Het gebeurt sneller dan ik had voorspeld. Hoewel ik openlijk een wereldwijde opstand heb voorspeld wegens de torenhoge voedsel- en brandstofinflatie – die eigenlijk niet meer is dan een weergave van de instortende waarde van de fiatvaluta’s – was ik verbaasd te zien hoe snel de opstand ontploft, schrijft Mike Adams.

In Frankrijk zijn taxi- en vrachtwagenchauffeurs blokkades begonnen, omdat de transportarbeiders protesteren tegen de stijgende brandstofprijzen. De protesten hebben zich ook uitgebreid tot Spanje en Albanië, zoals Strange Sounds meldt:

Duizenden landbouwers en jagers marcheerden zondag door Madrid in een massademonstratie die de naam “20M Rural” meekreeg, uit protest tegen het onvermogen van de regering om de stijgende prijzen te beteugelen te midden van het conflict tussen Rusland en Oekraïne.

De landarbeiders, zwaaiend met Spaanse vlaggen en fluitend, marcheerden door de straten vergezeld van tractoren die op hun hoorns bliezen. De demonstranten protesteerden tegen de stijgende prijzen op brandstof, energie en voedsel, en riepen de regering op de sector te helpen, een einde te maken aan de speculatie, en nieuwe wetten aan te nemen om de toeleveringsketens te reguleren.

In Canada zijn 3.000 spoorwegarbeiders van Pacific Canada in staking gegaan, waardoor de kunstmesttransporten tot stilstand zijn gekomen, meldt Zero Hedge:

De Noord-Amerikaanse landbouwsector zou een grote schok te verwerken kunnen krijgen als de werkonderbreking van Canadian Pacific Railway Ltd (CP Rail) niet tijdig wordt opgelost, want het zou een tekort aan kunstmest en andere zendingen die van cruciaal belang zijn voor het groeiseizoen in het voorjaar, kunnen aanwakkeren…

CP Rail is de belangrijkste vervoerder van potas, een kaliumrijk zout dat gedolven wordt uit ondergrondse afzettingen die miljoenen jaren geleden gevormd zijn uit verdampte zeebodems, en dat gebruikt wordt om de ontwikkeling van gewassen te ondersteunen. In eerdere documenten voor investeerders zei de spoorwegmaatschappij dat zij 70% van de in Noord-Amerika geproduceerde potas vervoert, allemaal uit mijnen in Canada. De spoorweg vervoert ook meststoffen, waaronder fosfaat, ureum, ammoniumsulfaat, ammoniumnitraat, en watervrije ammoniak.

Merk op dat deze ineenstorting van het vervoer van kunstmest ook gevolgen zal hebben voor de Amerikaanse boeren:

Een onderbreking van de kunstmesttransporten zou aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor de Amerikaanse landbouwers op de drempel van het plantseizoen. De werkonderbreking kan de bestaande knelpunten in de toeleveringsketen in Noord-Amerika als gevolg van COVID nog verergeren. De landbouwsector kan zich niet nog meer verstoringen veroorloven, aangezien de westerse economische sancties tegen Rusland en Wit-Rusland, twee belangrijke kunstmestproducenten, wereldwijd hogere prijzen en vrees voor tekorten hebben ontketend.

Dat zal sterk bijdragen tot voedselschaarste in de tweede helft van 2022, in heel Noord-Amerika.

  Een nachtmerrie voor de luchtverdediging van Odessa: Kettingexplosies, branden en paniek - Russische verzadigingsaanval met Kalibr-golven en Geranzwermen (Video's)

Het communistische China, dat de wereldwijde ineenstorting van de voedselvoorziening ziet versnellen, heeft de landbouwers bevolen bossen te kappen en graan te gaan planten. Zoals gerapporteerd door The Epoch Times:

Op een video die op de sociale media van China circuleerde, was te zien dat plaatselijke autoriteiten in Weifang, provincie Shandong, boeren opdroegen “bomen te verwijderen” om het land beschikbaar te maken voor graanproductie. Dit komt nu velen in China vrezen dat voedseltekorten spoedig een ernstig probleem zullen worden.

In de video zegt een landbouwer, die het als een selfie opnam: “Wij hebben zojuist een bericht ontvangen dat wij deze bomen moeten omhakken en in plaats daarvan graan moeten verbouwen, ook al levert dat financieel verlies op. De prijzen van grondstoffen zijn tegenwoordig zo hoog – meststoffen, bestrijdingsmiddelen, en de prijzen zijn belachelijk hoog.”

Dit gebeurt omdat China de wereldwijde ineenstorting van de voedselvoorziening ziet versnellen. Hoewel China al voor 18 maanden tarwevoorraden heeft opgekocht en opgeslagen om het Chinese volk te voeden, geven zij de mensen toch opdracht om graan te planten, in afwachting van een wereldwijde hongersnood.

