Een 43-jarige Canadese CBC Edmonton radiopresentatrice is dood in wat klinkt als een uiterst onaangename, langdurige stervensweg. Mevrouw Adrienne Pan kreeg op 21 april haar eerste Moderna mRNA-injectie, schrijft Thecovidblog.com.

Mevrouw Adrienne Pan kreeg op 21 april haar eerste Moderna mRNA-injectie. Ze postte die dag de spreekwoordelijke pleister op de arm foto op zowel Twitter als Instagram. Mevrouw AdriennePan onthulde dat ze een reeds bestaande longembolie had (bloedstolsel in de long), wat haar onmiddellijk had moeten diskwalificeren voor al deze injecties. In plaats daarvan vertelden de artsen haar dat ze niet in aanmerking kwam voor de AstraZeneca injecties, maar dat het goed zou moeten gaan met Pfizer of Moderna.

Ze kreeg de Moderna injectie die dag bij BetterLife Medical and Pharmacy in Laurier Heights. Mevrouw Pan zei dat ze “ongelooflijk dankbaar” was en dat ze “niet kan geloven dat ik gevaccineerd ben tegen COVID-19, na 13 maanden. Mensen kunnen geweldig zijn.” Mevrouw Pan meldde geen onmiddellijke bijwerkingen.

Hardcore mRNA vaccinzeloot en verdwijning

Mevrouw Pan sprak niet veel over de injecties voorafgaand aan haar eigen. Maar daarna werd ze de facto een woordvoerster voor Moderna en de “vaccin” agenda in het algemeen. Slechts zes dagen later, op 27 april, plaatste mevrouw Pan een grafiek en vroeg zich af waarom 50-plussers “achterliepen met het halen van hun vaccinaties.”

Diezelfde dag plaatste ze overheidsgegevens die zeiden dat de meeste bijwerkingen na de injectie het gevolg waren van de Pfizer injecties.

Op 6 mei postte ze een GIF met de tekst: “Ik ben een hottie met antilichamen.” Het onderschrift luidt: “Al het millennial COVID-19 vaccin geluk dat nu gaande is in [Alberta] is gewoon een verdomd genot.”

  Mondkapjes uit China nu voorzien van waarschuwing: bieden geen bescherming tegen Corona en kunnen "kanker, geboorteafwijkingen en andere schade aan de voortplanting veroorzaken"

Ze plaatste de hashtag #TeamModerna op 7 mei.

Mevrouw Pan antwoordde op 22 mei op een tweet waarin werd gesuggereerd dat mensen Pfizer verkiezen boven Moderna. Ze schreef dat Moderna 92% effectief is, en dat ze “opgewonden” is om binnenkort haar tweede injectie te krijgen.

Ze tweette meer overheidspropaganda statistieken op 25 en 26 mei.

Haar laatste echte tweet kwam op 27 mei. Ze deed een paar retweets op 28 mei en 30 mei. Maar toen verdween ze volledig van Twitter. Het was zeer ongebruikelijk omdat ze sinds januari 2020 gemiddeld minstens 100 tweets per maand tweette .

Mevrouw Pan had nog één Instagram post op 20 juni van een verjaardagstaart waar blijkbaar de verkeerde spelling van haar naam op stond. Daarna verdween ze van Instagram. Het is onduidelijk of en wanneer mevrouw Pan een tweede injectie met Moderna heeft gekregen. Maar in Canada beveelt de overheid een periode van een maand aan tussen de twee doses. Dus mevrouw Pan zou in aanmerking zijn gekomen op 19 mei. Nogmaals, ze zei dat ze opgewonden was om de tweede te krijgen op 22 mei.

Overlijden en nasleep

Mevrouw Pan werd blijkbaar erg ziek, erg snel. Ze had haar middag CBC radioshow sinds tenminste juni 2021 niet meer gedaan. Mensen begonnen zich in de herfst af te vragen wat er met haar gebeurd was. Een Reddit bericht in r/Edmonton vroeg: “Wat is er gebeurd met CBC Radio 1’s Adrienne Pan?” Een persoon merkte op dat ze de show hadden gemaild, en een producent vertelde hen dat ze met persoonlijk verlof was, met een onbepaalde datum van terugkeer.

