World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY 3.0)

Een nieuw onderzoek heeft aangetoond dat nep “vlees” producten zoals het in het laboratorium gekweekte “rundvlees” van Bill Gates in verband worden gebracht met hart- en vaatziekten en sterfgevallen door hartfalen.

De resultaten van het onderzoek zijn een grote klap voor het narratief dat vegetarische en veganistische diëten helpen om het risico op hart- en vaatziekten te verlagen, schrijft Frank Bergman.

Volgens een nieuw onderzoek van de UK Biobank, waarin het dieet van meer dan 118.000 deelnemers werd geanalyseerd, ontdekten wetenschappers dat vleesvrij “voedsel” een enorm risico op hartziekten met zich meebrengt als het ultraverwerkt is.

De studie, gepubliceerd in Lancet Regional Health – Europe, merkt op dat dit natuurlijke producten zoals vers fruit en groenten uitsluit.

Echter, ultrabewerkte producten die afkomstig zijn van planten, insecten of die in een laboratorium zijn gekweekt, hebben een verhoogd risico op hartfalen en overlijden.

Wetenschappers ontdekten dat ultraverwerkte voedingsmiddelen (UPF), zoals in het laboratorium gekweekt “rundvlees” of “krekelburgers” op basis van insecten, in verband worden gebracht met een 15 procent hoger risico op hartaanvallen en beroertes.

De onderzoekers ontdekten dat deze gevaren zelfs aanwezig zijn in plantaardige UPF’s, die lange tijd werden geprezen als een “gezonde” optie voor vlees.

Het onderzoek, waarbij experts van het Imperial College in Londen betrokken waren, maakte gebruik van gegevens van meer dan 118.000 Britse burgers.

De deelnemers, in de leeftijd van 40 tot 69 jaar, lieten hun eetpatroon gedurende minstens twee dagen beoordelen.

De twee groepen werden vervolgens verder onderverdeeld in ultra-verwerkt voedsel (UPF) en niet-ultra-verwerkt voedsel.

  De psychologie van kwaadaardige narcisten - Mensen van de Leugen

Deze gegevens werden vervolgens gekoppeld aan ziekenhuis- en sterftegegevens om informatie over hart- en vaatziekten te verkrijgen.

Mensen die veel plantaardig ultrabewerkt voedsel aten, hadden 7 procent meer kans op aandoeningen zoals verstopte hartvaten.

Ze hadden ook een 15 procent hoger risico om te sterven in vergelijking met vegetariërs van wie het dieet minder UPF’s bevatte.

Het verhogen van de inname van onbewerkt vegetarisch voedsel – zoals vers fruit en groenten – met 10 procent was gekoppeld aan een 8 procent lager risico op het krijgen van hartaandoeningen.

Sterfgevallen als gevolg van hartziekten daalden met een vijfde bij vegetariërs die de minste UPF’s consumeerden en met 13 procent bij hart- en vaatziekten in het algemeen.

De wetenschappers merkten op dat UPF’s een ophoping van vetafzettingen in de slagaders veroorzaakten.

“Vers plantaardig voedsel zoals fruit en groenten, volle granen en peulvruchten hebben belangrijke voordelen voor de gezondheid en het milieu.”

“Hoewel ultraverwerkte voedingsmiddelen vaak als gezonde voedingsmiddelen op de markt worden gebracht, suggereert deze grote studie dat plantaardige ultraverwerkte voedingsmiddelen geen beschermende gezondheidseffecten lijken te hebben en in verband worden gebracht met slechte gezondheidsresultaten.”

Levensmiddelenadditieven en industriële verontreinigingen in deze voedingsmiddelen zouden oxidatieve stress en ontstekingen kunnen veroorzaken, suggereren de wetenschappers.

Ze voegden eraan toe dat voedingsrichtlijnen die plantaardige diëten en het verminderen van vlees promoten, ook het belang van het vermijden van UPF’s voor een goede gezondheid van het hart moeten promoten.

