah, in het allereerste boek, om Asjkenazis te beginnen begrijpen.

En de zonen van Gomer, Askenaz, en Riphath, en Togarma… Door dezen werden de eilanden der heidenen verdeeld in hun land; een ieder naar zijn tong, naar zijn families, in hun natiën. Genesis 10:3-5 (KJV).

Gentiles [heidenen] zijn natuurlijk niet-joodse mensen. Interessant of anderszins, de voorgaande passage komt alleen voor in de King James Versie van de Heilige Bijbel. In alle volgende bijbelversies is hij geschrapt en/of veranderd. Veel mentale gymnastiek heeft gedurende decennia over dit ene vers plaatsgevonden. Deze blogger werd bijna uit een geschiedeniscursus van de universiteit gezet omdat hij een verhandeling schreef over Asjkenazi en Asjkenaziërs die het geaccepteerde narratief in twijfel trok.

Het Nieuwe Testament is nog onomwondener over het wie en wat van de huidige Israëli’s.

“Ik ken uw werken, en uw verdrukking, en uw armoede, (maar gij zijt rijk) en Ik ken de godslastering van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en het niet zijn, maar de synagoge des satans zijn.” Openbaring 2:9 (KJV)

Een van de beste boeken die deze blogger ooit over dit onderwerp heeft gelezen is The Invention of the Jewish People van Dr. Shlomo Sand, professor in geschiedenis aan de Universiteit van Tel Aviv. Het boek is natuurlijk op grote schaal door de mainstream media veroordeeld, ondanks het feit dat Dr. Sand de zoon is van overlevenden van de Holocaust en een professor in vaste dienst aan een van de meest prestigieuze universiteiten van Israël.

Dr. Sand’s boek, gecombineerd met Arthur Koestler’s 1976 boek The Thirteenth Tribe: The Khazar Empire and Its Heritage, laat er weinig twijfel over bestaan dat de Asjkenaziërs afstammen van Oost-Europeanen en Turken.

De “ethno-bom” rapporteert

De Sunday Times in het V.K. berichtte op 15 november 1998 dat Israël een biologisch wapen aan het ontwikkelen was dat Arabieren doodt, maar onschadelijk is voor Asjkenaziërs. Het bericht, waarin westerse inlichtingenbronnen worden geciteerd, zegt dat Israëlische wetenschappers “proberen om kenmerkende genen die Arabieren dragen te identificeren om een genetisch gemodificeerde bacterie of virus te creëren”. Het wapen zoals beschreven in het verhaal klinkt waarschijnlijk zeer bekend voor degenen die deze blog volgen.

“Het is de bedoeling gebruik te maken van het vermogen van virussen en bepaalde bacteriën om het DNA in de levende cellen van hun gastheer te veranderen. De wetenschappers proberen dodelijke micro-organismen te ontwikkelen die alleen de dragers van de kenmerkende genen aanvallen.”

Verschillende Amerikaanse media probeerden het verhaal te “debunken”. Maar één van hun bronnen die gebruikt werd om het verhaal te ontkrachten heeft misschien wel de grootste aanwijzing gegeven voor een verband tussen de ethno-bom van 1998 en de COVID-19 injecties van vandaag. Dr. Bill Richardson diende als plaatsvervangend assistent van de minister van defensie in zowel de Reagan als de H.W. Bush regeringen. Salon interviewde hem om het verhaal te ontkrachten.

“Ik denk dat het onzin is,” zei Richardson tegen verslaggever Jeff Stein. Hij vervolgde met deze antenne-uitstrekkende uitspraak, aangezien het betrekking heeft op de mogelijke inzet van een ethno-bom:

“Zelfs als een ethno-bom zou worden ontwikkeld in een petrischaaltje, [zei Richardson], is er een lange sprong van het hebben van een mechanisme naar het hebben van een levensvatbaarheid in het milieu, een wapen, of een vector, of een middel voor verspreiding,” zei hij.

Natuurlijk zijn de COVID-19 “vaccins” van Johnson & Johnson en AstraZeneca virale vectoren. J&J, meer bepaald, gebruikt Adenovirus 26 om DNA af te leveren dat cellen instrueert om spike-eiwitten te produceren.

