Nou, het was me het jaar wel, 2022. Ik noem het officieel “Het Jaar van de Gaslighter.” Ik wilde het “Het jaar van de moeder van alle mindfucking Global-Capitalist Gaslighters” noemen, maar dat leek me een mondvol, dus koos ik voor beknoptheid, schrijft CJ Hopkins.

Serieus, als er een Olympische Spelen van Gaslighting waren, zou GloboCap (d.w.z. de wereldwijde corporatocratie) op elk onderdeel goud halen. Op dit moment is de meerderheid van de wereldmassa’s met succes gaslighted in een halfbewuste, quasi-cyclothymische toestand, waarin zij van moment tot moment schommelen tussen robotachtige gehoorzaamheid en impotente woede. Degenen die niet nog steeds rondlopen met hun maskers en profylactische gezichtsschermen en zichzelf injecteren met experimentele “vaccins” om redenen die ze niet eens meer pretenderen te kunnen verwoorden zonder te brabbelen als imbecielen, buigen zich aan de voeten van een oligarchische hosselaar die hen volgens hen komt verlossen van de Wokeness.

Als u GloboCap was, en bezig was uw nieuwe officiële ideologie aan de hele planeet op te leggen in een soort wereldwijde Gleichschaltung-operatie, en anders uw “Nieuwe Normaal Reich” te vestigen, en u had de massa’s in verwarring en volgzaam nodig, dan kon u niet veel meer vragen van uw afdeling Gaslighting!

De gaslighting begon in januari, toen de bedrijfsmedia, gezondheidsautoriteiten en andere belangrijke organen van het Nieuwe Normaal Reich plotseling begonnen te “ontdekken” dat de officiële Covid narratieven “onjuist” waren, of, je weet wel, een hoop leugens.

Er volgde een reeks van beperkte ophangingen.

Plotseling bleek dat de “Covid-geval” en “Covid-sterfte” statistieken onjuist waren, of opgeblazen, of verzonnen. De “vaccins” werkten niet. Ze doodden mensen. Lockdowns waren een “ernstige fout”. En ga zo maar door. Dubbelhartige politici, lafhartige volksgezondheidsinstanties, perfide politici en allerlei andere professionele pluimstrijkers en leugenaars waren geschokt toen ze ontdekten dat ze per ongeluk deel hadden uitgemaakt van de meest verraderlijke PSYOP die ooit in de geschiedenis van verraderlijke massale PSYOP’s op de massa’s is uitgevoerd.

De laatste dagen van de Covidian Cult waren aangebroken! De Corporatocratie had haar hand overspeeld en haar tegenstand onderschat, en dat wisten ze.

Maar de Cultus zou niet rustig ten onder gaan. In februari bezetten in Ottawa, Canada, duizenden vrachtwagenchauffeurs en andere arbeiders die genoeg hadden van de pandemische PSYOP de straten buiten het capitool en eisten een einde aan de “vaccinatie-mandaten”, de segregatie van “ongevaccineerden” en andere “gezondheidsnoodmaatregelen”. Justin Trudeau, de Canadese media en hun tegenhangers in het Nieuwe Normaal Reich stelden de demonstranten onmiddellijk aan de kaak als “verraderlijke, door Rusland gesteunde, transfobische, nazi-terroristen”.

Deze belediging aan het gezag van het Nieuwe Normaal Reich mocht niet ongestraft blijven, dus kondigde Trudeau de facto de staat van beleg af en liet een bataljon gemilitariseerde politie en andere ongeïdentificeerde knokploegen los om de demonstranten met paarden te mishandelen en te vertrappen (waaronder een oude dame met een “terroristische rollator”). Vervolgens ging hij op jacht en bevroor de bankrekeningen van alle Canadezen die aan het protest hadden gedoneerd, en probeerde hij op andere manieren het leven te vernietigen van iedereen die hem niet gehoorzaamde.

Dit vertoon van minachting voor de rechtsstaat en de meedogenloosheid van het Nieuwe Normaal Reich was een van de laatste van de bloedige acties tegen dissidenten in landen overal ter wereld, die toen al meer dan een jaar aan de gang waren, bijvoorbeeld in Australië, Nederland, Frankrijk, Duitsland, China en andere landen. Deze wrede “onderdrukkingen” van vreedzame protesten werden natuurlijk uitgevoerd “om de volksgezondheid te beschermen”, en waren absoluut geen vertoon van bruut geweld bedoeld om de massa’s te intimideren tot gehoorzaamheid. De wereldkapitalistische heersende klassen zijn tenslotte geen fascisten of totalitairen, en iedereen die suggereert dat ze dat wel zijn, is duidelijk een “door Rusland gesteunde, Covid-ontkennende, samenzweringstheoretische extremist”, of wat dan ook.