Dr. Fernanda Rauber, een expert in preventieve geneeskunde van de Universiteit van São Paulo in Brazilië, zei dat het de eerste keer is dat wordt aangetoond dat nep “vlees” producten geassocieerd worden met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

  Kijk: "Covid criminelen moeten voor militaire rechtbank verschijnen"

“Ondanks het feit dat deze voedingsmiddelen plantaardig zijn, kunnen ze door hun samenstelling en verwerkingsmethoden bijdragen aan risicofactoren zoals dyslipidemie en hypertensie,” zei ze.

“Levensmiddelenadditieven en industriële verontreinigingen in deze voedingsmiddelen kunnen oxidatieve stress en ontstekingen veroorzaken, waardoor de risico’s verder toenemen.

“Daarom ondersteunen onze resultaten de verschuiving naar plantaardige voedingskeuzes die rekening houden met de verwerkingsgraad om de cardiovasculaire gezondheidsresultaten te verbeteren.”

De onderzoekers merkten op dat, hoewel de producten gezond lijken te zijn door te claimen dat ze “vleesvrij”, “plantaardig” of “in het laboratorium gekweekt” zijn, het feit dat ze ultraverwerkt zijn ze een bedreiging vormen voor de volksgezondheid.

Het onderzoek komt op een moment dat er steeds meer stemmen opgaan om traditionele vlees- en zuivelproducten te vervangen door nepvoedsel.

Zoals Slay News onlangs meldde, hebben Democraten gevochten om insecten verborgen te houden in voedingsmiddelen die door het Amerikaanse volk worden geconsumeerd.

In Minnesota blokkeerden de Democraten in de Senaat een amendement dat zou hebben geëist dat voedingsmiddelen die insecten bevatten moeten worden geëtiketteerd.

Republikeinen stellen dat insecten moeten worden vermeld bij de ingrediënten van voedingsmiddelen om consumenten te informeren.

Om redenen die niet direct duidelijk zijn, dringen de Democraten er echter op aan dat insecten een verborgen ingrediënt blijven.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dierenVolg Frontnieuws op Telegram

  Klaus Schwab wil de terugtocht van globalisering en mondiaal bestuur stoppen met een nieuwe vorm van globalisering en mondiaal bestuur

Lees meer over:

Vorig artikelAchter de mythe van “miljarden aan wapens” die naar Oekraïne stromen
Volgend artikelG-7 omarmt een krankzinnig Oekraïens beleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Gepubliceerd in juni 2024, na alle vax rondes….ehhhh.. …

  Ik moet geen nepshit, maar mag wel opgemerkt worden dat dat hartfalen zeer waarschijnlijk ook een andere reden kan hebben, zeker in deze huidige tijd

  • Dit was ook meteen het eerste waar ik aan dacht: het effect van die klote spuiten.
   Om een eerlijk onderzoek te doen moet je de onderzoeksgroep eerst in 2-en delen: unvaxxed en de rest. Ik durf te wedden dat tussen deze groepen ook enorme verschillen zullen zijn.

 2. Alles wat nep is, is ongezond en tegenwoordig moet je zoeken naar wat niet nep is. We zouden allemaal eens moeten stoppen met eten tot we VOELEN wat we moeten eten ipv dat onze smaakpapillen ons als junks besturen.

  • Het land levert, per seizoen, precies wat we nodig hebben. Natuurlijk is dat ritme al minstens een eeuw in de war gegooid door achterlijke in en export beleidsvormen.

   We hadden alles….

 3. Ik heb zo links en rechts de afgelopen maand er meerdere artikelen over gelezen zelfs iemand al aan overleden. Tja bil gates🤨

 4. Kan ook kweekvlees maken van mensen, materiaal genoeg
  Liposuctie materiaal
  Operatie materiaal
  Abortus materiaal

  Lekkah lekkah

 5. Toen ik jaren geleden in Atlanta, Georgia was viel het me op dat junkfood als pizza en burgers van de Mac goedkoper waren dan gezonde producten in de supermarkt. Voor een paar dagen is dat wel makkelijk en kan het weinig kwaad, maar je zult er maar wonen. Ik heb daar politieagenten gezien die liepen te waggelen als vetgevoerde ganzen. En nu dit? De Amerikanen zijn blijkbaar nog véél te gezond wat betreft Gates. Ziekelijk mannetje dat er om vraagt om in een volgend leven als krekel geboren te worden.

