Meer gevallen van schade veroorzaakt door de COVID-19 vaccins blijven gepubliceerd worden in de medische tijdschriften, en nu hebben Japanse onderzoekers een paar gevallen gepubliceerd van ongewone bloedklonters gevonden via autopsies na de Pfizer COVID vaccins die lijken te bevestigen wat sommige begrafenisondernemers ook melden in termen van vreemde bloedklonters gevonden in de lichamen van overleden mensen, schrijft Brian Shilhavy.

Een studie gepubliceerd in de november 2022 editie van Legal Medicine, getiteld An autopsy case report of aortic dissection complicated with histiolymphocytic pericarditis and aortic inflammation after mRNA COVID-19 vaccination, rapporteert over een Japanse man van in de 90 zonder eerdere ziekte die overleed twee weken na zijn derde dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin.

Een Japanse man van in de 90 raadpleegde een arts omdat hij enkele dagen last had van algemene vermoeidheid en kortademigheid. Zijn benen waren oedemateus en een röntgenfoto van de borst toonde een pleurale effusie rechts. Er werden verhoogde N-terminal pro-brain natriuretic peptide (NT-pro BNP; 3.706 pg/mL) en C-reactief proteïne (47,9 mg/L) vastgesteld. De resultaten van het elektrocardiogram vertoonden geen abnormale veranderingen.

De diagnose hartfalen werd gesteld, maar hij weigerde opname in het ziekenhuis. De patiënt kreeg een 3-daagse vochtafdrijvende kuur voorgeschreven, die zijn symptomen verlichtte en de NT-pro BNP spiegel deed dalen.

Hij werd echter op de ochtend van de vierde dag na het bezoek aan de arts levenloos in zijn keuken aangetroffen. Hij had ongeveer 2 weken voor zijn dood een derde dosis BNT162b2 gekregen.

Er was geen eerdere ziekte gemeld. Hij had geen geschiedenis van roken of gewoonte van alcoholgebruik. Een politieonderzoek bij de man thuis bracht geen verdachte activiteiten aan het licht.

Een autopsie bracht bloedproppen in het hart aan het licht:

…een autopsie werd 35 uur na de dood uitgevoerd. De overledene was 156 cm lang en woog 52 kg. De pericardiale zak was gevuld met donkerrode stolsels (fig. 1A). De aorta ascendens had een intimale scheur van 2,5 cm op 4 cm boven de aorta annulus (fig. 1B). De media van de aorta was ontleed en de adventitia was geperforeerd in de pericardiale holte. Het hart woog 458 g en had een wit vlokkenoppervlak (fig. 1C). De kransslagaders vertoonden lichte atherosclerose.

Het verslag van het microscopisch onderzoek is interessant omdat men “elastische vezels” zag, vergelijkbaar met wat Richard Hirschman, een begrafenisondernemer en balsemer, ook zag.

  Financiën, klimaat, diplomatie, wetenschap, geneeskunde, onderwijs en psychologie: De "deskundigen" zijn VERKEERD over bijna alles

Microscopisch onderzoek toonde een vezelig dik epicard met inflammatoire celinfiltratie, voornamelijk bestaande uit macrofagen en lymfocyten (Fig. 2A en 2B). Er werd ook minimale necrose van de buitenste laag van het myocard in de linker laterale wand vastgesteld.

Het pericardiale membraan was dik met fibrineafzetting en hypertrofische fibroblasten. In het membraan werden ook macrofagen en lymfocyten waargenomen (Fig. 3).

De aortawortel werd ontleed ter hoogte van het collageenletsel; deze vertoonde ontstekingscelinfiltratie in de tunica media (Fig. 4A en 4B). Bij Elastica van Gieson-kleuring bleken de mediale elastische vezels verstoord (Fig. 4C). Immunohistochemische analyse toonde macrofagen en T- en B-celinfiltratie in de aortawand (afb. 4D).

De onderzoekers gebruikten “histopathologische bevindingen” die volgens hen “niet vaak worden gebruikt bij de diagnose vanwege de moeilijkheid van de bemonsteringsprocedure” omdat “pericardiale monsters alleen operatief kunnen worden verkregen.”

Hoewel pericardioscopie-geleide percutane biopsie van het pericard zonder grote complicaties is gerapporteerd, is deze procedure technisch uitdagend, en is een ervaren operateur noodzakelijk.

Voor zover bekend is dit het eerste geval van histologisch bewezen pericarditis na COVID-19 vaccinatie.

Lees de volledige studie hier.

Een tweede Japans geval werd gepubliceerd in Thrombosis Journal met de titel Histopathologisch TMA-achtige verdeling van meerdere orgaantromboses na de eerste dosis van het BNT162b2 mRNA-vaccin (Comirnaty, Pfizer/BioNTech): een autopsieverslag.

Dit geval betrof een 72-jarige vrouw die de eerste dosis van het Pfizer mRNA-vaccin kreeg en 2 dagen later overleed.

De autopsie toonde meerdere microtrombi in het hart, de hersenen, de lever, de nieren en de bijnieren. De trombi waren CD61- en CD42b-positief en bevonden zich in de bloedvaten, voornamelijk in het pericardiale aspect van het myocard en het subcapsulaire gebied van de bijnieren; hun diameters waren ongeveer 5-40 μm.

Macroscopisch werd een karakteristieke myocardbloeding waargenomen, en de histopathologie van de karakteristieke trombusverdeling, die verschilde van die van het hemolytisch-uremisch syndroom en gedissemineerde intravasale stolling, suggereerde dat de onderliggende pathofysiologie mogelijk vergelijkbaar was met die van trombotische microangiopathie (TMA).

