Hier is een buitengewoon interview van 22 minuten met een verklaring die veel beter bij de feiten past dan het contrafeitelijke officiële Covid-narratief, schrijft Paul Craig Roberts.

Ondanks de coherentie en oprechtheid van de begrafenisondernemer, zullen weinigen zijn verhaal waarschijnlijk serieus nemen. Decennialang zijn Amerikanen geïndoctrineerd om alle verklaringen die in strijd zijn met officiële verklaringen als ‘samenzweringstheorie’ te beschouwen. De CIA heeft samenzweringstheorieën in de media geplant om zeer geloofwaardige verslagen van de moord op president John F. Kennedy die het officiële verhaal verwierpen in diskrediet te brengen, en sinds 1963 gebruiken de presstituees de ‘samenzweringstheorie’ om alle betwistingen van het officiële verslag de kop in te drukken. Het gevolg is dat de meeste mensen, in plaats van na te denken over en rekening te houden met alternatieve verklaringen, niet-officiële verklaringen verwerpen, althans in eerste instantie. Mensen die door hun levenslange ervaring weten dat regeringen altijd liegen, trappen nog steeds in de volgende leugen.

Veel Amerikanen denken dat als het officiële verhaal niet waar zou zijn, artsen er niet in zouden meegaan. Ze geloven dit omdat ze ten onrechte denken dat artsen onafhankelijk en verantwoordelijk zijn. Zoals Dr. Ted Noel uitlegt, is dat niet het geval. Zie Frontnieuws: Bewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt

Er zijn steeds minder artsen die hun beroep zelfstandig uitoefenen. De meesten zijn werknemers van ziekenhuizen, grote bedrijfspraktijken en klinieken die door managers worden geleid. Deze “zorgverleners” worden geleid volgens protocollen die zijn vastgesteld door de NIH, de CDC, de FDA, de WHO en de American Medical Association, die alle onder invloed staan van Big Pharma.

  Klap in het gezicht voor politici: WHO raadt massaal testen van asymptomatische mensen af

Het protocol voor de behandeling met Covid is behandeling achter te houden totdat de patiënt levensbedreigend ziek wordt en in het ziekenhuis wordt opgenomen. In het ziekenhuis wordt patiënten een veilige en effectieve behandeling met HCQ en Ivermectine geweigerd. Veel patiënten eindigen dood aan de beademing.

Het Covid-protocol demoniseert de bekende en veilige behandelingen en doet zijn best om het gebruik ervan in particuliere praktijken te verhinderen. Naar verluidt weigeren grote apotheekketens zoals Walgreen’s en CVS doktersrecepten uit te schrijven voor HCQ en Ivermectine voor de behandeling met Covid. Artsen die deze medicijnen voorschrijven worden door hun artsenverenigingen bedreigd met verlies van hun medische vergunning. Als u Dr. Noel’s verklaring leest, zult u begrijpen dat artsen in principe hulpeloos zijn.

Als u daaraan twijfelt, denk dan eens aan de bekende medische en wetenschappelijke autoriteiten die zich hebben uitgesproken, met als resultaat dat ze worden gecensureerd, gedeplatformeerd en beschuldigd door de prestituties van “het verspreiden van Covid-desinformatie”.

Elke keer dat u ziet dat deskundigen worden gecensureerd, kunt u er zeker van zijn dat het is omdat ze de waarheid spreken. Maar in plaats van de waarheid zien de gehersenspoelde mensen ‘samenzweringstheorie’, waardoor het succes van de agenda van het establishment wordt gegarandeerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tvVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëli’s gaan de straat op nadat ze te horen hebben gekregen dat er MEER vaccinaties nodig zijn om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd
Volgend artikelCEO Pfizer: een “normaal leven” zonder “regelmatige COVID-vaccinaties” zal niet langer bestaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Er is er maar 1 die hier aan een einde kan maken en dat is God! Hij geeft het leven, en Hij is de enige die het leven mag nemen. Geen mens mag dat, want dan is het moord!

  2. Wij allen zijn g.o.d. dus als je wilt dat hij hier een einde aan maakt. bedoel je eigenlijk WIJ !!! Be prepared. Gisteren zag ik een mooie actie met mensen met protest borden langs een drukke doorgaande weg te staan. Dat moet de passerende meute toch aan het denken zetten. Echter de juiste tekst op die borden is essentieel. Kort en bondig!!!

  3. Ik hoop dat meer mensen bewust is wat er is nu
    Ons geldsysteem is kapot. Er wordt geld bijgemaakt uit het niets.. De waardevermindering van ons geld is geboren…
    Er zijn mensen bezig met de wereldbevolking uit te dunnen

  4. De reductie van de mensheid op de aarde is de wens van de rijke hebzuchtige, die willen de aarde voor zich zelf hebben. De vaccins dienen om een geselecteerd aantal transhumanen te creëren die enkel werktuigen voor ze zijn, die hen kan dienen, als ze de rest hebben uitgeroeid. Dit gebeurt gefaseerd omdat anders de bevolkingen niet massaal eraan mee werken. Maar het volk is te dom en te naïef om deze waarheid niet te willen zien of horen. Daar er weer vele weer oefenen hoe je een mondmasker moet dragen in winkels, want ik zag na dinsdag ineens weer velen er mee rondlopen. Bij sommige kon ik het niet laten om te vragen of zij daar wel een vergunning voor hadden, want volgens alle gemeentes in fictief Nederland moet je officieel hiervoor een vergunning voor hebben om een masker te mogen dragen. Voor carnaval is er een uitzondering gemaakt volgens de wet. De reacties waren best lachwekkend, vooral toen ik zij dat het anders strafbaar is om maskers te dragen zonder vergunning. Vele zetten hun mondmasker direct af en deden het zo alsof niemand had gezien dat zij die droegen. Hiermee kun je zien, dat maar weinig mensen hun rechten kennen en slaafs doet wat er gezegd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in