  Vaccins die zich verspreiden als een virus

Apartheid Zuid-Afrika oorsprong van ethno-bommen

In elk rapport over de Israëlische ethno-bom om Arabieren te doden stond dat Israëlische wetenschappers onderzoek uit Zuid-Afrika gebruikten als basislijn. De Europeanen die Zuid-Afrika regeerden, probeerden in de jaren ’80 een biologisch wapen te ontwikkelen dat alleen zwarten doodt. Het hierboven gelinkte UPI verhaal zegt het volgende:

Foreign Report citeerde in oktober niet met naam genoemde Zuid-Afrikaanse bronnen die zeiden dat Israëlische wetenschappers Zuid-Afrikaans onderzoek gebruikten in een poging een “etnische kogel” tegen Arabieren te ontwikkelen. Het hoofd van een Zuid-Afrikaanse fabriek voor chemische en biologische oorlogsvoering, Dr. Daan Goosen, zei dat zijn team in de jaren ’80 de opdracht kreeg om een ‘pigmentatiewapen’ te ontwikkelen dat alleen op zwarten gericht zou zijn. Hij zei dat het team de verspreiding van een ziekte in bier, maïs of zelfs vaccinaties besprak, maar er nooit in slaagde er een te ontwikkelen.

Het verhaal gaat verder met te zeggen dat Israëlische wetenschappers Arabische specifieke genetische eigenschappen hebben ontdekt die ze met biologische wapens zouden kunnen uitbuiten. “De bedoeling is gebruik te maken van het vermogen van virussen en bepaalde bacteriën om het DNA in de levende cellen van hun gastheer te veranderen,” aldus het verhaal.

De goede Dr. Lee Merritt, in een recente uitzending met advocaat Reiner Fuellmich, verduidelijkte het voorgaande verder. Zij vertelde hoe Australische wetenschappers gebruik maakten van “immunogene contraceptieve” technologie om de muizenpopulatie drastisch te verminderen.

De knaagdieren werden gevangen en geïnjecteerd met zelfvernietigende “vaccins” die de vrouwelijke eierstokken doden. De geïnjecteerde muizen werden weer vrijgelaten in de natuur, en brachten de vaccins via shedding over op andere muizen. Het steriliseerde duizenden van hen. Dr. Merritt zei dat de DNA-vaccins van de muizen precies zo waren opgebouwd als de J&J-vaccins. Opmerking – de video staat verderop in het artikel, omdat er opnieuw naar wordt verwezen.

Project Coast in Zuid-Afrika

Dr. Merritt zei dat er niet zoiets bestond als “opkomende infectieziekten” totdat Ebola en HIV “uit de oerwouden in Afrika kwamen”. Project Coast was de naam van het eerder genoemde chemische en biologische wapenprogramma in Zuid-Afrika. Het doel was om deze wapens zo te maken dat ze niet te traceren en op te sporen waren. Ze zouden langzaam doden, verminken en manipuleren zodat het moeilijker is de oorzaak te achterhalen. Naar verluidt konden deze wapens niet alleen steriliseren en verlammen, maar ook de persoonlijkheid van zwarte mannen veranderen zodat ze volgzamer werden, en rebellies konden voorkomen.

De eerder genoemde Dr. Goosen stond aan het hoofd van Project Coast. De wapens werden nooit volledig ontwikkeld omdat Project Coast ontbonden werd toen Nelson Mandela in 1994 de macht overnam. Maar Dr. Goosen zei, “de wapens in de verkeerde handen hadden miljoenen kunnen doden.”

Hier is een korte documentaire over Project Coast.

Wie ontwikkelde de COVID-19 “vaccins”?

Albert Bourla werkt sinds 1993 bij Pfizer. Hij werd in januari 2018 gepromoveerd tot Chief Operating Officer, voordat hij later dat jaar tot CEO werd benoemd. Hij heeft dus al sinds het begin van de zogenaamde pandemie de leiding over Pfizer.