  Journalist, die concentratiekampen eiste voor ongevaccineerden, dood op 33-jarige leeftijd

Maandag werd bekend dat mevrouw Pan op 15 januari is overleden na “maandenlang te hebben gevochten tegen een ernstige ziekte”. Er is nog geen informatie vrijgegeven over wat er precies gebeurd is. Maar het klinkt alsof ze geruime tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. Toevallig of niet, verdween ze van sociale media en de radio juist rond de tijd dat ze haar tweede injectie zou krijgen.

Mevrouw Pan was sinds 2011 in een of andere hoedanigheid werkzaam bij CBC Edmonton. Ze laat haar beide ouders en echtgenoot achter.

De puntjes met elkaar verbinden

Natuurlijk zullen de media geen details geven over de dood van mevrouw Pan. Dus alles wat we kunnen doen is het vergelijken met soortgelijke sterfgevallen na injectie.

De dichtstbijzijnde in alle opzichten is mevrouw Pan Jovita Moore. Zij was de televisienieuwsanker uit Atlanta die plotseling hersentumoren kreeg 12 dagen na haar Pfizer injectie in april. Mevrouw Moore verdween maandenlang van haar televisie baan voordat ze op 29 oktober overleed.

Dan is er natuurlijk mevrouw Wendy Williams. De talkshow presentatrice werd blijkbaar overgehaald tot de injecties om haar werk te behouden die werden opgenomen in New York. Sinds september is ze niet meer in haar show te zien, en er doen allerlei geruchten de ronde over wat er gebeurd is. Mijnheer Michael Granata lag wekenlang in het ziekenhuis nadat al zijn inwendige organen zodanig waren opgezwollen dat hij niet meer goed functioneerde. Hij overleed in een ziekenhuis tien weken na zijn Moderna injectie.

Het feit dat mevrouw Pan al eerder een longembolie had gehad, en de artsen haar toch deze injecties lieten geven, zegt alles wat je moet weten over de nu wereldwijd opererende medische industrie. Iedereen die in 2022 nog vertrouwt op de goden in witte jassen is ofwel een dwaas of heeft een doodswens. Toegegeven, er zijn nog een paar goede dokters over. Maar de meesten van hen worden verbannen en constant door het medische establishment aangevallen.

  32 artsen uit 11 landen waarschuwen tegen het COVID-19 vaccin

We zullen dit verhaal updaten als we meer weten. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

Is de volgende pandemie Omicron of ‘COVID Waanzin’?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel5G doodtorens geactiveerd: griepachtige symptomen zullen volgen
Volgend artikelVaccinregime op de rand van de afgrond: Nu waarschuwen ook de eerste ziekenhuizen voor Covid-“vaccinatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Oohoohh dat is niet aardig. Maar komt wel in de buurt bij wat ik ook dacht 🙂 Dit zijn heel erg bange mensen die totaal gehersenspoeld zijn door politiek en media. De echte schuld ligt natuurlijk daar. Door hun waarschijnlijk lage IQ of gewoon simpelheid kun je het ze aan de andere kant ook weer niet echt kwalijk nemen dat ze in die propaganda trappen. Ik vind het moeilijk, aan de ene kant kunnen ze me niet snel genoeg omvallen, aan de andere kant is het toch erg sneu. Voor nu denk ik gewoon, opgeruimd staat netjes, hoe eerder dit soort mensen weg zijn hoe sneller we naar een normale gezellge samenleving kunnen gaan. Maar aardig is het niet, ik weet het 🙂 Het blijft dubbel.

   • Nu denk ik gewoon, opgeruimd staat netjes, hoe eerder dit soort mensen weg zijn hoe sneller we naar een normale gezellge samenleving kunnen gaan …Dat is precies wat ik dacht. Door dit soort mafketels blijven we in deze ellendige tijd rondhagen.

   • Zulke mensen wensen ons, de niet ingespotenen, veelal dood. Hoeveel van dit soort types willen normale niet ingespoten mensen hun vrijheden afnemen? Dus ja, Karma is a bitch, and I like her 🙂

    • Ja, helemaal juist, niet gevaccineerden beschimpen, alsof wij ook maar enig gevaar zouden zijn voor de medemens, dus zij de gevaccineerden mogen moord en brand roepen, vinden ze heel normaal, komt het van de andere kant, zijn we ineens criminelen die ze zouden moeten opsluiten in kampen, ons willen verwijderen van de samenleving, ik gun niemand de dood, ik ben wel rechtdoor, geen genade.