Ze had geen voorgeschiedenis van bloedstolsels voordat ze de Pfizer-prik kreeg.

  Australië het meest red-pilled land ter wereld

Zij had geen medische voorgeschiedenis van diep-veneuze trombose, systemische lupus erythematosus, terugkerend zwangerschapsverlies, hematurie en hematopoëtische stamcel- of vaste-orgaantransplantatie. Uit laboratoriumonderzoek bleek dat haar lever- en nierfunctie en haar bloedbeeld een maand voor de vaccinatie binnen de normale grenzen lagen. De afwezigheid van trombocytopenie en anemie werd 10 dagen voor de vaccinatie bevestigd.

Ongeveer 24 uur nadat zij was overleden werd een medische autopsie uitgevoerd om de wijze van overlijden te onderzoeken, aangezien vaccinatie als oorzaak werd vermoed.

Autopsie en histopathologische bevindingen:

Bij de autopsie waren de lichaamslengte en het gewicht van de patiënte respectievelijk 155 cm en 53,0 kg. Er werden geen rode plekken of zwellingen waargenomen op het lichaamsoppervlak. Het gewicht van het hart was 394 g, en in het pericard was 170 mL geconcentreerd geel-translucent pericardvocht met fibrineachtig neerslag aanwezig. Op het oppervlak van het achterste hartzakje werden duidelijke petechiale bloedingen gevonden (fig. 1a). Bruto onderzoek na 10% gebufferde formaline fixatie toonde zwart-rode verkleuring in de gehele omtrek van het pericard en het buitenoppervlak van het myocard (Fig. 1b).

Talrijke microtrombi zonder ontstekingscellen werden aangetroffen in de kleine vaten, arteriolen en haarvaten van de voorste, achterste en laterale wanden van de linker ventrikel, rechter ventrikel en het interventriculaire septum, voornamelijk gelegen op de grens tussen de hemorragische en niet-hemorragische gebieden (Fig. 1c en f).

De vasculaire diameter van de microtrombi was ongeveer 5-40 μm, en de microvaten waren verstopt en verwijd.

Zoals hierboven vermeld, werden microtrombi van bloedplaatjes ontdekt in meerdere organen, voornamelijk in het hart, en waren de verwondingen aan de andere organen beperkt. Daarom was het denkbaar dat de plotselinge dood van cardiale oorsprong was.

Lees de volledige studie hier.

  Hoe en wanneer dokters leerden moorden

Deze autopsies en onderzoeken werden uitgevoerd omdat de mensen stierven kort na het ontvangen van een dosis van de Pfizer mRNA-vaccins. De waargenomen bloedstolsels en “elastische vezels” lijken overeen te komen met wat balsemers zien die lichamen klaarmaken voor begrafenissen, hoewel de balsemers in veel van die gevallen misschien lichamen zien die weken of maanden na ontvangst van de vaccins zijn gestorven, en vandaar de grotere vezelachtige structuren die zij uit de aderen trekken.

Zie Frontnieuws: Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccin.

Zie Frontnieuws: Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Generaal Armageddon” gaat Russische troepen in Oekraïne leiden
Volgend artikelScott Ritter: “De Russen zullen kernwapens laten vallen” – Woede in Rusland over de dodelijke aanval op de Krimbrug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het zijn geen bloedklonters, het is een zelf assemblage van synthetische besturingssysteem onderdelen die door de zogenaamde vaccins bewust toe gediend worden en alles onder de dekmantel dat het voor onze gezondheid is. Onze regeringen willen ons doden en/of ons ombouwen tot cyborgs. Iedereen die de stempel nutteloze eter heeft gekregen, zal zeer pijnlijk overlijden. Het sadisme staat hoog in hun vaandel. De nog bruikbare worden omgebouwd mits je bloedgroep A of B of AB hebt. Diegene die O of nul bloedgroep hebben, worden zo wie zo afgeschreven, want die bloedgroep heeft vlees nodig om te overleven en dat wordt in de toekomst totaal uitgebannen.

    • Nou ik heb onderzoek gedaan in mijn wc samen met wc eend het zijn uitwerpselen van een dictator Rutte genaamd, maar ook Hugo die is geel van kleur en hardnekkig uit de wc pot te verwijderen wij hebben alle uitwerpselen van het geheel kabinet onder de loep genomen en als eerste gekeken of er overeen komsten zijn tussen haar keutel en die van Bergkamp ze blijken beide te stinken naar corruptie maar bij die van Rutte en de rest van de mannen in het kabinet vonden wij een soort bruine wormen in hun ontlasting en als ze in het licht en lucht worden bloot gesteld dan kan je maar beter een strak leren broekje aan hebben want die kruipen in alle poepgaten die in hun nabijheid komen, dus Code ROOD / BRUIN.

  2. Mwah. Vage onderzoeken. Niet echt iets waarmee ik mijn gevaccineerde zoon en andere jonge mensen kan overtuigen. Mensen van 72 en ouder dan 90 zijn sowieso al decennia lang aan het aftakelen en staan met stip op één om ergens aan te overlijden. Wie weet welke invloeden waar ze al zo lang aan bloot bloot zijn gesteld (Nagasaki, Hiroshima, Fukushima), hormonen, fluoride, allerlei bestrijdingsmiddelen, lood (uit benzine), nikkel, plastic, parabenen, chemtrails, zonnebrandcreme, eerdere vaccinaties, om er maar een paar te noemen mede schuldig zijn aan hun overlijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in