  Tsjechische president wil dat Russische burgers worden opgepakt en in concentratiekampen gegooid

Oh, en over totalitaire en fascisten en ganzenstappende, Sieg-heilende neonazi’s gesproken, de Gaslighting Cavalcade van 2022 bereikte een heel nieuw niveau van gaslighting in maart, toen Rusland na jaren van provocatie eindelijk Oekraïne binnenviel, en alle Oekraïense neonazi’s waarover de media uitgebreid hadden bericht, op magische wijze in de ether verdwenen.

Ja, het was Lente voor de GloboCap-nazi’s! En niet alleen voor de GloboCap-nazi’s! Liberalen, die nog steeds worstelen met ontwenningsverschijnselen van de adrenalinestoot van de Covidian Cultus en de kick van het fanatiek vervolgen van “de ongevaccineerden”, hadden plotseling een nieuw officieel narratief dat ze gedachteloos konden papegaaien en fanatiek konden verdedigen tegen de “complottheoretici” en “desinformanten”.

Het enige probleem was dat het nergens op sloeg. Volgens het nieuwe officiële narratief waren de berichten over Oekraïense neonazi’s door vrijwel alle mainstream media en nazi-jagende organisaties op de planeet in de jaren voorafgaand aan 2022 nu opeens gewoon “Russische propaganda”. GloboCap had niet eens de moeite genomen om die berichten te schrappen of onzichtbaar te maken. Ze stonden allemaal nog steeds op het internet.

En, oké, het andere probleem was dat liberalen, om “Nieuwe Normalen in Goede Reputatie” te blijven en hun banen en sociale contacten te behouden, nu gedwongen waren actief te juichen voor met hakenkruizen getatoeëerde, Sieg-heilende nazi’s, en de andere kant op te kijken terwijl Oekraïense fascisten de massamoord op kinderen bepleitten en Adolf Eichmann citeerden op de Oekraïense televisie.

De lente en de zomer waren een beetje wazig, of misschien was ik gewoon druk bezig met de publicatie van The Rise of the New Normal Reich, een verzameling van mijn essays over de uitrol van het Nieuwe Normaal in 2020 en 2021, die een internationale Barnes & Noble en Amazon bestseller werd bij de release, en vervolgens prompt werd verboden door Amazon in Duitsland, Nederland en Oostenrijk, en gelabeld met een “Covid-19 vaccin waarschuwing” die de lezers adviseert het CDC te bezoeken alvorens het boek te kopen en (God help hen!) te lezen in elke andere Amazon markt.

Ik herinner me vaag iets over apenpokken, maar meestal, als ik niet bezig was met het promoten van het boek, of met moeite mijn ontbijt binnen te houden nadat ik weer een van mijn liberale vrienden op Facebook zag juichen voor neonazi’s, was ik gericht op gebeurtenissen hier in het Nieuwe Normaal Duitsland (waar, ja, maskermandaten nog steeds van kracht zijn), en De Normalisering van het Nieuwe Normaal Reich (dat, nee, niet voorbij is, maar net begint), en probeerde emotioneel te herstellen van twee volle jaren van officiële gaslighting, demonisering, segregatie, enzovoort.

Gelukkig kwam ik in september precies op tijd, toen ik mijn emotionele problemen aan het verwerken was, d.w.z., hoe de meeste van mijn vroegere vrienden en collega’s ofwel hadden gezwegen en weggekeken toen onze grondwettelijke rechten werden geschrapt, afwijkende meningen werden gecensureerd en gedemoniseerd, knokploegen werden uitgezonden om dissidenten te brutaliseren, experimentele “vaccins” aan mensen werden opgedrongen, een sociaal segregatiesysteem werd ingevoerd, enzovoort, of anders, als ze niet hadden gezwegen, zich hadden aangesloten bij de schreeuwende fascistische menigte … net toen ik dat allemaal begon te verwerken, net als veel andere mensen, kwam er een profeet op het toneel van de “vrijheid”!

  EU keurt 50 miljard euro steun aan Oekraïne goed

Dat klopt, het bleek dat ik het helemaal mis had over het Nieuwe Totalitarisme en hoe het werkt! Ik had domweg aangenomen dat het een politiek fenomeen was … je weet wel, een sociopolitiek en cultureel systeem dat van bovenaf met geweld aan de massa wordt opgelegd, maar volgens Mattias Desmet is het eigenlijk een psychologisch fenomeen, een “massavorming” of “massahypnose”-achtig iets!

