De WHO, FDA, CDC en de meeste andere gezondheidsautoriteiten in de wereld raden u aan deze video NIET te bekijken. Waarom? Omdat het bewijst dat ze allemaal onbekwaam zijn om veiligheidssignalen te controleren, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Deze video onthult het feit dat het COVID-vaccin gevaarlijk is, ernstige bijwerkingen veroorzaakt die niet verdwijnen, bewijst causaliteit, bewijst dat vaccinletsels echt zijn, bewijst dat wereldregeringen deze gegevens opzettelijk uit de openbaarheid houden (d.w.z. dat ze corrupt zijn), en bewijst dat bijna elke wereldgezondheidsautoriteit het mis had over de veiligheid van de COVID-vaccins.

En we zullen ook laten zien dat YouTube net zo corrupt is wanneer ze de livestream censureren, zodat u de waarheid over wat de Israëlische wetenschappers aan het Israëlische ministerie van Volksgezondheid hebben verteld, niet te weten komt.

U zult het niet willen missen.

Het is eindelijk hier

De video is zo belangrijk dat ACIP voorzitter, Stanford professor Grace Lee mij probeerde te laten arresteren zodat ze niet hoefde te antwoorden op de vraag: “Wilt u de veiligheidsgegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zien?” De video van de Palo Alto agenten die mij voor haar voordeur confronteren heeft 34.000 views en 646 likes en slechts 3 duimen omlaag (waarschijnlijk van Grace Lee, haar man en hun hond).

Dit is de video die geen enkele gezondheidsautoriteit in Amerika (behalve Troy Ross en Joe Ladapo) u wil laten zien.

Dit is de video die ELKE verslaggever van de mainstream verboden is te bekijken. Als u ernaar kijkt, zullen ze u ontslaan.

Dit is de video die geen van uw blauw-pil vrienden zal kunnen bekijken.

  Dr. Peter McCullough onthult hoeveel artsen werden omgekocht om COVID-prikken te pushen

Hint om geld te verdienen: U kunt snel veel geld verdienen door met uw blauw-pil vrienden $100 te wedden dat zij de film niet van begin tot eind kunnen bekijken en zich niets kunnen herinneren van wat er in de video is gebeurd. Na de eerste paar minuten zal hun geest stilvallen door de cognitieve dissonantie en zullen hun ogen glazig worden. Ze herinneren zich niets meer.

De video van het jaar

Dit is de video die bewijst, met gegevens die niet kunnen worden genegeerd, dat de COVID-vaccins onveilig zijn en dat de gezondheidsautoriteiten ernstige veiligheidssignalen negeerde die niet verdwijnen.

Dit is de video die BEWIJST dat er vaccingewonden zijn.

De Israëlische regering wil niet dat u deze video ziet, hij is niet goedgekeurd voor vertoning op YouTube, geen van uw lokale, staats- en federale gezondheidsautoriteiten wil dat u de video ziet. De mainstream media willen niet dat u de video ziet. Uw congreslid wil niet dat u het ziet. Joe Biden wil niet dat u het ziet. Ashih Jha en zijn vriend Vivek H. Murthy willen absoluut niet dat u het ziet. Uw dokter wil niet dat u het ziet. Uw blauwe pil-vrienden willen niet dat u het ziet.

Dus wat gaat u doen?

Inschrijven natuurlijk!

Hier is de link met de aanmeldingsinformatie.

Ik heb ze gevraagd een Rumble livestream te plaatsen (Hint: er is een reden dat Senator Johnson niet livestreamt op YouTube).

Hoe snel zal YouTube de video censureren?

Eens kijken of mijn lezers kunnen raden hoeveel seconden er verstrijken voordat YouTube de livestream censureert. Dit is immers een GEHEIME discussie tussen het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en topwetenschappers in Israël over een studie in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid. Omdat het als waarheid en feitelijk wordt gekwalificeerd, schendt het de Community Standards van YouTube (die alleen video’s toestaan die de “veilige en effectieve” propaganda van de overheid ondersteunen):

  Gevallen van hersenbeschadiging bij kinderen rijzen de pan uit na COVID-19 Vaccin

Opmerking: Als u antwoordde: “Ze zullen het überhaupt niet censureren”, leg dan in de commentaren uit waar u de afgelopen 3 jaar hebt gewoond.

Voor meer over de video

  1. Exclusive: Proof that Israel found serious safety problems with the COVID vaccines then deliberately covered it up
  2. I just learned why the Israeli Ministry of Health didn’t share the safety data
  3. The Israeli Ministry of Health confirmed to Reuters that the leaked vax safety video is legit

Dit wordt episch

Zet het nu in uw agenda.

Hier is de link met de aanmeldingsinformatie.

Deel dit op grote schaal.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna
Volgend artikelSoledar einde voor Kiev: Oekraïners geven zich massaal over – Russische officier: “We zullen ze in de mijnen ‘cementeren’ als ze er niet uitkomen” (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Israël is founded by the UN and all presidents where and are Freemasons. They got the ignored jews all togheter just like they did the indians in the USA and the blacks in getto’s…They got injected with military precision by the IDF. And they now face the biggest holocaust. The biggest zionist are the Jesuits and false Christians allong with the evil occult organisations present in the freemason lodges.

  2. Ik zit al 50min te wachten tot de video begint. In het begin waren er 1600 mensen aan het wachten, nu nog 1100. Dit zal wel weer de zoveelste dode mus zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in