Er duikt weer een nieuw rapport op om toe te voegen aan de vele andere die ernstige bijwerkingen en zelfs de dood na een Covid-19 vaccinatie bevestigen. Balsemers uit de hele wereld hebben al melding gemaakt van vreemde stolsels in de aderen van overledenen, stolsels die zij naar eigen zeggen nog nooit hadden gezien voordat de experimentele covid-“vaccins” werden uitgerold, schrijft Niamh Harris.

Natuurlijk werden veel van de meldingen genegeerd of snel geschrapt door de bedrijfsmedia en “factcheckers” gingen aan de slag met het “ontkrachten” ervan, zonder de moeite te nemen om daadwerkelijk bewijs te leveren dat de meldingen van de balsemers onjuist waren.

Het laatste bericht is afkomstig van een begrafenisondernemer in Nieuw-Zeeland met tientallen jaren ervaring.

Hij heeft bekendgemaakt dat 95% van de lichamen die hij in zijn beroep heeft gezien, binnen twee weken na hun “vaccinatie” waren overleden.

Epoch Times: Brenton Faithfull werkt al 41 jaar als begrafenisondernemer en runt al 26 jaar zijn eigen begrafenisonderneming. Hij sprak zich onlangs uit over het kennelijke verband tussen de COVID-19 vaccins en de sterfgevallen die hij heeft waargenomen.

“Het is heel duidelijk, ze sterven binnen twee weken na ontvangst van de vaccinatie, veel van hen … lijken te zijn gestorven aan anafylaxie, bijna een reactie direct op de booster.”

Anafylaxie is een acute allergische reactie van het lichaam op een antigeen, zoals dat van een bijensteek, of een injectie.

“Zij overlijden dezelfde dag, de volgende dag na ontvangst van de COVID-19 vaccinatie. Dit is geen eenmalig geval, dit is de meerderheid van de gevallen die via onze faciliteit zijn binnengekomen,” zei Faithfull in een interview.

  Nieuwe studie bewijst dat Covid-vaccins ineffectief en gevaarlijk zijn: Drievoudig gevaccineerde Australiërs hebben 35x meer kans op ziekenhuisopname

Britse begrafenisondernemer

Soortgelijke gegevens zijn besproken door begrafenisondernemer John O’Looney in het Verenigd Koninkrijk en Richard Hirschman uit Alabama, waarover The Epoch Times eerder berichtte.

“Vanaf het moment dat deze injecties in de armen gingen, steeg het sterftecijfer onvoorstelbaar. Ze bestempelden ze allemaal als COVID-doden, maar in werkelijkheid waren het bijna uitsluitend de mensen die gevaccineerd waren,” vertelde O’Looney aan The Epoch Times.

“We zien nu een recordaantal sterfgevallen bij gevaccineerden en een recordaantal jonge mensen. Zij sterven aan een mix van plotselinge zeer agressieve kankers of bloedstolsels, die hartaanvallen en beroertes veroorzaken,” voegde hij eraan toe.

Commentaar van artsen

Dr. Sherri Tenpenny, die het publiek al meer dan twee decennia informeert over de gevaren van vaccins, reageerde op de getuigenis van Faithfull:

“Op 2 december 2020 verleenden Britse regelgevers een noodvergunning (EUA) voor de COVID-19-prik van Pfizer. Binnen een week zei MHRA [Medicines and Healthcare products Regulatory Agency] Chief Executive Officer June Raine in een verklaring dat “elke persoon met een geschiedenis van anafylaxie voor een vaccin, medicijn of voedsel niet het Pfizer BioNTech-vaccin mag ontvangen. Ze zei verder dat ‘allergische reacties geen kenmerk waren van de klinische proeven van Pfizer’,” vertelde Dr. Tenpenny aan The Epoch Times.

Tenpenny merkte echter verder op dat anafylaxie het “eerste geïdentificeerde risico” was.

“Pfizer werd in januari 2022 door een federale rechter in Texas gedwongen hun bevindingen vrij te geven. Binnen die eerste tranche van documenten vindt u Tabel 3 – Veiligheidsbezwaren op pagina 10 van dit document [pdf]. Het eerste vastgestelde risico is anafylaxie. In een risico-onderzoek … uitgevoerd tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021, een periode van slechts drie maanden, werden 1.833 gevallen van anafylaxie waargenomen en stierven vier personen aan anafylaxie,” zei ze.