Het is mogelijk dat ik het niet juist beschrijf. Zoals zijn toegewijde fans mij herhaaldelijk hebben laten weten, begrijp ik de nuances van Desmet’s theorie niet. Hij legde het allemaal uit in de Alex Jones show, terwijl hij loog, wat hij herhaaldelijk doet, maar … wat dan ook. Ik ben geen professor in de psychologie. Het punt is dat de Covidian Cultisten allemaal gehypnotiseerd waren! Niemand bedreigde of belazerde de massa! De arme verwarde mensen deden het zichzelf aan!

Maar dat was niet het einde van de gaslighting. Globocap bewaarde het beste voor het laatst!

Kijk, het probleem was dat er ook allemaal mensen waren die zich niet hadden aangesloten bij de Covidian Cult of een ander deel van de Nieuwe Normaal-beweging, en die ontzettend boos waren over het feit dat ze gedemoniseerd, en gesegregeerd, en gecensureerd, en gaslighted, enzovoort, waren door hun regeringen, wereldwijde bedrijven, niet-gouvernementele regeringsinstanties, de bedrijfsmedia, “wetenschappelijke deskundigen” en de meerderheid van de massa gedurende tweeënhalf jaar.

Er moest iets gedaan worden aan al die woede. Die moest ergens op worden gericht. Op iets dat geen GloboCap was, en dat het Nieuwe Normaal programma niet zou verstoren.

Keizer Elonicus kom ter redding!

Als Elon Musk niet was aangesteld door de wereldkapitalistische heersende klasse om de opgekropte woede van de “ongevaccineerde” bevolkingsgroep, en de “systematisch gecensureerde en gedemoniseerde” bevolkingsgroep, en alle anderen die zich verzetten tegen het Nieuwe Normaal, om te buigen naar een wedstrijd links/rechts strontgooien … wel, dan hadden ze niemand beters kunnen vinden voor die job.

Bedenk wat hij in zes weken tijd heeft bereikt. Na de aankoop van Twitter voor 44 miljard dollar, kocht hij zichzelf een paar onafhankelijke journalisten – want wie kan de Twitter Files weerstaan? Ik in ieder geval niet, als ik in hun positie was geweest – en hij organiseert de meest gedurfde beperkte ophanging in de geschiedenis van gedurfde beperkte ophangingen. Of het op langere termijn zal werken is onduidelijk – Bari Weiss en Matt Taibbi beginnen zich al ongemakkelijk te voelen omdat ze worden gezien en behandeld als werknemers van Elon Musk – maar tot nu toe gaat het geweldig!

Studenten van beperkte ophangingen, whitewashing en andere COINTELPRO-operaties moeten nu echt opletten. Want het mooie van deze beperkte ophanging is dat de “ophanging” eigenlijk een monumentaal verhaal is, een kijkje van dichtbij in de nuts-and-bolts processen van het mondiaal-kapitalistische Ministerie van Waarheid. Zoals Matt Taibbi meldde in een recent stuk …

  En dan rijdt er plotseling een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis tijdens een Duits tv-interview voorbij

“… de Twitter Files laten iets nieuws zien. We hebben nu duidelijk bewijs dat agentschappen als de FBI en de DHS bezig zijn met het massaal analyseren van sociale media-activiteiten – uw tweets en de mijne, tot aan de kleinste gebruikers met de minste betrokkenheid – en zelf massaal berichten markeren die door bedrijven als Twitter worden bestempeld, ‘gebounced’, verwijderd of ‘zichtbaarheid gefilterd’. De technische en personele infrastructuur voor deze inspanning groeit. Zoals in de thread is opgemerkt, telt de op sociale media gerichte taskforce van de FBI nu ten minste 80 agenten, en staat zij om allerlei redenen voortdurend in contact met Twitter. De FBI doet dit niet als onderdeel van een poging om strafzaken op te bouwen. Zij hebben deze nieuwe bevoegdheid eenzijdig op zich genomen, als onderdeel van een blijkbaar massale nieuwe inspanning om de publieke opinie te controleren en te beïnvloeden. Deze agentschappen beweren onder meer bezorgd te zijn over verkiezingsintegriteit, buitenlandse inmenging, medische desinformatie en het monitoren van binnenlands extremisme. Naarmate de crises aan- en afnemen, wordt de censuurinfrastructuur steeds groter en breder, wat suggereert dat het creëren en inzetten van het instrument om de opinie te manipuleren altijd het eigenlijke doel is geweest.”