Bourla spreekt vaak over zijn liefde voor Israël en hoe zijn ouders de Tweede Wereldoorlog overleefden. Op 9 november 2021 nam hij de Theodor Herzl-prijs in ontvangst. De onderscheiding wordt uitgereikt door de Zionistische Wereldorganisatie (WZO), en wordt toegekend aan de meest invloedrijke en belangrijkste zionist ter wereld. In zijn dankwoord vergeleek Bourla 9 november 1938 (Kristallnacht) met 9 november 2020 toen Pfizer aankondigde dat hun mRNA injecties effectief waren tegen COVID-19. Neem dat voor wat je wilt. Bourla heeft de Pfizer mRNA injecties niet ontwikkeld. Maar hij koos de mensen die het wel deden.

Dr. Mace Rothenberg werd door de nieuwe CEO Bourla in januari 2019 tot Chief Medical Officer gepromoveerd. Rothenberg leidde de volledige ontwikkelingsinspanning voor Pfizer’s mRNA injecties. Hij nam in januari 2021 ontslag bij Pfizer, zodra de door hem ontwikkelde mRNA injecties werden ingezet op de mensheid. Rothenberg is een zionist. Mikael Dohlsten is de Chief Scientific Officer van het bedrijf en hoofd van onderzoek en ontwikkeling. Ook hij is een zionist.

  Moorddadig werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs: Dr. Robert Malone antwoordt

Tal Zaks – Moderna

Dr. Tal Zaks werd in maart 2015 benoemd tot Chief Medical Officer van Moderna. Hij was de man die verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de Moderna mRNA-injecties. Zaks is geboren in Israël en diende in het Israëlische leger als hospik en ambulancechauffeur. Hij heeft het vaak over zijn Israëlische afkomst en laat er geen twijfel over bestaan waar zijn loyaliteit ligt.

Toevallig of niet, Zaks trad afgelopen februari terug uit zijn Moderna CMO positie, rond dezelfde tijd dat Rothenberg Pfizer verliet. Hij is nu lid van de raad van bestuur van het Israëlische farmaceutische bedrijf Teva.

En dan zijn er nog Facebook, YouTube en Google. Deze drie platforms zijn de primaire COVID-19 en “vaccin” propagandamachines. Ze zijn eigendom van Mark Zuckerberg, Sergey Brin en Larry Page. Het zijn allemaal zionisten.

Smoking gun bewijs dat Moderna SARS-CoV-2 heeft gemaakt

We zouden die term nooit lichtzinnig gebruiken, omdat het de geloofwaardigheid kan vernietigen. Maar er is een fascinerend rapport dat deze blogger zal proberen samen te vatten en in lekentaal uit te leggen, omdat het zeer wetenschappelijk en vrijwel onbetwistbaar is.

Allereerst moeten we eer betonen aan Prashant Pradhan van de Department of Nuclear Medicine at Sanjay Gandhi Postgraduate Institute of Medical Sciences in Locknow, Utter Pradesh (India). Hij identificeerde aminozuursequenties van het SARS-CoV-2 genoom/proteoom in zijn 2020, nu ingetrokken paper, getiteld, Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag.” Het is op zichzelf al boeiend om te lezen.

Vervolgens geven we de eer aan Dr. Ah Kahn Syed. Hij is arts en gepromoveerd. De naam is een pseudoniem omdat zijn werk over dit onderwerp in wezen een klokkenluider is; en hij zijn posities niet wil verliezen. In zijn artikel maakte deze blogger ook kennis met het Basic Local Alignment Search Tool (BLAST) dat wordt beheerd door de National Institutes of Health. Het kostte me drie keer lezen van zijn artikel en 2-3 uur stoeien in BLAST om de wetenschappelijke waarheid te begrijpen. We hebben ook twee biologie professoren van twee verschillende universiteiten in de V.S. het artikel van Dr. Syed laten lezen, en hen gevraagd het te weerleggen. Beiden zeiden dat het onderzoek en de analyse ijzersterk waren.

Het “rokende pistool” als je wilt is #CTCCTCGGCACGTAG (merk op dat we de hashtag hebben toegevoegd. Het is geen onderdeel van de sequentie). Dat is de 19 nucleotide genoomsequentie van SARS-CoV-2. De kans dat deze sequentie in de natuur voorkomt is minder dan één op een miljard. Vóór 2020 bestond er geen virus met deze sequentie. Elk patent in BLAST dat deze bijna-onmogelijke sequentie bevat, is eigendom van Moderna, en ze dateren allemaal van voor SARS-CoV-2.

