De media houden absurd vol dat COVID-vaccins “veilig en doeltreffend” zijn, terwijl het aantal gewonden en doden door vaccins toeneemt. Het wordt voor de gecontroleerde bedrijfsmedia, waartoe nu ook de sociale media van Big Tech behoren, steeds moeilijker om de verwondingen en sterfgevallen door het COVID-19 “vaccin” onder de pet te houden, schrijft Ethan Huf.

Het aantal doden loopt op en het enige wat de propagandamondstukken kunnen doen telkens als iemand op de feiten wijst, is blijven schreeuwen dat het veilig en effectief is. Hoe lang zal deze tactiek nog werken?

Het antwoord is niet lang meer, want zelfs mensen die vroeger de prikken goedkeurden en zelfs zelf geprikt werden, beginnen ernstige vragen te stellen die het establishment niet kan beantwoorden. Dus schreeuwt het establishment hetzelfde valse antwoord alleen maar harder, in de hoop dat het zal blijven hangen.

Het aantal doden na de injectie heeft een niveau bereikt dat het voor de machthebbers erg moeilijk maakt om de lammeren te laten slapen en de vaccinzeloten geënthousiasmeerd te houden,” meldt het Covid Blog.

“Daarom nemen zij hun toevlucht tot de oudste, beproefde trucs uit het boek, met name de “als je maar genoeg liegt, wordt het de waarheid-methode.”

Politifact, bijvoorbeeld, heeft onlangs hetzelfde artikel opnieuw gepubliceerd dat het eerder gepubliceerd had, waarin verklaard wordt dat zowel de injecties met boodschapper-RNA (mRNA) als met virale vectoren-DNA op geen enkele manier in verband staan met de massale toename van plotselinge sterfgevallen die zich sinds de lancering van Operation Warp Speed voordoet.

Reuters, dat eigendom is van Pfizer, herkauwt op dezelfde manier dezelfde vermoeide propaganda-artikelen over hoe er “geen bewijs” is dat COVID-19 griepinjecties mensen doden.

  21.766 DODEN meer dan 2 miljoen GEWONDEN (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Dan is er FactCheck.org, dat begin maart een artikel publiceerde waarin beweerd werd dat COVID-injecties op de een of andere manier sterfgevallen voorkomen in plaats van ze te veroorzaken, en mensen vertelde dat ze “misleidende grafieken op de sociale media” die iets anders suggereerden, moesten negeren.

Deze drie nepnieuwszenders zijn, samen met USA Today, de laatste tijd druk bezig geweest met het rondbazuinen van dezelfde napraatleugens over de COVID-19 griepprikken, die wij al vanaf het begin te horen krijgen.

Als er genoeg gevaccineerde mensen sterven, zal de wereld misschien eindelijk wakker worden – maar dan is het al te laat

Hoe zij ook proberen de waarheid te verdoezelen, de nepnieuwsbrigade kan niet verhullen dat “volledig gevaccineerde” mensen over de hele wereld zonder aanwijsbare reden extreme ziekten krijgen of dood neervallen.

Dit was vóór Operatie Warp Speed trouwens nog niet aan de orde. Pas sinds Donald Trump de prikken ontketende, gevolgd door Joe Biden die ze verplicht stelde, is het “Sudden Adult Death Syndrome” op magische wijze een realiteit geworden.

Degenen die zelf een ernstige gezondheidstoestand hebben ontwikkeld na de injectie, of die iemand anders kennen die dat heeft gedaan, zullen waarschijnlijk niet de nepnieuwskoppen blijven geloven die hun vertellen dat de prikken er niets mee te maken hadden.

Desondanks vertonen de vaccinzeloten geen tekenen dat zij met de propaganda zullen ophouden, en in plaats daarvan verdubbelen en verdrievoudigen zij hun valse verhalen. “Zionist van het Jaar” Albert Bourla, de huidige CEO van Pfizer, blijft rondgaan op elitaire bijeenkomsten zoals die van het Wereld Economisch Forum (WEF) om de “verdiensten” van een injectie aan te prijzen.