En dit monumentale verhaal wordt begraven in de stront … Amerikaanse links/rechts partijdige stront. Met een reeks onhandige PR-stunts, goedkope provocaties, aandachttrekkende capriolen en ouderwets afleidingsmanoeuvres, is Musk (a) bezig met het witwassen van de nieuwe “free-speech Twitter”, die ons straffeloos blijft censureren en belasteren, (b) bezig met het begraven van het eigenlijke verhaal onder een dampende hoop partijdige bitterheid, en (c) met het drijven van een grote botte wig in de bovenpartijdige coalitie van krachten die zich hadden verenigd in het verzet tegen de uitrol van het Nieuwe Normaal.

Dat, mijn vrienden, is gaslighting van wereldklasse! En het gekste is dat hij zich waarschijnlijk niet eens bewust is van wat hij doet. Maar tegen de tijd dat hij klaar is met de vrijheid van meningsuiting en wraak neemt op Taylor Lorenz, enzovoort, is bedrijfscensuur volledig genormaliseerd. “Vrijheid van meningsuiting” zal een lopende grap zijn, terwijl tegengestelde kampen van haatdragende hypocrieten om beurten applaudisseren terwijl mondiale bedrijven en hun overheidspartners het ene of het andere kamp censureren.

Met die vrolijke noot teken ik voor dit jaar, en ga me bezighouden met alle boze berichten die ik krijg van abjecte Elon Musk-aanbidders, en de haat-email van allerlei antisemieten, enzovoort, en doe dan een winterslaap tot 2023.

Oh, ja, en die “Covid Twitter Files.” Ik kan niet wachten om die door te nemen met een lekker glaasje advocaat. Ik weet zeker dat ze elk moment kunnen verschijnen, misschien zelfs op kerstochtend!

Fijne feestdagen allemaal!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel2023 zal een overvloed aan “Oversterfte” kennen die riekt naar massamoord waarbij de Cabal een genocideoorlog zal voeren om het volk uit te roeien
Volgend artikel(Video’s) Het Russische leger trekt Klesjevka binnen: Bakhmut in vlammen – Oekraïners blazen straten op en graven loopgraven in het stadscentrum!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Ik spreek alleen maar mensen die in spijt-termen praten van: “Had ik maar…. kon ik maar…. als ik nou…… moest ik maar……”.
  Onder het motto ‘horen, zien en spuiten’ betaalt de één na de ander een zware prijs voor hun vergissingen.

  En de lijst wordt alleen maar langer.

 2. Vanavond was er een prachtige, kms-lange parade van trekkers en vrachtwagen cabines, allemaal geweldig mooi opgetuigd met gekleurde lampjes. Toeterend reden ze door de dorpen, en overal stonden mensen te kijken en te zwaaien. Zonder boeren en chauffeurs geen eten – een heel mooie parade en geen politie te zien, wel begeleiding op de kruispunten door ‘normale’ mannen in fluoriscerende hesjes. Er zullen wel vids van verschijnen hier en daar.

  • Net zo onnozel en onzinnig als de jostibandleden die kwijlend klapten voor spuitend personeel.

   Hier hebben we geen ruk aan.

   Die verachtelijke boeren willen maar één ding, financieel het maximum behalen, zoals ze zich al jaren op onze kosten in leven houden terwijl de dieren onverminderd beestachtig leven.

   Ze zijn echt niet aan het rondtoeren omdat ze het daadwerkelijke grotere gevaar doorzien.

   Rondtuffen en daarna bier met bbq en ze zijn weer voldaan.

   En reken er maar op dat dit volkje geïnjecteerd is.

   • je bent duidelijk zo ene die denkt dat het voedsel in de warenhuizen uit ‘fabrieken’ komt..
    je mag gerust zijn…je plaats in de hemel is gevrijwaard, want er staat geschreven…”zalig de armen van geest, want zij zullen voorwaar het koninkrijk gods’ beërven”
    goe bezig, mijne beste

   • Beste Ab,
    Je schrijft; “Die verachtelijke boeren willen maar één ding, financieel het maximum behalen,”
    Vraagje; wat eet jij zo gemiddeld per week?……

    Nog één ding; stop alsjeblieft met zulke domme opmerkingen schrijven en ga een moestuintje beginnen

   • Ik hoor Ab wel tijdens de volgende hongersnood. Zet je dan de boerenkool met worst voor mij klaar ouwe? Met mosterd graag. Die dan ook niet meer bestaat.

 3. Mijn favorite podcast, dat van Tim Kelly:

  >>> Yours truly is a guest once again on John Friend’s The Realist Report to discuss “gaslighting” being selected as the word-of-the-year by the Merriam-Webster dictionary. We examine the power of gaslighting, or how the Regime inverts the truth to manipulate the public.  <<<

  Tim Kelly Discusses Gaslighting on The Realist Report
  https://www.podomatic.com/podcasts/tkelly6785757/episodes/2022-12-15T02_32_30-08_00

 4. Musk doet het 3 – voudig goed!
  Wat nog even verborgen moet bljven blijft nog verborgen.
  Kjk naar de enorm moeilijke positie die T had
  ten tijde van die vaxxins.

