5G torens, smartphones en COVID-19 mRNA-vaccins zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, volgens “SGT Report” presentator Sean Turnbull. Hij verklaarde in een virtuele paneldiscussie dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn, aangezien ze betrekking hebben op het dodenrooster van de eugenetisten.

“Ik denk dat het bewijsmateriaal en de informatie die hier gedeeld wordt super belangrijk is. En we zullen er aandacht aan blijven besteden, want ik denk dat de mRNA-injecties, de 5G-masten en de smartphones allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik denk dat dat is, wat we hier ontdekt hebben. En daarom moeten we deze kwestie blijven onderzoeken, de mensen waarschuwen en proberen een remedie te vinden tegen dit ongelooflijk slinkse anti-mensheid complot,” zei Turnbull, die eraan toevoegde dat 5G zeker verband houdt met de pandemie en dat het 5G-net een veel groter probleem is dan men aanvankelijk dacht, schrijft Kevin Hughes.

Turnbull deelde een videoclip van La Quinta Columna, waarin te zien is dat het kijken naar content in uw mobiele telefoon die de machthebbers bedreigt, ervoor zal zorgen dat de stralingsniveaus de pan uitrijzen.

Advocaat Todd Callender presenteerde vervolgens het geval van Dr. Pete Chambers, een luitenant-kolonel van het Amerikaanse leger, die een verwonding opliep die verband lijkt te houden met 5G of misschien zelfs de eerdere generaties. Callender zei dat 5G gewoon een naam is voor generaties die te maken hebben met elektronische oorlogsvoering.

Chambers, die ook deel uitmaakte van de paneldiscussie, deelde mee dat hij last had gehad van hersenmist toen hij onlangs in een federale districtsrechtbank in Florida getuigde in de COVID-vaccinatiezaken. Hij zei dat hij niet zeker wist of zij het doelwit zijn geweest, maar er waren zeker veel EMF of elektromagnetische velden in de omgeving.

  Zwitserland heeft sinds de uitrol van het 'vaccin' 73% meer kankergevallen

Callender voegde eraan toe dat het een combinatie is van dingen van de COVID-bug, vaccinshots en hoe het zich verhoudt tot wat er in de 5G-wereld of elektronische wereld gebeurt.

Volgens tech-onderzoeker Nick Winters zijn er meer dan 100 verschillende Amerikaanse octrooien die betrekking hebben op 5G-technologie, zoals hersengolf-inducerende therapeutische gedragswijzigingsprogramma’s en subliminale boodschapgenerator, onder andere. Hij voegde eraan toe dat die al sinds de jaren ’70 en ’80 gedaan worden, en dat het gewoon schokkend is dat het nu op de voorgrond komt.

De kracht van 5G torens kan een hele stad roosteren

Medisch onderzoeker en auteur John Lukach daarentegen zei dat 5G torens een zorg zouden moeten zijn, omdat de hoeveelheid ruwe kracht die ze hebben een hele stad zou kunnen koken of roosteren, waarbij hij aanhaalde dat één van de torens maximaal drie megawatt aan kracht heeft, die een magnetron aandrijft.

Lukach merkte op dat er veel gespeculeerd wordt over de instellingen op de 5G apparatuur. Hij zei dat het te maken heeft met de inhoud van het vaccin, zoals trace-mineralen en elementen zoals grafeenoxide.

Hij voegde eraan toe dat het uitstralende grafeenoxide samen met enkele andere trace-elementen, zoals minerale zouten, het in staat zal stellen zichzelf te assembleren. De medisch onderzoeker vermeldde dat vrij stromend grafeen in het systeem van het menselijk lichaam zeer problematisch is, omdat er geen echte verdediging tegen bestaat.

Lukach zei ook dat blootstelling aan een bepaalde frequentie van niet-ioniserende straling van een celtoren ophopingen van grafeenoxide in het lichaam kan veroorzaken. Hij voegde eraan toe dat grafeenoxide zich en de fysieke massa wel 30 keer kan vermenigvuldigen en het zal combineren met wat er nog meer in de buurt is.

  Kan je telefoon je onvruchtbaar maken? Alarmerend onderzoek naar dalend aantal zaadcellen waarschuwt mannen om 'bewust te zijn' van te veel mobiel gebruik

“Dus als je al het grafeenoxide in je lichaam neemt en het omzetten in grafeenhydroxide en uw vaatstelsel wilt overspoelen met kleine nano-scheermesjes, zoals Andreas Noack ons waarschuwde. Dat is hoe het gedaan wordt. En zo gebruiken zij deze infrastructuur om dingen te maken. Het lichaam als fabriek gebruiken is alleen maar het substraat. Niemand heeft het hier dus over, omdat het niet iets is wat in de medische literatuur staat,” verklaarde Lukach.

Volgens Lukach kunnen alle verschillende allotropen van grafeenmateriaal onder de juiste EMF-band spontaan ontstaan, en dat het zijn allotrope letterlijk kan veranderen van vellen, slierten, cilinders en buckyballs, onder andere verschillende dingen.

Lukach noemde ook Dr. Robert Young, die een uitvoerig rapport had uitgebracht over alle niet onthulde dingen die in de vier grote COVID-vaccinformules zaten, zoals grafeenoxide, parasieten, zware metalen, roestvrij staal, titanium, onder andere.

Hij sprak ook over microbellen die zullen barsten en hun inhoud zullen afgeven wanneer ze in contact komen met een EMV-signaal van een bepaalde frequentie.

De medisch onderzoeker benadrukte ook dat het bij de 5G toren niet gaat om het krijgen van een coole mobiele telefoon, maar om het ondersteunen van een technologische communicatie-infrastructuur die voldoende gegevens kan dragen om heen en weer te lopen met de triljoenen bytes aan informatie over de genoomsequentie van mensen.

Bekijk de video hieronder om te weten hoe de mRNA injecties, 5G en smartphones verbonden zijn met een dodelijk net.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Vogels wereldwijd aangetast door 5G elektromagnetische golvenVolg Frontnieuws op Telegram

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties
Vorig artikelFase 2 van de Grote Reset: Oorlog
Volgend artikel(Toekomstige onderzeeër?) US Navy vliegdekschip “Harry Truman” bereidt zich voor op een no-fly zone boven Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in