  • Vind je het gek na twee jaar ellende die mede in stand wordt gehouden door dit soort simpele zielen die staan te springen om hun doodsspuiten te halen? En vaak anderen terecht wijzeen die NIET in de propaganda trappen en de spuiten niet halen… Dit soort types schreeuwen vaak om het hardst dat wie de spuit niet haalt een moordenaar is. Dus ik snap de reactie maar al te goed. Die van jou trouwens ook. Twee jaar terug zou het een heel foute reactie zijn, nu denk ik ook, ach, dat is er weer eentje. Ruimt wel op zo. Ja, dat is fout. Maar zo erg is het nu, ook ik ben klaar met die dwazen.

  • Het is uiteindelijk wat de gevaccineerden zelf zo ver hebben laten komen, wie is men als gevaccineerde om niet gevaccineerden erop te wijzen dat wij moordenaars zouden zijn, dat ze ons zouden moeten verbannen, dus ik kan Bery daar in heel goed volgen, of dat veel over hem zegt, vind ik absoluut niet. Het woord karma is zo een lelijk woord, het word graag en gretig gebruikt, ik vind het een woord uit de goot, ik ken enkele mensen die dit steeds aanhalen, gebruiken in hun woordenschat, ja pas op karma, zelf zijn ze wel vals smerig naar andere mensen toe, dan maar karma roepen, door dat woord te gebruiken denken ze dat ze gevrijwaard zijn van alle onheil, ze willen op die manier hun tekortkomingen goed praten, je moet mensen die dat woord steeds maar gebruiken eens observeren, zie je al heel veel, daar heb je geen woorden voor nodig, gezichts uitdrukking zegt meer dan duizend woorden.

  • Laat me duidelijk zijn… Een normale bange burger die in de corona circus gelooft en die daarom zich laat vaccineren en vervolgens ziek of dood gaat, daar heb ik best wel medelijden mee.

   Maar een Persoon die zich gratis als mediahoer aanbied voor de WEF daar heb ik totaal geen medelijden mee. Sterker nog ik wens ze de pijnlijkste ziekte en dood die er is.

    • Echt absurd dat je vader dit zegt terwijl het IFR op 0,15% zit en de overige 99,85 procent het overleeft! Waar hebben we het in vredesnaam over!!!!?

     Er is al gedeeltelijk van de begin trials van Pfizer naar buiten gekomen. Dat moest op bevel van de rechter. De kans dat je aan het vaccin dood gaat is op 3,4 of 3,7 % terwijl het virus in NL op 0,15% zit.

     Over 8 maand moeten ze alle data’s vrij geven.
     Ik zou die data dan uit printen en hem ermee confronteren.

     Ik weet iig zeker, de mensen die mij van alles gunde omdat ik niet wou injecteren met een experiment, kom ik dan wel weer tegen als alles boven water is.
     Daar kan ik nog wel 8 a 9 maand op wachten.

     Kan je 1 ding zeggen, het gaat geen leuk gesprek voor ze worden. Want 2g zou goed zijn voor de ongevaccineerden. Ik heb nu straks 3 jaar van mijn leven ontregeld omdat deze flapdrollen zich zo hebben misleid.

     Ik zal vechten tot alles boven water komt en de daders worden vervolgd.

  • Nicole, ik denk dat we nu zo ver zijn dat dit ook geen reet meer uit maakt.

   Wat wij als wappies/ongevaccineerden over ons heen hebben gekregen.
   Gediscrimineerd worden omdat het klootjesvolk geen eigen onderzoek willen doen.
   Niet zelf willen nadenken.

   Ze hebben mij de dood gewenst of 2g zodat ik niets meer zou kunnen. Het uitlachen omdat we geen experiment in ons lijf willen spuiten.

   Deze mensen zijn gewoon NSBers die mensen ook nog is verklikken.
   Andere bedrijven om zeep helpen en de hele samenleving met dit gore kabinet hebben ontregeld.

   Over 8 maand zal de officiële data naar buiten gebracht worden omdat de rechter dit heeft bevolen.