 5. Over gaslighting gesproken..

  >>> Jews have been gaslighting America for the last 100 years that they don’t control the media — and now they’ve the decided the best way to prove that is by choosing not to exercise their inordinate power to censor the allegedly “antisemitic” documentary film and book, “Hebrews To Negroes” <<<

  https://christiansfortruth.com/amazons-jewish-ceo-refuses-to-censor-hebrews-to-negroes-for-fear-it-would-prove-jews-do-control-media/

  Hebrews to Negroes
  https://www.bitchute.com/video/yKZlUmNeH6qJ/

 6. Kortom Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Weglopen is altijd een teken van liegen en de waarheid niet onder ogen durven zien. Kan ook niet anders want deze lui hebben hun ziel verkocht aan de duivel. Dan krijg je fakers die een verhaal van een ander staan te verkopen en menen dit te kunnen rechtvaardigen en gaan ze schoppen naar anderen. Kinds gedrag en zijn in dit leven niet volwassen geworden en maken het leven van anderen liever zuur dan dat ze met zichzelf in het reine komen. Strange Weather Patterns = Radical weather patterns and earth changes characterize the transition into and out of the photon belt, and this will be interesting as the 4th-dimensional world begins to precipitate onto our 3rd-dimensional reality. The elements of the 4th each will attract individually, be able to “see,” and interact with depends entirely on our consciousness. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. The 4th dimension is polarized, much like the 3rd, and beings on the 4th level have their agendas. https://www.quora.com/Is-the-earth-about-to-enter-the-Photon-Belt-causing-the-end-of-life-as-we-know-it

  Is integriteit herkennen
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?p=1987

  • >>> 104 yr Old Book Reveals The Highest Sacred Spiritual Knowledge Sacred Texts Reveal Your Body Is a Temple of God <<<

   What else is new??! Read the bible..

 7. Who reveales the darkness = The 12.12 portal showers this planet with the 144,000 Frequencies which are the blueprints of the perfected 12-Strand DNA of the Adam Kadmon Template. The 144,000 frequency holders are Ascended Masters who are incarnated upon this planet to assist with this ascension. We are now activating our dormant DNA Strands to kick off a Grand Tidal Wave of Ascension. A great awakening is upon us! 12/12 Portal Energy Update – The Return of the 144000 Frequency https://youtu.be/I1Y-1QTYEEE

 8. Leeft onze overheid nog steeds op deze = De term Terra Nullius stamt uit het Romeinse Rechtssysteem (049 BC) en is tot op heden een rechtsgeldig onderdeel van de Grondwet. Terra Nullius betekent Niemandsland. Het is een stuk grond, gebied of terrein dat tot geen enkele Staat behoort. Hoewel het weldegelijk iemands eigendom of erfgrond kan zijn, vatte het Romeinse Rechtssysteem het op als land dat aan niemand toebehoort en derhalve geen recht had op bescherming door het Romeinse militaire apparaat. Wie geen staatsbescherming geniet betaalt ook geen belasting, immers belasting is van oorsprong bedoeld om het staatsleger te kunnen bekostigen. De inwoners werden tot slaven gemaakt, waarmee zij al hun rechten op bescherming verloren. SLAVEN ZIJN DUS MOBIELE TERRA NULLICI. Doen ze nog steeds hetzelfde = De leden van boerenfamilies bleven op hun eigen grond wonen, maar werden gedwongen de opbrengst van hun akkerland in te leveren bij de Staat. De boeren vervielen in armoede, het komt in de geschiedenis zeer veel voor dat mensen letterlijk stierven van de honger terwijl hun eigen akkers vol stonden met een overvloed aan voedsel. Bovendien werden zij verplicht belasting te betalen om het leger te kunnen bekostigen dat hen kwam beroven en desnoods kwam afslachten als zij weigerden hun voedsel af te staan. Ook dit is een vorm van slavernij.

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

 9. Begon hier ooit nu we 68 generaties verder zijn The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM toen het Romeinse Vaticaan in Nederland aan kwam toen was het nog Magna Frisian. En werd van generatie op generatie doorverteld of half. Daarvoor zaten de yogi’s en hebben dit verhaal maar half begrepen en half doorverteld zie de hidden sign’s of the church…..Is dit het hele verhaal na 9 bloedige kruistochten = Religion, Yoga teaching, Buddha and kosmos combined is explained here. The Amazing Sacred Secretion https://youtu.be/kE6sFoK-PYw

 10. En helaas De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families.

  Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen. In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uitmaakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid.

