Foto Credit: Report24.news / Dr. Nehls tijdens zijn lezing / Afbeelding: Dr. Nehls

De arts en moleculair geneticus Dr. Michael Nehls luidt de noodklok: “Er is een doelgerichte wereldwijde aanval op ons immuunsysteem die ons uiteindelijk zal beroven van ons denkvermogen.” De individualiteit van de mens wordt vernietigd, zegt de arts en bestsellerauteur, die met zijn opvattingen ook in de VS voor opschudding heeft gezorgd. De corona-crisis is in scène gezet om mensen mentaal te verzwakken, legt Nehls verder uit in een interview met AUF1-presentatrice Sabine Petzl, bericht Report24.

Een persbericht van AUF1

Bekijk de lezing van Dr. Nehls hier rechtstreeks op AUF1.

Startschot Corona

De vitaliteit van de hippocampus krimpt door existentiële angsten, ondervoeding, isolatie en spike-mRNA. Bewust denken en actief gedrag gaan hierdoor verloren. Nehls vervolgt: “We moeten kunnen twijfelen aan dingen die ons verteld worden.” De maatregelen tegen het coronavirus waren het startsein voor de overgang naar deze “nieuwe wereld”, waarin de democratie volledig wordt afgeschaft. “Het doel is om een samenleving te creëren die accepteert dat alle vrijheden worden afgenomen – zelfs de vrijheid van meningsuiting,” zegt Nehls. Hij vervolgt: “Als het grondrecht van vrijheid van meningsuiting niet meer geldt, dan zijn we terug in de Middeleeuwen!”

Nieuw besturingssysteem voor mensen

Het vernietigen en wissen van geheugencellen leidt tot het verkleinen en overschrijven van iemands persoonlijkheid. Herinneringen gaan verloren. “De persoonlijkheid wordt onderdeel van het narratief. Uiteindelijk is het alsof er een nieuw besturingssysteem wordt geïmplanteerd,” zegt Nehls. Maatregelen zoals isolatie, het opsplitsen van het gezin en een AI-gestuurde samenleving zijn “vergif voor het menselijke mentale immuunsysteem.” Isolatie remt de productie van het hormoon oxytocine. Nehls merkt op: “Oxytocine is de groeimotor bij uitstek voor de vorming van nieuwe hersencellen, die op hun beurt de voorwaarde vormen voor het mentale immuunsysteem.” Volgens Nehls leidt een gebrek aan vitamine D en lithium tot een verlies aan democratische vaardigheden en uiteindelijk tot het denkvermogen van mensen. De wereld vervalt in een “zombiemodus”.

  Ziekenhuis vraagt patiënten alleen langs te komen indien "absoluut noodzakelijk" - zit vol met "gevaccineerde Covid-patiënten"

Wat kan eraan tegen gedaan worden?

Een gezonde levensstijl, beweging, menselijke relaties en een doelgericht leven zijn essentieel voor een gezond fysiek en mentaal immuunsysteem. Naast vitamine D gelooft Dr. Nehls ook dat het innemen van lithium essentieel is voor een sterk immuunsysteem en geestelijke gezondheid. “Ontelbare onderzoeken hebben aangetoond dat de tijdige toediening van vitamine D en lithium het aantal sterfgevallen en ernstige gevallen bij Covid-patiënten drastisch verminderde. Niemand hoefde te sterven aan Covid,” legt Nehls uit. Maar het narratief van de geënsceneerde coronaviruscrisis moest in stand worden gehouden. Daarom werd er een ware campagne tegen vitamine D gestart. De aanbeveling om vitamine D te nemen werd zelfs gepropageerd als extreemrechts, bekritiseert Nehls. “De macht van het volk hangt af van de hersengezondheid van het volk!” Michael Nehls wil overtuigend werk doen om deze aanval op de mensheid af te slaan. Hij zegt: “Elke kritische persoon heeft de taak om anderen voor te lichten, zodat iedereen wakker wordt!”

Dr. Nehls’ nieuwste boek, “Das indoktrinierte Gehirn”, kan hier gratis besteld worden.