Dr. Michael Worobey is hoofd Ecology and Evolutionary Biology aan de Universiteit van Arizona. Hij probeerde te bewijzen dat SARS-CoV-2 een product van de natuur is. “Dr. Syed” reageerde en ontmantelde de argumenten van Dr. Worobey volledig in één tweet. De laatste verdween en reageerde verder niet meer.

In feite gebruikt Dr. Syed de #CTCCTCGGCGGGCACGTAG hashtag vaak op Twitter. Geen enkele “factchecker” of dokter die in handen is van de grote farmaceuten wil er aan. Het zal geweldig zijn wanneer/als deze gegevens deel uitmaken van een federale rechtszaak die onderworpen is aan de regels van bewijs en procedure. Lees het volledige Dr. Syed artikel en commentaar hier.

Maar waarom zou Israël zijn eigen volk vergiftigen met de injecties?

Twee van de eerste 13 verhalen die we schreven op The COVID Blog in januari 2021 gingen over Israël. Ten minste vier Israëli’s stierven en 13 anderen ontwikkelden Bell’s Palsy na Pfizer mRNA injecties tegen 16 januari vorig jaar. Maar het interessantere verhaal ging over het Helsinki Comité voor Mensenrechten dat Israël beschuldigt van het uitvoeren van ongeoorloofde proeven op mensen in het land. Pfizer en de Israëlische regering ondertekenden een overeenkomst die Pfizer in staat stelde gegevens te verzamelen over alle Israëli’s die de injecties kregen.

  Overleeft u de "Tripledemie"? "Deskundigen" waarschuwen voor naderend onheil

Dr. Merritt sprak over de verschillen in angiotensine-converting enzyme 2, of ACE2, receptoren per ras. Het zijn de ACE2-receptoren waar de spike-eiwitten in de mRNA-injecties zich aan vasthaken en een ravage beginnen aan te richten in het menselijk lichaam. Dr. Merritt verwees naar een artikel van juli 2020 dat gepubliceerd werd in het vaktijdschrift BMC Medicine. Wetenschappers van de Cleveland Clinic bestudeerden de rassenspecificiteit van de ACE2-route. In de studie werd de up-regulatie van ACE2-receptoren per ras gemeten, wat betekent hoe actief deze receptoren zijn in specifieke groepen mensen.

Blanke Europeanen en Amerikanen (behalve de Finnen) hebben 54% up-regulatie van de ACE2 receptoren, de hoogste van alle mensen. Zij zijn dus het meest vatbaar voor bijwerkingen en sterfgevallen na de injectie. Zwarte Amerikanen en zwarte Afrikanen hebben 39% up-regulatie. De Finnen, samen met Oost- en Zuid-Aziaten, en Latino’s, variëren van 2 tot 10% up-regulatie. Maar het meest verrassende deel van de studie – de Amish en Asjkenaziërs hebben NUL procent up-regulatie. Lees de volledige studie hier en bekijk Dr. Merritt spreken hierover hieronder.

Dan is er ook nog de studie van december 2020, gepubliceerd in het tijdschrift Biochemistry and Biophysics Report. Daarin wordt geconcludeerd dat ACE2-K26R de elektrostatische aantrekking van spike-eiwitten verminderen. Deze receptoren worden het meest gevonden in Ashkenazi populaties. Alle andere ACE2-varianten verhogen de elektrostatische aantrekkingskracht van spike-eiwitten, waarbij Zuid-Aziaten en Europeanen de sterkste aantrekkingskracht hebben. Lees de volledige studie hier.

Wat betekent dit alles?

Zionisme is een politieke ideologie die probeert de apartheidsstaat Israël te rechtvaardigen. Velen herinneren zich toen senator Joe Biden verklaarde “je hoeft geen jood te zijn om een zionist te zijn. Ik ben een zionist” in 2008 nadat Barack Obama hem als vice-presidentskandidaat had gekozen.