De hongersnoodcyclus: Geld drukken, mensen betalen om niet te werken, en toekijken hoe iedereen verhongert

Weet u nog dat ons verteld werd dat centrale banken geld konden blijven drukken en de pijn zolang mogelijk probeerden uit te stellen? Wij hebben het einde van die uitstelling bereikt.

Wat er nu gebeurt, is dat 50+ jaar van eindeloos geld drukken en schulden maken een superkritisch moment van spontane ineenstorting bereikt. Alle fiatvaluta’s verliezen met de dag aan waarde, overal ter wereld, nadat centrale banken tijdens de covid-plandemie voor miljarden dollars aan geld bijdrukken. Met al het reddingsgeld dat de wereld overspoelt, zorgt de scherpe devaluatie van de fiatvaluta’s ervoor dat de prijzen van goederen en diensten in steeds grotere getallen worden uitgedrukt. Alles wordt duurder, en ondanks de beste pogingen van criminele kartelregeringen om hun eigen bevolking voor te liegen, kan niemand verbergen dat voedsel en brandstof krankzinnig duur worden.

Bovenop het waanzinnige geld drukken, hebben we nu een verwoestende ineenstorting van de toeleveringsketen van voedselgrondstoffen, aardgas en kunstmest, doordat de VS, de EU en de NAVO Rusland in een nieuwe wereldoorlog hebben geduwd. Het Westen heeft het eerste massavernietigingswapen afgevuurd door de Russische banken los te koppelen van het financiële systeem SWIFT, terwijl het alle Russische valutareserves plundert die de centrale banken van andere naties aanhouden.

Met andere woorden, Amerika doet met Rusland wat de VS ook met Japan heeft gedaan in de Tweede Wereldoorlog: Economische blokkade, gevolgd door een “toegestane” aanval (Pearl Harbor, die mocht plaatsvinden), daarna gevolgd door een agressieve mediapush voor een emotionele rekrutering van de massa om Amerika in een wereldoorlog te duwen. Biden treedt in de voetsporen van Roosevelt, met andere woorden, behalve dan dat Biden in de eerste plaats niet rechtmatig in het ambt gekozen was.

  Deze nieuwe regel inzake klimaatverandering is uiterst Orwelliaans

Om het probleem van de inflatie “op te lossen”, gaan de regeringen van de wereld meer geld drukken en uitdelen aan nog meer mensen, in een wanhopige poging om vrede te “kopen” door oproerkraaiers te kunnen betalen. Deze poging zal maar voor korte tijd slagen, want het geld drukken en uitdelen zal de inflatie natuurlijk alleen maar versnellen, wat leidt tot nog hogere prijzen en nog meer woede onder het volk.

Wiskundig gezien kan het geld bijdrukken de inflatie nooit bijhouden, om de eenvoudige reden dat men niet genoeg nieuwe schuld kan creëren om de oude schuld af te betalen, wanneer de bestaande schuld met de dag groter wordt. Tegen de tijd dat het nieuwe bailout-geld de gezinnen bereikt op een niveau van ongeveer $250 / maand, zullen die gezinnen $1.000 / maand meer betalen aan voedsel en brandstof. Wanneer de regeringen proberen de bailouts te verhogen tot iets van $1.000 / maand, zullen zij de lastenverzwaring najagen van gezinnen die $4.000 / maand extra moeten uitgeven aan voedsel- en brandstofkosten, enz. (De werkelijke cijfers zullen veel kleiner zijn voor de ontwikkelingslanden, maar het principe is hetzelfde).

U kunt uzelf niet uit een inflatoire crisis redden door meer geld te drukken. U en ik weten dat, maar idiote, misleidende linkse economen en bureaucraten begrijpen de werkelijkheid niet, en zij menen te kunnen leven in een Magische Geldtheorie luchtbel waarin zij doen alsof schuld er niet toe doet.

Hun werelden zijn op dit moment bezig in duigen te vallen. De komende 2-3 jaar zullen er wereldwijd voedselrellen uitbreken, gevolgd door voedselrantsoenen, prijscontroles en autoritaire regeringen die de controle over voedsel, boerderijen en levensmiddelenwinkels overnemen. Zij zullen deze kunstmatige crisis gebruiken om hun autoritaire controle over iedereen uit te breiden, zelfs als de wortel van dit probleem begint met regeringen die in de eerste plaats te groot en te machtig zijn.

Nu begrijpt u waarom ik er bij iedereen agressief op aandring om voedsel te leren verbouwen. Als u geen voedsel verbouwt of geen grote hoeveelheid fysiek goud en zilver hebt om tegen voedsel te ruilen, zou u wel eens van de honger kunnen omkomen.

  De korte maar oncomformtabele waarheid over de bluf van Biden in Oekraïne

Zojuist werd 4.000 kilo biologische pintobonen gestolen tijdens het vervoer!

Om de totale ineenstorting van de toeleveringsketen nog maar eens te onderstrepen, hebben wij zojuist te maken gehad met een diefstal van 4.000 kilo biologische pintobonen die tijdens het vervoer door een logistiek distributiecentrum in Dallas “verdwenen” zijn. Dit waren pintobonen die in onze Ranger Buckets in de Health Ranger Store zouden gaan.