Bekijk hier de hele lezing van Dr. Nehls op de Gesundheitstagen Salzburg:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hartverscheurend: 14-jarig Israëlisch Amerikaans meisje lijdt en sterft aan COVID-vaccin – maakt video van haar verhaal vijf dagen voor haar doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers beweren nu dat het dragen van jeans “slecht voor het milieu” is
Volgend artikelZwitserland wil bevolking tot 10 miljoen burgers beperken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Onderstaand komt van nine for news.

  Zonder veel verbazing, doch met ontsteltenis, heb ik kennis genomen van de uitspraak van Uw raad de dato 27 maart 2024 welke de schorsing beslist van dr. Frank Peeters voor een periode van drie weken.

  Volgens de bijlagen die de uitspraak ondersteunen en toelichten, heeft dr. Peeters gezondigd tegen de medische deontologie, gelijk vastgelegd in tal van wetten en bepalingen. U geeft aan dat dr. Peeters stellingen en minderheidsstandpunten verkondigde, “waarover geenszins reeds enige wetenschappelijke consensus bestond” en “er duidelijk op gericht (waren) om wantrouwen bij het publiek te wekken over door de overheid genomen of ondersteunde preventie- of beschermingsmaatregelen inzake covid-19.”

  De uitspraak stelt verder dat de communicatie op sociale media van dr. Peeters een “negatieve impact” heeft “op de goede naam van en het vertrouwen in de medische wetenschap en het artsenkorps,” en dat de opgelegde sanctie “in een democratische samenleving nodig (is) ter bescherming van het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps, alsmede ter bescherming van de volksgezondheid.”

  Zonder dat U en Uw raad zulks beseffen, is precies de redenering welke U hanteert, uitermate schadelijk voor het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps en ipso facto ook voor de volksgezondheid.

  In de eerste plaats kenschetst U de Belgische samenleving als “democratisch”, hetgeen per definitie niet juist is aangezien, zoals U zelf expressis verbis aangeeft, meningen van deskundigen die afwijken van die van de overheid, worden gecensureerd en bestraft.

  Ten tweede geeft U aan dat U vindt dat waar sprake is van “wetenschappelijke consensus” er geen plaats kan zijn voor afwijkende meningen en “minderheidsstandpunten”. Blijkbaar denkt U dat wetenschap “democratisch” is, en in dat geval weet U niet wat wetenschap is en is U derhalve ongeschikt om het beroep van arts uit te oefenen. Dat geldt dan automatisch ook voor de overige leden van Uw raad. Voor de pure wetenschap, dus niet voor de zich ten onrechte voor wetenschap uitgevende praktijk van collaboratie met een overheid die danst naar het pijpen van schimmige zakelijke belangen, zijn “wetenschappelijke consensus” en de mening van de “meeste deskundigen” volstrekt onbelangrijk. Bij wetenschap gaat het namelijk om feiten en niet om meningen, en het is te betreuren dat U dat blijkbaar niet weet, dan wel vergeten is.

  Een burger die beschikt over enig zelfstandig denkvermogen zou zich ernstige zorgen moeten maken over het feit dat zoveel artsen zich kritiekloos achter het op waanvoorstellingen en desinformatie gestoelde overheidsbeleid op het gebied van “covid-19” hebben geschaard. Als er iets is dat “het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps” heeft beschadigd, dan is het juist dat gedrag van de meeste artsen.

  De geschiedenis is helaas vol met voorbeelden van mensen van goede wil die zich door politieke autoriteiten laten leiden in plaats van door hun eigen beroepseer en vakkennis. Ik verzoek U derhalve, zich te herbezinnen en zich tevens nog eens behoorlijk te informeren over wat wetenschap is alsmede Uw plaats in de samenleving.

  Met gepaste groet,

  Dr. H.Ph. Vogel.

  • Prachtig en helder geformuleerd.

   Ben persoonlijk bij geen enkele arts meer geweest en mijn vertrouwen is zo nihil geworden, dat de muren van mijn huis zouden moeten instorten alvorens ik de medische wetenschap/artsen weer zou inschakelen vanwege dat gebrek aan vertrouwen.

   Gelukkig waren en zijn er nog enkelen die hun afgelegde eed in ere hebben weten te houden, zij hebben ervoor gezorgd dat verbittering niet kon optreden en zijn daarmee holistisch helend geweest

   AnneJelena

 2. Meneer Nehls is en 100% virusgelovige en daarom is zijn hele verhaal totale onzin. Laat hij zich eerst maar eens verdiepen in de virusscam.