Natuurlijk staat Biden zowel naast Justin Trudeau (Canada), Jacinda Ardern (Nieuw-Zeeland) en Scott Morrison (Australië) als de top Pfizer woordvoerders die zich voordoen als wereldleiders.

Wat we zeker weten is dat Israël al sinds de jaren negentig over deze ethno-bom praat. We weten ook dat de Israëli’s onderzoek van het Zuid-Afrikaanse Project Coast hebben gebruikt als leidraad voor ras-specifieke wapens. Verder gedragen de spike-eiwitten zich anders in etnische Asjkenaziërs dan in alle anderen op de planeet. We hebben slechts één Israëlisch sterfgeval na injectie behandeld (zie de link hierboven) na de verhalen van januari 2021, ondanks het feit dat we veel aandacht besteden aan wat daar gebeurt. Maak daarvan wat je wilt.

Deze blogger verwacht volledige terugslag voor het schrijven van dit artikel, net zoals we kregen van Mormonen, Trump-supporters, christenen en LGBT-mensen, voor het vertellen van de waarheid. Dit is anders omdat zionisten 100% verboden terrein zijn om over te praten in de Verenigde Staten. Je krijgt het etiket “antisemitisch” als je kritisch over Israël nadenkt. Maar niemand mag hier aan de waarheid ontsnappen. En laten we eerlijk zijn – het is het toppunt van ironie dat het Illinois Holocaust Museum nu mensen vraagt om “hun papieren te tonen” alvorens het gebouw te betreden.

Wijlen Shulamit Aloni, al 30 jaar lid van de Israëlische Knesset, vertelde de grootste waarheid over zogenaamd antisemitisme in een interview uit 2002 met Amy Goodman op Democracy Now.

We weten dat vaccins de belangrijkste oorzaak zijn van toevalligheden. Nu zien we al deze toevalligheden in verband met de ontwikkeling en het gebruik van de mRNA en virale vector DNA-injecties.

De Verenigde Staten hebben in 2004 NSA-documenten vrijgegeven waaruit bleek dat het hele Golf van Tonkin incident dat de Vietnamoorlog deed escaleren, niet echt gebeurde zoals de geschiedenis vertelde. Dat is 40 jaar nadat het gebeurd is. We zullen waarschijnlijk minstens zo lang moeten wachten om de volledige waarheid over COVID-19 vaccins te kennen.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)
Volgend artikelOnthutsende video: Arts vertelt patiënt geen vaccins te nemen omdat ze binnenkort worden ingetrokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. 2 stromingen Ashkenazi. 1 groep die ws zijn oorsprong heeft in de Rijn vallei. Mogelijk geisoleerde sekte. Aangezien onderzoek aantoonde dat Ashkenazi normaal europees DNA hebben. Zij claimen rechtstreekse afstammelingen te zijn van Ashkenaz, dus Noach. En dan de bekeerde Khazaren. Ooit een groot rijk in de regio boven de Zwarte Zee. King James bijbel door mensen geschreven. Boek openbaringen niet aanwezig in oudere aramese bijbel. Miko Peled, zoon van de generaal videos heel interessant. Er dreigt al.jaren wen burgeroorlog in Israel. Misschien gaat het niet om het volk maar om het land wat wwn kleine groep door het narratief rondom dat volk wist te confiskeren. Een groep van 3000 B’nai Brith.

 2. Bedankt frontnieuws dat jullie dit (eindelijk) aanraken. Voor het waarschuwen voor de internationale joodse macht, hun agendas en verleden word ik door zowat alle zogenaamde waarheidssites gecensord, naast Jew Tube uiteraard.
  Hun agenda is uiteindelijk de wereld voor de zelfverklaarde gods ( satan) uitverkorenen zonder het afvalprodukt van de schepping, zoals ze niet joden beschouwen. Met name de lurianic kabbalistische, talmoedische, sefardische joden, vooral rabijnen, zijn het extreemst. Zelfs voor hun eigen vrouwen. Uiteindelijk willen ze een mannelijk androgyn joods ras dat de aarde voor zichzelf heeft . Het klink absurd en dat is het ook, maar dat is waar ze al drieduizend jaar naar streven en alles aan doen om dat te verwezelijken.
  Overigens zijn niet joden die zich zionist noemen niet anders dan usefull idiots, shabbos goy, alleen zijn ze te dom om dat in te zien net als de WEF puppets.

