hardworkinghippy : La Ferme de Sourrou / flickr / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Amazon ontslaat op dit moment 18.000 mensen en in 2023 komen daar nog eens tienduizenden bij. Bed, Bath & Beyond – het bedrijf dat wordt geleid door verwaande idioten die de kussens van Mike Lindell uit hun winkels hebben verbannen – staat op het punt failliet te gaan. Grote technologiebedrijven schrappen banen, en ook het ultra-woke Vimeo schrapt een aanzienlijk percentage van zijn personeel. Tegelijkertijd bouwen pioniers van de parallelle economie op dit moment aan een nieuwe, meer gedecentraliseerde infrastructuur voor e-commerce en medicijnen, die vanaf dit jaar de wereld zal veroveren, schrijft Mike Adams.

Niemand in de bedrijfsmedia heeft dit nog door. Wat u hier leert geeft u een enorme voorsprong op de macro-economische dynamiek die van invloed zal zijn op de manier waarop mensen winkelen, producten consumeren, inkomen verdienen en omgaan met medische professionals. Dit is een tektonische verschuiving in de economie en de verliezers zullen de gecentraliseerde “woke” bedrijven zijn die de helft van hun klantenbestand hebben geschoffeerd door hun trouw te verklaren aan de LGBTQ-waanzin.

Ik heb alle details in de Situation Update podcast hieronder. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze trend die u moet begrijpen:

 1. De parallelle economie brengt mensen samen op basis van filosofische overeenstemming in plaats van louter winstbelangen.
 2. Ongeveer de helft van Amerika is bereid bewust te kiezen om alle aankooptransacties met Amazon.com en andere “woke” bedrijven, die steeds meer worden gezien als anti-mensheid, anti-verstandig, anti-vrijheid en ronduit slecht, stop te zetten.
 3. “Woke” merken zullen niet welkom zijn in de parallelle economie en zullen de explosie van nieuwe filosofisch gedreven handel mislopen.
 4. 2023+ zal een wijdverspreide decentralisatie van online e-commerce zien, dankzij de opkomst van bijna-instant e-commerce hosting platforms waarmee iedereen onmiddellijk een e-commerce front-end kan opzetten met meer dan 1 miljoen producten die al in voorraad zijn en die door netwerkpartners worden geleverd.
 5. Verkopers die pro-christelijk, pro-Amerika of pro-vrijheid zijn, zullen niet langer op de zwarte lijst kunnen worden gezet door “woke” platforms zoals Vimeo of Amazon, omdat ze levensvatbare alternatieven zullen hebben voor distributie en zichtbaarheid via de parallelle economie.
 6. Influencers, organisaties en kleine bedrijven zullen hun eigen e-commerce portalen opzetten en lanceren met behulp van deze nieuwe systemen, en zij zullen geld wegleiden van Amazon naar de zakken van gewone mensen op gemeenschapsniveau.
 7. Het gecentraliseerde magazijnmodel van Amazon zal in 2023 sterk inkrimpen met grote ontslagen, winkelsluitingen en aanzienlijke financiële verliezen. In plaats daarvan stromen de investeringen naar de nieuwe netwerken van e-commercewinkels, ondersteund door gedistribueerde, kleine lokale magazijnen die worden gerund door echte mensen, geen robots of “slaven”-arbeiders.
 8. De geneeskunde zal ook een dramatische verschuiving meemaken weg van gecentraliseerde, mainstream, pillenpushende artsen en moordlustige ziekenhuizen. In plaats daarvan zal er groei komen in de telegeneeskunde die mensen in contact brengt met complementaire, natuurgeneeskundige en alternatieve artsen die oplossingen aanreiken in plaats van medicijnen.
 9. Het netto-effect is dat er meer geld rechtstreeks naar professionals in de gezondheidszorg zal vloeien, en dat medische “licenties” niet zullen kunnen worden gebruikt door staten als Californië om de vrije meningsuiting van artsen te onderdrukken.
  Britse politie onderzoekt virtuele verkrachting van jong meisje in de Metaverse

Blijf op de hoogte voor meer updates over hoe u de parallelle economie kunt helpen opbouwen.

Ik ben in gesprek met verschillende pioniers die de parallelle economie opbouwen, en ik zal u via artikelen en podcasts op de hoogte houden wanneer nieuwe initiatieven publiekelijk worden gelanceerd.

