Dokter Vladimir Zelenko noemt Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, in een interview met dokter Joseph Mercola een “angstaanjagend persoon”. Hij wijst erop dat Schwab in een interview in 2016 aankondigde dat mensen over 10 jaar zullen worden getagd zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd.

Wat hebben ze nog meer voor ons in petto? “De 2030 Agenda van de Verenigde Naties, opgesteld door het Wereld Economisch Forum, zegt dit: Amerika zal niet langer een supermacht zijn, jullie zullen niets bezitten en gelukkig zijn, jullie zullen geen vlees eten, fossiele brandstoffen zullen worden verboden en er zullen een miljard vluchtelingen zijn die in jullie samenleving zullen moeten worden geïntegreerd”, zegt Zelenko.

Nazi-ideologie

Hij noemt Schwab een sociopaat die denkt dat hij ver boven de gemiddelde mens staat. In een interview met LifeSiteNews (Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”) trok hij een parallel met de nazi-ideologie. De nazi’s gaven zichzelf het recht om de zogenaamde Untermenschen uit te roeien. “Nu gebeurt hetzelfde, alleen is het niet antisemitisch”, zegt hij.

Zelenko zei dat Schwab en Bill Gates deel uitmaakten van een “groep sociopaten”. “Ze geloven dat ze een soort supermensen zijn. Ze streven een transhumanistische agenda na,” waarschuwde de dokter. “Ze willen privébezit en fossiele brandstoffen afschaffen en alle mensen op aarde vaccineren.”

“Het is een samenzwering, geen theorie,” zegt hij. “Het is een samenzwering om genocide te plegen. Wereldoorlog III is aan de gang en het wapen dat wordt gebruikt is angst, het is een stille moordenaar. Geef niet toe aan angst.”

  Zijn deze mensen slecht of gewoon krankzinnig?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Zelenko over vaccinatiemandaat: “Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe COVID-19 vaccinaties: desinformatie en gewetenloosheid tot in het extreme
Volgend artikel33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inenting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Zo fout..argentinie..daar kun je schuilen.. De Hitler familie ontvangt ze met open armen…
   Mijn opa zei eens Hitler is niet dood…
   Nu snap ik zijn reactie op de foonbel, deurbel en vreemde mensen…
   Hij wist het en drs de Jong belde niet voor niets zo vaak… o ja en ik ben Joods

 1. Angst is het geheime wapen. Er zijn er veel met de hand aan de trekker. De opdrachtgevers staan op de voorgrond en de rest is in het verborgene.
  Die spuit is een tweede wapen. Alleen als je geraakt bent merk je dat veel later. Degenen die geraakt zijn kunnen de nog niet geraakten niet direct waarschuwen en als het effect zich openbaart is het moeilijk om het te herleiden tot de oorzaak. Een uitgekiend biologisch wapen.

 2. Angst en bedreiging is door de eeuwen het wapen geweest om de mensen in toom te houden, denk aan hel en verdoemenis in religions . Ook het doem wapen van ” Climate change ” wordt aangevoerd, helaas krijgen narcisten en idioten de aandacht van de MSM die ze niet verdienen. Wanneer een persoon opstaat die verklaard dat het climaat in orde is, dat de zon over 50 jaar nog zal schijnen heeft niemand intresse. Allen deze Adolf Schwabe is nu een soort ” God ” die aanbeden moet worden, een zekere Adolf Hitler schreef ongeveen 95 ook een boek ” Mein Kampf ” , Adolf Schwabe is zijn opvolger.

 3. Hitler en zijn groet sociopaten dachten ook dat zij de crème de la crème van het Duitse rijk waren. Hebben jullie al eens de foto’s van die sociopaten bekeken? Allemaal totaal géén Duitse trekken, de ene een horrelvoet, Hitler zelf stonk uren in de wind, hoofd van de luftwaffe Göring was zo vet als een varken allee…allemaal niksers maar gesteund door de lelijkste familie die ooit bestaan heeft, The Rockefellers, bekijk die hun foto’s eens, allemaal producten van inteelt zou ik zo zeggen als vermaard frenoloog :). Trouwens Prins George van England is ook al een product van inteelt – dus verstandsloos- en is ook een eugenetica aanhanger. Dan hebben we nog natuurlijk monster Schwab, die zijn hoofd staat helemaal verkeerd, die zou in het derde rijk al vroeg vergast zijn geworden denk ik. Is wel goed ernaar te kijken als je moet kotsen maar niet kan 🙂

 4. Die gek is niet zo origineel. Hij probeert een figuur uit een James Bond fim na te doen (foto met kat)

 5. Een vies oud (geboren in 1938) psychopatisch oerlelijk mannetje die nog steeds probeert om macht over alles en iedereen uit te voeren. Het wordt toch echt tijd dat die vent een paar “vaccins” toegediend krijgt. Maakt niet uit welke, maak er maar een mooie mix van!

 6. Hoe lang heeft hij nog, een, inderdaad, griezelige sociopaat die al met één been in zijn graf staat maar nog even vlug u wil bepalen of u wel of niet mag leven! Klaus Schwab, je zou hem met beide benen zijn graf in willen stampen.

 7. mensen staar je niet blind op het poppetje , ook klaus is maar een publieke figuur die staat voor een doodziek gedachtengoed die in de hoofden van vele psychopaten zitten, een gedachtegoed dat sinds WOII echt niet gestopt is en zich nu verstopt onder hoofdzakelijk de linkse vlag en ook klaas schwappie wordt eens vervangen net als het wef om onderr andere namen gewoon door te gaan.
  Daarom is eensgezindheid het enige middel om deze lieden het hoofd te bieden met hun zieke verwende egocentrische denkmethodes, kijk maar hoe ver zij er mee gekomen zijn en hoe ze iedereen tegen ekaar uit proberen te spelen, ja diversiteit is hun ding wel , alleen van bijna elk begrip die zij hanteren is de interpretatie/betekenis net even anders dan datgene wat het gros van de bevolking er onder verstaat , kortom een bewuste BABELonische spraakverwarring.

 8. Angst is zeker een wapen denk ook aan hoe mensen opgevoed worden als je niet luistert komt de boeman of dan ga je naar de gevangenis en krijg je brood met zeep en spelden ook in het opvoedkundige worden bang makerijen gebruikt ik heb geen kinderen maar ik hoor wel eens hoe ouders hun kinderen willen corrigeren angst zit ook in je genen de een is daar meer gevoelig voor dan de ander het onbekende is eng en dat geld voor het gross van de mensheid maar wat ik niet begrijp de angst om geen biertje te kunnen drinken op het terras is groter dan het gif wat ze in laten spuiten het is eigenlijk geen bangmakerij het is hersenspoelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in