 3. Laten we het zo stellen, zodra de oorlog met rusland begint is dat een reden voor iran om na een tijdje wanneer iedereen verhit is afgeleid om israel plat te bombarderen in een week tijd. En dan word het weer een moslim land van palestina ……tja en ik log er geen minuut van wakker. Ik hoop dat de palesteintjes dan heel rap terug naar his gaan en palestina doen bevolken met veel baby’s….. en dan verbranden we alle tweede wereld oorlogsboeken , al die smerige sheis leugens en we maken dan over 10 jaar nieuwe geschiedenisboeken waar hitler een nieuwe kijk krijgt en waarin de waarheid word verteld ook over de bolsjewieken oorlog en wie de goelag heeft uitgevonden. Als iran israel wegveegt is het gedaan met de holocaust leugens en kan er aandacht besteed worden aan die 18 miljoen andere mensen die de tweede wereldoorlog niet hebben overleefd ipv aan die 3 miljoen etnische landafpakkers…..ik gun geen enkel land de dood behalve dit zieke volk dat heel de wereld al 4000 jaar in leugens dwingt.

 4. Echte Joden zijn Roet Zwarte mensen
  Die boven alles geheel geweldloos Veganistisch Vegetarisch leven
  Die leefden heel vroeger diep in Afrika
  Waar die nu zijn verdwenen
  Joost mag het weten
  In die omgeving
  Alle dieren leefden in harmonie met elkaar
  Samen met het dier dat mens heette
  En die nog steeds zo heeten
  Zoals het nog steeds in de Bijbel staat vermeld
  Nu zijn vele Witten bezeten / vermengt met het Blanke
  Door Braindrain opgelegd Gehersenspoeld
  Net als Nu gaande het geval is met hersenspoelpraktijken i.v.m.ziekte CloyoNa Co-jojo-na Corona
  Is niks anders als V.K.G.
  Verkoudheid Koorts Griep
  Deze ziekte is er om in U Uw immuunsysteem op pijl te houden
  Zodat U niet door allerlei ziekten en kwalen kan worden overmeesterd
  Als U op leeftijd bent en Uw gezondheid laat te wensen over dan kan deze ziekten U wel eens de das omdoen
  Is helemaal niet erg
  Ooit geboren betekend dood gaan op een dag
  Daar helpt V.K.G. dus ook nog eens bij
  Alleen bij die genen die naar een andere verblijfplaats heen moeten
  Dus het lichaam moeten verlaten
  Pas op vergist U niet
  Blank is niet Wit
  Wit is niet Blank
  Wilt U het niet geloven ?
  Witte Man / Vrouw
  Neem een Glas Water
  Ga met dat glas gevuld met water voor de spiegel staan
  Kijk naar Uzelf
  Kijk naar het Water
  Ziet U het verschil
  Water is Blank
  U niet
  Onthoud
  U Witte Mens bent echt niks meer waard dan een anders gekleurde
  Waar de mensen die zich nu Joden noemen vandaan komen
  Met een chutle tegen Moeder Aarde gecrasht Aliën Ras
  De Doorzichtigen die zich hebben vermengt met het Witte Ras op Moeder Aarde
  Dank U

 5. de nazi`s weer een nieuw stokpaardje bedacht .eerst de kruisiging wat de romeinen flikten, protocollen van de wijzen van sion, hitler met zijn mein kampf .het is allemaal het werk van de satan en diens volgelingen.

 6. Waarom zou de staat Israël Oriëntale en Sephardische Joden met de etno-bom willen vermoorden? Zij (vooral de Orientale Joden) zijn genetisch identiek aan de Arabieren. Uit een DNA onderzoek bleek dat een zeer groot deel van de Israëlische en Palestijnse Arabieren, zijn geen echte Arabieren, maar nakomelingen van Joden die niet naar de diaspora zijn gegaan en altijd in het land zijn gebleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in