   Ik zal tot die tijd wachten en dan vlam ik de hele omgeving die mij voor alles hebben uitgemaakt.
   Zij zijn nog minder dan stront en sorry dat ik het zeg, Bery heeft helemaal gelijk.

   Zij zijn de labratten en zij tonen voor ons straks allemaal aan wat voor gif het is geweest.

   Praat anders is met de uitvaart ondernemers. 2020 was er niets aan de hand. Ze hebben zelfs staatsteun aangevraagd. 2021 toen de vaccinaties kwamen, gingen er maar 15% dood aan covid en de rest of hartaanval of andere dingen zoals kanker of bloedproppen etc.

   Niemand wil luisteren en ze sluiten mensen buiten zoals ze hebben gedaan in de 2de wereld oorlog.

   Ik hoop dat ze naar de hel gaan met hun achterlijkheid!
   Ik ben klaar met die mensen, het is of zij of ik.
   En wij hebben de waarheid achter ons staan en ik zal daar voor vechten tot de laatste druppel bloed!!

   En ja mijn naam zegt het al. Ik ben des duivels op deze idioten!

 1. Het is uiteindelijk wat de gevaccineerden zelf zo ver hebben laten komen, wie is men als gevaccineerde om niet gevaccineerden erop te wijzen dat wij moordenaars zouden zijn, dat ze ons zouden moeten verbannen, dus ik kan Bery daar in heel goed volgen, of dat veel over hem zegt, vind ik absoluut niet. Het woord karma is zo een lelijk woord, het word graag en gretig gebruikt, ik vind het een woord uit de goot, ik ken enkele mensen die dit steeds aanhalen, gebruiken in hun woordenschat, ja pas op karma, zelf zijn ze wel vals smerig naar andere mensen toe, dan maar karma roepen, door dat woord te gebruiken denken ze dat ze gevrijwaard zijn van alle onheil, ze willen op die manier hun tekortkomingen goed praten, je moet mensen die dat woord steeds maar gebruiken eens observeren, zie je al heel veel, daar heb je geen woorden voor nodig, gezichts uitdrukking zegt meer dan duizend woorden.

  • Hoi Spirit,

   Mooi geschreven. Karma wordt inderdaad zo misbruikt dat het niet leuk meer is.

   Je stelt ook dat de gevaccineerden het zelf zo ver hebben laten komen. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Zo veel van die lui hebben er om gesmeekt. Dat is het meest verontrustende in dit hele verhaal voor mij.

   We moeten echt iets vinden om ons tegen dat soort mensen te beschermen. Dat zijn drenkelingen die hun potentiele redder ook laten verdrinken met het idee dat ik niet kan bevatten. Zoek maar eens op hoeveel drenkelingen met hun acties hun redders in groot gevaar brengen.

   Nu deze crisis op zijn laatste benen lijkt te lopen moeten we denken over hoe dit te voorkomen in de toekomst. Ik heb Ab Oosterhaus slechts 1 goed ding horen zeggen. We moeten de niet geinjecteerden afzonderen. Prima, graag, ik zou veel liever tussen live and let live mensen wonen dan tussen de injectie en maatregelen waanzinnigen. Wij wonen waar wij wonen en werken waar wij werken. Doe gerust al je maffe rituelen en verplichte injecties en wat dan ook maar val ons er niet mee lastig.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

 2. ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, ongeacht de motivatie die daaraan ten grondslag liggen.
  Ieder mens heeft dan ook de gevolgen van deze keuzes te ondergaan.
  Vragen mensen mij om advies tav de keuzes die ze willen gaan maken, dan zal ik die geven. de uiteindelijke keuzes zijn echter die van hen. Ik zal hen niets verwijten.
  Mensen die mijn keuzes niet respecteren en mij hun keuzes willen afdwingen of opdringen krijgen van mij geen respect omdat mijn keuze mijn recht is.
  Indien iemand verkeerde uitkomsten krijgt a.g.v. hun gemaakte keuze voel ik daar geen vreugde bij, geen boosheid, geen rancune, geen bevrediging, niets van dat.
  Het is slechts begrijpen van de gevolgen van gemaakte keuzes.
  Ik ben slechts verantwoordelijk voor mijn eigen keuzes en de daaruit voortvloeiende gevolgen.

