De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 45.316 dodelijke slachtoffers en 4.416.778 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.992.940 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 4 juni 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 21.333 doden en 2.224.030  gewonden tot 04/06/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin SPIKEVAX/mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 12.010 doden en 732.849 gewonden tot 04/06/2022.

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 9.033 doden en 1.280.160 gewonden tot 04/06/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.940 doden en 156.991 gewonden tot 04/06/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 0 doden en 2.748 gewonden tot 04/06/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Hier zijn enkele tragische verhalen van mensen die geloofden in de COVID-19 vaccins, maar nu dood zijn. Deze verhalen zijn steeds moeilijker te vinden, omdat de meeste publieke berichten over deze sterfgevallen weigeren de COVID-19 vaccinatiestatus van de overleden te vermelden.

  Derde van de Denen wijzen Covid-19 vaccin af

Daarom zoeken veel internet speurneuzen nu naar gevallen van “plotselinge sterfgevallen”, vooral onder jonge, voorheen gezonde mensen, en zoeken dan naar de sociale media-accounts waar zij vaak opschepten over hun COVID-19 vaccins.

Als gevolg daarvan is er nu een nieuw syndroom ontstaan om te proberen deze sterfgevallen als “vaccindoden” te verdoezelen, die nu “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) genoemd worden, waarbij men beweert dat de doodsoorzaak “onbekend” is.

Intussen glijdt de wereld af naar een economische chaos, omdat de poel van mensen om banen te vervullen om de economie draaiende te houden in een snel tempo blijft slinken.

Welkom bij de Apocalyps.

Ross A. Arnold, 33 jaar, uit Williamsport, Pa., is op 16 mei 2022 onverwacht thuis overleden.

Ross Arnold

door Sungazette.com

Ross A. Arnold, 33, uit Williamsport, Pa., is op 16 mei 2022 onverwacht thuis overleden.

Geboren op 16 april 1989 in Lewistown, was hij de zoon van Andy L. Arnold, van McClure, en wijlen Teri Lou (Bilger) Arnold. Naast zijn moeder werd hij voorafgegaan door zijn grootvader van vaderskant, Sheldon “Jake” Arnold, zijn overgrootmoeder van vaderskant, Frances (Piney) Arnold, en zijn grootvader van moederskant, John Bilger.

Ross wordt overleefd door: zijn vader, Andy L. Arnold, stiefmoeder, Kara Arnold, en broer, Jacob Arnold; geliefde grootmoeder, Sharon Arnold; oom, Thomas Arnold en vrouw Bernadette, oom Michael Arnold en vrouw Mary, oom Daniel “Stub” Arnold en vrouw Raelene, tante Libby (Arnold) Henry en man Terry; neven en nichten, Carlos, Ezekiel, en Gerson Arnold, Luke en Lily Arnold, Samuel Arnold, Gabrielle en Arika Henry; grootmoeder van moeders kant, Bea Bilger; zus, Johnna-Kay Hoar; oom Jesse Bilger en vrouw Lori, tante Tonya Miner, tante Tolly Sunderland en man Bob, oom Jeremy Bilger en vrouw Amy, en vele oudtantes en oudooms, andere neven en nichten en vrienden.

Hij was in 2007 afgestudeerd aan de Indian Valley High School en in 2014 afgestudeerd aan de Bloomsburg University met een bachelordiploma in verpleegkunde. Ross was een Registered Nurse bij Geisinger-Danville, een adjunct-instructeur aan de Bloomsburg University, een Certified Professional Hypnotist, en een gewijd Minister bij Universal Life Church Ministries. Hij was ook bedreven in Spaans en Amerikaanse gebarentaal (ASL).

  Shedding - Volksgezondheidsfunctionarissen weten: onlangs gevaccineerde mensen verspreiden de ziekte

Ross was een zeer plezierige, zorgzame en meelevende persoon, die er vooral van genoot anderen te helpen. Hij had vele interesses en hobby’s, waaronder biljarten, lezen, schrijven en schilderen. Hij hield ervan nieuwe spijzen uit te proberen en was een liefhebber van koffie. Van al zijn geweldige prestaties was Ross het meest trots op het feit dat hij honden- en kattenvader was van zijn dierbare honden, Nadya en Rocky, en zijn kat, Pudder. Hij hield en aanbad zijn Gram Sharon meer dan woorden konden uitdrukken.

Er zijn verscheidene vrienden die een betekenisvolle invloed op Ross’ leven hebben gehad: Nikki, Kim, Cathy, Carolyn, Ronnie, Jo, en Ken. Ross was geliefd bij velen en zal zeer gemist worden.

Volledige rouwbericht op Sungazette.com.