  Veel Amerikanen zijn goedwillende hulpvaardige mensen, totdat ze doorkrijgen dat je ze belazerd. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, dat zullen de monsters die voor al deze ellende verantwoordelijk zijn onvermijdelijk gaan ervaren. De kuil die ze hebben gegraven is diep.

 6. Gaan we nu nepvlees gebruiken om de food door het coronavaccin te verbloemen. Hoeveel mensen dat nepvlees? Dit is fake news

 7. Alles is tegenwoordig nep. Zelfs de mens is nep geworden.
  Vrouwen met neppe tieten, neppe kont. neppe lippen. Mannen met neppe spieren neppe gezicht. Mensen lachen nep, neppe fotos alsof ze gelukkig zijn.
  Nep eten en ga zo maar door.

  • Vele mensen die we zien op TV en in films, zijn omgebouwde mannen en vrouwen. De transgender gehalte is daar ongeveer 80%. Bijna alle regeringsleiders op de wereld zijn klonen en/of dragen maskers. Ons gehele leven zijn we voor gelogen, bedrogen. Alles is nep en alles draait om de perceptie wat we zien en wat er tegen ons gezegd wordt. De betekenissen van woorden die in de media en de politiek vertelt worden, zijn vaak hele andere betekenissen dan wij denken.

   Zo verwijst onze zogenaamde achternaam niet naar een mens, maar naar een zeemonster (een dier dus) een humaan. Een soldaat betekent letterlijk een ziel dier (vertaalt uit het Engels). Zo worden wij als dieren behandeld als een handelsobject, die verhandelt wordt op de beurs. We zijn net als vee dieren op een boerderij, daar is de boer ook alleen blij als zijn dieren productief zijn voor hem en als het dier in zijn productiviteit achter blijft, wordt het naar de slachterij gebracht. Zo wordt de mens nu ook behandelt met de euthanasie wet in vele landen. Zoals de WEF het over de nutteloze eters hebben, omdat die mensen niet voldoende rendabel zijn voor hen.

 8. Alles……..maar dan ook alles om de aandacht af te leiden van de volkerenmoord……de wereldwijde vergiftiging van de wereldbevolking.

  Bovenstaande resultaten uit een onderzoek zijn de resultaten uit een flut-onderzoekje.

  De oorsprong van hartaandoeningen willen bepalen uit een onderzoekje, waarin wel twee hele dagen bij 118000 mensen hun eetpatroon gevolgd werd…….

  Rot toch op met die kul. Nonsens verkopers!
  Het ligt aan het klimaat
  Het ligt aan het griepvirus.
  Het ligt aan de opwarming van de aarde.
  Het komt door de vervuiling.
  Het ligt aan
  Het ligt aan
  Het ligt aan
  Het ligt aan

  Angst voor de realiteit drijft de voor zo ongeveer alles ongeschikte plurkenbende tot waanzin.

  Best.

  Zak er maar in.

 9. Ik heb laatst in het ziekenhuis gelegen en toen meerdere artsen gehad die naar mij toe kwamen om naar mijn hartmonitor te kijken. Ze vonden het onbegrijpelijk dat ik met mijn 61 jaar, het hart heb van een 23-jarige. Ze stelden allerlei vragen aan me, onder andere over mijn eetpatroon. Ik ben meer dan 20 jaar vegetarisch. In deze tekst wordt kweekvlees op één hoop gesmeten met vegetarisch eten, terwijl daar echt een onderscheid tussen zit. Ik eet geen kweekvlees en ook geen krekels!

  • Zinnig. Punt!

   En dat het zinnig is bewijst het resultaat uit die hart-monitor.

   Mijn meiden hebben nog nooit een stuk vlees gehad. Zuipen geen frisdrank. Zijn niet gevaccineerd. Hebben soms gewoon een griepje……. zoals het hoort. Zijn zich zéér bewust van wat er op de wereld gebeurt.