  • Hoi Tigron,

   Helemaal eens! Maar we moeten de hand ook in eigen boezem steken. Het regime dat aan de macht is krijgt onze (stilzwijgende) toestemming. Als we dat niet deden zaten ze er niet. Dat wereldwijd helaas.

   Mensen hebben de neiging om de moeilijke keuzes te verplaatsen. Eerst God, later aangevuld met de Staat nu nog verder aangevuld met De Weterchap. Zo heerlijk inclusief niet? (sarc)

   Individuen leggen graag verantwoordelijkheid op een hoger niveau voor belangrijke dingen om zo zelf geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Van toeslagen affaire tot bouw fraude en al die andere schandalen die tussen die twee schandalen gebeurden…. Nooit straf voor die giga misdrijven. Maar oh wee als je 4 km te hard hebt gereden en niet betaald…… Mensen, rare wezens, het 4km te hard rijden spul rationaliseren ze weg met dat gebeurt mij nooit maar accepteren extreme straffen voor niet betalen maar vinden het prima als echte schandalen gebeuren en niemanden de prijs betalen.

   Allicht een gevolg van vognitieve dissonantie of Stockholm syndroom?

   Groeten,
   Hugo

   • het regime is wereldwijd en heeft niet mijn toestemming

    ze gebruikt mind control om aan de macht te komen

    geld om mensen om te kopen

 3. Ik heb al vanaf het begin gewaarschuwd aangezien dit een gen therapie is die nooit goed gekeurd is.
  Ze hebben de proeven op dieren gedaan en alle dieren gingen uiteindelijk dood.

  Toen ik dit aankaartte bij heel veel mensen werd ik voor gek verklaard.
  Ook nu Pfizer aangeeft in hun eigen documenten (Die de rechter heeft bevolen om vrij te geven a 500 pagina’s per week) staat in dat de kans dat je dood gaat aan het vaccin uit komt op 3,7 % uit mijn hoofd terwijl gemiddeld in NL 0,15% is zonder de spuit.
  Ook hier word ik weer voor gek verklaard dus zeg ik nu, spuit je heerlijk vol met zooi waar ze niets van weten op langer termijn.

  Dan leg ik wederom uit dat uitvaart ondernemers aangeven dat er geen oversterfte was in 2020. Er waren geen 400 doden per dag wat normaal in een jaar wel gebeurd. Ze hebben zelfs staatsteun aangevraagd.
  2021 hebben ze 15% doden door Covid en de rest is allemaal orgaan uitval. Hart en vaat ziekten en hersenbloedingen. NU hebben we wel oversterfte maar wederom ben ik de gekkie en nemen ze toch een booster.

  Ik heb het opgegeven en zal straks de mensen in mijn omgeving echt vlammen als over 8 maand de definitief cijfers door Pfizer naar buiten worden gebracht.

  Ik ben kei hard geworden en sommige mensen gaven aan dat 2g goed zou zijn en ze het goed plan vonden dat de ongevaccineerden niets meer kunnen.
  IK wens normaal iemand nooit iets maar deze mensen kunnen van mij dood neervallen.

  De ego is blijkbaar zo groot dat ze niet kunnen toegeven dat ze fout zaten.

  Al zeg ik tegen ze allemaal, ik wil mijn hele hebben en houden op het spel zetten, zelfs mijn leven.
  Dat wanneer ik ongelijk krijg over het vaccin, ik mijzelf een kogel door de kop schiet.
  Zo zeker ben ik van mijn zaak en dan zie je de mensen in je omgeving wel een beetje raar kijken.

  Hoe kan het dat deze man zo zeker is van zijn zaak… Misschien omdat ik onderzoeken lees??? Gezond verstand gebruik en op de klompen aan kan voelen dat grafeen oxide (Wat nog nooit in het lichaam bij de mens is gespoten) niet in het lichaam thuis hoort! Zelfde als aluminium.

  Heel veel sterkte voor de nabestaanden en hou je rug recht! Never give in, never give up!

  • Het vervelende is dat de spuitjunkies jou straks gaan helpen oppakken om je in een psychiatrisch heropvoedingskamp van je “ziekte” te laten genezen.

   Het is te serieus om je zinloos te laten oppakken, kijk uit met die gehersenspoelde fanatisten (en bij kinderen, mocht je ze hebben want die zijn ook bewerkt in de hitlerjugendklasjes om hun omgeving aan te geven)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in