Hollywoodacteur Jim Caviezel heeft gewaarschuwd dat de CIA ’s werelds grootste pedofielenkring runt en enkele van ’s werelds machtigste leiders als leden heeft.

Tijdens een interview met Steven Bannon op dinsdag, richtte Bannon zich op het promoten van Caviezels nieuwe film Sound of Freedom, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van een voormalige regeringsagent die aan een missie begon om kinderen te redden van sekshandelaren in Colombia, bericht Thepeoplesvoice.

Bannon vroeg Caviezel of hij denkt dat de Amerikaanse inlichtingendiensten een rol spelen in de mensenhandel.

“Absoluut,” antwoordde Caviezel. “De drieletteragentschappen, ze zijn er allemaal bij betrokken.”

“Geloof je dat dat een deel van het hogere regeringsapparaat dit gewoon niet wil aanraken?” vroeg Bannon, eraan toevoegend “dat ze ervan profiteren. Ze vinden het niet erg als het gebeurt… en zoals je zei, er zijn vijf drugsagenten voor elke mensenhandelagent. Deze mensenhandel is een enorm probleem, mensen weten dat het een probleem is.”

“Dat is mijn mening. Ik weet niet wat de mening van Tim is, maar het is zeker mijn mening dat dit iets is wat ze niet willen oplossen,” antwoordde Caviezel. “En dus zal het publiek nodig zijn om er licht op te werpen.”

“Denk je dat ze daarom deze film drie jaar lang onderdrukt hebben?” vroeg Bannon.

“Absoluut,” zei Caviezel.

“Je hebt misschien 14 mensen in de kamer en ze willen je allemaal, maar twee hebben groot genoeg stemmen om die twaalf het zwijgen op te leggen. En op dit moment denk ik niet dat het slim was van Bud Light om, weet je, iemand die ’s ochtends wakker werd en zei: ‘Hé, laten we deze transgender op ons bierblikje zetten. Oké?’ En dan kijkt Target en zegt: ‘Wow, kijk eens naar al die miljarden die ze verliezen. Wij moeten dit ook doen.’ Er is duidelijk iets aan de hand, toch?”

  EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

Kijk:

Jim Caviezel Goes In Depth On Human Trafficking And New Movie “Sound Of Freedom”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaatste nieuws ‘van het front’
Volgend artikelOnthuld: Zelensky voerde de “aanval” op de Kakhovka Dam uit- Maar waarom?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Das een beetje flauw. Wat verlang je nu, dat frontnieuws beelden plaatst van minderjarige kinderen die door bekende regeringsleiders worden verkracht. Dan moet je bij de mossad de cia zijn of op de darkweb. Maar niet hier bij frontnieuws, hier doen we niet aan kinderprono, sorry mate. Zegt nogal wat van jou……..
   Het word gemeld hier als iets wat heel belangrijk is ,ga zelf op onderzoek uit of surfen op de darkweb als je behoeften hebt aan bewijs.

  • Beste K,
   Wat voeg jij zelf toe aan serieuze informatie over het onderwerp, in plaats van om met een oneliner je toetsenbord te testen?
   Jij hebt vast zelf geen kinderen of kleinkinderen. en al helemaal niet die misbruikt zijn.

   Wat voor bewijzen had jij in gedachten, Getuigenissen van slachtoffertjes?
   Of zit je te wachten op opnames van kinderverkrachting?
   Het zou mij niet verbazen dat jij een kick krijgt bij dergelijke bewijzen.

   Maar jij kunt natuurlijk ook gewoon een trol zijn die e.e.a. wil down playen

  • You want hard evidence, K? Why don’t you go check out stopworldcontrol.com? There is plenty of evidence to be found there.

 1. Achterlijk harde bewijzen…ga zelf Undercover..maar dat durf je niet want dezelfde dag word je vermoord, zoals An Heche..en vele anderen…kutzak

 2. Blijkbaar worden de cijfers niet meer na 2019 geactualiseerd, het gaat om een enorm aantal vermiste kinderen

  Cijfers in VS
  In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie.

 3. blij dat zoveel mensen die k persoon even walgelijk vinden als ik..héél blij..ik dank hen allemaal hiervoor..❤️

 4. De CIA is al vanaf het begin een misdadige organisatie die zich met alle takken van de misdaad bemoeit. Eenieder die daarvoor bewijzen wil is oerdom of zelf lid van deze smeerlapperij. Je kan nog beter met de Yakuza of Russische maffia te doen hebben want die hebben nog enigszins eergevoel

 5. Wtf. Het verbaasd mij dat de kindjes geen zuurstof gebrek hadden. Wat een dom verstand om een kind in een plastieke zak te doen. Ge zou ze toch de nek omwringen zulke domme zielen.😡het laatste manneke zwijmelde al en moest terug gaan zitten. Dit kan toch nooit een grap zijn geweest. Maar goed ik verbaas mij nergens meer over. We zijn er nog niet. Er komt de komende jaren nog veel meer vuiligheid naar boven. We hebben de onderste steen echt nog niet boven .