  Slechts 0,1% van de plotselinge sterfgevallen zijn ongevaccineerd, zo blijkt uit gegevens

Bourla verschijnt ook regelmatig op nepnieuwszenders als CNN om aan te dringen op meer vaccinatieplichten, en om de “ongevaccineerden”, die volgens hem misdadigers zijn, te belasteren – zelfs terwijl overal mensen met een vaccinatie dood blijven vallen.

“De voorgaande propagandacampagnes houden de vaccinzeloten betrokken, ondanks het feit dat velen van hen nu aan allerlei bijwerkingen van de injecties lijden,” meldt de Covid Blog.

“Dat zijn de ongelukkigen. Het wordt kristalhelder dat alle mensen die het vaccin toegediend krijgen, elk moment plotseling dood kunnen neervallen aan een hartaanval of hartstilstand, of in hun slaap kunnen sterven. En het gebeurt over de hele wereld.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SUDDEN ADULT DEATH SYNDROME DOSSIER

Kijk: Patholoog verklaart in 2 minuten waarom zoveel mensen plotseling aan een “mysterieus syndroom” stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLees dit niet als u gevaccineerd bent
Volgend artikelProfessor Bhakdi: Genetische manipulatie in routine-vaccinaties zal leiden tot grootste ramp ooit!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

  • Dat gaat me veel te ver. Ik heb zwaar medelijden met de goedgelovigen. Niet verder gekeken dan hun neus lang is, de vaccin-propaganda geloofd en nu lopen ze rond met een potentiële tijdbom in het lijf. Als zij de niet-gevaccineerden in hun waarde lieten (en laten) dan betreur ik hun lot.

   Echter, de vaccinzeloten die mij en u zo ongeveer naar de hel verwens(t)en… Stuk minder compassie mee.

   • Ik heb er wel medelijden mee, maar ben ook van mening dat men gewoon te goedgelovig, dom of lui is geweest om zelfs maar een momentje zelf na te denken of zelfs maar een half uurtje te besteden aan wat onderzoek.
    Ik wens ze niet perse dood, maar ben me al wel mentaal aan het instellen op het feit dat de meesten zullen sterven, of invalide of anderzins arbeidsongeschikt zullen worden. En de harde werkelijkheid is dat de misschien 15%-30% ongeprikten gewoon met geen mogelijkheid alles draaiend kunnen houden, boor zichzelf kunnen zirgen en dan ook nog eens voor de hele meute geprikten kunnen zorgen.
    Zelfs als we uitgaan van 70% geprikt en dat slechts de helft daarvan beperkingen gaat ondervinden dan is het voor de ongeprikten nog steeds onmogelijk hen te verzorgen.

   • Yep, precies zo. Jammer dan. En ze gaan vanzelf een keertje……

    De zieken bij ons op de afdeling zeg ik dan in de rondte “O? Alweer? Gevaccineerd zeker?” (Ik werk in het buitenland dus daar klinkt dat nog harder…..)

   • Ja, bij mij is de grens voor compassie hun respect richting mij, ongevaxxte. Helaas merk ik dat veel gevaxxte tamelijk afkeurend en vijandig tegen mij zijn. Voor hen geldt dan wat mij betreft: jammer eigen schuld dikke bult.

 1. Beste mensen

  Het lijkt verstandiger als de oorzaak de Bron van het Kwaad wordt aangepakt
  De heele Groep
  De Top van Crimineele mensen
  Vervolgens de Hielenlikkers van hun
  Nr 1. Bill Gates , Ellon Musk , Jeff Besos
  Nr 2. Anton Fausi
  Nr 3. George Soros
  Nr 4. Familie Rockefeller
  Nr 5. Familie Rothschild

  En ga zo verder
  De Rôzen & Oranje’s niet vergeten

  Dank U
  Dank U
  Dank U

   • Beste mensen

    Er is wel hulp nodig
    Heb helaas maar twee handen
    Daarom Assistentie gevraagd

    Wie helpt ?
    Klaus Schwab ??
    De leider van WEF de Bakermaat van ellende
    Denk van niet
    Mark Rutte ??
    Kontjes-Hielenlikker van die Moordenaars bekend als de
    Nederlandse Ellendeling
    Denk die ook niet

    Ringo kan niemand vinden die eventueel zou Kunnen & Willen helpen
    Iedereen is Bang voor dat handje vol gespuis
    Net als in de tijd van Hitler
    Helaas
    Als U zou Willen helpen ?
    Welcome

