Dood een blanke zodra je deze ziet

6
807
Foto: Facebook

Het laatste masker van de Antifa is gevallen. Ze is terroristisch en racistisch, net als de BLM. De door beide groepen gezamenlijk vervaardigde en in Dundee (Schotland) verspreidde posters, waarin wordt opgeroepen tot rassenmoord tegen blanken, bewijzen dit op indrukwekkende wijze.

In Duitsland zijn er politici die zich erop beroemen dat ze “vanzelfsprekend Antifa” zijn. In hun volgende tweets of andere publicaties in social media kunnen ze hun bijdragen aanvullen met “vanzelfsprekend terroristisch” of anders met “vanzelfsprekend racistisch”. Want zowel de Antifa als de criminele BLM-beweging zijn terroristen en racisten, zoals de in Schotland verspreide poster duidelijk laat zien, aldus Freiewelt.

“Kill a White on sight” is daar te lezen – dood een blanke zodra je deze ziet. Dit is een oproep tot genocide, een volkerenmoord. Deze oproep is ondertekend door Antifa en BLM Schotland. Omdat dit echter niet genoeg is voor de twee terroristische groeperingen, werd een andere door beide groepen ondertekende poster verspreid waarin wordt opgeroepen tot het vermoorden van politieagenten.

“Woordvoerders” van BLM Schotland wijzen niet verrassend de verantwoordelijkheid voor deze oproepen af. Ze zeggen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor deze posters, men niet gewelddadig is, maar alleen gerechtigheid en gelijkheid willen op alle gebieden van het leven. Ze gaan zelfs zover dat ze “blanke racisten” ervan beschuldigen deze posters te hebben gemaakt en verspreid in een zogenaamde false flag actie om Antifa en het BLM in diskrediet te brengen. Een echte samenwerking tussen BLM en Antifa zou absoluut niet bestaan, beweren ze.

Sinds enkele dagen bestrijden graffitivandalen uit de gelederen van de BLM en tot nu toe onbekende tegenstanders elkaar op de muren en huizen van Dundee. Waar afbeeldingen of spreuken van de BLM werden aangebracht, werden deze onder andere overgeschilderd met Keltische kruizen.

Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad

BLM meutes terroriseren restaurants en vallen restaurantgasten aan
Vorig artikel27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower
Volgend artikelSchreef ‘krenkend’ commentaar op Facebook – ontving huisbezoek van de politie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Fijn dat het hoge woord eruit is. Kan ik eindelijk steek ring sleutel 38 met de slijptol tot kortzwaard vermaken, compleet met varkensvet smeergleuf….

  moritūrī tē salūtant….zij die gaan sterven groeten u.

  Eindelijk.

 2. Openlijk vermoorden van blanken is een wens en droom van de haters tegen het IQ van de hardwerkende blanke mens.
  Het getuigt van een verderfelijke ideologie en eigenschap om je broodgevers zo te haten.
  Jaloezie is een verrotte drijfveer. En ik kijk al reikhalzend uit haar deze clash.
  Mij benieuwen hoe dit gaat aflopen. In mijn optiek mocht het zover komen, moeten we terug naar de bevolking en samenleving van net na de WO2.
  Toen in deze tijd was het hardwerken en zaterdag avond naar Toon Hermans en Snip en Snap kijken en lachen.
  Nu is de alles beter wetende links en haar marxistische media constant bezig De blanke in een verschop hoekje te plaatsen. Ons een schuldcomplex aan te praten en ons land vol te plempen met hordes immigranten. En als dank mogen we straks volgens deze oproep, ongelimiteerd afgemaakt worden zonder enige consequenties. Kijk naar de USA waar de politie in opdracht van de burgermeester al in veel steden opgeheven wordt. Nu slachten ze elkaar en worden de blanken gemolesteerd en beroofd.
  Het wordt met de dag erger.

 3. Je bent niet goed bij je hoofd als je vandaag de dag nog onbeschermd over straat gaat met dit soort los lopende imbecielen die jou naar het leven staan.
  Zorg dat je jezelf op 1 of andere manier kan verdedigen en maak jezelf vertrouwd met waar je mee rond loopt.

  • @ BertG. Aldus “bewapend” ga ik de straat op, of winkelen of begeleid onze (klein)kinderen. Geeft een veilig gevoel omdat ik 100% zeker weet dat ik het zal gebruiken indien IK het noodzakelijk acht.

 4. Beste Mensen

  De koptekst zeg al alles
  Voor mensen die het begrijpen
  Blank is de Negative Entiteit infiltrant in alle belichamingen
  Er bestaan 5 kleuren Mensen op Moeder Aarde
  De Pink Vinger Wit , Ring Vinger Zwart , Middel Vinger Geel , Wijs Vinger Rood , Duim Vinger Bruin de bijelkaar houder van de 4 Egoïsten de vier Windrichtingen
  De uitdeïers

  Ooo die Stompie Moeketsie
  Die Kleine Dikke Bolle

  Mensen zijn van Nature Groenten , Vruchten en Gewassen eters

  Een te veel van iets zorgt voor ziekten afwijkings gedragen onbalans

  Van de Mensheid is tegenwoordig een te veel van in bepaalde soorten
  Te Weten in ; Geel , Bruin , Wit en Zwart
  Alleen Rood is perfect
  Dus Mensen
  AlstUblieft Stop voor minimaal 5 jaren met Neuken
  Evalueer en bepaal dan weer hoe verder te gaan
  B.v. èèn kind per getrouwde echtpaar maximaal
  Ja U leest het goed
  Echtpaar
  Dus …
  Man – Vrouw relatie = Een Echtpaar
  Zo word oorlogje spelen
  Piet Prik Piraat spelen enzovoorts welk voor het zicht onplezierig is Vermeden en daarmee ook het plegen vermijden van geweld
  Maar …..
  Als men de echte Boek heeft gelezen
  En daar bestaat er maar èèntje van
  Dan weet men pas wat Liefde is , betekend en inhoud
  Zoek naar dat boek
  Dat boek , Daardoor loopt , Zit , Staat , Rent , Hupt en doet men veel meer mee

  Zoekt en Gij Zult Vinden ……
  Uzelf
  Leest Uzelf
  Met Liefde
  Liefde is een boom
  Henkie’s DroomBoom

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in