   Leven is leven wat leven zoekt.

 10. Een onderdeel van het ontwaken van de mensheid & de overgang van de derde naar de vijfde dimensie (we zijn ondertussen in de vierde dimensie beland) is een structurele verandering van het eetpatroon. Het aantal vegetariërs, veganisten & flexitariërs groeit explosief en dat is big food (o.a. Unilever, Nestle & Heinz) een doorn in het oog. Het is daarom dat gezonde voedingsmiddelen als kokosolie zo nu en dan door de msm onder vuur wordt genomen.

 11. Als je eigen leven niet interessant genoeg vindt ga je op anderen letten en veelal bekritiseren is de onbewuste geest die weinig tot niets onthoud en meent zijn dag hiermee te moeten vullen.

  Aa n het einde van je leven kom je dan tot de conclusie dat je heel veel tijd hebt verloren door almaar met anderen bezig te zijn en eindig je met een onvervuld leven en wellicht spijt.

  The Shift is the Biggest Invitation Ever.
  De grootste uitnodiging ooit is NU. Open alle deuren en ramen en omarm het bekende onbekende. Het verleden is slechts een verhalenboek als je er neutraal tegenover durft te staan.
  Realiseer je dat je bewustzijn bent, net als al het andere in dit universum.
  https://youtu.be/bua63zWhGQ8?si=xo5YhEx5Od5IIRTD

  Iedere ziekte, los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie.

  Geneeskunde hebben een lange gemeen- schappelijke weg achter zich en een gemeenschappelijk doel: het welzijn van de mensen? Nou ja, in ieder geval hun eigen welzijn.

  De angst voor de eeuwige verdoemenis heeft de mensen eeuwenlang onderdrukt gehouden.
  Voor artsen was het belangrijk de massa dom en onwetend te houden.
  Daartoe diende het elitaire Latijn: voor het volk niet en daardoor een perfecte bescherming tegen kritiek.

  De magistrale kennis en inzichten die dr. Hamer ons aanreikt zijn in alle opzichten baanbrekend, vooral ook omdat zij op voorspelbare wijze de oorzaak onder ziekte en het ziekteverloop laten zien, en daarmee de specifieke sleutel tot heling aanreiken. Ik heb gezien dat de media de massa niet correct informeren, maar de massa enkel de ideeën voorschotelen van sommige personen die menen je te vertellen wat dee waarheid is maar is doorkletsen van een andermans verhaal als je je eigen leven niet interessant genoeg vindt om te ontdekken dat je meer bent dan de ander.

  Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer’s 5 Biologische Natuurwetten (5BN). IN het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard. Dit lijvige naslagwerk is geordend naar de organen en beschrijft oorzaken, verloop, betekenis en daarmee therapeutische mogelijkheden van de meest voorkomende ziektebeelden. De kennis is royaal onderbouwd met meer dan 300 reële casussen!

  Onderstaande paradigma’s illustreren het wezenlijke verschil tussen de moderen reguliere ‘geneeskunde’ en de nieuwe medische basiskennis die Hamer ons brengt.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/zielsoorzaken-van-ziekte/9200000086098228/

  Een zeer nodige nieuwe kijk op geneeskunde. Echte geneeskunde dus geen allopathie. Oftewel weg bewegen van het pappen en nathouden, zoals nu het geval is in de reguliere geneeskunde.

  Waar word je nu wel ziek van als het niet van virussen en bacteriën is, zoals nu gepropageerd wordt in de RG. Daar gaat dit boek over. Over daadwerkelijk problemen bij de oorzaak aanpakken en niet de symptoombestrijding die we de afgelopen decennia hebben mogen meemaken.

  Prachtig boek, helder en mooi vorm gegeven. Maar de inhoud steekt met kop en schouders uit boven alle andere boeken, die zich richten op werkelijke gezondheid.

  ‘JE LEEFT ALS EEN GEHEEL en toch INDIVIDUEEL’.
  JAN BOMMEREZ, FELIX VAN DER WISSEL, HANNAH CUPPEN.