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Luister voor de rest van de analyse van dit alles naar de Situation Update podcast van vandaag, met daarin ook een nieuw interview met mijn contactpersoon voor speciale troepenoperaties aan de grens met Texas:

– Goed nieuws over Hamlin van de Buffalo Bills
– Amazon kondigt 18.000 ontslagen aan nu Big Tech ontslagen versnelt
– Bed Beth & Beyond waarschijnlijk op weg naar een faillissement, gerund door woke idioten
– Celsius #crypto faillissement onthult dat u niet de eigenaar bent van “uw” coins.
– Japanse regering probeert gezinnen te betalen om Tokio te verlaten #ontvolking
– Drie politiemensen uit Massachusetts sterven plotseling in één week… vraag me af waarom?
– Brits gezondheidssysteem (NHS) pusht bodycams voor verpleegsters – #privacyinbreuk
– Kroaten geschokt dat invoering euro leidt tot enorme #inflatie
– AI-chatbots bijna net zo nauwkeurig als menselijke artsen
– Waarom artsen die pillen pushen zullen worden vervangen door AI, maar natuurgeneeskundige artsen niet
– Gaaf historisch artefact: meteoriet zandglas gebruikt in sieraden van Koning Toetanchamon
– Klimaatcontrole: de populaties ijsberen zijn zo groot dat Canada probeert uit te zoeken hoe ze te verminderen
– Poetin lanceert fregat met hypersonische raketten in Indische Oceaan
– Medische dictatuur nu van kracht in Californië
– Anti-woke parallelle economie zal exploderen in 2023
– Enorme migratie van handel weg van Amazon
– Decentralisatie van handel zal enorme trend zijn voor 2023+
– Telegeneeskunde explodeert ook terwijl mensen vluchten voor doodpushende artsen
– Interview met de grensteamleider van de Special Forces Texas

  Fascisme-deskundige waarschuwt dat "2024 wel eens het nieuwe 1933 zou kunnen zijn" omdat "desinformatie" de opkomst van "extreem-rechtse partijen" in de hand werkt, waardoor Vladimir Poetin Oost-Europa kan annexeren


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

9/11: Twintig jaar van leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKinderen van Azov opgeroepen om te sterven in Russische vleesmolen
Volgend artikelAanstaande zondag zal het Israëlische ministerie van Volksgezondheid toegeven dat het COVID-vaccin veel gevaarlijker is dan ze iedereen hebben verteld. MIS DIT NIET
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. GO WOKE GO BROKE !!!

  Dat is de weg , boycot alles wat met hun te maken heeft… Wij hebben de macht.
  Ken ook veel ¨wakkere¨ mensen die wel whatsapp, ticktock en facebook gebruiken want het is zo makkelijk.
  Come on man 🙂

  En gooi je ¨smart¨ phone weg dan zijn we al een heel eind.

  Ik heb alleen een huistelefoon zelfs geen oud mobieltje en mis er niks aan.

 2. Eerst zien en dan geloven, de scheiding tussen informatie en desinformatie blijft een moeilijke taak, voor velen is het liegen tegen zich zelf om iets te kunnen bevatten, zelfs dan is het uiterst onwaarschijnlijk of het artikel/thema/verhaal echt is naar mijn mening.

  Herinner Minister Olongren de dubbele paspoorthoudster over nep nieuws, allemaal om de mensen op het verkeerde been te zetten, een stripverhaal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid die de lezer zijn gehoopte ontknoping van het verhaal uit doen komen.

  • @ Adriaan,
   Ik mis een paar elementaire zaken in het artikel, dat op mij als een Utopische gedachte overkomt.
   ‘Het netto-effect is dat er meer geld rechtstreeks naar professionals in de gezondheidszorg zal vloeien’ lijkt mij een probleem als een Digital Currency het normale fiat geld vervangt, en daar een zeer repressieve controle op gezet wordt. Welk geld denkt Adams dan te gebruiken?
   Dan heb je al een cruciale factor, die op de andere factoren in het artikel van Adams, een grote invloed heeft.
   Het geheel komt op mij dan eerder over als ‘wishful thinking’, en zeker niet als een haalbare kaart.