  “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden. Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang die door de huidige planetaire bewegingen wordt gesymboliseerd. Wanneer de horoscoop goed gelezen wordt, hij als een spiegel van het ware zelf fungeert, waarin verleden, heden en toekomst samenvallen en daarom terecht over “Karma van het Nu” gesproken kan worden.

 11. Kortom het resultaat van 2 eeuwen geen karma inlossen en het Vaticaan tot 1970 nog een grote invloed had op de totale wereld en hun macht in 2011 overdroegen aan landen en het vaccin als bijbel gingen verkopen.
  Quantum energy is het 5e element in ieders is ether alhoewel deze niet erkend word maar er wel degelijk is. Ether: het meest subtiele, dragende element.
  Zij ‘draagt’ als het ware het geheugen. Zij is niet vormend. In het heelal bevindt zich geen ETHER zoals wij dat OP AARDE kennen, maar tegelijkertijd IS AKASHA OVERAL, ook in het heelal. Ayurveda is gebaseerd op DE WETENSCHAP VAN DE NATUUR en volgens Ayurveda IS IEDER INDIVIDU EEN REPLICA VAN HET UNIVERSUM. It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal. The SUN now is also unlocking our encoded DNA — the dormant DNA that, for decades has been called it ‘junk DNA’, by the medical industrial complex. The same group lied to the public saying that the Sun is the cause of cancer & has sold sunscreen & tanners that actually causes real cancer. The same culprits who is pressuring injections of mRNA vaccines to desperately trying to stop the DNA evolvement of humans. The SUN is LIGHTING up the DNA in all sentient beings. It is a Divine process in human consciousness & evolution. Be still & absorb it. Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them.

 12. Hieruit concluderende kun je stellen dat het niet doorleven van emoties en deze ook niet uiten is vocht vasthouden Welke emotionele betekenis past bij mijn ziekte patroon? De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich te verharden, te kristalliseren of vast te zetten zodat we er niet omheen kunnen. Er ontstaan naast psychische klachten ook lichamelijke klachten, die we dan vervolgens ‘ziekte’ noemen. In de meeste gevallen is dit slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Met andere woorden als wij ons lichaam lange tijd niet de liefdevolle zorg geven die het verdient, en die van levensbelang is, dan uit ons lichaam zich dat op een andere manier. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.
  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/ en wisten de yogi’s allang en waren alleen botbreuken het resultaat van onnadenkend handelen. Is reaching higher consiousness….

 13. MAW. Karma komt altijd weer terug in andere karakters in andere tijdlijnen en herhalen de geschiedenis omdat ze geen karma hebben ingelost is Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. https://youtu.be/ZDu65l6iQmU Evidence For Reincarnation: This Kid Knows Things He Shouldn’t – He Survived Death – Documentary https://youtu.be/6B27WRX0Auw Is There Life after Death? Young children who claimed to recall past lives in the NOW. Vergeet niet dat meer dan half Amerika de oude Duitsers van de 2e wereldoorlog zijn en verklaart de wapen industrie en krijg je overheveling van gedrag van generatie op generatie. Die Duitsers verkleedde zich snel voordat de Amerikanen en Canadezen ons bevrijdde, deden net alsof ze niets gedaan hadden, kwamen wederom op voorname posities in de USA en gingen gewoon door met hun praktijken en gedrag en hebben we nu nog steeds last van. Een ziel maakt altijd zijn daden af tenzij hij boete doet anders bouwt hij weer karma op en gaat in een volgend leven verder is toch de onsterfelijke geest die slechts 215 gram weegt en op deze manier verder gaat Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. Andere karakters in andere tijdlijnen als je niet energetisch loskoppelt. Je bent je vader niet, je bent je moeder niet en je bent je verleden niet.

  • >>> Evidence For Reincarnation: This Kid Knows Things He Shouldn’t <<<

   Bekend, Re-incarnatie maakt deel uit van het 'gevangenissysteem'. Aarde wordt niet voor niets een prison-planet genoemd..

   Wanneer je het spelletje eenmaal dorhebt zijn er wel manieren om hier aan te kunnen ontsnappen btw.
   Ooit gehoord vd term: 'vals licht??' Mensen met bijna-dood ervaringen (BDE) hebben het allemaal over een tunnel van licht of licht aan het eind ve tunnel. Na je overgaan / 'dood' wordt je verleid ('uitgenodigd') die tunnel door te gaan.. Me tink not!! Dat licht is het VALSE LICHT (demiurge). Eenmaal door de tunnel ben je 'ge-mindwiped' bij gebrek aan een goed nl-woord.

   Stel voor dat je de Wes Penre papers leest die gaat hier heel diep op in.