  ‘Als je niet in je lijf kunt voelen… kun je ook niet helen’

  HANNAH CUPPEN EN JAN BOMMEREZ – “Als we het licht durven brengen naar die verwonding, dan gaat alles stromen. En op het moment dat we ergens vanaf willen, drukken we iets weg. En dat komt hoe dan ook als een boemerang vroeg of laat weer bij ons terug.”
  https://youtu.be/MWLkJrE63U4?si=mXtllv-WXC9TgskJ

  Insight in relation forms who we can met in our lives.

  Karmic/Toxic partner= Not wanting to develop……is liever met het leed van anderen bezig dan zichzelf eindigend in een niet geleefd leven maar dat van een ander in manipulatief gedrag is karma opbouwen de onbewuste geest die zijn eigen problemen liever bij anderen neerlegt zonder zelf actie te ondernemen als zijn dit de meest simpele dingen.
  Fantasy partner = Flights of development
  Soulmate = Developing together from 3D/4D/5D/6D/7D/8D/9D/10D/11D/12D til 2030
  Is going to each chakra and can be filled with old emotions from the past in the deeper layers
  of your body depending if one is more indulged in greed, lust, anger, hate, violence, or in the actions in which energy flows outwards into the world instead of let go old anger from the unconsciousness to become consciousness in open for transformation.

  ‘Gaslighting is een verborgen probleem. Het komt veel voor, vaak binnen liefdesrelaties, maar ook tussen ouders en kinderen, in vriendschappen en werkverhoudingen. Het verloopt zó subtiel dat degene die er middenin zit het niet doorheeft.
  https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/zo-herken-je-een-gaslighter/

  Understand these 12 dimensions as we are in dimension six the blocked emotions from the past that no longer serves our highest potential is dive deeper where did this come from and why it hurts as we not blaming others and transform our own thoughts in self reflection and be open for peace.

 12. Mooie reactie weer Andreas. Ik vul je aan met;

  Alan Watts
  Het is niet de bedoeling om Jezus te aanbidden, het is de bedoeling om net als Jezus God-bewustzijn te realiseren. De kerk heeft ons met boeken en prekers tot schuldenaren gemaakt en je kan je niet schuldig voelen en tegelijk liefde zijn. Ze maakten ons dus schuldig en ze zeiden vervolgens dat we liefde moeten zijn. En ze maakten ons weer schuldig in de biecht en we kregen straf en ze zeiden weer dat we liefde moesten zijn. Dat is een recept voor om innerlijk in totale strijd te komen. Ons schuldgevoel werd gevoed ipv onze liefde. Dat is de matrix van de dualiteit van het ego. Die shit is in ons geprogrammeerd, generaties lang. Daardoor staat alles buiten ons op de kop, omdat wij innerlijk op de kop zijn gezet. Je moet Jezus niet idoliseren, maar net als Jezus het God-bewustzijn in jezelf realiseren. Wij zijn geen schuldigen. Ze maken ons nu weer aan allerlei nieuwe dingen schuldig… wij kunnen geen liefde zijn als we ons schuldig voelen. Doorzie de matrix en ga je liefde ipv je schuldgevoel leven, dat is wat Jezus zou willen.

  https://youtube.com/watch?v=Jz0p5n4vxH0&pp=

  Shunyamurti
  Korte uitleg van ego en God-bewustzijn.

  https://youtube.com/watch?v=XgscYJN1q6w

   • Hahaha… daar is Djennis weer met zijn gestrekte been op de schenen ipv de bal.

    Jij leeft net als alles in een groter geheel, maar jij vindt dat allemaal maar onzin. Er is een spirituele oorlog gaande, een oorlog tegen het bewustZIJN en zolang jij dit weglacht sta je aan de kant van het ONbewustZIJN.

    De vijand leeft en communiceert in duistere spiritualiteit, ze hebben het licht in ons gedoofd en jij lacht om de mensen die het licht proberen te herstellen. Haha… je bent slim, maar niet intelligent Djennis. Doe de poort open en ontdek dat er meer is dan naar de bodem te staren en te consumeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in