De globalisten op de Wereldregeringstop 2022 maken zich zorgen, omdat hun plannen nu worden gedwarsboomd door nieuwe blokformaties en oorlogen. Er is een “transformerend geopolitiek moment” op til, een keerpunt.

“Are we ready for a new World Order?” – “Zijn wij klaar voor een nieuwe wereldorde?” – Deze vraag is ook het motto van de huidige “World Government Summit” in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), die daar sinds 2013 elk jaar wordt gehouden, bericht Freiewelt.net.

Net als het Economisch Wereldforum in Davos is de Wereldregeringstop in Dubai een soort rendez-vous voor de elites uit de politiek, regeringen, zakenwereld, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) en financiële magnaten.

De spreekster die de bijeenkomst opende, legde duidelijk het kernprobleem van de globalisten op dit ogenblik uit: zij staan op een keerpunt (zij spreekt van “inflection point”). Zij leven momenteel in een periode van “onzekerheid” en “kwetsbaarheid”.

Ten eerste hebben de mondiale crisissen, veroorzaakt door de reacties op de verspreiding van de Corona, wereldwijd tot onzekerheden geleid en de mondiale economische interconnecties gedwarsboomd. Nauwelijks komt de wereldeconomie uit de Coronacrisis, of er komt een nieuwe factor van onzekerheid bij in de vorm van de oorlog in Oekraïne. Dit is een “transformatief geopolitiek moment”. De wereld ontwikkelt zich in een “ongeordende richting”. Wij willen dit tegengaan.

In zijn korte toespraak benadrukte Klaus Schwab dat de wereld, ondanks de huidige onderbrekingen, een grote verandering zal ondergaan, die verband houdt met de vierde industriële revolutie. Nieuwe technologieën zullen nieuwe vormen van economie en bestuur vereisen. Hij heeft het ook over de “Grote Reset”, maar zonder deze keer de term te gebruiken en zonder naar de Coronasituatie te verwijzen. In plaats daarvan noemt hij de klimaatverandering als reden voor wereldwijde samenwerking.

  De 'Good Club' - Miljardairs komen in het geheim bijeen om de 'overbevolkte wereld' te bespreken

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “Wij zijn er zeer trots op dat wij met onze Young Global Leaders in elk kabinet doordringen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin stopt vandaag met de gaslevering aan Europa – tenzij er in roebels betaald wordt
Volgend artikel769 atleten zijn in het afgelopen jaar ingestort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wanneer krijgt deze schoft der schoften eindelijk geen platform meer om zijn nonsens te verkopen?
  Ook de, geselecteerd op slaafse onderwerping, “new leaders” horen tot dit ras.
  Wat was eens een motto van maak niet normaal wat niet normaal is op de dam, nu zijn diezelfden die dat verkondigden mede verantwoordelijk voor deze idiote omslag.

  • Ja en beginnen hier met die nazi ratten in den haag schoon schip te maken en tegelijkertijd de gouden koets familie er achteraan als dit hele zooitje bekend wordt gemaakt hoe de vork werkelijk in elkaar steekt zijn van die slijmballen en kutten op de tv ook vanaf

  • En dan? Volledig ondergronds gaan? Het is sowieso een geheim genootschap. Al wat nu nog zichtbaar is zijn goocheltruken, verdwijntruken. Om het plebs bezig te houden, te misleiden, dan zoeken ze niet verder.

 2. Ik zou bijna wensen dat er een ´iets glimmends´ neervalt op de locatie waar al deze omhooggedonderde lui zitten te klagen.. (volgens dit uitgebrachte bericht) Dan hoop ik wel dat ze er allemaal zijn!

  Het is toch godsgeklaagd, werkelijk godsgeklaagd dat dit tuig, dit schorem, wat zich verheven waant boven alles en iedereen, zo gruwelijk veel ellende veroorzaken, zichzelf een podium verschaft..

  Of was de sluitzin: Ja jongens..we gaan lekker, op naar fase 6.

 3. Zolang er nog teveel deugschaapjes niet wakker zijn en dus nog steeds geloven in coronaflauwekul, klimaatveranderingswaanzin, oorlogsfraude, het CO2gelul en het stikstofsprookje zal er weinig veranderen en de Great Reset helaas gewoon doorgaan.

 4. Stel – ja, inderdaad in het ondenkbare utopische geval – dat het alle globalisten om het welzijn der mensheid te doen zou zijn, dan zou hun eerste en voorlopig ook enige conclusie moeten zijn dat al het graaierige en thans nutteloze verzamelde kapitaal en de daarbij behorende invloed zou moeten worden aangewend om ter beschikking te stellen van wereldwijd opkomende kansrijke initiatieven betreffende natuurlijke voeding en medicatie, Daarna zou een lawine aan intelligente initiatieven de meest heilzame vredige verdeeldheid onder de mensen aanwakkeren, die tot vruchtbare vernieuwingen zou leiden.

 5. Jullie “o zo verheerlijkte Poetin” heeft, sinds hem de presidentiële macht werd AANGEBODEN, we-ke-lijks overleg met de Koshere Lubavitch-SECTE. Radicale volgers van de talmoed.
  In Oekraïne overheerst de Koshere Chabad-SECTE, waarvan (het joodje) Zelensky een aanhanger is. Discipel van is. Eveneens radicale volgers van de talmoed.

  ZOGENAAMD zijn deze “twee” (??) Koshere Sectes een (schijn-!) strijd om de macht aan het volgen.

  Afijn, wat ik wil zeggen is dat Poetinneke nèt zo goed een BITCH is van de Talmoedisch Sectaire Doelstellingen voor wat betreft het (definitief !) onderwerpen van de “goyim”, en wel wereldwijd.

  Léés hier waartoe de Lubavitch en de Chabad SAMEN toe in staat waren om het allerlaatste christelijke bolwerk op aarde, het christelijke vorstenhuis van de Romanov’s, Tte VER-NIE-TI-GEN :

  PDF The Jew World Order :
  https://ia800403.us.archive.org/29/items/JewWorldsOrdertheNationalIntelReportWithJohnStadtmiller201208021/The%20Jew%20World%20Order%20Unmasked.pdf

  … en dan weet u meteen wat U te wachten staat …

  • Dank voor de link !
   Echt de moeite waard om te lezen.
   Krijgen we helaas niet op school deze info en dat is heel begrijpelijk.
   Maar eens zal het doek vallen voor deze laffaards.

 6. …en OOk (de joodjes) Schwad, Gates en Soros horen bij “één van die twee kampen”, die in WER-KE-LIJK-HEID maar één (=1) Talmoedisch Geïnspireerd WERELDwijd DOEL voor ogen hebben.

  Punt !

  WAAROM ànders denkt u dat bovengenoemde schoften nèrgens in (Rusland of) het “Vrije” Westen GEZOCHT worden ??

  Precies, omdat ze, wààr hun private jet ook landt, zij zich àltijd op Talmoedisch Bestuurd Grondgebied bevinden.

  Oftewel Kosher Bestuurd.

  Stelletje ongesgoolden-gnn-gnnnn !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in