Op woensdag 27 april heeft de dierbare en krachtige Deborah Pembrook een onverwachte longembolie gehad en is plotseling overleden

Deborah Pembrook

door GoFundme.com

Op woensdag 27 april heeft de dierbare en krachtige Deborah Pembrook een onverwachte longembolie gehad en is plotseling overleden. Haar man was bij haar en hield haar vast terwijl zij overleed.

Dit is een genadige vraag om hulp bij de herdenkingskosten. De giften gaan rechtstreeks naar Deborah’s echtgenoot om te helpen met de kosten voor een groene begrafenis, een viering van het leven en het maken van een herdenkingsbankje. Afhankelijk van de uitgaven en het opgehaalde bedrag hopen wij ook fondsen te werven om haar nabestaandengemeenschap te steunen met reiskosten. Alle bijdragen worden zeer op prijs gesteld.

“Intelligente en ambitieuze” advocaat in opleiding, 26 jaar, leed aan “ondraaglijke” hoofdpijnen voor zij stierf aan een bloedklonter nadat zij Astra-Zeneca Covid vaccin had toegediend gekregen, zo blijkt uit een gerechtelijk onderzoek

door The Daily Mail

Een advocaat in opleiding is op tragische wijze gestorven aan een zeldzame bloedklonter, weken nadat hij het AstraZeneca Covid-vaccin had genomen, zo heeft een gerechtelijk onderzoek vandaag gehoord.

Oli Akram Hoque, 26, uit Ilford, kreeg op 19 maart vorig jaar een dosis van het vaccin en kreeg toen steeds meer “ondraaglijke” hoofdpijn.

Zijn toestand verslechterde en resulteerde in zijn dood in het Queen’s Hospital in Romford, op 15 april 2021 – een maand voor zijn 27e verjaardag.

In zijn schriftelijke verklaring voor de East London Coroners’ Court beschreef Oli’s rouwende vader Bablul Hoque zijn zoon als “pienter, intelligent en ambitieus”, en herinnerde hij aan zijn indrukwekkende CV, dat onder andere werk bij Arsenal FC en het Citizens Advice Bureau omvatte.

  EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

De heer Hoque zei dat de afgestudeerde aan de City University het vaccin had genomen in Ilford, waar hij met zijn beide ouders woonde, en “vervolgens klaagde over hoofdpijn”.

De Britse medische toezichthouder heeft begin april aanbevolen dat mensen onder de 30 een alternatief voor het vaccin van AstraZeneca zouden krijgen, toen duidelijk werd dat jongere mensen een groter risico op de stolsels liepen.

Lees het volledige artikel in The Daily Mail.

Ryan is gestorven aan “het ding dat je moet krijgen als je naar het buitenland reist”

Diego Redondo Roig – 11-jarige stierf aan een hartstilstand

door VaccineInjuries.ca

Diego Redondo Roig, 11 jaar oud, had een hersenbeschadiging opgelopen na een verstikkingsincident toen hij anderhalf jaar oud was.

Het jongetje vertoonde tekenen van vooruitgang in de revalidatie, hij ging naar school en in het algemeen was hij in goede gezondheid.

Diego was een van de eerste kinderen die in Spanje het COVID-19 vaccin kregen.

Hij stierf op 29 juli 2021 aan een hartstilstand terwijl hij sliep.

Volledig artikel op VaccineInjuries.ca

Vrouw, 31, die naar de sportschool ging en 10.000 stappen per dag liep, sterft plotseling in haar slaap

door Mirror UK

Een fitte en gezonde jonge vrouw is zonder waarschuwing in haar slaap gestorven.

De huisgenoten van Catherine Keane dachten er niet veel van toen zij niet naar beneden kwam voor het ontbijt op het hoogtepunt van de Covid-pandemie afgelopen zomer.

De 31-jarige en haar kameraden werkten allemaal vanuit huis in Rathmines in Dublin, en dus waren hun schema’s niet meer zo strak.

Halverwege de ochtend waren ze echter een beetje bezorgd en stuurden haar een sms en toen er geen antwoord kwam controleerden ze haar kamer, meldt de Irish Mirror.

Zij ontdekten dat Catherine in de nacht was overleden.

Later werd vastgesteld dat zij gestorven was aan het Sudden Adult Death Syndrome (SADS).

SADS is een aandoening waarbij iemand plotseling en onverwacht sterft aan een hartstilstand, maar de oorzaak van de hartstilstand niet kan worden gevonden.

Volledig verhaal bij Mirror UK.

Zie ook:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère

Vorig artikelMainstream media: Rusland boekt terreinwinst in Oekraïne te midden van hevige gevechten
Volgend artikelOekraïense overwinning “niet haalbaar” – voormalige Amerikaanse topambtenaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Deze cijfers zijn hoogstwaarschijnlijk nog het topje van de ijsberg, smerige, uiterst smerige troep is het, dan druk ik me nog zacht uit.

