Bewoners van verpleeghuizen waar op grote schaal COVID-19 ‘vaccins’ zijn toegediend, worden plotseling massaal geïnfecteerd met het Chinese virus, waarnaar de mainstream media inmiddels al verwijzen met het woord “uitbraak”.

Hoewel elke inwoner en werknemer in veel gevallen al een vaccinatie had gekregen, duiken er naar verluidt in heel Amerika als een lopend vuurtje nieuwe “gevallen” van de Chinese griep op. Dit heeft ertoe geleid dat veel vaccinzeloten die dachten dat de injecties hen allemaal zouden redden van de Chinese ziektekiemenplaag in verwarring hun hoofd krabben, bericht vaccineinjurynews.com.

Als we de regering mogen geloven, dan zou de Wuhan griepprik iedereen al “genezen” moeten hebben en het “nieuwe normaal” moeten hebben gebracht. In plaats daarvan heerst er nu in veel bejaardentehuizen meer ziekte dan ooit tevoren waar de naalden van het COVID-19 spike-eiwit al in elke arm zijn gestoken.

De mainstream media proberen natuurlijk nu al de “ongevaccineerden” de schuld te geven van deze uitbraken, ook al was iedereen die de Chinese ziekte oploopt en verspreidt al gevaccineerd. Dit moet de bizarre “nieuwe logica” zijn die samengaat met het “nieuwe normaal”.

Volgens de officiële cijfers worden 472 sterfgevallen in verzorgingstehuizen in de eerste twee weken van mei toegeschreven aan “covid”. Dit is een daling ten opzichte van de 10.675 “covid” sterfgevallen in dezelfde populatie gedurende de eerste twee weken van januari.

Het medisch establishment worstelt om een of ander narratief te verzinnen voor deze “anomalie” en weigert het feit te erkennen dat Covid-19 vaccins – en meer in het bijzonder de spike-eiwitten die zij bevatten – de oorzaak zijn van de verspreiding van deze nieuwe golf van de Chinese ziekte.

Snelle toename van Covid-19 vaccin bijwerkingen in Europa

Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC geeft ongevaccineerden de schuld van door vaccinatie veroorzaakte letsels en sterfgevallen

Zoals verwacht probeert de regering aan te tonen dat ongevaccineerden op de een of andere manier verantwoordelijk zijn voor alle ziekte en dood die zich onder gevaccineerden verspreidt. Ironisch genoeg bewijst deze bewering, als zij waar zou zijn, alleen maar dat Covid-vaccins niet werken zoals wordt beweerd.

Als dat wel zo was, dan zouden de gevaccineerden het Chinese virus niet oplopen van de ongevaccineerden omdat zij er al immuun voor zouden zijn. En we vragen ons ook af: Waarom worden de ongevaccineerden niet ook ziek?

De Associated Press (AP) citeert een bewering van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat ongevaccineerde bezoekers van verpleeghuizen ziektes verspreiden onder gevaccineerde werknemers en oudere bewoners. Hoe is dit in hemelsnaam logisch?

Zouden deze ongevaccineerde bezoekers dan niet ook ziek zijn? En waarom worden alleen gevaccineerde mensen ziek door het Chinese virus? Deze en andere vragen worden door de nepnieuwsmedia niet eens behandeld, laat staan beantwoord.

Hoe dan ook, u kunt steeds meer artikelen van de leugenachtige media verwachten waarin wordt beweerd dat ongevaccineerde mensen op magische wijze ziekten verspreiden onder de gevaccineerden. Degenen die dit duistere plan leiden, denken blijkbaar dat de gevaccineerde massa dom genoeg is om dergelijke pseudo-wetenschappelijke onzin te geloven.

Merk ook op dat zij altijd ouderen, jongeren en andere kwetsbare groepen gebruiken als emotioneel, hartverscheurend aas om de volgende fase van het medisch fascisme door te drukken. In dit geval willen ze dat we medelijden hebben met de oude mensen die sterven aan “covid” en dat we ons allemaal haasten om ons te laten injecteren, en opnieuw, en opnieuw, totdat de media ons wijsmaken dat “kudde-immuniteit” is bereikt.

Aantasting van het immuunsysteem: Studies waarschuwen voor de gevolgen van vaccinatie

“Je kunt je beter aanmelden om in de dodencel te zitten in plaats van de prik te nemen. Je zou een rijpe oude dag beleven door alle beroepsprocedures, in vergelijking met dit snelle doodvonnis”, schreef een commentator op Natural News.

De Covid-19 injecties zijn onveilig, ineffectief en verspreiden meer ziektes.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie heeft de video’s van ineenstortende mensen in Wuhan in scène gezet?
Volgend artikelBoete voor het weigeren van AstraZeneca vaccin
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in