Dood een blanke zodra je deze ziet

5
741
Foto: Facebook

Het laatste masker van de Antifa is gevallen. Ze is terroristisch en racistisch, net als de BLM. De door beide groepen gezamenlijk vervaardigde en in Dundee (Schotland) verspreidde posters, waarin wordt opgeroepen tot rassenmoord tegen blanken, bewijzen dit op indrukwekkende wijze.

In Duitsland zijn er politici die zich erop beroemen dat ze “vanzelfsprekend Antifa” zijn. In hun volgende tweets of andere publicaties in social media kunnen ze hun bijdragen aanvullen met “vanzelfsprekend terroristisch” of anders met “vanzelfsprekend racistisch”. Want zowel de Antifa als de criminele BLM-beweging zijn terroristen en racisten, zoals de in Schotland verspreide poster duidelijk laat zien, aldus Freiewelt.

“Kill a White on sight” is daar te lezen – dood een blanke zodra je deze ziet. Dit is een oproep tot genocide, een volkerenmoord. Deze oproep is ondertekend door Antifa en BLM Schotland. Omdat dit echter niet genoeg is voor de twee terroristische groeperingen, werd een andere door beide groepen ondertekende poster verspreid waarin wordt opgeroepen tot het vermoorden van politieagenten.

“Woordvoerders” van BLM Schotland wijzen niet verrassend de verantwoordelijkheid voor deze oproepen af. Ze zeggen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor deze posters, men niet gewelddadig is, maar alleen gerechtigheid en gelijkheid willen op alle gebieden van het leven. Ze gaan zelfs zover dat ze “blanke racisten” ervan beschuldigen deze posters te hebben gemaakt en verspreid in een zogenaamde false flag actie om Antifa en het BLM in diskrediet te brengen. Een echte samenwerking tussen BLM en Antifa zou absoluut niet bestaan, beweren ze.

Sinds enkele dagen bestrijden graffitivandalen uit de gelederen van de BLM en tot nu toe onbekende tegenstanders elkaar op de muren en huizen van Dundee. Waar afbeeldingen of spreuken van de BLM werden aangebracht, werden deze onder andere overgeschilderd met Keltische kruizen.

Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad

Wie heeft George Floyd vermoord?

5 REACTIES

 1. Fijn dat het hoge woord eruit is. Kan ik eindelijk steek ring sleutel 38 met de slijptol tot kortzwaard vermaken, compleet met varkensvet smeergleuf….

  moritūrī tē salūtant….zij die gaan sterven groeten u.

  Eindelijk.

 2. Openlijk vermoorden van blanken is een wens en droom van de haters tegen het IQ van de hardwerkende blanke mens.
  Het getuigt van een verderfelijke ideologie en eigenschap om je broodgevers zo te haten.
  Jaloezie is een verrotte drijfveer. En ik kijk al reikhalzend uit haar deze clash.
  Mij benieuwen hoe dit gaat aflopen. In mijn optiek mocht het zover komen, moeten we terug naar de bevolking en samenleving van net na de WO2.
  Toen in deze tijd was het hardwerken en zaterdag avond naar Toon Hermans en Snip en Snap kijken en lachen.
  Nu is de alles beter wetende links en haar marxistische media constant bezig De blanke in een verschop hoekje te plaatsen. Ons een schuldcomplex aan te praten en ons land vol te plempen met hordes immigranten. En als dank mogen we straks volgens deze oproep, ongelimiteerd afgemaakt worden zonder enige consequenties. Kijk naar de USA waar de politie in opdracht van de burgermeester al in veel steden opgeheven wordt. Nu slachten ze elkaar en worden de blanken gemolesteerd en beroofd.
  Het wordt met de dag erger.

 3. Je bent niet goed bij je hoofd als je vandaag de dag nog onbeschermd over straat gaat met dit soort los lopende imbecielen die jou naar het leven staan.
  Zorg dat je jezelf op 1 of andere manier kan verdedigen en maak jezelf vertrouwd met waar je mee rond loopt.

  • @ BertG. Aldus “bewapend” ga ik de straat op, of winkelen of begeleid onze (klein)kinderen. Geeft een veilig gevoel omdat ik 100% zeker weet dat ik het zal gebruiken indien IK het noodzakelijk acht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here