 2. Je moet ook eens kijken op de Facebook groep van Bijwerkingen na mRna.
  Niet normaal wat je daar allemaal leest en wat je voorbij ziet komen aan bijwerkingen die mensen hebben gekregen na het vaccin.
  Eigenlijk zou iedereen die facebook pagina eens moeten bezoeken of ga er eens een paar avondjes voor zitten.
  En blijf die pagina volgen op naar nog meer volgers
  Stuur die facebook pagina door naar alle bekenden en al je familieleden.
  Tijd dat mensen wakker gaan worden.

  • Geesten nemen allerlei vormen van verschillende maten aan

   Nou nou het is eerder bedtijd geworden voor de mensheid dan opstaan tijd

   De mensheid is net als de Reuzen Mammoeten die zijn uitgestorven

   Hun tijd is verzadigd
   Iedereen moet weg van Planeet Aarde na een tijd komt de opruimingsdienst

   Helaas gaat dat niet met lichaam en al
   Want het lichaam is het Huis
   Dat Huis is gemaakt van Zand , Water , Vuur , Lucht en Ether

   Die moet helaas hier achter blijven
   Dat zijn eigendommen van die 5 elementen

   Daarom wordt er ook gezegd Ashes to Ashes Dust to Dust bij de Uittreding uit het lichaam Stof tot Stof Aarde tot Aarde

   Hecht U niet aan het Lichaam
   Dat lichaam dat bent U toch niet

   Het verstand heeft U niet voor niets gekregen
   Gebruikt daarom wel Zelf Uw verstand
   Dat wel

   Dank U

 3. Mijn door en door geboosterde schoonvader stak hier de loftrompet over de veiligheid en de opvolging van de vaccins. Na een tijdje aanhoren van deze zwakzinnige onzin liet ik hem een screenshot van de Europese database van bijwerkingen zien. Vol ongeloof vraagt hij of dit wel echt wetenschappelijke cijfers zijn, waarop ik zeg dat dit zwart op wit is. Enfin de beste man gaat voor de vierde booster. Totally brainwashed.

 4. Alle Families Vrienden en Meer van Hun
  Gecondoleerd

  U allen mogen nog steeds Zelf na gaan denken
  De staat mag en kan U niet opleggen hoe en of wat te denken
  U bepaald het Zelf

  U zit in dat Lichaam
  Het echte Huis van die Geest
  U bent die Geest

  Als Slaaf van de Staat gedragende kunt ook U uiternatsie plegen of laten opleggen door Uw leiders de Staat of de zogenaamde Goden als Bill Gates George Soros Anton Fausi en een paar meer
  U heeft de keuze
  Wat te doen
  Beste mensen overblijvers denk Altijd zelf na

  Dank U

 5. Je kunt lullen wat je wil: dapper waren ze wel! Zomaar een onbekend, niet goed getest goedje in je lichaam laten spuiten. Je mag niet weten wat erin zit, de lange termijn gevolgen zijn niet bekend, de bedrijven als Pfizer stonden bekend omdat ze miljarden schadevergoedingen moesten betalen…. En dan nog stroopten ze hun mouwen meerdere keren op! Wat een lef!

  • Beste Freefighter

   Jaa groot gelijk heeft U

   Als een Homofiel langs komt en zegt
   Doet Uw broek naar beneden of andersss

   Dan zijn nagenoeg alle zowel Mannelijke Als vrouwelijke Slaven Grote Helden

   Immers het zijn Slaven
   &
   Slaven horen te gehoorzamen naar hun Bazen
   Als de Baas zegt Bukken
   Dan moet de toehoorder Bukken

   Niemand heet tegenwoordig Koenta Kinte
   Beste Fighter becouse they are Free now

   Jaaa
   De schuld van de Homofiele Slaven drijvers
   Moesten die Koenta Kinte maar niet dwingen om Toby te heten
   Begrijpt U het een beetje ?

   Nee …..
   Kijk dan maar naar die film Koenta Kinte

   P.S. het waren lieve en aardige mensen
   &
   dat zijn ze Nu nog steeds

   Alleen ze pikken het niet meer om zowel aan te zien als zelf zo te worden behandeld zoals uit Uw schrijven kan worden herleid
   Begrijpt U ?
   Die heten in dit geval de Antivaxxers

   Dank U

 6. Hahaha dat schreef ik een tijdje terug al, half voor de grap, dat het SADS gaat heten; sadly enough, no pun intended. En zo verwerken de vaxies hun goede besluit. Whatever, laat die lamlullen. Maar laat mij met rust…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in