   Als het aan mij ligt keer in nimmer terug naar deze troosteloze plek genaamd 'aarde'.

 14. Krijg je dit A Spiritual Awakening

  The Ascension is taking place right now on the planet and many people are already Ascending. Now, these individuals are not ‘disappearing’ in the literal sense, but in a way, their reality is changing. It can be a short process or what that takes a lifetime (or many).

  Many people all over the planet are ‘waking up’ and their individual vibration or frequency is increasing; in other words, their consciousness is expanding and their heart is awakening. Many others are still spiritually unconscious, or ‘asleep’, and in extreme cases, many are still consciously and unconsciously contributing to much of the chaos and turmoil within the world; many are not at peace within their own selves or are not yet at the point of realizing the true spiritual nature of their beings or their higher purpose on the planet at this time. https://www.ascensionsymptoms.com/about-ascension.html#meaning-of-ascension

 15. Hoe het oude de voedingsbodem is voor het nieuwe?
Hoe de crisis het oude afbreekt en geboorte geeft aan het nieuwe?
  
We worden overspoeld met informatie.
Niemand weet nog wat te geloven. Wat is waar en wat niet?
Mensen keren naar binnen. Om daar te ontdekken wat waarheid is.
Te lang gaven zij hun macht weg aan een externe autoriteit.
Maar nu ontdekken zij hun innerlijke autoriteit.
  
We hebben ons vertrouwen gelegd in leiders die ons dicteren hoe te leven.
  Nu zien wij de verwoestende gevolgen en leren wij om de leiding van binnenuit weer te vertrouwen.
Ons is geleerd de wetenschap en technologie te vertrouwen. Wij zijn nu getuige van de schadelijke gevolgen als je ingrijpt op het leven, het lichaam en de natuur met technologie. Het laat ons zien hoe belangrijk het is om in harmonie te leven met de kosmische wetten en het leert ons de intelligentie van ons lichaam weer te vertrouwen.
  
Er ontstaan tekorten. Voedsel wordt schaars voor velen. Het leert ons te weer te delen en zorg te dragen voor elkaar.
  
Medicijnen zijn niet altijd meer beschikbaar of werken niet bij nieuwe ziekten. En de mensheid grijpt terug op oeroude geneeswijzen en kruiden. Zo leren wij wederom onszelf te genezen met de kracht van de natuur.
  Oude kennis wordt in ere hersteld.
  
Systemen storten in en de afhankelijkheid van deze systemen wordt pijnlijk voelbaar. Mensen beginnen met een moestuintje en kruidentuin. Ze gaan delen en ruilen. Zo herstellen wij onze verbinding met Moeder Natuur en geven vorm aan autonomie.
  
Lockdowns werden opgelegd aan de gehele wereld. Mensen moesten gedwongen in isolatie. In deze afzondering en het onderbreken van hun routine hebben velen levensmveranderenden inzichten gehad.
  Ze hebben in isolatie de ware verbinding met zichzelf gevonden en werden wakker.
  
Een nieuw netwerk werd uitgerold over de wereld. Een deken van onnatuurlijke frequenties die het hele ecosysteem ontwricht en ziek maakt. En zo gaat de wereld ontdekken dat alles frequentie is. Dat een frequentie die ziekmakend is ook omgebogen kan worden naar een frequentie die helend is. Een ziekmakend netwerk dat daarmee ook de potentie in zich draagt het omgekeerde tot stand te brengen. Een wapen dat de potentie heeft om te helen.
  
Het lijden van de mensheid wordt steeds groter, het verzet tegen het lijden ook. Totdat dit een hoogtepunt bereikt en wanhoop toeslaat. Als wanhoop toeslaat, breekt het collectieve hart en overgave wordt geboren. En zo transformeert ons lijden en verzet naar Liefde. Het lijden is de katalysator. Het lijden wordt de voedingsbodem voor de Liefde.
  
Geld verliest zijn waarde. Hebzucht en zelfzucht worden pijnlijk zichtbaar gemaakt aan de wereld. De hebzucht die ten koste gaat van welzijn, gezondheid en levensgeluk. Wij zullen leren om te onthechten van het materiële en werken niet meer mee werken aan systemen die gebaseerd zijn op hebzucht.
  
Er worden oorlogen gestart en er wordt verdeeldheid gezaaid. Oorlog zal geboorte geven aan vrede en verdeeldheid zal leiden naar saamhorigheid en eenheidsbesef. Wij zullen leren dat alles verbonden is en wij elkaar nodig hebben.
  
En zo is de oude wereld de voedingsbodem voor de nieuwe wereld.
  