    Twee handen erbij maken het 4
    Als we zo door gaan vermenigvuldigd het tot een massa handen
    Een massa handen kan Bergen verzetten

    Dank U

     • De Kabouters weten gewoon alles
      Men kan niks voor Hun verbergen
      Hun Ogen , tast Organen , Oren , Neus zitten overal
      Die kunnen dus door een ieders oog , neus , oor , tast orgaan alles waarnemen
      Zelfs via Jezus die al heel lang geleden overleden is
      Het waren de Kabouters die de wonderen verrichten via door het lichaam genaamd Jezus Toen
      Men kan en mag die Kabouters ook wel Aliën’s noemen
      Het zijn er velen in verschillende vormen en maten
      Op dit moment kan samen met U ook nog eentje aan het mee kijken ruiken horen eten proeven ademen voelen zijn
      Het is heel mooi als men weet dat er altijd een steunpilaar aanwezig is
      Weest dankbaar tot Hem
      Hij gaat helaas dit werk niet doen
      Wat de mens heeft Verpest Beschadigd moet die ook zelf Herstellen
      Kleinbeetje hulp bij herstel werkzaamheden is altijd geboden

      Dank U

   • Dank U voor deze link
    Kon deze namelijk niet meer terug vinden

    Die heele rij horen erbij
    Inclusief de door Ringo opgesomden
    De zogenaamde Blauwbloed lijn
    Waar alle Koningshuizen van de Wereld deel van uit maken

    Heb namelijk zelf een besloten Duivelse ritueel zien plaatsvinden onder politie begeleiding in Nederland Bij Volle Maan in Zuid-Holland

    Ben zelf een Liefhebber van Wonderschoon bij Nachtelijke Uren
    Van :
    Noord tot Zuid
    Oost tot West
    In de Nachtelijke Uren kan men veel onverwachte dingen mee maken

    Men kan ook dingen zien die door de mensen normaliter nooit worden gezien

    Verteld men het dan word men voor Gek verklaard

    Zo ook Ringo
    Dus hou het gewoon bij hetzelf

    Mensen van de Sterren wacht die maken wel eens wat mee

    Maar mensen die zich met 100% in liefde open stellen voor het Universum die maken het om de haverklap dagelijks mee

    Dank U

   • PAUSDOM IS ANTICHRIST!! let op Paus word wereld leider , NWO komt van hem af!
    onderdanen zoals jezuieten vrijmetselaar scull and bones illuminatie bielderbergers kkk enz ! feit (lees die boeken van de pausen/
    ZIE CLUB ROME
    onderzoek !!!
    koning willem /beatrix/trump /himmler/goebels/bush 1 en 2/saddam hoesein /poetin
    chinese leiders
    karlmarx illuminatie
    Rockefellers zijn ook knechten
    Paus is de leider beheerd de
    bankensysteem is opgezet door rome kijk history

  • Ja zeker teveel ! maar te weinig om op te merken voor de land der blinden! zie onze politiek
   ik denk :pas als +- 100 doden zijn gevallen of misschien meer, dan zullen de meeste het wel zien, maar dan is het te laat. (de meesten die problemen/schade opgelopen door vaxx weten het zelf niet eens. VB: paar in mijn familie ..
   Ik houw mijn hart vast aankomende winter.dan is het alweer 2 jaar geleden dat de eerste prikken gezet zijn.
   Als de bronnen kloppen ,Meer dan 5,22 miljard mensen zijn geprikt.
   mijn mening: 2025 allen die geprikt zijn met fake vaxxx zullen allen in het graf liggen of Chronisch ziek(mijn vrees is groot)

 2. Zolang ze niet verplichten mogen de vaccers zich blauw spuiten.De mijne mogen ze graag hebben.
  Heb ze horen klagen over hartaanvallen,beroertes en zelfs 3 doden na vaccinatie.
  Dat is voor mij de waarheid en niet de MSM leugens.
  Maar gaan ze ooit verplichten vallen er slachtoffers.

 3. Ik heb zelf 1 prikkie gehad . Toen werd ik ook eindelijk wakker is het voor mij ook te laat . Wat klote wereld leven we ook in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in