  Tienduizenden COVID-19 'vaccin' gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeert

The Epoch Times heeft Pfizer om commentaar gevraagd.

In bepaalde gevallen proberen Faithfull en zijn medewerkers de lijkschouwer erbij te betrekken.

Faithfull deelde een voorbeeld waarbij een man volhield dat zijn vader het vaccin niet moest krijgen, maar zijn zus zette hun vader onder druk. Toen de vader toegaf en de prik nam, overleed hij vier dagen later.

“Toen ik in augustus vorig jaar begon te tellen, was het de een na de ander, na de ander, na de ander, en toen ik op 20 kwam, waren het er 19 die binnen twee weken [na het krijgen van het vaccin] waren overleden,” zei Faithfull.

“Dus de eerste 20 dagen telde ik er 19 – dat is 95 procent,” legde de begrafenisondernemer uit. “Het volgende getal was 100 procent van de mensen die stierven binnen twee weken gevaccineerd.”

Dr. Sanjay Verma is cardioloog in Californië en ziet een dramatische toename van hartproblemen sinds de invoering van de vaccins.

“Eerder werk van Dr. Gundry toonde een toename van cardiale ontstekingsmarkers aan na COVID-19 vaccinatie. Interessant is dat van december 2021 tot juni 2022 100 procent van de patiënten die dringend een hartkatheterisatie nodig hadden voor een hartaanval waren gevaccineerd, velen van hen met boosterdoses. Meer dan de helft was recent gevaccineerd (binnen enkele weken). In een district waar 60 procent van de bevolking gevaccineerd is, was deze trend zorgwekkend,” vertelde Verma aan The Epoch Times.

“Er zijn 31.470 sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie gemeld in VAERS. De overgrote meerderheid daarvan valt binnen zeven dagen na de vaccinatie. Daarnaast zijn er nog andere zorgwekkende trends. Uit gegevens van de CDC blijkt dat er in september 2019 en september 2020 60.000 sterfgevallen waren. In september 2021 steeg dat aantal echter tot 90.000. We hebben ook talrijke berichten op sociale media over mensen, vooral atleten, die ‘plotseling stierven’ zonder duidelijke oorzaak,” zei Verma.

  Ondanks de voortdurende propaganda: Slechts één op de zes Oostenrijkers wil de Corona-vaccinatie

Verma vindt dat elke onverklaarbare dood binnen enkele weken of zelfs maanden na vaccinatie moet worden “onderzocht met een grondige autopsie,” specifiek geëvalueerd op spike-eiwit in de hersenen, belangrijke bloedvaten en het hart.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japanse onderzoekers publiceren gevallen van vreemde bloedstolsels na COVID-vaccins van PfizerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrbán: Ze vertellen ons dat Russisch gas slecht is, maar niet hoe het te vervangen
Volgend artikelDEFCON 2 in Rusland: Bevel om schuilkelders in Moskou voor te bereiden – Ontploffing Kakhovskaya dam en nucleaire explosie aan de horizon…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Jullie zijn me voor, ik moest ook lachen, zag het al voor me. Ze willen er wel heel zeker van zijn, of nog teveel “vaccins” over die nog op moesten…
  Staat overigens ook in de tekst, niet alleen in de header.

 2. Beste mensen,

  Toch graag even de titel van uw artikel corrigeren, alstublieft: “COVID-vaccinatie ontvangen binnen 2 weken na overlijden” => dat kan natuurlijk niet, en het moet dan ook “vóór” zijn i.p.v. “na”!

  Met vriendelijke groeten

  Bart Versieck

  • En inderdaad hier dus ook: “Hij heeft bekendgemaakt dat 95% van de lichamen die hij in zijn beroep heeft gezien, binnen twee weken na hun overlijden waren “gevaccineerd”.” => allereerst graag die overbodige komma tussen “gezien” en “binnen” verwijderen, en bovendien in dit geval dan maar verbeteren in “na hun “VACCINATIE” waren OVERLEDEN.”