Blijkbaar heeft iemand die op het distributiecentrum werkte een vorkheftruck gebruikt om twee pallets te stelen door ze in zijn eigen vrachtwagen te laden (dit was een inside job). Nu zitten zij op 4.000 kilo pintobonen en moeten wij ze door iets anders vervangen.

Dit is een klein voorteken van de dingen die komen gaan. Wanneer magazijnbedienden gedroogde bonen per ton beginnen te stelen, weet u dat het slecht wordt.

Weldra zullen vrachtwagens op de snelwegen overvallen worden. Supermarkten zullen door flash mobs geplunderd worden. Individuele winkelende mensen zullen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd worden als zij de winkel verlaten. Voedseldiefstallen zullen de pan uit rijzen, en u zult een sterke stijging zien van het aantal schietpartijen (sommige uit zelfverdediging) in verband met voedseldiefstallen.

Bereidt u voor op de totale ineenstorting van de menselijke beschaving – een proces dat het lijden en de dood van miljarden mensen zal veroorzaken terwijl het zich in het komende decennium of zo ontvouwt. Vergeet niet: de globalisten willen 90% van de menselijke bevolking uitroeien. Vaccins en biowapens zouden gemakkelijk 25% van de wereldbevolking kunnen doden, terwijl massale hongersnood nog eens 50% zou kunnen doden. Oorlog, geweld en ziekte zouden gemakkelijk nog een paar miljard meer kunnen uitroeien, zodat wij ons afvragen wie er nog in leven zal zijn als de satanische globalisten onze wereld mogen vernietigen?

Het eerlijke antwoord is dat de enigen die dit zullen overleven, degenen zijn die zich van tevoren voorbereiden en dringend actie ondernemen om zich voor te bereiden op het einde van de wereld. Dat wil zeggen, tenzij er iets werkelijk dramatisch (goddelijks?) gebeurt en de satanische krachten worden tegengehouden voordat zij hun plannen kunnen uitvoeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom het Westen Poetin haat
Volgend artikel41.834 doden 3.9 miljoen gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl Amerikaanse militaire sterfgevallen met 1100% toenemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Haha! Maar wie komt je redden?? Iemand die al heeeeel veel grond heeft opgekocht? En dan mag je heerlijke GMO granen, genetisch bewerkt om S-antigeen te produceren oppeuzelen. Bayer-Monsanto gaat hem daar vast bij helpen. Met die vieze mais was het ze destijds toch ook gelukt, om de genen van de bacillus thuringiensis er in te krijgen, met de gevolgen van dien. Heerlijk! Broodjes met spike eiwit en grafeen, de traktatie van Billie, voor een heel zacht prijsje speciaal voor jou. En wat knapperig gebakken sprinkhaantjes er bij.

 2. Hahaha Immortal; leuke comments weer. En eens!! Wat een gekkenbende zijn we met zijn allen in belandt….

  Ik ga gras en zand eten. Alles behalve sprinkhanen, dat weet ik wel hihi.

  • Hihih…maar het is wel een afgrijselijk shitzooi aan het worden he? Ik vraag me af, stel dat we in staat zouden zijn alle patienten van de afdeling Globalisten te euthaniseren, dat er dan niet weer nieuwe patienten ontstaan. Zou het in de mens ingebakken zijn, dit hooghartig egoisme en totaal gebrek aan moraal? Of zit het slechts in een sublaag van de mensheid? Persoonlijk heb ik er nooit behoefte aan gehad medemensen uit te moorden, te misbruiken, geld van te jatten, te onderdrukken en te mishandelen. Hoeveel zijn het er die niet zo zijn? Ik vrees dat het er toch wel heel veel zijn…

   Effe lekker bakje zand met wat brandneteltjes nu! We nemen tuinzand mee, we nemen tuinzand mee, als tussendooooooooooortje! yummie.

   • Er bestaan heel immorele monsters en demonen,en het zou mooi zijn, als mensen deze afzweren, helaas is de mensheid diep in slaap, ik vrees, dat wij allemaal wakker moeten worden binnenkort!

 3. Tsjaaaa….. De NWO/WEF wil een totale financial meltdown, zonder dit te willen, werken deze acties hieraan mee. Het WEF en de elite lacht in hun vuistje……

 4. Binnen alles maar een detail, maar dat die leipe Chinezen bomen gaan kappen. Dat staat gelijk aan extre droogtes op je afroepen.
  Hersenloos ons ontspoorde soort.

  Ben trouwens benieuwd of dit artikel waar is. De klotebelgen naast mij hebben vanmorgen weer megaveel pesticides op hun zinloze kerstbomenvelden gespoten. Hele grote delen in de regio vol met dat smerige takkespul.
  Of een stomme naaldboom in de Belgische huizen straks prio heeft???

 5. Er bestaat ook zo iets, als de universele kosmische energie, als je niet in god gelooft, omdat de naam van god is bezoedeld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in