 3. De wereld vervalt in een “zombiemodus.

  De wereld zit al in een zombiemodus na 2000 jaar indoctrinatie door de kerk, de industriële revolutie, televisie, scholing, sociale media en daar komt AI nu ook nog een keer overheen. Ai legt al pijnlijk bloot dat veel mensen overbodig zijn. En dat vind ik zelf ook als ik naar de corruptie, machtsmisbruik en zelfverrijking kijk.

  En vroeg of laat wordt AI (voor zombies) de enige bron van informatie en is er weer een nieuwe God geboren. De zoveelste , we leren ook nooit en die heet dan de alwetende Ai in plaats van de alwetende God. Wij zien die revolutie aankomen, we weten dat het gewoon een bot is die op de geniale programmeertaal Python draait. In de jaren 80 ontwikkeld door een Nederlander? Maar weten ze dat over 2 generaties ook nog?

  We kunnen het stoppen. Maar ik geloof niet dat niemand het echt wil. Tot die tijd zeg ik, pluk de dag. Oja, de wereld vergaat toch vandaag? Nou, ik zit er klaar voor. Biertje staat koud en ga wat in de tuin klooien tot de wereld vandaag vergaat.de zoveelste keer. PsSst, er gebeurt niks. Maar ik wil de angst niet verpesten er gaat niks boven een partijtje goed griezelen.

   • ik gewoon hetzelfde als altijd, groundhog day met GTRene 😉

    maar ga wel extra wat info in de gaten houden, dat dan wel, immers er zijn altijd mensen op de wereld die op dit soort dagen, evenementen van deze grote ala die komeet eens in de 71? jaar en de zonsverduistering en nog wat, iets geks gaan doen, misschien wel gebrainwashed door? en dan op zo’n dag getriggerd worden door en iets geks/groots ondernemen… afijn, we zullen het zien, morgen weer een nwe dag 😉

  • “We kunnen het stoppen. Maar ik geloof niet dat niemand het echt wil”
   Begrijp ik het nou goed als ik zeg ‘ iedereen wilt het dus wel?’
   En houd toch eens op allemaal met het einde van…
   Dit is een tijdperk waarin het allemaal juist goed gaat komen.
   Misschien niet tijdens één mensenleven, maar de richting is gezet.
   Wij komen na duizenden jaren eindelijk weer eens in het Licht, dat heeft gewenning nodig, en met een biertje in de tuin doet iedereen goed 👍.

  • Moet je indirect het geloof weer aanvallen ? Met je opmerking over de kerk ?
   Niet alle kerken over een kam scheren wil je ?.
   Je beseft niet dat JIJZELF geïndoctrineerd bent met die EVILUTIE theorie. Want ik neem aan dat
   je atheïst bent gezien je onnozele opmerking.

 4. Ik ben vandaag op de volkstuin, toekomstig eten in de grond duwen zodat ik t niet kan consumeren omdat vandaag de wereld vergaat…
  Vanochtend een dikke vette reiger in m’n tuin, lustig allerlei paaiende voorntjes, kikkers en salamanders aan t verorberen…ik hoorde dat beest krijsen dat vandaag de laatste dag was..pak wat je pakken kan.

 5. De meesten hebben hun eigen besturingssysteem niet meer nodig, ze dragen hem gewoon los mee, lithium zit al in de batterij, alleen nog wat vitamine D toevoegen.

 6. Lithium is zwaar giftig en is een medicijn voor zware bipolaire stoornissen….. lekker wetenschapper, mensen ga batterijen eten!!

 7. klopt Milla het is een paardenmiddel. Die kennis waar ik eerder over schreef stopt er soms mee, dan kan hij het niet meer verdragen om als een zombie door het leven te gaan. Maar dan wordt hij uiteindelijk manisch en dat eindigt ( als hij geluk heeft) met een depot in zijn kont of een paar weekjes in de zware psychiatrie. Heel zielig. Intelligente jongen maar verknipt geraakt door geestelijke mishandeling van zijn zwaar christelijke ouders. Zo prettig is dat zogenaamde geloof allemaal niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in