 3. Pennings januari 7, 2023 at 15:17

  “Het geheel komt op mij dan eerder over als ‘wishful thinking’, en zeker niet als een haalbare kaart”

  Mee eens beste Pennings de artikelen van Mike Adams zijn interessant als je er verder niet over nadenkt, het is een Amerikaan en dat zegt mij genoeg, informatie als desinformatie bedoeld.

   • Tja beste, ik ben bang dat velen, zeker in deze tijd, zeer ontvankelijk zijn voor dergelijke luchtspiegelingen…
    Angst maakt dat mensen in irreële ‘oplossingen’ en theorieën een houvast denken te hebben. Tot het moment waarop zij geconfronteerd worden met de zoveelste ontkrachting van hun verwachtingen.
    Zéér misleidend, zo’n strohalm…

   • Klopt. Adams is van twijfelachtige intentie; uit eigen ervaring geconcludeerd. (Maar je haalt met een kritisch oog bij hem de kern van de zaak er uit om het verder te onderzoeken, net zoals je doet met die brulaap Alex Jones. Soms hebben de schreeuwerds en doemdenkers ergens een klein spijkertje op de kop getikt, dat je niet mag missen.

    • Nepnieuwsverspreider Alex Jones is vorig jaar veroordeeld tot een boete van zo’n 965 miljoen dollar wegens het verspreiden van fake news over de schietpartij bij Sandy Hook in 2012.
     Hij heeft in 2000 een zgn. underground reportage gemaakt over de jaarlijkse bijeenkomst van dubieuze lieden in Bohemian Grove (ten noordoosten van San Francisco). Hoe hij daar is beland blijft met veel vraagtekens omgeven.
     Onlangs las ik iets over een link tussen Bohemian Grove en het nummer Bohemian Rapsody van Queen, een gewezen dankbaar uithangbord van de duivelse muziekindustrie. Nu ik toch bezig ben, gewezen Queen-gitarist Brian May ontvangt dit jaar een lintje en mag zich dan sir noemen.

 4. Pas maar op.
  Dan is er een nieuwe wet in NL:
  De wet Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Die loopt vooruit op Europese wetgeving waarin aan bedrijven over verantwoord ondernemen verplichtingen worden opgelegd. Die wet wordt zonder twijfel een prachtig rookgordijn waarachter bedrijven aan banden worden gelegd voor profijt van de parasieten.
  Dus dan weet je al waar je tegenaan gaat lopen. Grote internationale bedrijven zoals Boskalis gaan al weg uit NL omdat ze niks met deze wet te maken willen hebben. Jouw patat onderneming met bio aardappelen uit de hoogvlaktes van Peru krijgt straks het label dat ze mensenrechten schendt en slecht voor het klimaat is met de walm en de olie.

 5. Ooo Rechterhand
  Weet dat U ook een beste vriend collega partner omgedraaide evenbeeld hebt
  Genaamd Linkerhand
  Weest daar goede vrienden mee
  Om het lichaam optimaal te laten funktioneren
  Anders word U niet alleen aangezien als gehandicapt maar bent U dat ook echt
  Immers het Hart steunt de Linkerhand
  Kijk met het verstand en U zult het zien
  Het gezonde verstand zit in de omgeving buurt van de Navel aan de binnenkant van het lichaam
  Deze mededeling Voor die genen die het nog niet wisten

  Dank U

 6. Het volgende verhaal heb ik zo veel mogelijk aan de media, sociaal of asociaal gestuurd. Meestal krijg je geen antwoord, ook niet van de “oppositie”. Met andere woorden de oppositie is fake en bestaat grotendeels uit vrijmetselaars.
  Dit is het verhaal:

  MAÇONNIEK.
  Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodde in die tijd, vooral de massa’s mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen en goed voedsel geven konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus kan je niet zien met de microscoop en ook later niet met de elektronenmicroscoop en is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en te dienen als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot deze dag van vandaag. De hele wereld gelooft in een door Louis Pasteur verzonnen “virusbesmetting”. Al in die tijd van Pasteur werd zijn “germ theorie” bestreden door Antoine Bechamp die besefte dat bacteriën en schimmels tot het leven behoren en pas tot infectie leiden als de immuniteit is verlaagd. Pasteur “won” het debat met de ramp van “covid” tot gevolg.

  https://darinolien.com/pasteur-bechamp-germ-theory/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in