De crisis is het ontwaken van de mensheid. Zo keren wij terug naar hoe het ooit was. 
Zo zal het weer zijn.
   
  En zo dient de duisternis het Licht. Alles staat in dienst van het Licht.
  
Zo eindigen wij waar wij ooit begonnen zijn. Het oorspronkelijke.
  
Het einde is tevens het nieuwe begin. De cirkel is rond.

  Het is prachtig om te zien.

 16. Is voor dieper afdalen in jezelf waar jouw gedrag vandaan komt en de meeste komen toch voort uit relationele sfeer en of kind trauma is mijn ervaringen en vele gesprekken verder. Er is een wetmatigheid op aarde en komt door deze energie die tot 2019 duurde maar toch echt al voorbij is Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is maar door onze overheid stevig aan wordt vastgehouden met toch wel hele bizarre praktijken en wetende dat dit al in 1974 is opgetuigd voor waar we nu zitten en hun agenda nog tot 2030 loopt. De nieuwe is Waterman energie is terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt. Is meebewegen voor evolutie en begint bij jezelf en karma inlossen voor betere resultaten om niet in het verleden te blijven hangen en oude praktijken herhaalt en werden eind 2019 die van 1940 en 1945 opgehoest voor herstel. Verklaard het gedrag in de samenleving.

  We zijn al vrij op aarde geboren en zijn dit allemaal zelf verzonnen regels maar hou deze in je achterhoofd en geld voor de hele wereld MENSEN! WIJ ZIJN AL VRIJ!
  Het punt is, dat wij, mensen het zelf nog niet weten, terwijl onze “leiders in regeringen” het sinds kort al wel weten. Maar ons dat NOOIT gaan vertellen…..
  De tanende macht zal er dus ALLES aan doen om ons in een bepaalde status quo te houden. De status quo van onwetendheid en schuldcomplex aanpraten maar dat is geen vrijheid. U mag er naar streven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken. Wetende dat dit al in 1974 is opgetuigd voor waar we nu zitten en hun agenda nog tot 2030 loopt. De nieuwe is Waterman energie is terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt.

 17. Slecht stuk. Een duidelijke definitie van gaslighting mist, en vanaf daar gaat het verder mis.
  Hij legt niet uit WAAROM iets gaslighting is, dit is dik onvoldoende.
  Hij lijkt het begrip niet te snappen, Hier: “Dat, mijn vrienden, is gaslighting van wereldklasse! En het gekste is dat hij zich waarschijnlijk niet eens bewust is van wat hij doet. ”

  Iemand die gaslight terwijl hij het zelf niet doorheeft!? Dat kan niet. Onbewuste gaslighting is onmogelijk, want dit is altijd een bewuste actie.

 18. Het slavernij verleden van Von der Leyen = Je herhaalt altijd het verleden in het heden URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN, NAZI-GREAT RESET-NWO https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/ zijn dus de false fakers in de samenleving die je knollen voor citroenen verkoopt en de hele wereld in hun eigen verleden meetrekken met slimme trucs.
  Valse voorwendsels gebruiken om hier zelf gunstig uit te komen en jezelf op een voetstuk te zetten ipv anderen = onbaatzuchtig handelen. Je doet het uit liefde voor een ander en vraagt hier niets voor terug hoe moeilijk ook.

  • false fakers LMAO

   Je weet hopenlijk dat ‘ursula’ een vent is..?
   Zelfe geldt voor wef-hoer Christine Lagarde. .

   Wellicht idee om eigen website te starten..

 19. Het enig is dat je brein zelf geen bezit kent dan alleen maar liefde, wil niet afgewezen worden en niet met dualiteit bezig zijn. De enige die bezitsdrang kent is je eigen ego die een ander wil overtuigen van zijn zijn hierin en daar de meest mogelijke fratsen voor uithaalt om hier erkenning aan te geven maar slechts een bezigheidstherapie voor velen waarvan het merendeel naast de boot piest. Als gevolg hiervan heb je dualiteit in de samenleving gecreëerd waar niemand op zit te wachten, vechten ze elkaar de tent voor uit en krijg je vergeldingsdrang. Je creëert een gigantische vorm aan stress die de hele wereld over sijpelt en ben je weg van het echte zelf die alleen maar buiten zichzelf gaat zoeken en/of zich onnodig met anderen gaat bemoeien. Dan krijg je dit = Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. Unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements. http://yogananda.com.au/gurus/yoganandaquotes06c.html#karma When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements. The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery. The reason why we have now 8 billion people. Each one you kill comes 3 back All the divine emotions—love, compassion, courage, self-sacrifice, humility— would be meaningless without joy. Joy means exhilaration, an expression of the ultimate Bliss….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in