 3. Off Topic
  Hoelang voordat Forum voor Democratie wordt verboden?
  https://www.niburu.co/10001-artikelen/17909-hoelang-voordat-forum-voor-democratie-wordt-verboden

  Je voelt waar het uiteindelijk op uit zal draaien. Een verbod niet alleen op deze partij, maar op alles wat maar enigszins wijst in de richting van een complot. Zo zal men zeggen dat het avontuur met Forum voor Democratie heeft aangetoond hoe snel mensen kunnen radicaliseren als ze zich met dit soort dingen bezighouden.

  De vraag die dan nog openstaat is of bovenstaande het gevolg is of het doel.

  Gezien de voorgeschiedenis en voorgaande ervaringen, waarbij Forum voor Democratie er vakkundig voor zorgde dat corona op de A lijst kwam, zijn wij geneigd tot het laatste.
  https://www.niburu.co/binnenland/16461-met-dank-aan-fvd-krijgt-corona-nu-a-status-in-de-wet

 4. Kiek, net aangeland hier en al 2 drinkebroeders gevonden.
  Maar, tis eigenlijk wel een beetje triest dat we hier grappen zitten te maken op een artikel wat zijn eigen triestheid niet kent?
  Een genocide die plaats vindt, recht in onze bek, en nog gaan wij de straat NIET op…sleuren het tuig uit hun huizen en hangen ze op aan de lantaarnpalen in de straten waar zij wonen.
  Want dat is de enige manier dit soort kwaad uit te roeien.

  Nooitgedacht.

 5. Dit is een te verwachten beeld.
  Hoe vaker je mRNA in je lijf krijgt hoe sneller en heftiger er complicaties optreden.
  Het mRNA is dodelijk, het is giftig , alleen de conditie en de “ aanleg “ ( natuurlijke erfelijkheid ) spelen een rol bij het moment van “ het toeslaan “ van het mRNA in het lichaam.
  Daarom zijn nog niet alle “eerst geprikten”dood….
  Het mRNA in een lichaam is een wandelende tijdbom…. ( Mike Yeadon zegt 8 jaar!)
  Bij de “ herhaal prik” wordt het mRNA wat al in het lichaam aanwezig is van de vorige prikken weer opnieuw en soms heel heftig geactiveerd waardoor er een anafylactische shock kan ontstaan.
  Deze zijn vaak dodelijk.
  In feite is deze “ vaccinatie ronde “ en zeer heftige, er zullen meer doden vallen
  En op zeer korte termijn na de vaccinatie zullen er meer prikken dodelijk zijn.
  Hoe vaker z’on vaccinatie ronde hoe meer sterf gevallen.
  Ook het immuunsysteem speelt hierbij een rol.

  OM het mRNA vaccin te kunnen produceren werd het natuurlijke immuunsysteem “omzeilt “ ( d.w.z. Gedeeltelijk onwerkzaam gemaakt ) deze procedure was nodig om het spike eiwit antistoffen te kunnen laten maken……en natuurlijk systeem dit hersteld zich helaas niet meer. ( was niet onderzocht)
  Komt er nu weer z’on prik met een ander soortig spike eiwit ( nu omicron) erbij dan wordt het teveel voor het afweersysteem ( laat het afweten ) en krijg je een anafylactische shock. Hierdoor kan nu een eenvoudig virusje al dodelijk zijn voor de gebruikers van het vaccin.

  We zullen er nog veel van horen en niet in positieve zin.

  Trouwens hebben jullie het gelezen dat de boeven in de USA een nog veel gevaarlijker virus hebben ontwikkeld .Dit is echt gain of function in Boston!
  80 % van de muizen die er aan blootgesteld worden gaan dood. Dit is een combinatie van het Wuhan virus… ( wat erg virulent ziekmakend ) was en het omicron virus ( wat zeer besmettelijk,is dus snel om zich heen greep ) Leuke wetenschappers zij verdienen aan de dood van medemensen…..
  Wat eenmaal in een laboratorium zit komt er ook eenmaal uit ook…. Dat zag je in Wuhan.
  En ze zijn er nog trots op ook. WALGELIJK ‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in