 6. Hoe vinden jullie die Steven Bannon eigenlijk?
  Ik vind het fijn en zeer gerechtvaardigd als er bewijsmateriaal komt en die elite eens aangepakt gaat worden, zelf moet ik niks van Bannon hebben, zeer extreem rechtsmannetje!

  • flardinga juni 23, 2023 at 13:22

   Hi beste

   Steve Bannon maakt geen uitzondering onder politici het zijn allemaal zionisten met een bepaalde agenda om de christenen en goyims uit te roeien.

   Wat je ziet is wat je krijgt…!

   Voormalig Witte Huis-strateeg Steve Bannon is misschien weer een stap dichter bij het bereiken van zijn doel om een ​​extreemrechtse populistische beweging over heel Europa te verspreiden, mocht Giorgia Meloni de nieuwe premier van Italië worden. Onder Giorgia Meloni is de Afrikaanse immigratie met 292% toegenomen.

   https://www.newsweek.com/georgia-meloni-italy-elections-steve-bannon-revolution-1746006

   • Wat heeft dit nou weer met zionisme te maken?

    Dit is weer een verkapte vorm van jodenhaat. Het is juist de rooms katholieke leiding wereldwijd die het volk Israël wil uitroeien. En dat doen ze al 2000 jaar.

    Tijdens de inquisitie martelden ze christenen en joden. En de jezuïetenorde die dit deed is een geheime dienst groter dan de CIA. Het wordt ook wel ’the entity’ genoemd. En ze zijn wel zo slim om juist (nep) joden als daders naar voren te schuiven.

    Je snapt blijkbaar niet dat de strijd niet door mensen gevoerd wordt maar door engelen en demonen, samen met diverse luciferianen die allemaal de God van Israël haten. En God heeft het volk Israël beloofd dat ze terug zouden keren naar Jeruzalem, de berg Sion (Tzion).

    Al die geheime broederschappen vinden alle religies prima, je mag alle goden aanbidden. Maar o wee als jij de naam van Jezus aanroept. Wat zegt dat?

    “Wie niet voor Mij is, is tegen Mij”
    “Aan de vruchten herken je de boom”

 7. De pedofiele smeerlappen ontspringen de dans AI gegenereerde beeld zijn zó echt dat ze niet van “reguliere” kinderporno zijn te onderscheiden.

  Pedo overheid tegen burgers 10 – 0

  AI-gegenereerde afbeeldingen van kinderseks zorgen voor een nieuwe nachtmerrie voor het web
  Onderzoekers zeggen dat de verontrustende beelden de inspanningen om echte slachtoffers te vinden kunnen ondermijnen

  De revolutie in kunstmatige intelligentie heeft geleid tot een explosie van verontrustend levensechte beelden van seksuele uitbuiting van kinderen, wat de bezorgdheid aanwakkert bij onderzoekers op het gebied van kinderveiligheid dat ze de inspanningen om slachtoffers te vinden en misbruik in de echte wereld te bestrijden, zullen ondermijnen.

  https://www.washingtonpost.com/technology/2023/06/19/artificial-intelligence-child-sex-abuse-images/

 8. Voor wie de agent gespeelt door Caviezel zelf wil horen en zien. Hij is net door Redacted w Clayton Morris geïnterviewd.

  https://youtu.be/tJZjLhkJ9ig

  Interview met Tim Ballard, former CIA, undercover agent DHS. Let ook op de Nederlandse connectie en Oekraïne.

 9. Deze doorbraak over de super geheime pedocriminaliteit laat zien dat er in feite dus twee soorten “mens” op Aarde zijn: de roofmens en de normale mens. De vraag is dan, hoe is die roofmens ontstaan, en hoe kom je er van af. Hoe kun je genetisch zien of iemand een roofmens is of niet, daar zou onderzoek zich op moeten richten, ipv op die belachelijke ‘virus’ vaxxen.

  Dat deze doorbraak plaats vindt is van heel groot belang voor de toekomst van de mensheid – deze abnormale “mens” die niet te herkennen is, moet absoluut uitgeroeid worden om een normale samenleving te behouden, en ook om de samenleving in NL weer te herstellen. Alles duidt er op dat deze roofmensen de samenleving aan het kneden zijn om naar hartelust te kunnen roven en openlijk hun pedocriminaliteit uit te kunnen voeren. Hier in NL weet je wie de usual suspects zijn. Maar zo te horen van Tim Ballard, lopen er heel veel van dit soort misbaksels rond, veel meer dan we denken. Heel griezelig….

  Het lijkt er op alsof de overname van de samenleving door de roofmens altijd de bedoeling was van de Great Reshit. Godzijdank dat Rusland daar niet aan mee doet. Wat weten / wisten zij reeds dat het Westen nog niet weet / wist?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in